az van, hogy szerintem Nálad a vezérlés is rossz lehet, nem csak a bekapcs gomb.
ugyanilyenem van fehérben, és ezt ha bakapcsolom akkor folyamatosan világítanak a töltöttséget jelző ledek, ha kikapcsolom nem világítanak.
...és bekapcsolt állapotban hibátlanul tölti mindkettő usb csati a telefont.
0,5A-nél látja a vas hogy USB-ről van töltve, 1A-nél hogy AC hálózatról (legalábbis azt hiszi).
egy szó mint száz: hibátlanul működik
(37%-ról töltöm két órája, és 91%nál jár, pedig közben volt 3G-n 3/4 óra google music, és bluetooth headset).
ez itt a reklám helye: DealExtreme-nél vettem, és tökéletesen elégedett vagyok vele. szerintem csak pechetek volt a hibás darabokkal
Bekapcs gombnak semmi baja, annyi hogy ami magát a kocka gombot tartja belül, 1 kis pöcök, letört, igy elszabadult a gom.
De ami a panelen van, annak a gombnak nincs baja.
Reagál rendesen.
Igazából nem tudom mikor van bekapcsolva, vagy hogy is van, mert ha megnyomom, akkor felvillan a töltöttségnek megfelelö led, és ennyi.
Nem világit folyamatosan...
Viszont tegnap erröl töltöttem fel, igaz éjszaka is rajta volt, viszont már kakaó nem maradt benne.
Ha lesz lehetöségem majd megnézem mennyi idö alatt tölti fel, tegnap nem nagyon figyeltem meg, 1%-on tettem rá...