0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
egyelőre odin, nekem is csat azzal volt hajlandó elindulni
Próbáltad ktool-lal? Mert ha nem is indul el, de azért recoverybe betudok menni, akkor restore helyrerakja. Ha nem lép recoverybe, akkor marad az otthoni kipróbálás.Galaxy S II - Bezke_Aokp
Nem! RomMenager-el próbáltam. Nem indult ujra a telo, de recowery volt., meg download is. Én is helyre toltem egy mentést.
Kiválóan működik ktool-lal. Minden gond nélkül feltolta, egyből indult. Csúcs Galaxy S II - Bezke_Aokp
Hé klasszcsávó mi is az a ktool ??
You are not allowed to view links. Register or Login
Azzal tudod menteni az aktuális kernelt és feltenni másikat isItt van You are not allowed to view links. Register or Login Galaxy S II - Bezke_Aokp
Csak megemlíteném ez megy Gingerrel is, bár azt eddig nem tudtam, hogy IC-vel is használható
Gingert azt tudtam, ezzel távolítottam el a sárga háromszöget Itt csak az ICS volt kérdéses. De bejött Galaxy S II - Bezke_Aokp
Most sincs sárga háromszöged??
Nincs, de az emiatt You are not allowed to view links. Register or LoginGalaxy S II - Bezke_Aokp
Ezt használom én is
Kérdeznék a Triangle Away progival kapcsolatban, az Auto reset at bootba kell a pipa? A Reset flash counterrel indítom el? Nekem most a számlálóba 4 van. Ez a progi lenullázza a számlálót és eltünteti a sárga háromszöget?
Eltünteti igen, de csak ICS romon. Nem kell a pipa, csak rá kell nyomni a resetre flash counter-re.
Köszönöm Anzo PFC LPH-ja van fenn Igen, gyönyörűen eltüntette, köszönöm A Siyah kernelnek a recowery menüje nagyon tetszik.
Ez nem okoz hibát a donvald módban(nem lehet 3gombos donvald ba tenni valaholazt olvastam)
Az 1.0-ásnál volt ilyen hiba, de nem mindenkinél. Most az 1.25-nél tart, ez jó!
Nekem Omega-val az FM rádió nem kapcsolható be, van ilyen hiba?