You are not allowed to view links.
Register or Login ehhez a témához, ha valakit esetleg érdekel.
"A Foxconn-nál gyártat az Apple-n kívül még az Acer, az Asus, az ASRock, a Cisco, a Dell, a HP, az Intel, az IBM, a Lenovo, a Microsoft (például: Xbox 360), az MSI, a Motorola, a Nintendo (például: Wii), a Netgear, a Nokia, a Panasonic, a Samsung, a Sharp és a Sony (például: Playstation) is. Tehát, ha az embertelen körülmények miatt nem vesz valaki iPhone-t, akkor más elektronikai cikket se vegyen, mert valószínűleg ott készült."
... történetesen pont az MS az, amelyiknél nem találtak ilyen hiányosságot. Ne felejtsd el, hogy a Foxconn-nak vannak gyáraik, több is. Abban a gyárban, ahol az Alma gyártat, gyártat a Dell, a HP is például. Az MS a Foxconn egy másik gyárában gyártat, kínosan odafigyel a munkavégzés körülményeire.
Nem gondolod komolyan, hogy pont az MS-t nem pécézték volna ki, ha bármi gáz van...!
DE szurkolok az Apple-nek, botrányosan jók a termékeik (erről csak azóta vagyok meggyőzve, mióta van egy iPod Touch a birtokomban). Azt terveztem VOLNA, hogy megvárom mind az iPhone 5-öt (elvileg 4,6-os kijelzővel), meg a Huawei Ascend D Quad-ot, de basszus, balszerencsémre elkezdtem olvasni ezt a fórumot!
És először nteeb kolléga, de a többiek is elérték, hogy visszatért a LOVE a kicsikére. És hála a többieknek (jaj, mindjárt itt van és itt van és juhéj), egyre erősebb és ez az Ő HIBÁJUK!