0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Biztosan jó készülék, de nem fogom lecserélni a Note-ot, ahogy páran teszik. Szerintem nincs értelme váltani, nem kapnék többet, bőven elég ez is mindenre. A DHD-ről azonban megéri váltani. Tapatalk 2-vel írtam a Note-omról
Éniszakajom éniszakajom T-s ismerősöm mondta, hogy este ír SMS-t, hogy holnapi készletérkezésben lesz-e One X... De nem írt Tuti azért, mert lesz, s direkt szivat Kelek korán, nézegetem majd a honlapot és ha látom, hogy benne van az árlistában 8:30-ra ott fogok toporzékolni az üzlet előtt Igaz 10-re be kell érnem, tehát sok időm nem lesz nyomkodni, de holnap csak fél 1-ig vagyok Bárcsak meglenne holnap
Gyári visszaállítás megvolt és nem segített. A hard reset az ugyan az mint a gyári visszaállítás? Bocs a tudatlanságomért!
Igen.
Én is vártam valami NAGYOT a HTC-től, de nem ez lesz az. Tuti jó kütyü ez, és biztosan ömlenek majd rá a romok, remélem mindenki örömét leli majd benne. Gratula minden új tulajnak
Akkor ez nem oldotta meg a gondot A hangerő le +bekaocsgomb egyszerre az mi is?Egyszer a HTC ügyintéző valami ilyesfélét kért tölem miközben telón segített és mondta az utasításokat...
Csak érdeklődésképpen...:taiwani,vagy kínai gyártmány a Tied?Hol vetted?
Több helyen is gyártják?
Úgy látom Rigel, a mai nap sem a mi napunk Mármint T-Mobile-ra gondolok
Mindkét hangerő gomb + power. Bekapcsolt állapotban softreset(sima restart) , kikapcsoltban hardeset(factory reset)
Most már eldőlt... grafit szürke (vagy fekete) lesz Telefonon leadtam az előrendelést a SpeedShop-ban 9:00-kor (akkor nyitottak).Elvileg ma délutánra várnak szállítmányt Úgyhogy hétfőn már én is ujjonghatok. Remélem nem lesz részem olyanban, mint szegény arnold2580 -nak
Akkor megpróbáljam kikapcsolt állapotban /egyszerre mindkét hangerőgomb+power/ ??
Igen, addig tartsd nyomva, míg el nem indul!
Van valakinek HTC PO S 650 tokja? Tegnap jött meg, de a húzót nem tudom kihúzni, igaz egyelőre nincs mit beletenni, mert a note nem fér bele, de felkészülten kell várni a One-t. Próbálja már ki, akinek ilyen van, hogy üresen kihúzható-e! Köszi!
Bekapcsoltam ugy ahogy írtad és most bejött az a képernyö ahol a lap alján ott a 3 android jel. Most válasszam ki a factory resetet? Vagy mit tegyek? Köszönöm!
Igen, nyomjad neki!
Köszönöm a segítséget!