2024, 12 20, 01:16:02

Szerző Téma: Tartozékok  (Megtekintve 100884 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re: Tartozékok
« Reply #200 Dátum: 2012, 07 05, 12:02:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit Off.... :angyal:

Szabadna a GyorsBoltot méltatnom kicsit ?  :oops:
Bementem fóliáért és az átvételen megkérdezte nagyon szimpatikus úriember, hogy "és rá is tegye" ??
Az állam leesett, szépen összeszedegettem, mosolyogtam és pár kedves szót váltva röpke pillanatok alatt profin feltette nekem (tudtam, hogy csinálnak ilyet, "csak nem sejtettem" ;) ) Igaz, a 3e-s Brando fóliát vettem meg, mert ér annyit a One-m, hogy a jobikkal védjem...

Szóval jó a fólia és érdemes megvenni OTT (még, akkor is, ha eddig magam raktam fel és nem bénáztam - annyira!)

O->- O->-

Tegnap én is ott voltam, szintén Brando fóliát vettem! :D
Már megszokásból kértem a felrakását is, mindig feltetetem velük! :taps:

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
Re: 2200 mAh hátlapi powebank
« Reply #201 Dátum: 2012, 07 05, 14:35:09 »
2200-as hátlapi powerban nekem megjött!
A HoX összes funkciója elérhető a köpeny alatt. Viszont ha a telefon usb csatlakozójába dugod a töltőt akkor megáll. Egy ledsor jelzi,h dolgozik, illtetve mennyire van töltve.
A ki/bekapcsoló gombot nem könnyű megnyomni ezért zsebben sem nem fogod könnyen..
Szóval befér a zsebbe és könnyű az anyaghasználat pedig igen jó. (kollégámnak fehéret kell venni majd fotón legalább jobban látszik)
Szállítási idő kb 22 nap volt.
 :ok:

kereken 24 nap után nálam is itt. tényleg pöpec, sokkal gyengébb minőségre számítottam.
most töltés, aztán meglátjuk hogyan teljesít jövő héten :-)

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #202 Dátum: 2012, 07 06, 01:13:46 »
Gyorsteszt:
Nem nyugozott le, de szerencsére nem is voltak nagy elvárásaim.
39%-on tettem rá a vasat, az első fullos töltés után.
3 óra alatt 75%-ig töltötte fel, és megadta magát. Oké, volt közben 1 óra online zenehallgatas mobilnetrol...
Biztos ez is jobb lesz néhány töltési ciklus után (?), de ha ilyet vesztek nagy csodát ne varjatok.

...a mérete viszont baromi vicces, tiszta 1999 :-D
Kicsomgoltam belőle a telefont, és szinte eltűnik a kezemben. :-)))

ZOK

• Vendég
« Reply #203 Dátum: 2012, 07 06, 08:54:24 »
Én nem is vártam csodát :)  full töltésre nagyobb powerbank való.. csak azok nem hordozhatóak..  nekem mindíg néhány óra átvészelészelésére kell és arra bőven megér 5 rugót, hogy elérhető legyek.   :) :ok:

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: Re: Tartozékok
« Reply #204 Dátum: 2012, 07 07, 15:06:58 »
Kicsit Off.... :angyal:

Szabadna a GyorsBoltot méltatnom kicsit ?  :oops:
Bementem fóliáért és az átvételen megkérdezte nagyon szimpatikus úriember, hogy "és rá is tegye" ??
Az állam leesett, szépen összeszedegettem, mosolyogtam és pár kedves szót váltva röpke pillanatok alatt profin feltette nekem (tudtam, hogy csinálnak ilyet, "csak nem sejtettem" ;) ) Igaz, a 3e-s Brando fóliát vettem meg, mert ér annyit a One-m, hogy a jobikkal védjem...

Szóval jó a fólia és érdemes megvenni OTT (még, akkor is, ha eddig magam raktam fel és nem bénáztam - annyira!)

O->- O->-
A gyorsboltot en is csak ajanalni tudom! Kb 2 eve vettem ott a hd2-t es kertem hozza Brando foliat is. Valami hihetlen profin tette fel az uriember. A mai napig sehol egy hiba!! Szinte hihetetlen! Tuti , hogy a hox-ra is ott fogom majd felrakatni egy Brandot....

Bocsi az off-ert...

Tapatalk 2-vel küldve az én NexusHD2-ről
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #205 Dátum: 2012, 07 28, 10:39:19 »
Ha valakinek esetleg tetszene....   :oops:
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #206 Dátum: 2012, 07 28, 11:56:24 »
Ha valakinek esetleg tetszene....   :oops:
Miert valsz meg a 1x-tol ha kerdezhetem?

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #207 Dátum: 2012, 07 28, 12:14:11 »
Miert valsz meg a 1x-tol ha kerdezhetem?
Megváltam :(
Mert nem tudtam a  félnapos üzemidejével mit kezdeni....  :'(
Pedig a HTC a mindenem.... a Sensation-nél kellett volna maradnom :angyal:
De majd legközelebb ;) Úgysem fogom a Samut bírni, ismerem magam.... hacsaaaak nem csináznak hozzá sense romot...  :whistle:
(Lobitól meg jól kikapok, hogy ide írtam... :angyal: )

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Tartozékok
« Reply #208 Dátum: 2012, 07 28, 12:40:57 »
Megváltam :(
Mert nem tudtam a  félnapos üzemidejével mit kezdeni....  :'(
Pedig a HTC a mindenem.... a Sensation-nél kellett volna maradnom :angyal:
De majd legközelebb ;) Úgysem fogom a Samut bírni, ismerem magam.... hacsaaaak nem csináznak hozzá sense romot...  :whistle:
Nem kapsz ki. Majd en megvedelek. Sok sikert az S3-hoz. Asszem van mar ra sense rom is.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #209 Dátum: 2012, 07 28, 20:25:48 »

Ugyan már!  :)
Nem vagyok én az a harapós fajta! :D

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #210 Dátum: 2012, 07 28, 22:13:46 »
Ugyan már!  :)
Nem vagyok én az a harapós fajta! :D
Mivel nincs még mindig a figurák közt:

Nem elérhető varjucar

• Navigáció / Navigation: Sygic // Waze
  • PDA: HTC ONE M8 Dual Sim /// Galaxy Tab 7.7 (P6800)
  • PDA ROM: 3.33.401.6
« Reply #211 Dátum: 2012, 08 01, 10:43:18 »
Megcsaltam a htc-t... ezért eladóvá vált egy soha nem használt Nillkin tok (fekete) + kijelzővédő fólia...

Akkori árfolyamon  2480,- Ft-ot fizettem érte... Ennyiért átadnám, Bp-en ha félsz az Ebay-ről rendelni   :)
ONLY HTC
2010. okt. - HD2 // 2011. okt. - Sensation Xe // 2012. máj. - One X // 2013. feb. - One X+ 64gb // 2013. dec. - One Max // 2014. dec. - One M8 Dual Sim

Nem elérhető k78chriss

• PDA: HTC One X
« Reply #212 Dátum: 2012, 08 05, 20:42:37 »
Sziasztok

T mobilos HTC One X em van és akartam hozzá ilyen 2200mah hátlapos aksit de találtam egy ilyen megjegyzést:

Note: This battery charger case only support the international version HTC ONE X,  NOT FOR AT&T, Sprint and T-MOBILE HTC One X!

Ez nekem akkor nem jó, de mért is? Vagy van olyan aki Tmobiloshoz vett ilyent, hasonlót és működik?

Köszi

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #213 Dátum: 2012, 08 05, 22:42:50 »
Sziasztok

T mobilos HTC One X em van és akartam hozzá ilyen 2200mah hátlapos aksit de találtam egy ilyen megjegyzést:

Note: This battery charger case only support the international version HTC ONE X,  NOT FOR AT&T, Sprint and T-MOBILE HTC One X!

Ez nekem akkor nem jó, de mért is? Vagy van olyan aki Tmobiloshoz vett ilyent, hasonlót és működik?

Köszi
Az international verzio az amelyik nem az amerikai AT&T. Tehat a mienk is. Szoval nyugodtan megveheted hozza. Amugy kulsoleg semmi kulonbseg a ket vas kozott csak az ami verzioban snapdragon s4 proci van a mienkbe meg tegra 3.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #214 Dátum: 2012, 08 05, 23:00:02 »
Az international verzio az amelyik nem az amerikai AT&T. Tehat a mienk is. Szoval nyugodtan megveheted hozza. Amugy kulsoleg semmi kulonbseg a ket vas kozott csak az ami verzioban snapdragon s4 proci van a mienkbe meg tegra 3.
Az AT&T-s OneX 0,44mm-rel magasabb a mi OneX-ünknél.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #215 Dátum: 2012, 08 05, 23:22:05 »
Az AT&T-s OneX 0,44mm-rel magasabb a mi OneX-ünknél.
Lemerted schublerrel?:-D

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #216 Dátum: 2012, 08 06, 00:53:45 »
Sziasztok

Köszi

Ha majd esetleg meg van írd már meg légyszi milyen. Mennyire vastag és mennyit bír. Köszi

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető kdennis

• PDA ROM: S-ON
« Reply #217 Dátum: 2012, 08 09, 13:22:18 »
Úgy vettem észre hogy soha nem beszél itt senki erről a gyári asztali One X dokkolóról.
Ennyire nem izgat senkit, vagy az ár riasztó? eBay-en se találok semmilyen hasonló utángyártott dokkolót.
Pedig szerintem rengeteg lehetőség rejlik benne. Lehetne mondjuk egy kis billentyűzettel, hangszóróval összevonva használni mini laptopként. De már ha csak egy töltőként meg hangszoroként funkcionálna az is tökéletes lenne, nem hiszem el hoyg nem lehet megcsinálni olcsóbban. Vagy csak nekem tetszik ez az ötlet?  :(
Most a kis kínaiakra gondolok... nem lenne rá kereslet? Nagyon tetszik ez a hátsó csatlakozó lehetőség!!!  :hmm:

Nem elérhető WiZARD

• PDA: Note 4 (910F)
« Reply #218 Dátum: 2012, 08 09, 15:12:15 »
nekem tökre tetszik a gyári dokkoló, de ennyit sajnálok rá. (számomra nem nyújt akkora pluszt, cserébe fél év múlva ha lecserélem a telefont, akkor kb semmit nem kapok érte)

ha lenne "pogo pin"-en töltő utángyártott dokkoló, ebayen, olcsón, azt tuti vennék, de ott csak béna microusb csatis cuccok vannak, olyat nem akarok, nem annyira egyszerű/kényelmes...

Nem elérhető kdennis

« Reply #219 Dátum: 2012, 08 09, 15:58:32 »
nekem tökre tetszik a gyári dokkoló, de ennyit sajnálok rá. (számomra nem nyújt akkora pluszt, cserébe fél év múlva ha lecserélem a telefont, akkor kb semmit nem kapok érte)

ha lenne "pogo pin"-en töltő utángyártott dokkoló, ebayen, olcsón, azt tuti vennék, de ott csak béna microusb csatis cuccok vannak, olyat nem akarok, nem annyira egyszerű/kényelmes...

Hát igen, a töltőt is tök óvatosan kell beledugni, az usb-s dokkolo meg tuti szanaszét karcolná körülötte. Nagyon gagyik azok. Ez a hátoldal csatlakozás nagyon szupi dolog, de hát nincs kihasználva  :(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #220 Dátum: 2012, 08 09, 19:32:34 »

Van Mugen, csak az is elég drága...

From my 1X, using Tapatalk 2

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #221 Dátum: 2012, 08 09, 19:52:53 »
Van Mugen, csak az is elég drága...

Hogy is mondjam, az egy kicsit olyan bumfordi (szerintem)! :-X

Nem elérhető kdennis

« Reply #222 Dátum: 2012, 08 09, 19:59:37 »
Hogy is mondjam, az egy kicsit olyan bumfordi (szerintem)! :-X

és még ha használja is az ember akkor meg hogy melegedhet....  :-X

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #223 Dátum: 2012, 08 09, 20:56:19 »

és még ha használja is az ember akkor meg hogy melegedhet....  :-X
Pogo-s töltő kellett. Ott a link, lehet tájékozódni!
A Mugen azért nem rossz márka... ;)

Nem elérhető somody

• Navigáció / Navigation: HTC Desire Z
  • PDA: HTC Desire Z
  • PDA ROM: 1.72.405.2
« Reply #224 Dátum: 2012, 08 19, 07:52:25 »
Szevasztok!

Összeszedtem, hogy milyen HTC kiegészítőim vannak, és arról mi a véleményem! Fentebb már több kérdés elhangzott ezekkel kapcsolatban, igyekszem összeszedni ezúton...

Asztali állvány, beépített hangszóróval:  You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon klassz a holmi, jól működik, nem kell célozgatni amikor beletesszük a telót, az egyetlen nagy hibája az, hogy védőtokban lévő telefon nem megy bele sajna...  De van még olyan kiegészítőm, amihez ki kell a tokból szedni a telefont, sz'al ez már nem újdonság!

Autós tartós és töltő:  You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon klassz termék! Amit tippelsz, azt tudja! Sajnos ki kell szedni a telefont a tokból, hogy bele lehessen csúsztatni, de megéri a dolog! Amikor belecsúsztatod, akkor a CAR alkalmazás automatikusan beindul, vagyis nem kell variálni, fekvő verzióban indul is a navigáció, stb...

Kamera állvány:    You are not allowed to view links. Register or Login
Szokás szerint ehhez is ki kell szedni a készüléket a védőtokból, hogy bele lehessen pattintani! De ezért is kárpótol a holmi, mert nagyon rendben van! Nem rezeg, nem lötyög, nagyon klassz kis állvány, ajánlom!

Case-mate védőtok:   You are not allowed to view links. Register or Login
Én ezt a tokot választottam, nekem nagyon bevált! Nem a legegyszerűbb belőle kivenni a készüléket, de már olyan rutinos vagyok a dologban, hogy ez sem okoz akkora problémát amúgy!

Brando képernyővédő-fólia a gyorsboltból, általuk felrakva (!)...

Car Mic autós kihangosító:   You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi extra, amit vártam tőle azt tudja! Nem kell a dolgot túllihegni, nem lesz extra minősége sohasem egy ilyen kis kompakt kinangosítónak, de teljesen elfogadható minőséggel tudom használni, jól hallanak a túloldalon, stb.

Hordozható BT kihangosító, konferenciahívás:   You are not allowed to view links. Register or Login
Na ez a "must have" kategória! Iszonyatosan klassz holmi!  :-)  Baromi jó hangzás, durva hangerő, pikk-pakk lehet beüzemelni, tök egyszerűen csatlakozik, baromi jól néz ki! A hangerőt egyszerűen lehet állítani a külső körgyűrű tekerésével, nagyon bejött a holmi! Az akksi kimondhatatlanul sokáig bírja, mondjuk én még nem vártam meg a végét sohasem, amikor jelezte akkor feltöltöttem! Zenehallgatásra elsőrangú, én már az iPhone-al meg az iPod Touch-csal is ezt használom zenehallgatásra!
Olvastam a használati útmutatóban, hogy kettő ilyen készülékkel lehet sztereóban is hallgani a zenét, és ez annyira fúrta az oldalamat, hogy be kellett szereznem még egy ilyen cuccot! Mondjuk nem keveset szívtam a dologgal mire összehoztam, de ennek az oka az volt, hogy saját kútfőből akartam megoldani a dolgot, aztán szégyenszemre a manual-ból kellett megoldani az összepárosítást, de akkor már meg is lett a dolog 2-3 perc alatt!
Iszonyatos!  :-D  Nagyon durván szól a holmi így sztereóban! Nem filléres a történet mondjuk, de eddig mindenhol sikert arattam a dologgal, iszonyatosan jól néz ki a cucc, és baromi jó a hangzása!

Media Link:  You are not allowed to view links. Register or Login
Kicsit tartottam ettől a dologtól, mert nem tudtam semmi infót róla előre, és elég drága volt beszerezni! Amikor meglett, egy ideig jegeltem a szekrényben, nem volt kedvem beüzemelni, aztán vettem egy nagy levegőt...
Szívás, szopás, megint szívás, és nem akart a dolog összejönni! Vissza a gyári beállításokra a homit, elölről nekifutni az egésznek, és IGEN! Végre sikerült beállítani, és baromi jó lett! Három ujjas megoldással lehet rácsatlakozni ha Wifi megy a telefonon! Rácsatlakozik, átveszi a képernyőt és kiteszi a tv-re. Ennyi! Sem több, sem kevesebb! Magát a teló képernyőjét is lehet látni, de ha alkalmazás fut, akkor a felesleget levágja, tök jó!
Egyszer-egyszer akadozik, de ez inkább hálózati probléma lehet(ett), nem is fordult elő gyakran!
Sokszor használom, nagyon tetszik!
Valahol egy korábbi kérdésre válaszolva, szerintem ez nem működik együtt a Samsung-gal vagy egyéb más termákekkel, mert nagyon HTC-s a dolog nekem, persze ez nem hivatalos infó...

Vékony asztali töltő:   You are not allowed to view links. Register or Login
Semmi extra, ugyanaz mint a dogozban levő, de nekem kellett még egy ugyanulyen, mert baromi jól néz ki!  ;-)

Just-Mobile Gum Pro, külső akku:   You are not allowed to view links. Register or Login
Erősen ajánlott! Nekem kétszer feltölti a telefont 20%-ról 100%-ra, persze nem szélvész sebességgel! Többször töltöttem már, sz'al beállt a végleges kapacitás, nekem nagyon tetszik! Kicsi, zsebben simán elfér, de kábeleket-fejeket nem adnak hozzá, vagyis kell a telefon saját töltőkábele! ez mondjuk van az embernek mostanában vagy 10-15, sz'al nem túl nagy probléma!
Maga az akksi töltése USB-ről megy, baromi lassan... Szerintem kell neki vagy 8 óra, hogy teljesen feltöltsön, de ez enm olyan nagy ár szerintem azért, hogy kétszer is fullra fel lehet vele tölteni a készüléket!

Hát ennyi dióhéjban, ha valami infó kell még bármelyik holmiról, ne kíméljetek!  ;-)

Hali:   Soma_