Nem tudom... én a speedshopban vettem kb a magyar megjelenés után másfél héttel... szerinted elképzelhető, hogy a gyorsboltosok függetlenítgették a valahonnan függőként bejövő telefonokat??
Arról van valami információ, hogy a Magyar NEM függetleneket is zárják az új romok?... (gondolok itt mondjuk egy T-mobilnál vásároltra, amire egy német T-mobilos LRI-t tettek föl)...
Az is érdekelne ha van itt olyan aki ért hozzá, hogy amikor nekem alaplapot cseréltek, az megváltoztatta az eredeti függő- ill. függetlenséget??... tehát mondjuk ha mégis machináltak valamit a speedshopban, akkor most igazi független lett, vagy nincs összefüggés a függetlenség és az alaplap csere között?
sziasztok ... nem mai téma . ma kaptam választ .... pontosabban pár napja de én sem voltam itthon mostanáig . amikor szkita a fentieket kérdezte akkor írtam emailt valakinek aki megbízható szervizes --
bemásolom amit válaszolt ...
"
Ha kaptál hozzá magyar nyelvű, kitöltött Samsung garijegyet, amin 2 év jótállás szerepel, akkor gyári független. Amúgy bevett szokás külföldről behozni telefonokat, függetleníteni, magyar nyelvet rakni bele, a GSM boltokban kapható, EU, vagy bolti garanciásnak nevezett készülékek ilyenek.
Alaplap cserével természetesen változik minden. Samsung telefonoknál könnyen lehet ezeket módosítani, át lehet írni az IMEI-t, teljesen el lehet tüntetni a nyomokat."
ezt most én kérdeztem tőle
Szia
lemaradt egy kérdésem ,,, független telefonokról biztosan többet tudsz mint én kapcsolódik a kérdésem az előző levelemhez ....
egyszerűen nem értem, hogy van akinek lezárta a készülékét ugyanaz a rom, van akinek meg nem. Csak arra tudok gondolni, hogy akinek lezárta, annak mégsem volt gyárilag független a készüléke, legfeljebb úgy adták el neki. Létezhet ilyen?
válasz ---
"Igen, szinte biztosan ez a helyzet."