Szevasztok!
Összeszedtem, hogy milyen HTC kiegészítőim vannak, és arról mi a véleményem! Fentebb már több kérdés elhangzott ezekkel kapcsolatban, igyekszem összeszedni ezúton...
Asztali állvány, beépített hangszóróval: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNagyon klassz a holmi, jól működik, nem kell célozgatni amikor beletesszük a telót, az egyetlen nagy hibája az, hogy védőtokban lévő telefon nem megy bele sajna... De van még olyan kiegészítőm, amihez ki kell a tokból szedni a telefont, sz'al ez már nem újdonság!
Autós tartós és töltő: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNagyon klassz termék! Amit tippelsz, azt tudja! Sajnos ki kell szedni a telefont a tokból, hogy bele lehessen csúsztatni, de megéri a dolog! Amikor belecsúsztatod, akkor a CAR alkalmazás automatikusan beindul, vagyis nem kell variálni, fekvő verzióban indul is a navigáció, stb...
Kamera állvány: You are not allowed to view links.
Register or
LoginSzokás szerint ehhez is ki kell szedni a készüléket a védőtokból, hogy bele lehessen pattintani! De ezért is kárpótol a holmi, mert nagyon rendben van! Nem rezeg, nem lötyög, nagyon klassz kis állvány, ajánlom!
Case-mate védőtok: You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉn ezt a tokot választottam, nekem nagyon bevált! Nem a legegyszerűbb belőle kivenni a készüléket, de már olyan rutinos vagyok a dologban, hogy ez sem okoz akkora problémát amúgy!
Brando képernyővédő-fólia a gyorsboltból, általuk felrakva (!)...
Car Mic autós kihangosító: You are not allowed to view links.
Register or
LoginSemmi extra, amit vártam tőle azt tudja! Nem kell a dolgot túllihegni, nem lesz extra minősége sohasem egy ilyen kis kompakt kinangosítónak, de teljesen elfogadható minőséggel tudom használni, jól hallanak a túloldalon, stb.
Hordozható BT kihangosító, konferenciahívás: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNa ez a "must have" kategória! Iszonyatosan klassz holmi! :-) Baromi jó hangzás, durva hangerő, pikk-pakk lehet beüzemelni, tök egyszerűen csatlakozik, baromi jól néz ki! A hangerőt egyszerűen lehet állítani a külső körgyűrű tekerésével, nagyon bejött a holmi! Az akksi kimondhatatlanul sokáig bírja, mondjuk én még nem vártam meg a végét sohasem, amikor jelezte akkor feltöltöttem! Zenehallgatásra elsőrangú, én már az iPhone-al meg az iPod Touch-csal is ezt használom zenehallgatásra!
Olvastam a használati útmutatóban, hogy kettő ilyen készülékkel lehet sztereóban is hallgani a zenét, és ez annyira fúrta az oldalamat, hogy be kellett szereznem még egy ilyen cuccot! Mondjuk nem keveset szívtam a dologgal mire összehoztam, de ennek az oka az volt, hogy saját kútfőből akartam megoldani a dolgot, aztán szégyenszemre a manual-ból kellett megoldani az összepárosítást, de akkor már meg is lett a dolog 2-3 perc alatt!
Iszonyatos! :-D Nagyon durván szól a holmi így sztereóban! Nem filléres a történet mondjuk, de eddig mindenhol sikert arattam a dologgal, iszonyatosan jól néz ki a cucc, és baromi jó a hangzása!
Media Link: You are not allowed to view links.
Register or
LoginKicsit tartottam ettől a dologtól, mert nem tudtam semmi infót róla előre, és elég drága volt beszerezni! Amikor meglett, egy ideig jegeltem a szekrényben, nem volt kedvem beüzemelni, aztán vettem egy nagy levegőt...
Szívás, szopás, megint szívás, és nem akart a dolog összejönni! Vissza a gyári beállításokra a homit, elölről nekifutni az egésznek, és IGEN! Végre sikerült beállítani, és baromi jó lett! Három ujjas megoldással lehet rácsatlakozni ha Wifi megy a telefonon! Rácsatlakozik, átveszi a képernyőt és kiteszi a tv-re. Ennyi! Sem több, sem kevesebb! Magát a teló képernyőjét is lehet látni, de ha alkalmazás fut, akkor a felesleget levágja, tök jó!
Egyszer-egyszer akadozik, de ez inkább hálózati probléma lehet(ett), nem is fordult elő gyakran!
Sokszor használom, nagyon tetszik!
Valahol egy korábbi kérdésre válaszolva, szerintem ez nem működik együtt a Samsung-gal vagy egyéb más termákekkel, mert nagyon HTC-s a dolog nekem, persze ez nem hivatalos infó...
Vékony asztali töltő: You are not allowed to view links.
Register or
LoginSemmi extra, ugyanaz mint a dogozban levő, de nekem kellett még egy ugyanulyen, mert baromi jól néz ki! ;-)
Just-Mobile Gum Pro, külső akku: You are not allowed to view links.
Register or
LoginErősen ajánlott! Nekem kétszer feltölti a telefont 20%-ról 100%-ra, persze nem szélvész sebességgel! Többször töltöttem már, sz'al beállt a végleges kapacitás, nekem nagyon tetszik! Kicsi, zsebben simán elfér, de kábeleket-fejeket nem adnak hozzá, vagyis kell a telefon saját töltőkábele! ez mondjuk van az embernek mostanában vagy 10-15, sz'al nem túl nagy probléma!
Maga az akksi töltése USB-ről megy, baromi lassan... Szerintem kell neki vagy 8 óra, hogy teljesen feltöltsön, de ez enm olyan nagy ár szerintem azért, hogy kétszer is fullra fel lehet vele tölteni a készüléket!
Hát ennyi dióhéjban, ha valami infó kell még bármelyik holmiról, ne kíméljetek! ;-)
Hali: Soma_