2024, 12 01, 07:26:04

Szerző Téma: Galaxy Note - ICS ROM  (Megtekintve 145158 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető 206cc

• Navigáció / Navigation: Navigon 4.8.0
  • PDA: Samsung N7000
  • PDA ROM: XXLSZ Rocket Rom v.1.0
Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2500 Dátum: 2012, 08 30, 18:34:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És kötök rá biztosítást is!!... Az is nagyon jól jött, mikor átment a teherautó az SGSII-őmön!! :)

ööö...azért ennyire nem ellenálló a gorilla glass :D :D :D
206cc

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #2501 Dátum: 2012, 08 30, 19:11:39 »
ööö...azért ennyire nem ellenálló a gorilla glass :D :D :D
Egy éve volt... akkor leírtam, de röviden... zebra, Blaha, délutáni csúcs, kezemből kicsúsz, útra lees, teherautó érkez, első hátsó kerék átmegy, telefon ívbe hajlik... képernyő fele pókhálósra törik, hátlap leesik akku elrepül.... hátlap sértetlen(az a jó kis hajlékony műanyag), akku szintén, visszatesz, bekapcs.... képernyő fele halott, de a másik fele kéken még él... fogadok egy hívást!... haza, PC-re rádug, LÁTJA!... unroot, rom gyárira cserél... vissza T-mobile... ember meglátja az asztalon billegni, mint egy hintalovat, szó nélkül nyúl a fiókba és veszi elő az újat... kérdem: Ennyi?... mondja: Ennyi... szemrevételezéssel úgy ítélem meg, hogy ez nem javítható...
Hát ennyi... MERT VOLT BIZTOSÍTÁSOM!  :D

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2502 Dátum: 2012, 08 30, 19:24:46 »
szemrevételezéssel úgy ítélem meg, hogy ez nem javítható...

Ezen a részen röhögtem 1 sort :D
Amúgy tényleg megéri a biztositás. Még lopásra is biztositanak. Legalábis az SGS-nél ilyet kötöttem.

Nem elérhető 206cc

« Reply #2503 Dátum: 2012, 08 30, 19:25:35 »
Egy éve volt... akkor leírtam, de röviden... zebra, Blaha, délutáni csúcs, kezemből kicsúsz, útra lees, teherautó érkez, első hátsó kerék átmegy, telefon ívbe hajlik... képernyő fele pókhálósra törik, hátlap leesik akku elrepül.... hátlap sértetlen(az a jó kis hajlékony műanyag), akku szintén, visszatesz, bekapcs.... képernyő fele halott, de a másik fele kéken még él... fogadok egy hívást!... haza, PC-re rádug, LÁTJA!... unroot, rom gyárira cserél... vissza T-mobile... ember meglátja az asztalon billegni, mint egy hintalovat, szó nélkül nyúl a fiókba és veszi elő az újat... kérdem: Ennyi?... mondja: Ennyi... szemrevételezéssel úgy ítélem meg, hogy ez nem javítható...
Hát ennyi... MERT VOLT BIZTOSÍTÁSOM!  :D

...huhh..ez a nem mindennapi eset!...na igen jó az ha az ember előrelátó!! :ok: :ok:
206cc

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2504 Dátum: 2012, 08 30, 19:32:59 »
Ezen a részen röhögtem 1 sort :D
Amúgy tényleg megéri a biztositás. Még lopásra is biztositanak. Legalábis az SGS-nél ilyet kötöttem.
Igen... gyakorlatilag casco a telefonra... minimális önrésszel.  :ok:
Remélem még létezik ez az intézmény a T-nél!... mert máshol nem lehet biztosítást kötni telefonra!... vajon miért?  :hmm:

Nem elérhető 206cc

« Reply #2505 Dátum: 2012, 08 30, 19:44:51 »
Igen... gyakorlatilag casco a telefonra... minimális önrésszel.  :ok:
Remélem még létezik ez az intézmény a T-nél!... mert máshol nem lehet biztosítást kötni telefonra!... vajon miért?  :hmm:

...ha esetleg megtudnál vmit ez ügyben írd már be...ezt lehet utólag is kötni?
206cc

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2506 Dátum: 2012, 08 30, 19:48:32 »
Csak T-mobilnál vásárolt cuccra... asszem.  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #2507 Dátum: 2012, 08 30, 20:11:00 »
A Samsungtól vagy szolgáltatótól veszek telefont...soha nem vennék semmilyen "shopból" !!!
A segítség kérdésére a válasz a szerviz!!..nem is nyúlnék bele ha lezár és olyan biztos vagyok benne hogy nem kellett volna megtörténnie.Az a hiper-szuper shop meg ne legyen már olyan szent és sérthetetlen...honnan tudod ,hogy hol szerzik be a készülékeiket?

Na igen, a Speedshop-tól én sem vagyok elájulva, amiket időnként megengednek maguknak. Nem lennék meglepve, ha ez a lezárt készülék csc-je például PAN lett volna eredetileg is és most azért zárt le.

Nem elérhető 206cc

« Reply #2508 Dátum: 2012, 08 30, 20:17:09 »
Csak T-mobilnál vásárolt cuccra... asszem.  :hmm:

Köszi!... amint lesz időm be is megyek egy T-hez...
206cc

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2509 Dátum: 2012, 08 30, 20:56:13 »
Rápróbáltad már a telefonodra? :)

Az előbb raktam fel a CM10-re az 1.5-ös OC verziót, mert ebből csak ez van és szépen működik. :)
Többet még nem tudok mondani róla.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2510 Dátum: 2012, 08 30, 21:14:17 »
Na igen, a Speedshop-tól én sem vagyok elájulva, amiket időnként megengednek maguknak. Nem lennék meglepve, ha ez a lezárt készülék csc-je például PAN lett volna eredetileg is és most azért zárt le.
Namost... nagy levegőt vettem és feltoltam a mumusomat, az LRI-t... :hmm:
Simán fel is ment!!... ebből egyenesen következik, hogy mielőtt alaplap csere lett volna, egyértelműen egy függetlenített telefont adtak el nekem függetlenként!! >:(
A másik, ami következik ebből, hogy az új alaplappal vált igazán függetlenné!!!
Szóval Speedshop!!!... (remélem olvassa ezt valamelyik képviselőtök!!!)
MENJETEK A P*CSÁBA!  >:(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #2511 Dátum: 2012, 08 30, 21:54:10 »
Namost... nagy levegőt vettem és feltoltam a mumusomat, az LRI-t... :hmm:
Simán fel is ment!!... ebből egyenesen következik, hogy mielőtt alaplap csere lett volna, egyértelműen egy függetlenített telefont adtak el nekem függetlenként!! >:(
A másik, ami következik ebből, hogy az új alaplappal vált igazán függetlenné!!!
Szóval Speedshop!!!... (remélem olvassa ezt valamelyik képviselőtök!!!)
MENJETEK A P*CSÁBA!  >:(

Valami ilyesmire gondoltam én is. Ugyanakkor még az is lehet, hogy nem ők a mumusok, hanem az őket kiszolgálók... Ki tudja. Mert ugye van sok üzlet, ahol az itthoni hivatalos megjelenés előtt is lehet már kapni a készülékeket.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #2512 Dátum: 2012, 08 30, 21:57:50 »

Ha jól emlékszem a vásárlástól számított max. 1 hónapig lehet kötni a biztosítást. Legalábbis anno ez volt.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2513 Dátum: 2012, 08 30, 22:15:32 »
Valami ilyesmire gondoltam én is. Ugyanakkor még az is lehet, hogy nem ők a mumusok, hanem az őket kiszolgálók... Ki tudja. Mert ugye van sok üzlet, ahol az itthoni hivatalos megjelenés előtt is lehet már kapni a készülékeket.
De azért nem lenne lehetetlen megtalálni azt aki megszerzett annak idején egy csomó szolgáltatós(telenoros) kütyüt és függetlenítve továbbadta...
Nyilván világszerte ez jelentős "iparág" lehet, mert 1-2%-ért nem kezdte volna lezárni a romokat a samsung.... szerintem...  :hmm:....

(Amivel egyébként továbbra sem értek egyet!... :hmm:... tisztán látszik, hogy nem azokkal cseszett ki akik sárosak, hanem a gyanútlan vevőkkel!)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2514 Dátum: 2012, 08 30, 22:29:09 »
De azért nem lenne lehetetlen megtalálni azt aki megszerzett annak idején egy csomó szolgáltatós(telenoros) kütyüt és függetlenítve továbbadta...
Nyilván világszerte ez jelentős "iparág" lehet, mert 1-2%-ért nem kezdte volna lezárni a romokat a samsung.... szerintem...  :hmm:....

(Amivel egyébként továbbra sem értek egyet!... :hmm:... tisztán látszik, hogy nem azokkal cseszett ki akik sárosak, hanem a gyanútlan vevőkkel!)

Igen, mindig a vevőn csattan az ostor.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7000-ről

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2515 Dátum: 2012, 08 30, 22:50:40 »
Igen, mindig a vevőn csattan az ostor.

Hát igen... nekem ez már csak egy rossz emlék... nálunk még lehetett azzal jönni, hogy hedonizálunk itt a romok között és ha már úgyis az illegalitás ösvényén járunk, ne pofázzunk ha beleszaladunk ilyenekbe...
Ez már akkor is hülyeség volt, de ma nyilvánvalóvá vált, hogy ez már akár büntetőjogi kategória is lehet!... hiszen ma olyanok kerültek bajba, akiknek esze ágában sem volt a legálison kívül más frissítést a gépükre tenni!!!
Ha bajuk lesz a szervizzel, vagy a garanciával, akkor bizony már "becsapottakról" és "megkárosítottakról" beszélünk!!!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Re: Galaxy Note - ICS ROM
« Reply #2516 Dátum: 2012, 08 30, 22:52:57 »
Hát igen... nekem ez már csak egy rossz emlék... nálunk még lehetett azzal jönni, hogy hedonizálunk itt a romok között és ha már úgyis az illegalitás ösvényén járunk, ne pofázzunk ha beleszaladunk ilyenekbe...
Ez már akkor is hülyeség volt, de ma nyilvánvalóvá vált, hogy ez már akár büntetőjogi kategória is lehet!... hiszen ma olyanok kerültek bajba, akiknek esze ágában sem volt a legálison kívül más frissítést a gépükre tenni!!!
Ha bajuk lesz a szervizzel, vagy a garanciával, akkor bizony már "megkárosítottakról" beszélünk!!!

Mindenesetre kíváncsi vagyok én is a jelenlegi károsultak mit kapnak.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #2517 Dátum: 2012, 08 30, 22:57:25 »
Mindenesetre kíváncsi vagyok én is a jelenlegi károsultak mit kapnak.

Igen erre én is... belegondolni is nehéz, hogy hány ilyen gyanútlan felhasználó van a világon, akinek mostanában érkezik a nem is igazából független telefonjára a frissítés!!  :shock:
A nyolc millió Note hány százaléka lehet ilyen?  :hmm:

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #2518 Dátum: 2012, 08 31, 00:54:29 »
Kéremszépen, felment az új XEH LRI és sehol semmilyen zár nincs...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krexim

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: Gyári (Voda)
« Reply #2519 Dátum: 2012, 08 31, 00:57:00 »
Igen erre én is... belegondolni is nehéz, hogy hány ilyen gyanútlan felhasználó van a világon, akinek mostanában érkezik a nem is igazából független telefonjára a frissítés!!  :shock:
A nyolc millió Note hány százaléka lehet ilyen?  :hmm:

Igen, és sajnos jó részük csak mezei felhasználó, nem olvas fórumokat, nem romolgat, csak élvezné a telefonja adta lehetőségeket, jön egy frissítés, nem gyanakszik semmire, kattint, aztán meg vérmérséklettől függően..... alakul a történet. :)

Szóval minden konkrét gyanúsítgatást mellőzve, tényleg azt lehet csak mondani, hogy akik ilyen galibát okoznak költsék gyógyszerre a hasznukat.  >:(

Van tuti módszer annak kiderítésére, hogy tényleg független készülékkel rendelkezem, vagy csak annak tűnik?

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2520 Dátum: 2012, 08 31, 01:02:56 »
Igen, és sajnos jó részük csak mezei felhasználó, nem olvas fórumokat, nem romolgat, csak élvezné a telefonja adta lehetőségeket, jön egy frissítés, nem gyanakszik semmire, kattint, aztán meg vérmérséklettől függően..... alakul a történet. :)

Szóval minden konkrét gyanúsítgatást mellőzve, tényleg azt lehet csak mondani, hogy akik ilyen galibát okoznak költsék gyógyszerre a hasznukat.  >:(

Van tuti módszer annak kiderítésére, hogy tényleg független készülékkel rendelkezem, vagy csak annak tűnik?
Tényleg nem akarok beleszólni, de ha valaki ilyen becsületes, nem vesz kétes eredetű készüléket, nem tesz fel olyan ROM-ot, amely nem az ő készülékére lett kiadva, az SOHA AZ ÉLETBEN nem találkozik ilyen problémával.

Egyetlen gond az lehet, ha valaki hivatalos úton függetleníttette a készülékét, a szolgáltatóval. Mert azon megmarad az eredeti Product Code, arra fogja frissíteni és bizony vissza fog zárni.

Bevallom, én még nem találkoztam két lábon járó emberrel, aki kifizette volna a hivatalos függetlenítést (meg a járulékos költségeket), ahelyett, hogy hivatalos gyári függetlent vegyen. Merthogy ez utóbbi Ft-osítva olcsóbb...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető krexim

« Reply #2521 Dátum: 2012, 08 31, 01:21:12 »
Tényleg nem akarok beleszólni, de ha valaki ilyen becsületes, nem vesz kétes eredetű készüléket, nem tesz fel olyan ROM-ot, amely nem az ő készülékére lett kiadva, az SOHA AZ ÉLETBEN nem találkozik ilyen problémával.

Egyetlen gond az lehet, ha valaki hivatalos úton függetleníttette a készülékét, a szolgáltatóval. Mert azon megmarad az eredeti Product Code, arra fogja frissíteni és bizony vissza fog zárni.

A kollégának nem volt rootolva a készüléke, gyári(nak tűnő) állapot volt. Jött a frissítés, meg is lett a baj. Tehát mégis előfordulhat. Az ominózus bolt meg nekem (igaz nem voltam sokszor) nem a megbízhatatlan forrásból származó készülékek forgalmazójának tűnt. Talán tényleg már csak a szolgáltatós telefonokban, vagy magának a gyártónak a mintaboltjában lehet bízni? Remélem nem.

Nem elérhető Macika

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2522 Dátum: 2012, 08 31, 01:41:41 »
A kollégának nem volt rootolva a készüléke, gyári(nak tűnő) állapot volt. Jött a frissítés, meg is lett a baj. Tehát mégis előfordulhat. Az ominózus bolt meg nekem (igaz nem voltam sokszor) nem a megbízhatatlan forrásból származó készülékek forgalmazójának tűnt. Talán tényleg már csak a szolgáltatós telefonokban, vagy magának a gyártónak a mintaboltjában lehet bízni? Remélem nem.
Pedig a mellékelt ábra azt mutatja...
Úgy tűnik, kizárólag a szolgáltatókban és a garantáltan a magyar nagykerből származó készülékekben lehet megbízni...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető mic969

• PDA: Samsung Galaxy Note III & Note 10.1
  • PDA ROM: Gyári alap mindkettő
« Reply #2523 Dátum: 2012, 08 31, 07:55:52 »
Teljesen igazatok van, ha kiderül, hogy a Speedshop a ludas a dologban akkor lesz egy-két keresetlen szavam hozzájuk.

(Az el tudjátok képzelni, hogy jönnek a dumával, hogy ők sem tudtak róla?)

Nem elérhető krexim

« Reply #2524 Dátum: 2012, 08 31, 08:58:12 »
Teljesen igazatok van, ha kiderül, hogy a Speedshop a ludas a dologban akkor lesz egy-két keresetlen szavam hozzájuk.

(Az el tudjátok képzelni, hogy jönnek a dumával, hogy ők sem tudtak róla?)

Szerintem az összes készüléket visszahívják, cserélik ingyen, vagy választhatsz hogy plusz 10000-et fizetsz és egyből Note2-őt kapsz. (Természetesen tiszta forrásból.)  :) Ez a legvalószínűbb.  ;)