Ami kell hozzá:flashtool (lehetöleg a legujabb )Mindenek elöt frisisd a telefont a legujabb ics 4.0.4-re(6.1.1.B.1.54)
-se bootloder unlocking_relocking.(bootloder nyitáshoz ,e nélkül nem megy a root!!!)
-bootloder nyitásal ugrik a garancia !!!!
-Root_with_Restore_by_Bin4ry_v13 (ezzel rootolod a telót)
-Az én telefonom Lt22i gyárilag függelen igy erre tudom a rootot!!!
1.nézd meg hogy nyithato e a bootlodered a következö modon: *#*#7378423#*#*-írd be a telefonba.
- A szerviz menüben a következő menübe lépj be: Service info >> Configuration. Keresd a "Rooting Status" sort! Ha azt látod, hogy "Bootloader unlock allowed: yes", akkor unlockolhatod a bootloader-t. Ha NEM, akkor NE folytasd az itt leírtakat!
Ha minden oké felmész a következö oldalra You are not allowed to view links.
Register or
Login és végig mész a lépésekeg szükség lesz a imei számodra.(ha 15 jegyü az imei számod a beirásnál az utolsot elhagyhatod.)
Ha mindezen végig mentél kapsz egy feloldó kodot a megadot email cimedre .
-indisd a SE Bootloader_Unlocking_Relocking_1.6 nevü programot.
-unlock code-hoz bemásolod a kapot kodot,majd csatlakoztatod a telefont a pc-hez flashtool modba
-rányomsz az unlock bl-re.ha feldobb egy szöveget lehuzhatod a telot.
Ha minden rendbe elvileg nyitott a bootlodered.
Flashtoolal rakd fel a 599-es végü kernelt.
Bekapcsolt állapotban indisd a root bat filet.
Lépj be a menübe és keresd meg a biztonsági mentés menüt és lépj bele,ott a visszaálitás menüre bökj alatta lesz egy ROOTME felirat .
Várj mert 2-3-szor ujraindul.
ha befejezte már lesz supryuser alkalmazás.ha pedig nem látja a rootot frisisd a busybox-ot.(titanium backup-al szoktam.)
Amenyiben mindez sikerült már csak vissza kell tenni a 154-es végü kernelt.
Ha valamit nem jól írtam vagy nem érthetö nyugutan kérdez megprobálok segiteni.
Ha dobsz egy emailt a You are not allowed to view links.
Register or
Login a program csomagot átküldöm.
Tamás.