0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az extweaksben min bl a screen-nél 20 alapból?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Ultimate_Kernel_Cleaning_Script_v2.6.4.zip
Url kód formázás: 2Link pontosság: 3You are not allowed to view links. Register or Login a tényleges link. Nem xda topic, rányomsz és jön.ENNYI
A profil beállításoknál a battery, performance és default beállítás tulajdonképpen mit tesz? Arra vagyok kíváncsi tulajdonképpen, ha battery-t állítok, akkor a cpu-t lassítja?
SiyahKernel S2-v5.0You are not allowed to view links. Register or Login vajon hogy teljesít..
Ez még csak teszt verzió én a végkegest váromTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Én használom, JellyBam rommal(4.1.2 AOKP), jobb mint ami benn volt, akkut kíméli és ugye ott van a sok ExtWeaks beállítás. Jobb lett Deepsleep is vele.
Az 5.0a2 a fényképező jó volt,csak a videófelvevő nem.A b1-ben már működik.
Valaki próbálta már? "Tapatalk 2"
Hát... Néhány előző hozzászólásból erősen sejthető.Nekem jól megy, továbbra is alvásgondok vannak, mint Dorinál.
alvással nincsenek gondjaim a megszokott viszont ezt a kamera dolgot nem értem mostmár tényleg eddig fc-zett össze vissza,most a 5.0b1 el meg már csak az előlapi fczik
Nálam az előlapi még videozni is hajlandó.Siyah 5.0b1
Én úgy veszem észre, hogy a Siyah nagyon zabalja az akksit... 4.1.5 van fent.. "Tapatalk 2"
Új Siyah: egész éjjel be volt kapcsolva a wifi és csak 11%-ot merült a telefon! Megvan az új kedvenc kernelem. "Tapatalk 2"
Nálam minden éjjel be van kapcsolva és 0%-ot merül... aztán reggel lehúzom töltőről. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről