Ugye tudod, hogy butaságot írtál? Az iPhone-ok 70-80 %-a a Foxconn gyárban készül kínában. Számos neves gyártó gyártat még ezzel a céggel. És hozzátenném, hogy a gyári munkások fizetését nem az Apple szabályozza.
Tegyük fel, van egy gyárad. Apple kér tőled 20 millió iphone-t, ad érte 20 millió forintot. TE döntöd el a munkásaid fizetését, ugye van anyag költség stb...
De az Apple régóta azon van, hogy változtasson, csak a Foxconn nem akart, sem a kínai kormány.
You are not allowed to view links.
Register or Login és tesznek a munkásokért, ellentétben a többiekkel.
Több forrásból kell elolvasni valamit, nem csak a You are not allowed to view links.
Register or Login-t
A Sony gyárban sokkal kevesebbet keresnek
OFF:
Kösz a linket! A húgom jegyezte meg arra, hogy az Apple végre lépett az ügyben - nem csak onnan tájékozódom és ha olvastad, akkor láthatod, hogy egész kis apple rajongó lettem az iPod Touch-omnak köszönhetően - szóval megjegyezte, hogy na innen tudhatjuk, hogy Jobs meghalt.
Mert Jobs kb. leszarta, hogy évek óta gondok voltak, ők voltak pellengérre állítva - a többiekről nem is tudtam például - de most mit várunk egy olyan embertől, aki soha nem adakozott jótékonysági célra?
ON
Szóval summa summarum az olvasott cikk alapján HACSAKNEM végképp becsavarodom és nem bírom ki, hogy megrendeljem a One X-et (ami valószínű), akkor megvárom az 5-ös iPhone-t.
De mégse jó... hogy fogok akkor ROM-olni?? Unalmas lesz az életem!