0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Majdnem biztos,hogy lesz.Ha mégsem,akkor fel kell tenni bootloaderből ezt:You are not allowed to view links. Register or LoginEz egy "megtisztított" RUU(firmware a1.26.401.2/102 RUU-ból),amely WWE és a HTC__032-es CID is a támogatottak között van,tehát kell legyen benne magyar nyelv is.Van már egyébként You are not allowed to view links. Register or Login is a még meg sem jelent készülékhez... SuperBoot by Paul O'Brian... Még nem végleges és természetesen S-OFF sem lesz tőle,de legalább az első restartig root jogunk van....Kezdetnek nem rossz a fejlesztők hozzáállása.
Köszi.Ez a gyorsbolt oldal meg val.színű bekrepált.Most néztem, működik az oldal!
....Bár inkább legyen olyan alapból, hogy ne kelljen főzögetni rá semmit
Egyetlen bajom, hogy nem vagyok magabiztos a vásárlásban. Izgatja a fantáziám a Galaxy S III :/
1. Tökéletes márpedig nincsen... 2. Ha lenne, halálra unnám magam...
Na, nekem egyetlen Samsung sem tudja izgatni a fantáziámat jó ideje...
Várható érkezés:7 nap.Expansys...
Talán már meg is rendelted?
Nem bírtam tovább...
Nagyon helyes!Mire nekünk megjön, Te már végigjárod a root/s-off-ot, készítesz hozzá szép leírást, hogy nekünk könnyebb legyen!
Rajtam nem múlik!
Egyelőre sajnos nincs információnk a HTC One X forgalmazásának részleteiről. Illetékes munkatársaink szerint a jövő hét második felében már többet fogunk tudni.
Rákérdeztem hogy mikorra várható a T-nél. A válasz lényege:
Nálam az Expansys visszaszámol.Már csak 6 nap(gondolom munkanap)...(Remélem) meglátjuk...
Nagyon gyors vagy! Nekem is ez lesz a következő telefonom, a Note nem jött be sajnos. A vas kiváló, de hiányzik, hogy 30 féle romból tudjak válogatni, 40 féle témával és akár minden nap más legyen a készüléken. Most sivárnak érzem az életem. Úgy tűnik a sense hiánya is már beteggé tesz!