Sziasztok!
Hatalmas problémában kérném a segítségeteket.
Egy olyan hónapja használom ezt a MIUI romot, nem volt vele különösebb bajom, max annyi h a lezárt képernyőnél használtam a zseblámpát (középső gombos megoldás) akkor volt h egyszer-kétszer befagyott és a lámpa is égett. Csak aksikivétellel sikerült orvosolni. De nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, mondván úgysem gyakran használom ezt a funkciót.
De ma (semmi extrát nem csináltam a telefonnal) jött egy hívásom és nem bírtam felvenni zárt képernyőn. Akármelyik irányba próbáltam húzni semmire sem reagált. Gombokra sem. És csak csörgött. Próbáltam kikapcsolni, semmi csak a csörgés. Nem maradt más mint az aksikivétel...
Igen ám csak most nem bírom visszakapcsolni mert a Siyah kernel logónál nem jutok tovább (2-3 perc után újraindul és ugyanúgy nem megy tovább) Próbáltam az újratelepítős módot (Volume Up + Home + Turn off) de a Galaxy logónál nem jut tovább. Végső megoldás az Odin. Van is egy gyári ICS romom. Lefuttatom az Odint (eddig mindig sikerült így feltenni a gyárit) bekapcsol és megint a Siyah kernel logónál áll. Többször is próbáltam Odinnal, de semmi, mintha le sem futtattam volna.
Valakinek valami tippje h mi lehet a baj és hogy tudnám megcsinálni h legalább működőképes állapotba tudjam hozni?
Köszi előre is.