Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Eddig a -VK- 5.1.2 ROMot használtam a 3.3.1-es Siyah kernellel és eddig semmi problémám nem volt vele. Tegnap frissítettem az 5.1.3-ra és azóta furcsán viselkedik a telefon. Kódos factory reset (*2767*3855#) után a telefon újraindul, de a bootanimáció már nem jön be, hanem halványan feketén villog a kijelző. Ha kiveszem az akksit és megpróbálom recovery-ben indítani akkor is ugyanez a helyzet. Odinból újra flasheltem a 3.3.1-es kernelt, de a hiba maradt.
Ezt csak a gyári LP7-es rom visszatételével tudtam orvosolni. (előtte három fájlos LPJ-t tettem fel repartitionnal)
Factory reset előtt megpróbáltam lecserélni a
You are not allowed to view links.
Register or Login appot a
You are not allowed to view links.
Register or Login-re de az új app binary frissítése közben egyszerűen megállt a program, vagy ha el is jutott addig, hogy root jogot kérjen azt már nem tudtam megadni. (ugyanez a gyári LP7-es ROM-on CF-ROOT kernellel gond nélkül meg tudta csinálni).
Ötletem sincs, hogy mit lehetne ezzel csinálni. Van valami mód arra, hogy teljesen kipucoljam a telefont és előröl kezdhessem? Lehet, hogy a SpeedMod kernel kavart be? (mert a -VK- 5.1.3-ban az van).
Esetleg az ExTweaks app módosításai kavarhatnak be régebbről?
Előre is köszi a segítséget!