0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hi allvan egy jó hirem + oldottam a win 7 alatt a frissítéstkell hozza egy virtual is xpés azon kell elvegezni a munkatugyan ugy lehet frissí teni mintha rendes xp lenne fönntesztelve müködikÜdv
Köszönjük!Ezt már sejteni lehetett, ha vistáról is ment a virtuális gépre telepített xp-vel.
Win7 alatt nem kell semmi extra simán GP-vel lehet frissiteni a phone részt is simán felrakja. Kipróbálva többször is
SziasztokFelraktam a virtual XP-t de nem akar elindulni. Pedig úgy csináltam ahogy le van írva.
Köszi a gyors választ.GP-hez honnan tudok letölteni megfelelő romot? Mer ugye amik fent vannak azok EXE fájlok.
sikerült az EXE cuter-t használni, de nekem ezek vannak benne:PC loader EBOOT az OKPDA az OKCSC az OKPHONE az nincsmiért nincs PHONE rész?PC loader-nél mért csak kérdőjelek vannak?
WM 6.5 21234
DXID1_21234_vP1N.7z.még nem raktam fel, de már sokszor frissítettem romot, csak most windows 7 van a gépen azért próbálkozom a GP-vel.
Windows 7 alá milyen samsung driver kell? Mert amit én felraktam azt nem akarja elfogadni.
próbálom letölteni de mindig sikertelen. Honnan tudnám leszedni?
Az automatikus frissítés be van kapcsolva a gépen. Amikor csatlakoztatom az Omniát a gépre, és átváltom phonra akkor elkezdi a keresést, a samsung CDMA-át szeretné felrakni, de egy kis idő után ki írja hogy sikertelen.
Kérlek használd már a válasz gombot.Tűzfalad van és milyen?
sziafelraktam a virtual XP-t de mikor akarom indítani akkor ez az üzenet fogad: Cannot start windows virtual PC host process. Check the system event log for more details. Akkor most mit kell csinálnom?
Miért akarod virual XP-vel? A Grand Prix-el tökéletesen lehet frissíteni és sztem nincs nagyobb veszélye mint virtuál xp-vel.