Szerintetek ez működhet?
You are not allowed to view links.
Register or Login
Megérkezett
Ma csak szűz 5.1-en tudtam kipróbálni, a JB-elt ipad2 ideiglenesen máshol tanyázik
Már egy hete az újat használom, de jöhetne már nagyon az a JB
Ez volt a csomagban (a kép az új ipad-del készült):
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginAV kábel, usb-micro usb kábel, adapter.
- HDMI működik
- AV működik
- micro usb kábellel töltődik az almás aljzattal, a samussal nem, vagyis azt írja hogy nem, de lassan talán töltődik, mint a pc usb-jéről
- Flash voyager 8 GB-os pendrive-val próbáltam, You are not allowed to view links.
Register or
Login az utólag rámásolt képeket. Ha nekiállnék konvertálni apple formátumba filmeket, valószínűleg azokat is tudná importálni, majd egyszer kipróbálom.
- 16 GB-os micro SDHC kártyára a trükkös módszerrel utólag rámásolt képeket szépen importálta, majd végül megkérdezte, hogy törölje-e az sd-ről vagy sem.
- Logitech USB billentyűzet működik. Kiírja, hogy nem kompatibilis USB eszköz, de mégis működik
- USB egér nem működik
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginLényegtelen, ám talán érdekes, ha az usb-micro usb kábellel összekötöm az SGS-sel, felkiált, hogy túl nagy áramigényű eszköz, de szépen
tölti az SGS-t, és usb módba is tudom tenni, ahogy aztán persze nem ismeri fel
Épp most ért haza a fiam, meghozta a fényképezőgépet. SD kártyát elcsakliztam, bedugtam az adapterbe, és minden trükk nélkül egy pillanat alatt megjelentek a képek az ipaden. Kiválaszthatók a képek, nem kell mindent importálni. Nyaraláskor jól jöhet
Ha visszaszerzem az iPad2-t, körülnézek a cydiaban, és kipróbálom az iFile-t, mert az állítólag nem csak a képeket látja az sd-ken és a pendrive-okon. Az You are not allowed to view links.
Register or
Login ezt nem találtam, könnyen lehet, hogy csak a régebbi firmware-rel működött, csak fórumon olvastam erről a lehetőségről.
Ha van kérdés, csak nyugodtan, túl bonyolult azért ne legyen