0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
jó a hangulat nem zavar a bill..meg tudom csinálni. csak azt nem értem .érted, miért úgy kell megcsinálni. vajon mi lehet a baja, hogy nem megy normálisan? egy billentyűzet. de nyugi, és jó kedvemben írok, semmi gond, ez van fent, mert minden más is klappol.abban bízom, hogy a következő frissítésben már nem kell azzal foglalkozni hogy működésre kelljen bírni a billentyűt. jah, és ez nem zrika, mert több fórumon olvasom, hogy sok helyen hiba ez na szép estét, reggel majd becsiicsentve benézek
takarózz be jól, mert látom nincs nyár arra ne viccelj...senki nem gondolta hogy pipa vagy. vagy igen? nem? na? he? Spitya! kitartást várjuk..jó munkját
Nem voltam én annyira azért mérges skacok,különben biztosan nem írtam volna le mit kell csinálni. Addig is jó hétvégét kívánok mindenkinek!Spitya neked meg jó munkát a rom-hoz,és a fordításhoz! Sent by Samsung Galaxy SII.
Mihez?? Én nem látok az S2-höz frissítést, vagy csak én vagyok vak???You are not allowed to view links. Register or Login
Most tényleg nincs ott...viszont mikor legutóbb néztem délután...ott volt...
Mikor a linket dobtam fent volt Spitya nyugalom! Látom mindenki kicsit feszült ma! Sent by Samsung Galaxy SII.
Én ma háromszor néztem, egyszer sem volt fent.
Spitya, itt van: You are not allowed to view links. Register or LoginEgészen pontosan itt : You are not allowed to view links. Register or Login
A 2.4.4ben, mikor megnyomom a gombot, hogy elojojjon a lockscreen, akkor neha beugrok egy sotetkek lockscreen hatter a beallitott elott. Azt hogy lehet kivalasztani. Egy ilyen sotetkek, keresztbe csikos hatter... veletlenul vettem eszre, de tetszik egyszeru es jo
Rajottem hol van ez a hatterkep. Nalam legalabb is. Most beallitottam zarolast a telefobra, munta feloldassal es kepzeljetek el a keresett kék hatterkep fogad minden nyitaskor. Elkuldene nekem valaki? Kepernyo hatter es lick screen hatter is kellene
Basszus én is néha félregépelek de te! Nem vágom milyen háttérképről beszélsz!Sent by Samsung Galaxy SII.
Talán ha nem ittál volna amnyit tudnád miről beszél
Bocsi hogy ide is berakom,de szerintem ez mindenkit érdekel!Még 45nap! Galaxy SIII Sent by Samsung Galaxy Tab 10.1
Kész van mindkét Magyar verzió, csak a feltöltésekre kell egy kicsit várni.Más aki Siyah kernelt használ, attól kérdezném, hogy a pi.sába lehet a pc-re kapcsolódni vele??
Csabesz, allits be egy feloldo mintat!!! Mar latni is fogod. Akartam screenshotolni neked, de feloldo minta alatt nem lehet elohozni a statuszbart, hogy fenykepet csinalhassak a screenrol... (egy sotetkek oval mintas, fuggolegesen csikozott kepet kell latnod)
Szedj le egy progit a marketről!Megrázod oszt kész!Csinálja a képeket