2025, 01 05, 00:44:02

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 867986 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lemcsi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #800 Dátum: 2012, 04 11, 19:21:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
megnéztem ... :)  aksit kicsit lehúzták , hangsúlyozva , hogyha mindent ki szeretnénk használni  amit tud  az X akkor nagyon kevés hozzá .... miközben ez majd  minden komoly okostelefonnal így van ....
aksit nyugodtan kipipálhatjuk .... böngésző  nagyon gyors , kijelző  ? :):)  a  legszebb , legfényesebb másik 2  telóval összehasonlítva de szerintem  valószínű per pillanat  a legszebb lehet ,,,
Beats audiot nagyon leszólták , hogy   több más szoft is  tud  ilyesmit magas , mély  extra  kiemelés  ...  háát  nem tudom ... a  tulajok véleményére  kíváncsi  vagyok ...

Én is néztem, már amikor lehetett :D
Nálam a 16 Gb memória maradt meg, bár lehet már mást hallok, mint amit mondanak???  :oops:
Tegnapi tapogatással és az eddigi olvasataim alapján tuti megveszem.
Igazából milyen alternativa jöhetne szóba, amit érdemes lenne megvenni az X helyett?
lemcsi

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #801 Dátum: 2012, 04 11, 19:23:53 »
Én is néztem, már amikor lehetett :D
Nálam a 16 Gb memória maradt meg, bár lehet már mást hallok, mint amit mondanak???  :oops:
Tegnapi tapogatással és az eddigi olvasataim alapján tuti megveszem.
Igazából milyen alternativa jöhetne szóba, amit érdemes lenne megvenni az X helyett?

Kicsit félre beszélt, 16GB-ot mondott, de 32GB van benne!

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #802 Dátum: 2012, 04 11, 19:37:57 »
Úgy látom, a Veletech-en leszünk egy páran szerintem innen is meg a mobilarena-s fórumos srácok / lányok többsége is jelezte, hogy meg akarja nyomkodni, én is megyek. :)

Még mindig úgy gondolom, ez a kis szösszenet lesz a befutó nálam, a kijelző benyomhatósága... te jó ég! Fogalmam se lenne róla, ki a fene akarja oldalt bazi erősen nyomkodni a telefonját?! Jó, igen, prémium és hasonlók, én biztos rá nem jöttem volna, mert nem szoktam nyomogatni.

Engem jobban aggaszt(ott) a hátlap puha-nem puha kérdés, amire végleg választ kapok szombat délután környékén. :)

MOD: azért ha lehetőségem lesz rá, akkor a Huawei Ascend D Qad-ot is megtapizom.  ;)

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #803 Dátum: 2012, 04 11, 19:52:58 »
Úgy látom, a Veletech-en leszünk egy páran szerintem innen is meg a mobilarena-s fórumos srácok / lányok többsége is jelezte, hogy meg akarja nyomkodni, én is megyek. :)

Még mindig úgy gondolom, ez a kis szösszenet lesz a befutó nálam, a kijelző benyomhatósága... te jó ég! Fogalmam se lenne róla, ki a fene akarja oldalt bazi erősen nyomkodni a telefonját?! Jó, igen, prémium és hasonlók, én biztos rá nem jöttem volna, mert nem szoktam nyomogatni.

Engem jobban aggaszt(ott) a hátlap puha-nem puha kérdés, amire végleg választ kapok szombat délután környékén. :)

MOD: azért ha lehetőségem lesz rá, akkor a Huawei Ascend D Qad-ot is megtapizom.  ;)
Nem az oldalt nyomkodással van a gond a kijelzőnél ,valahol rányomsz és behullamzik a szín ,a htc titán is ezt csinálta ,elég zavaró volt  >:(
Amíg normális panelt nem raknak bele el se gondolkodom a megvételén  :oneway:
Pedig én nagyon htc párti vagyok ! Bár most be almásodtam  :D
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #804 Dátum: 2012, 04 11, 20:01:11 »
Ugye tudod, hogy butaságot írtál? Az iPhone-ok 70-80 %-a a Foxconn gyárban készül kínában. Számos neves gyártó gyártat még ezzel a céggel. És hozzátenném, hogy a gyári munkások fizetését nem az Apple szabályozza.

Tegyük fel, van egy gyárad. Apple kér tőled 20 millió iphone-t, ad érte 20 millió forintot. TE döntöd el a munkásaid fizetését, ugye van anyag költség stb...

De az Apple régóta azon van, hogy változtasson, csak a Foxconn nem akart, sem a kínai kormány.
You are not allowed to view links. Register or Login és tesznek a munkásokért, ellentétben a többiekkel.

Több forrásból kell elolvasni valamit, nem csak a You are not allowed to view links. Register or Login-t :D

A Sony gyárban sokkal kevesebbet keresnek :)

You are not allowed to view links. Register or Login ehhez a témához, ha valakit esetleg érdekel.
"A Foxconn-nál gyártat az Apple-n kívül még az Acer, az Asus, az ASRock, a Cisco, a Dell, a HP, az Intel, az IBM, a Lenovo, a Microsoft (például: Xbox 360), az MSI, a Motorola, a Nintendo (például: Wii), a Netgear, a Nokia, a Panasonic, a Samsung, a Sharp és a Sony (például: Playstation) is. Tehát, ha az embertelen körülmények miatt nem vesz valaki iPhone-t, akkor más elektronikai cikket se vegyen, mert valószínűleg ott készült."
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #805 Dátum: 2012, 04 11, 20:06:29 »
Érdekes lenne tudni, hogy a Barcelonában bemutatott darabok végleges sorozatgyártott darabok-e, vagy nullszériás modellek.
Remélem hogy egy HTC csúcsmodellben nem kell kompromisszumokat kötni az anyagminőség terén. Olyat is olvastam, hogy az NFC képesség miatt nem fémből készül a ház. Akár ez az ok, akár a súlycsökkentés a jelenleg látott hátlap megoldás nem méltó ebben az árkategóriában, sőt ciki.
De ugyan azt a be vonatot rakták rá mint anno a HD 2-re ,ami 2-év után se kopott meg sőt ki se fényesedett  :ok:
Valami gumirozott teflonos cucc ,jó anyag !
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető kdennis

• PDA ROM: S-ON
« Reply #806 Dátum: 2012, 04 11, 20:17:57 »
Korszerűbb masina :D Miért vegyek egy több hónapos készüléket? Nem hiszem, hogy rossz lenne a HTC :)
Csak túl türelmetlen vagyok... De ezt a pár napot csak kibírom :D

Te félre értettél :D Úgy értettem hogy miért jobb egy Rossz FÜGGŐ telefont venni! Én sose vennék szolgáltatótól. Mindig rendeltem eddig rendes GSM boltokból és az is új csak érintetlen! :D

Nem elérhető rigel

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
« Reply #807 Dátum: 2012, 04 11, 20:23:02 »
Idegesít, hogy ennyire húzza a T-Mobile az értékesítés kezdetét :(

Nem bírom jövőhétig okostelefon nélkül xD >:(

Félek, hogy veszek valamit, ahogy magam ismerem xD Note fehérben mondjuk xD xD De még türelmes vagyok :D
Nyugi!
Én csendben reménykedem, hogy holnaptól előrendelhető lesz. Általában csütörtökönként szoktak árlistát frissíteni...

Nem elérhető rigel

Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #808 Dátum: 2012, 04 11, 20:31:29 »
nem ez a lényeg.

nyilván semmi baja a készüléknek, de lehet rajta fogást találni. ez a konkurencia érdeke.

és más telefonokon ebben a kategóriában nyomkodhatod a kijelzőt, ahogy akarod, nem fog ilyet csinálni, tehát ez műszakilag megoldható, a HTC hibázott, a többiek lecsapják a labdát, ennyi.

ez konkrétan az én szememben nem von le az értékéből, de ha csak ilyen dolgok dönthetnének a választásban (mert a lényegi dolgokban ugyanolyan jó egyik, mint a másik), akkor már nem az X mellett döntenék.

hibáztak, fizetni fognak érte.ez a piac.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Pontosan! Ez ez a lényeg. Én így is úgy is a HTC-t választom, ahogy itt mindenki, de az átlag felhasználókat, a potenciális vásárlók legalább 90%-át  kisebb dolgokkal is el tud téríteni a konkurencia a maga irányába. Ebben a kategóriában nem szabad fogást hagyni, mégha teljesen lényegtelen apróság, akkor sem...

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #809 Dátum: 2012, 04 11, 20:33:55 »
Nyugi!
Én csendben reménykedem, hogy holnaptól előrendelhető lesz. Általában csütörtökönként szoktak árlistát frissíteni...

Csütörtökön kap az összes T üzlet is készletet.
Én is ebben reménykedem :) Akkor meglesz a holnap délutáni elfoglaltságom (szegeden rohangálni T-pontból T-pontba, hogy hova érkezett már :D ) de ha nem kapnak holnap, de webshopban elérhető lesz, akkor megrendelem, de sajnos az is kedd (legeslegesleges legjobb esetben hétfő) mire megjön :D
Addig meg nem bírom ki ezzel:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

xD xD xD :D xD xD xD Szerinted miért vagyok ideges? :D
Reggel is elővettem, megnézni az időjárást...  >:( Aztán shazamozni akartam valamit  >:(
De hogy azért késtem el reggel, mert kerestem a bluetooth fülesem, s mikor megtaláltam rájöttem, hogy nincs miről zenét hallgatni xD  :taps: :ok: :zzz:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #810 Dátum: 2012, 04 11, 20:34:40 »
valahol rányomsz és behullamzik a szín ,a htc titán is ezt csinálta ,elég zavaró volt  >:(

Lehet hogy a Titán ezt csinálta, de ezt nyomogattam hogy púposodott méh a hátlap is, akkor se hullámzott a szín! >:(

Nem elérhető xedamen

« Reply #811 Dátum: 2012, 04 11, 20:36:04 »
Te félre értettél :D Úgy értettem hogy miért jobb egy Rossz FÜGGŐ telefont venni! Én sose vennék szolgáltatótól. Mindig rendeltem eddig rendes GSM boltokból és az is új csak érintetlen! :D

Nem vagyok jelenleg abban a helyzetben, hogy egyszerre kidobjak 180 ezret az ablakon... Mert nekem MacBook Pro kellett -.-  >:( Tehát szolgáltatónál, részletre :D És attól nem lesz rossz, s valószínű az első kör függő sem lesz  :taps: ;)

Nem elérhető xedamen

« Reply #812 Dátum: 2012, 04 11, 20:38:50 »
Nem az oldalt nyomkodással van a gond a kijelzőnél ,valahol rányomsz és behullamzik a szín ,a htc titán is ezt csinálta ,elég zavaró volt  >:(

Oké, akkor emiatt ne vedd meg :) Várd meg a Galaxy S III-at a laggoló TouchWizzel, vagy vedd meg az LG Optimus 4x HD-t, a "remek" LG támogatással és a szintén "remek" LG-sített szoftverrel.

Vagy várd meg az iPhone 5-öt, de akkor szólj, van egy tök jó zeném, majd átlököm bluetooth-on, vagy WiFi direct-en :D :D :D (de nagy a szám, így, hogy tegnap eladtam a 4s-t) :D

Nem elérhető xedamen

« Reply #813 Dátum: 2012, 04 11, 20:41:45 »

TULAJOK!

Csináljon már valaki videót, hogy mégis milyen :D :D Engem nem érdekel, hisz nem taposni fogom, hanem simogatni, de vannak, akik nem értenek a kapacitív kijelzőkhöz, és azt hiszik, hogy nyomásérzékeny :D

Nem elérhető rigel

« Reply #814 Dátum: 2012, 04 11, 20:42:24 »

Például mert 50-60 ezerrel olcsóbban megveheti. Azt hiszem ez elég jó érv.
Aki -mint én is- ugyanannál a szolgáltatónál van több mint egy évtizede, és ezután sem fog váltani, annak mi értelme jóval többet kiadni egy föggettlen cuccért? Ráadásul sanszos, hogy semmiben sem fog különbözni a "rendes" gsm boltbó vásárolttól, mint ahogy annó a DHD-m sem különbözött. De ha lockolják is, meddig tart feloldani? Maga a vsa ugyanaz.

Nem elérhető rigel

« Reply #815 Dátum: 2012, 04 11, 20:47:03 »
Én is ebben reménykedem :) Akkor meglesz a holnap délutáni elfoglaltságom (szegeden rohangálni T-pontból T-pontba, hogy hova érkezett már :D ) de ha nem kapnak holnap, de webshopban elérhető lesz, akkor megrendelem, de sajnos az is kedd (legeslegesleges legjobb esetben hétfő) mire megjön :D

xD xD xD :D xD xD xD Szerinted miért vagyok ideges? :D
Reggel is elővettem, megnézni az időjárást...  >:( Aztán shazamozni akartam valamit  >:(
De hogy azért késtem el reggel, mert kerestem a bluetooth fülesem, s mikor megtaláltam rájöttem, hogy nincs miről zenét hallgatni xD  :taps: :ok: :zzz:

wazze, ezzel én sem bírnám :taps:

Hát nem tudom, hogy "vidékre" mikor, és mennyi fog jutni az első időkben, de a DHD esetében is szegényes volt az ellátmány, mikor megjelent.

én meg ezzel nyomom:

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #816 Dátum: 2012, 04 11, 20:51:13 »
TULAJOK!

Csináljon már valaki videót, hogy mégis milyen :D :D Engem nem érdekel, hisz nem taposni fogom, hanem simogatni, de vannak, akik nem értenek a kapacitív kijelzőkhöz, és azt hiszik, hogy nyomásérzékeny :D

Mobilarena TV mai adásába meg lehet nézni!
Első rész kb. 8. percétől ezt beszélik meg!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #817 Dátum: 2012, 04 11, 20:53:20 »
Oké, akkor emiatt ne vedd meg :) Várd meg a Galaxy S III-at a laggoló TouchWizzel, vagy vedd meg az LG Optimus 4x HD-t, a "remek" LG támogatással és a szintén "remek" LG-sített szoftverrel.

Vagy várd meg az iPhone 5-öt, de akkor szólj, van egy tök jó zeném, majd átlököm bluetooth-on, vagy WiFi direct-en :D :D :D (de nagy a szám, így, hogy tegnap eladtam a 4s-t) :D

Éppen ma láttam élőben egy iPhone 4S-t. Nagyon játéktelefonnak tűnt a méretei miatt... :D

Tapatalk 2-vel írtam a Note-omról

Nem elérhető xedamen

« Reply #818 Dátum: 2012, 04 11, 20:55:46 »

én meg ezzel nyomom:

Kamera? MP3? Dedikált zeneváltás? Minek neked One X? :D :D

Nah ne OFF-oljunk tovább, akármennyire is élvezem a veled való társalgást  :ok: :taps:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #819 Dátum: 2012, 04 11, 20:56:47 »
nem ez a lényeg.

nyilván semmi baja a készüléknek, de lehet rajta fogást találni. ez a konkurencia érdeke.

és más telefonokon ebben a kategóriában nyomkodhatod a kijelzőt, ahogy akarod, nem fog ilyet csinálni, tehát ez műszakilag megoldható, a HTC hibázott, a többiek lecsapják a labdát, ennyi.

ez konkrétan az én szememben nem von le az értékéből, de ha csak ilyen dolgok dönthetnének a választásban (mert a lényegi dolgokban ugyanolyan jó egyik, mint a másik), akkor már nem az X mellett döntenék.

hibáztak, fizetni fognak érte.ez a piac.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Ha hibáznak fizetni is fognak érte.De emiatt nem hinném...Valóban beszivárványosodik,ha NAGYON erősen nyomom a szélét(a közepét nem tudtam olyan erővel nyomni,hogy ezt tegye,pedig nem vagyok gyenge... ;)-és akkor mi van?Fogtad?Próbáltad?Más dolog olvasni egy ilyen hírt és más szembesülni azzal,hogy mi van mögötte...
Rengeteg hasonló kaliberű,kicsit már a bulvárra emlékeztető hír reppent fel annak idején pl. az Iphone-modellek megjelenésekor is,volt olyan,amelyiknek volt igazságtartalma,volt olyan,amelyiken csak nevetett az ember.Ez nem térítette el azokat,akik meg akarták venni...A bulvárnak is néha csak az a célja,hogy beszéljenek róla az emberek. ;)
Nincs hibátlan készülék,higyjétek már el...Nem is akarnak olyant csinálni... :)
A One X jó.Kell neki legalább egy frissítés és még jobb lesz,ha pedig igazán bele tudnak nyúlni az xda-s fejlesztők...Ez a kijelzőnyomkodós hisztéria meg nem érdemel több szót.

Nem elérhető lemcsi

• Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
« Reply #820 Dátum: 2012, 04 11, 20:57:55 »

Nekem is ez van a Galaxy 3 mellett... :D
Jó az telefonálni, jobb esetben :D
lemcsi

Nem elérhető rigel

« Reply #821 Dátum: 2012, 04 11, 21:03:59 »
Kamera? MP3? Dedikált zeneváltás? Minek neked One X? :D :D

Nah ne OFF-oljunk tovább, akármennyire is élvezem a veled való társalgást  :ok: :taps:

jah, ésszivárványosodik a kijelzője ha bárhol hozzáérek  :)  A maga idejében jó telefon volt.... ez volt az utolsó Samsungom.
Na de tényleg nem offolok többet!

Nem elérhető hynar

• PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
« Reply #822 Dátum: 2012, 04 11, 21:24:27 »
Olvasni sok helyen, hogy a zenelejátszóba integráltak még néhány szolgáltatást (TuneIn, SoundHound, stb..).
Megnézitek légyszi, hogy google music accountot be tud-e cuppantatni?
Többinek egyelőre nem látom érdembeni hasznát, a google music viszont vagányság lenne..

ja igen, még egy kérdés: UGYE nem azért van integrálva a TuneIn, mert nincs rajta klasszik FM rádió (?!)

előre is köszi!

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #823 Dátum: 2012, 04 11, 21:30:27 »

You are not allowed to view links. Register or Login ehhez a témához, ha valakit esetleg érdekel.
"A Foxconn-nál gyártat az Apple-n kívül még az Acer, az Asus, az ASRock, a Cisco, a Dell, a HP, az Intel, az IBM, a Lenovo, a Microsoft (például: Xbox 360), az MSI, a Motorola, a Nintendo (például: Wii), a Netgear, a Nokia, a Panasonic, a Samsung, a Sharp és a Sony (például: Playstation) is. Tehát, ha az embertelen körülmények miatt nem vesz valaki iPhone-t, akkor más elektronikai cikket se vegyen, mert valószínűleg ott készült."

... történetesen pont az MS az, amelyiknél nem találtak ilyen hiányosságot. Ne felejtsd el, hogy a Foxconn-nak vannak gyáraik, több is. Abban a gyárban, ahol az Alma gyártat, gyártat a Dell, a HP is például. Az MS a Foxconn egy másik gyárában gyártat, kínosan odafigyel a munkavégzés körülményeire.

Nem gondolod komolyan, hogy pont az MS-t nem pécézték volna ki, ha bármi gáz van...!

DE szurkolok az Apple-nek, botrányosan jók a termékeik (erről csak azóta vagyok meggyőzve, mióta van egy iPod Touch a birtokomban). Azt terveztem VOLNA, hogy megvárom mind az iPhone 5-öt (elvileg 4,6-os kijelzővel), meg a Huawei Ascend D Quad-ot, de basszus, balszerencsémre elkezdtem olvasni ezt a fórumot!

És először nteeb kolléga, de a többiek is elérték, hogy visszatért a LOVE a kicsikére. És hála a többieknek (jaj, mindjárt itt van és itt van és juhéj), egyre erősebb és ez az Ő HIBÁJUK! :)  :p

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #824 Dátum: 2012, 04 11, 21:33:29 »
Olvasni sok helyen, hogy a zenelejátszóba integráltak még néhány szolgáltatást (TuneIn, SoundHound, stb..).
Megnézitek légyszi, hogy google music accountot be tud-e cuppantatni?
Többinek egyelőre nem látom érdembeni hasznát, a google music viszont vagányság lenne..

ja igen, még egy kérdés: UGYE nem azért van integrálva a TuneIn, mert nincs rajta klasszik FM rádió (?!)

előre is köszi!

Nincs beleintegrálva a google music!
FM rádió van benne!