0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszi!Csak ipone telefonokhoz vannak , ami meg univerzális nagyon drága.Erre rá tudom küldeni Bluetooth-on keresztül a zenét? You are not allowed to view links. Register or Login
Természetesen igen. HA ez is elég neked. A Densionnal viszont nem kell semmi extra tartó, tölrő és semmi más, mert az minden az egyben, ráadásul nem úgy küldi a rádióra a jelet, mint a többi fm transzmiter, hanem az autó elektromos hálózatára csatlakozik így szinte nincs jelveszteség. Ezért is kerül többe. De a funkcióját az általad linkelt is ellétja.Egyébként nem csak Iphone-hoz van hanem minden smartphone-hoz.CSak még mindig jó reklám iphone-al hirdetni valamit. Dension Car Dock for SmartPhone - erre gondoltam.
Ilyenre gondoltál igaz?You are not allowed to view links. Register or Login!prettyPhotoBelefér a tartóba a hox?Elég drága ,a gagyi tartóm is tönkre ment, meg bármivel össze lehet csatlakoztatni.Lehet belefektetek.
Jó nagy kamu ez! Mi az már hogy az auto elektromos hálózatára kapcsolódik? Ugyan úgy az FM rövidhullámon küld neki egy jelet. Akkor nincs jelveszteség ha AUX-ba dugja. Parasztvakítás.
Nem az. Ugyanis a hagyimányos fm transzmitter az ugye az antennának küldi a jelet a levegőben ez pedig visszaküldi a szivargyújtón keresztül. Ez egy új szabadalom. Persze így is van veszteség de nem akkora, mint a hagyományos módon.Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Akkor miért kell befogni a rádión? Ez kb olyan hogy van egy Router és azt mondják hogy ez a 220-as hálozati vezetéken keresztül csatlakozik a számítógépedhez, de azért WiFi-vel csatlakozz rá!
Ítt nem az a lényeg, hogy nem kell befogni a rádión. Különben hogyan hallanád ha nem állítanád be a frekvenciáját? Itt a lényeg az, hogy pl a hagyományos mód az az, hogy FM Transzmiter bedug a szivargyújtóba és az egész autón keresztül megy a jel a külső antennához. Ez az új megoldás pedig magát az autó elektromos rendszerét használja sugárzónak tehát azt a kábelt is amin keresztül a rádió kapja az áramot és azkat amik körülveszök a rádiót. Tehát szinte nincs távolság az adó és a vevő között. De ha a wifit hoztad páldának, akkor ha közvetlenül a router mellett netezel jobb az adatátvitel minősége, minrha elész tőle mondjuk 3 méterre.Remélem már érted.
Ennyi erővel akkor a generátor hangját is hallanom kellene. Az elektromos vezeték nincs össze kapcsolva az antennával ami árnyékolva van az elektromos zajoktól. Na de mindegy... Én tudom jól mire gondolsz, de fizikailag lehetetlen.
Sziasztok, segítsetek nekem légyszíves: Hol tudok a legjobb áron kijelző panelt és hátlapot venni? Sajnos eléggé leharcoltam a telkómat egy év alatt és ráférne egy nagytatarozás. Előre is köszi
Eladó egy gyári, HTC One X autós tartó (CARD 30), dobozába, töltővel, kitűnő, újszerű állapotban, esetleg cserélem iBolt vagy KiDiGi tartóra...Ára: 9000,- HUF. (Budapest)
Csak a tartót nem adod? Töltőm van.
Speckó töltőcsatlakozó van hozzá, ami belepattan a tartóba...
Értem. Miért váltasz? Egyébként érdekelne a dolog. Mi a különbség a D 30 és a d 110 között? Nem tudod? Esetleg egy képet tudsz róla feldobni?
szerintem ugyan az a d30 / d110miért váltok? Mert a céges autómban KiDiGi van és abba be tudom tenni tokkal együtt, míg ebbe, csak tok nélkül megy bele... Mostanában újra sokat használom a saját autóm így jobb lenne abba is egy ilyen...
Köszi a kimerítő választ, és képet! Szívesen megvenném akkor. Itt vagyok még pesten egy darabig, mert vizsgaidőszakom van, úgyhogy bármikor jó nekem. Moszkva térre, vagy bárhol a belvárosba könnyen bejutok. A többit PM-ben, mert OFFFFFFFFFFF.
Jó vétel és ez a tartó tényleg nagyon rendben van.A töltő csatlakoztatása pofonegyszerű, nagyon könnyű belehelyezni a telefont. Töltés nélkül is rögtön CAR-módba vált és ez nagyon kényelmes használatot biztosít. Csak akkor kényelmetlen, ha valamilyen tokban tartod.Nekem is volt, nemrég adtam el.
Nekem is van, tényleg jó, csak összekarcolta a vas hátát. Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Köszi. Úgy sem használom minden nap, a telefon meg egyébként is használati tárgy. Nem fogom még a lágy szellőtől is óvni. Persze vigyázok rá, bőrtokban hordom, de az más.