2024, 12 19, 02:27:32

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 100855 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető somody

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HTC Desire Z
  • PDA: HTC Desire Z
  • PDA ROM: 1.72.405.2
Re: Tartozékok
« Reply #225 Dátum: 2012, 08 19, 12:06:11 »
Amit meg elfelejtettem...
En is vettem anno egy Mili kulso tapot, amit itt a forumon emlegettetek...
Nagyon szep, van hozza egy csomo fej amivel mindenfele dolgot tolteni lehetne, viszont a gyakorlatban nekem nagyon nem jott be! Alig par toltes utan gyenge lett, a kapacitasa semmire sem eleg... Az, hogy szepen nez ki, nekem nem eleg! :-(

Sent from HTC One X with Tapatalk 2.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #226 Dátum: 2012, 08 19, 12:16:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szevasztok!

Összeszedtem, hogy milyen HTC kiegészítőim vannak, és arról mi a véleményem! Fentebb már több kérdés elhangzott ezekkel kapcsolatban, igyekszem összeszedni ezúton...

Asztali állvány, beépített hangszóróval:  You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon klassz a holmi, jól működik, nem kell célozgatni amikor beletesszük a telót, az egyetlen nagy hibája az, hogy védőtokban lévő telefon nem megy bele sajna...  De van még olyan kiegészítőm, amihez ki kell a tokból szedni a telefont, sz'al ez már nem újdonság!

Autós tartós és töltő:  You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon klassz termék! Amit tippelsz, azt tudja! Sajnos ki kell szedni a telefont a tokból, hogy bele lehessen csúsztatni, de megéri a dolog! Amikor belecsúsztatod, akkor a CAR alkalmazás automatikusan beindul, vagyis nem kell variálni, fekvő verzióban indul is a navigáció, stb...

Kamera állvány:    You are not allowed to view links. Register or Login
Szokás szerint ehhez is ki kell szedni a készüléket a védőtokból, hogy bele lehessen pattintani! De ezért is kárpótol a holmi, mert nagyon rendben van! Nem rezeg, nem lötyög, nagyon klassz kis állvány, ajánlom!

Case-mate védőtok:   You are not allowed to view links. Register or Login
Én ezt a tokot választottam, nekem nagyon bevált! Nem a legegyszerűbb belőle kivenni a készüléket, de már olyan rutinos vagyok a dologban, hogy ez sem okoz akkora problémát amúgy!

Brando képernyővédő-fólia a gyorsboltból, általuk felrakva (!)...

Car Mic autós kihangosító:   You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi extra, amit vártam tőle azt tudja! Nem kell a dolgot túllihegni, nem lesz extra minősége sohasem egy ilyen kis kompakt kinangosítónak, de teljesen elfogadható minőséggel tudom használni, jól hallanak a túloldalon, stb.

Hordozható BT kihangosító, konferenciahívás:   You are not allowed to view links. Register or Login
Na ez a "must have" kategória! Iszonyatosan klassz holmi!  :-)  Baromi jó hangzás, durva hangerő, pikk-pakk lehet beüzemelni, tök egyszerűen csatlakozik, baromi jól néz ki! A hangerőt egyszerűen lehet állítani a külső körgyűrű tekerésével, nagyon bejött a holmi! Az akksi kimondhatatlanul sokáig bírja, mondjuk én még nem vártam meg a végét sohasem, amikor jelezte akkor feltöltöttem! Zenehallgatásra elsőrangú, én már az iPhone-al meg az iPod Touch-csal is ezt használom zenehallgatásra!
Olvastam a használati útmutatóban, hogy kettő ilyen készülékkel lehet sztereóban is hallgani a zenét, és ez annyira fúrta az oldalamat, hogy be kellett szereznem még egy ilyen cuccot! Mondjuk nem keveset szívtam a dologgal mire összehoztam, de ennek az oka az volt, hogy saját kútfőből akartam megoldani a dolgot, aztán szégyenszemre a manual-ból kellett megoldani az összepárosítást, de akkor már meg is lett a dolog 2-3 perc alatt!
Iszonyatos!  :-D  Nagyon durván szól a holmi így sztereóban! Nem filléres a történet mondjuk, de eddig mindenhol sikert arattam a dologgal, iszonyatosan jól néz ki a cucc, és baromi jó a hangzása!

Media Link:  You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit tartottam ettől a dologtól, mert nem tudtam semmi infót róla előre, és elég drága volt beszerezni! Amikor meglett, egy ideig jegeltem a szekrényben, nem volt kedvem beüzemelni, aztán vettem egy nagy levegőt...
Szívás, szopás, megint szívás, és nem akart a dolog összejönni! Vissza a gyári beállításokra a homit, elölről nekifutni az egésznek, és IGEN! Végre sikerült beállítani, és baromi jó lett! Három ujjas megoldással lehet rácsatlakozni ha Wifi megy a telefonon! Rácsatlakozik, átveszi a képernyőt és kiteszi a tv-re. Ennyi! Sem több, sem kevesebb! Magát a teló képernyőjét is lehet látni, de ha alkalmazás fut, akkor a felesleget levágja, tök jó!
Egyszer-egyszer akadozik, de ez inkább hálózati probléma lehet(ett), nem is fordult elő gyakran!
Sokszor használom, nagyon tetszik!
Valahol egy korábbi kérdésre válaszolva, szerintem ez nem működik együtt a Samsung-gal vagy egyéb más termákekkel, mert nagyon HTC-s a dolog nekem, persze ez nem hivatalos infó...

Vékony asztali töltő:   You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi extra, ugyanaz mint a dogozban levő, de nekem kellett még egy ugyanulyen, mert baromi jól néz ki!  ;-)

Just-Mobile Gum Pro, külső akku:   You are not allowed to view links. Register or Login
Erősen ajánlott! Nekem kétszer feltölti a telefont 20%-ról 100%-ra, persze nem szélvész sebességgel! Többször töltöttem már, sz'al beállt a végleges kapacitás, nekem nagyon tetszik! Kicsi, zsebben simán elfér, de kábeleket-fejeket nem adnak hozzá, vagyis kell a telefon saját töltőkábele! ez mondjuk van az embernek mostanában vagy 10-15, sz'al nem túl nagy probléma!
Maga az akksi töltése USB-ről megy, baromi lassan... Szerintem kell neki vagy 8 óra, hogy teljesen feltöltsön, de ez enm olyan nagy ár szerintem azért, hogy kétszer is fullra fel lehet vele tölteni a készüléket!

Hát ennyi dióhéjban, ha valami infó kell még bármelyik holmiról, ne kíméljetek!  ;-)

Hali:   Soma_
Hasznos infók,köszi! :ok:
Te aztán nem sajnálod a kellékekre a pénzt... ;)

Nem elérhető somody

• Navigáció / Navigation: HTC Desire Z
  • PDA: HTC Desire Z
  • PDA ROM: 1.72.405.2
« Reply #227 Dátum: 2012, 08 19, 13:50:07 »
Hasznos infók,köszi! :ok:
Te aztán nem sajnálod a kellékekre a pénzt... ;)
Ez így igaz! Nagy fan vagyok vagy 5-6 éve, és eddig még nem bántam meg...
És a kiegészítők fele márkafüggetlen kiegészítő, vagyis használhatom az iCuccaimmal is!  :-)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #228 Dátum: 2012, 08 22, 20:00:29 »
Végre lecseréltem a dobozhangú gyári fülest. Azt hittem, hogy nem fogok jó minőségű headsetet találni 6-7 ezer környékén, 28-at meg nem adok egy Beats fülesért. Csomó helyen jártam, még utángyártott Beats fülest is próbáltam (nem ajánlom senkinek, a gyári doboz hangú jobban szól, és nem kerül 6 ezerbe). Végül megtaláltam a nyertest. Bench mákájú, hat és fél mátyás király volt, és majdnem olyan jól szól, mint az öcsém Sennheiser fülese, ami nem kis szó! Úgyhogy boldog vagyok. ;)

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #229 Dátum: 2012, 08 22, 20:10:55 »
Végre lecseréltem a dobozhangú gyári fülest. Azt hittem, hogy nem fogok jó minőségű headsetet találni 6-7 ezer környékén, 28-at meg nem adok egy Beats fülesért. Csomó helyen jártam, még utángyártott Beats fülest is próbáltam (nem ajánlom senkinek, a gyári doboz hangú jobban szól, és nem kerül 6 ezerbe). Végül megtaláltam a nyertest. Bench mákájú, hat és fél mátyás király volt, és majdnem olyan jól szól, mint az öcsém Sennheiser fülese, ami nem kis szó! Úgyhogy boldog vagyok. ;)

Olcsóbb lett volna öcséddel megverekedni érte:D

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #230 Dátum: 2012, 08 25, 10:31:38 »

Nekem You are not allowed to view links. Register or Login gyári HTC fülesem van. 5000 Ft volt, és sokkal jobban szol mint a 20.000-res Beats Audio füles. Sokkal vastagabb a kábele is, meg szalag kábeles. Sokan kiröhögtek itt a fórumon hogy hülyeség, talán ki kellene próbálni! :D Megmértem 15 Hz-en is szól a basszusa, full süket vagyok amikor bedugom a fülembe, nagyon jó!  :ok:

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #231 Dátum: 2012, 08 25, 11:13:05 »
15Hz-et hogy mérted ki? :D

Nem elérhető rtitusz

« Reply #232 Dátum: 2012, 08 25, 14:36:34 »
Nekem You are not allowed to view links. Register or Login gyári HTC fülesem van. 5000 Ft volt, és sokkal jobban szol mint a 20.000-res Beats Audio füles. Sokkal vastagabb a kábele is, meg szalag kábeles. Sokan kiröhögtek itt a fórumon hogy hülyeség, talán ki kellene próbálni! :D Megmértem 15 Hz-en is szól a basszusa, full süket vagyok amikor bedugom a fülembe, nagyon jó!  :ok:

Ezt én is néztem, végül nem ez lett, a jelenlegivel teljesen meg vagyok elégedve. Ami nem tetszett a HTC megoldásában, az a gombok helye (akár a Beats fülesnél), nehéz elérni, ha a trikó alatt vezeted a kábelt, mert a gombok jó mélyen vannak, szemben azzal amit vettem, itt a jobb oldali füleshez vezető kábelen van, kényelmes magasságban. :)
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető kdennis

« Reply #233 Dátum: 2012, 08 28, 07:58:03 »
15Hz-et hogy mérted ki? :D

Fülembe volt, és ott még hallottam ahogy vibrál, másik meg Sony mikrofonja ott is érzékelte még a rezgést, (hang hullám rajzoló programmal).

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #234 Dátum: 2012, 09 03, 15:42:36 »
Tegnap feltettem a Brando helyére az Invisible Schildet. Nagyon jól sikerült. A gyári fóliával kezdetem és jöttek a többiek, de az Invisible lett eddig a legjobb. A képernyő 98 %-t takarja, az íves felületre is feszül.

Nem elérhető kdennis

« Reply #235 Dátum: 2012, 09 04, 13:02:04 »
Tegnap feltettem a Brando helyére az Invisible Schildet. Nagyon jól sikerült. A gyári fóliával kezdetem és jöttek a többiek, de az Invisible lett eddig a legjobb. A képernyő 98 %-t takarja, az íves felületre is feszül.

Én nekem meg valahogy elkeveredhetett a csomag mer 2 hónap múlva érkezett meg az I.S. és addig szétkarcolódott  :( de a Shield eltüntette.. belesimult a mélyedésekbe és eltüntek a karcok! Tök jó!  :ok:

Nem elérhető bakmancs

• Navigáció / Navigation: Ndrive 10
  • PDA ROM: Gyári Android 4.0.4 sens 4.1 szoftver 2.17.401.2 CL89015 kernel:2.6.39.4-g090b42e
Car A-100 megállt..
« Reply #236 Dátum: 2012, 09 13, 08:51:16 »
Sziasztok!

Ma reggel szolgálatteljesítés közben beadta a kulcsot a gyári HTC Car A-100 A2DP BT illesztőm.
Csak világít a zöld led és nem kommunikál. Hallottatok ilyenről? Csere, vagy lehet vele tenni valamit házilag megbontás nélkül? Egy gomb van csak rajta, hiába nyomkodom röviden, hosszan. Lehet valahogy resetelni? Megbontani tudtommal nem lehet, hogy az akksit lehúzzam róla.

Előre is köszi.. :'(

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #237 Dátum: 2012, 09 13, 13:01:15 »
Jelentem megérkezett az A-Jay One+

Annyit tudok róla mondani, hogy nagyon tuti.
Eddig egy samsung agybedugóst használtam, hát össze nem hasonlítható a kettő.
rendelés itt: You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető bakmancs

• Navigáció / Navigation: Ndrive 10
  • PDA ROM: Gyári Android 4.0.4 sens 4.1 szoftver 2.17.401.2 CL89015 kernel:2.6.39.4-g090b42e
Re: Re: Car A-100 megállt..
« Reply #238 Dátum: 2012, 09 14, 15:05:01 »
Sziasztok!

Ma reggel szolgálatteljesítés közben beadta a kulcsot a gyári HTC Car A-100 A2DP BT illesztőm.
Csak világít a zöld led és nem kommunikál. Hallottatok ilyenről? Csere, vagy lehet vele tenni valamit házilag megbontás nélkül? Egy gomb van csak rajta, hiába nyomkodom röviden, hosszan. Lehet valahogy resetelni? Megbontani tudtommal nem lehet, hogy az akksit lehúzzam róla.

Előre is köszi.. :'(

Lemerült és újra működik. Kéne erre is valami főzött ROM;D

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről

Nem elérhető razorhun

• PDA: Htc One X
  • PDA ROM: ORDROID 4.0
« Reply #239 Dátum: 2012, 09 18, 22:09:55 »
aki érdekelne a teloja folyékony carbon foliázása jelezzen privátban.erröl lenne szo.htc felirat,dokk csati és egyább nyilások mind szabadok maradnak.folyákony folia+lakkozással.
lakkozva ilyen marad a minta You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Resike

• PFC Fan
  • PDA ROM: 2.17.401.2 stock
« Reply #240 Dátum: 2012, 09 19, 08:22:15 »

FIGYELEM! A HTC Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt.

Ez igaz lenne?

Nem elérhető kalmitibi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Android 4.4.2
« Reply #241 Dátum: 2012, 09 19, 16:15:27 »
Sziasztok!
Tudtok-e ajánlani sztereó bletooth fülest (agybadugóst), ami normálisan szól a HOX-szal? Nem muszáj gyári, a vágy: olcsó, de jó legyen! ;) Valami nyakba akasztósra, vagy "sportosra" gondolnék, főleg futáshoz kellene.
Köszi!

Nem elérhető kdennis

« Reply #242 Dátum: 2012, 09 19, 21:27:24 »
FIGYELEM! A HTC Beats Audio profil ezzel a Headsettel nem működik együtt.

Ez igaz lenne?

Dehogy! Simán megy ugyanúgy! Ott a piros Beats Audio ikon. Ha kell lefényképezem! :D De tényleg jobban szol mint az ajándék Beats füles.  :-X  :)  :ok:

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
Re: Re: Tartozékok
« Reply #243 Dátum: 2012, 10 08, 07:26:51 »
Sziasztok!
Tudtok-e ajánlani sztereó bletooth fülest (agybadugóst), ami normálisan szól a HOX-szal? Nem muszáj gyári, a vágy: olcsó, de jó legyen! ;) Valami nyakba akasztósra, vagy "sportosra" gondolnék, főleg futáshoz kellene.
Köszi!

Nokia Bh-505, szerintem tökéletes, nekem terep-félmaratont is kibírt simán :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
« Reply #244 Dátum: 2012, 10 11, 00:58:06 »
Sziasztok!

Én is fülhallgatót keresek de én clip-eset és párnásat. Nem bírja a fülem a bedugóst mellesleg ki is esik.
Én találtam kettőt ismeritek ezeket?

Jelenleg egy majdnem ugyanilyen kinézetű Panasonic-om van de elkezdett a jobb oldali kicsit recsegni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ahelyett kellene egy ilyesmi.

Üdv.

Nem elérhető gody

• PFC Fan
  • PDA: htc one x
  • PDA ROM: 4654664464
« Reply #245 Dátum: 2012, 10 12, 08:24:35 »
Sziasztok !

Most már egy hónapja én is büszke Hox tulajdonos vagyok  :) Bár azért egy kicsit elgondolkodtam mikor megláttam a ONE X+ -ot, hogy akkor most jól is döntöttem vagy sem. Na de ez most nem is lényeg  :D

Amiért írok nektek mert az elmúlt hónapban valami egyedi tokot kerestem volna a telóra de nem nagyon találtam semmit kivéve ezt az oldalt : You are not allowed to view links. Register or Login .

És ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.

1. Kérdésem az lenne felétek, hogy esetleg valaki tud e itthon olyan üzletet stb... ahol tényleg egyedi tokokat lehetne kapni Hoxra mint ahogy hasonlóak vannak a fent emlitett oldalon.

2. Van olyan köztetek aki már esetleg a fent említett oldalon rendelt már vagy van tapasztalata velük kapcsolatban?

Hát röviden ennyit szerettem volna

Üdv mindenkinek  ;)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #246 Dátum: 2012, 10 12, 09:47:47 »
1. Kérdésem az lenne felétek, hogy esetleg valaki tud e itthon olyan üzletet stb... ahol tényleg egyedi tokokat lehetne kapni Hoxra mint ahogy hasonlóak vannak a fent emlitett oldalon.
Ilyesmikkel van tele az ebay sztem.  :)

Nem elérhető rtitusz

« Reply #247 Dátum: 2012, 10 12, 16:44:39 »

Meghalt a Bench, zárlatos lett, elküldték kivizsgálásra, de nem reménykedem. Kinéztem most én is ezt, 4 ezer most a gyorsboltban, és raktáron is van. Ma úgy is arra járok, remélem tudok venni.

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #248 Dátum: 2012, 10 16, 16:12:59 »
Mivel nem tudom a hsz.-em módosítani ezért írom ide,hogy a tartó elkelt!
Köszönöm.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Tartozékok
« Reply #249 Dátum: 2012, 10 16, 16:26:27 »
Mivel nem tudom a hsz.-em módosítani ezért írom ide,hogy a tartó elkelt!
Köszönöm.
Toroltem. Igy mar nem fogjak latni akik ezutan nezik a topikot.

Szabad tudni miert valtal meg a 1x-tol?