2024, 12 21, 08:59:12

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866856 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #600 Dátum: 2012, 04 08, 21:36:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ugye tudod, hogy butaságot írtál? Az iPhone-ok 70-80 %-a a Foxconn gyárban készül kínában. Számos neves gyártó gyártat még ezzel a céggel. És hozzátenném, hogy a gyári munkások fizetését nem az Apple szabályozza.

Tegyük fel, van egy gyárad. Apple kér tőled 20 millió iphone-t, ad érte 20 millió forintot. TE döntöd el a munkásaid fizetését, ugye van anyag költség stb...

De az Apple régóta azon van, hogy változtasson, csak a Foxconn nem akart, sem a kínai kormány.
You are not allowed to view links. Register or Login és tesznek a munkásokért, ellentétben a többiekkel.

Több forrásból kell elolvasni valamit, nem csak a You are not allowed to view links. Register or Login-t :D

A Sony gyárban sokkal kevesebbet keresnek :)

OFF:

Kösz a linket! A húgom jegyezte meg arra, hogy az Apple végre lépett az ügyben - nem csak onnan tájékozódom és ha olvastad, akkor láthatod, hogy egész kis apple rajongó lettem az iPod Touch-omnak köszönhetően - szóval megjegyezte, hogy na innen tudhatjuk, hogy Jobs meghalt.

Mert Jobs kb. leszarta, hogy évek óta gondok voltak, ők voltak pellengérre állítva - a többiekről nem is tudtam például - de most mit várunk egy olyan embertől, aki soha nem adakozott jótékonysági célra?

ON

Szóval summa summarum az olvasott cikk alapján HACSAKNEM végképp becsavarodom és nem bírom ki, hogy megrendeljem a One X-et (ami valószínű), akkor megvárom az 5-ös iPhone-t.

De mégse jó... hogy fogok akkor ROM-olni?? Unalmas lesz az életem! :D

Nem elérhető Kismaci

« Reply #601 Dátum: 2012, 04 08, 21:39:16 »
Én teljesen megértelek, nekem a gomb az elején és a csuklópánt a két legfontosabb dolog. Amikor Nexus One-om volt, nem mertem bevinni a kádba magammal, mert hiányzott a biztonság elejtés esetére. A táskából is könnyebb kihalászni, ha kicsit kilóg a madzag.  Sőt, volt olyan, hogy esés közben a pántot még sikerült elkapnom.

+1!
A dolog hiánya annál súlyosabb, hogy elvileg egy fotó-telefonról van szó, de amikor Prágában a Károly hídon pár képet lőttem Leokámmal, azért leizzadtam közben... egy 180k-s telefont nem vesz elő csak úgy az ember...

Nem elérhető lemcsi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
« Reply #602 Dátum: 2012, 04 08, 21:57:49 »
+1!
A dolog hiánya annál súlyosabb, hogy elvileg egy fotó-telefonról van szó, de amikor Prágában a Károly hídon pár képet lőttem Leokámmal, azért leizzadtam közben... egy 180k-s telefont nem vesz elő csak úgy az ember...

Akkor lennie kéne egy exponáló gombnak is(Vagy hogyis hijják...)
Persze ha fotó-telefonnról van szó, bár ez nekem még újdonság.
Lassan jön 13.-a :D
lemcsi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #603 Dátum: 2012, 04 08, 22:12:26 »
Na ugye?

OLYANOK vagytok különben!!!!!
Írjátok itt, hogy na rendeltem és mindjárt jön és jaj, itt van és milyen szép és ilyenek, bennem meg egyre erősebb az érzés, hogy: KELL!!! (És a megbánás, hogy végül visszamondtam.)

nteeb, légyszi, erősítsd meg azt az infót, hogy nem puha a kütyü hátulja...!

De tényleg OLYANOK vagytok... miért kínozzátok az ember lányát? :)
O->-
Nem puha,ócska műanyag a hátulja! :)

Nem elérhető Kismaci

« Reply #604 Dátum: 2012, 04 08, 22:15:56 »
Akkor lennie kéne egy exponáló gombnak is(Vagy hogyis hijják...)
Persze ha fotó-telefonnról van szó, bár ez nekem még újdonság.
Lassan jön 13.-a :D

Nekem az mindegy lenne, ha valahogy a csuklómhoz tudnám erősíteni. :)
EZT hiányoltam a készülékkel kapcsolatban, hogy egyen érte a fene. Viszont muszáj megvárnom, mi lesz a beígért melóval, mert a telefon ára körülbelül egy havi rezsink - ha bejön a meló, elkezdem, valszeg rendelem azonnal - két -három hét, de HOGY BÍROM KI? :D

nteeb: köszi a megerősítést! :)

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #605 Dátum: 2012, 04 08, 22:16:23 »
Nekem az mindegy lenne, ha valahogy a csuklómhoz tudnám erősíteni. :)
EZT hiányoltam a készülékkel kapcsolatban, hogy egyen érte a fene. Viszont muszáj megvárnom, mi lesz a beígért melóval, mert a telefon ára körülbelül egy havi rezsink - ha bejön a meló, elkezdem, valszeg rendelem azonnal - két -három hét, de HOGY BÍROM KI? :D
Hasonló a helyzet, csak én sokkolom az árát, vagyis ő engem! rotfl

Igazi Ősgonosz ;D
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Kismaci

« Reply #606 Dátum: 2012, 04 08, 22:23:16 »
Igazi Ősgonosz ;D

Az árra rátérve: szerintem AHHOZ KÉPEST még egész baráti szintről indul, 173-ért lehetett febr. végén előrendelni, én másfél, sőt inkább két hónappal a megjelenése UTÁN vettem Leokát 170 körül - és az akkor még olcsónak számított, szóval a HD2 induló ára magasabb volt, mint a kis Egyetlennek.

(Engem totál levett a lábamról, mikor másodika környékén láttam az első kicsomagolós videókon, hogy a matricán az a szöveg van, hogyaszongyahogy: "I am the ONE you've been waiting for" - hát kb. november óta várok rá.)

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #607 Dátum: 2012, 04 08, 22:39:06 »
Hamarosan lehet majd különbözeti áfásan is venni, akkor jön el az én időm!

Nem elérhető TpS

« Reply #608 Dátum: 2012, 04 08, 22:46:17 »
Az árra rátérve: szerintem AHHOZ KÉPEST még egész baráti szintről indul, 173-ért lehetett febr. végén előrendelni, én másfél, sőt inkább két hónappal a megjelenése UTÁN vettem Leokát 170 körül - és az akkor még olcsónak számított, szóval a HD2 induló ára magasabb volt, mint a kis Egyetlennek.

(Engem totál levett a lábamról, mikor másodika környékén láttam az első kicsomagolós videókon, hogy a matricán az a szöveg van, hogyaszongyahogy: "I am the ONE you've been waiting for" - hát kb. november óta várok rá.)
Ahhoz képest tényleg nem vészes, hogy amikor az amúgy elkeserítően gyatra Nokia N97 megjelent, bőven 200 fölött volt az ára, és mekkorát csalódtam, amikor 150 körül megvettem.

Nem elérhető Kismaci

« Reply #609 Dátum: 2012, 04 08, 22:53:26 »
Ahhoz képest tényleg nem vészes, hogy amikor az amúgy elkeserítően gyatra Nokia N97 megjelent, bőven 200 fölött volt az ára, és mekkorát csalódtam, amikor 150 körül megvettem.

Igen, pontosan. Igaz, hogy ebből kihagyták a tokot (a HD2-höz volt, nice touch) és a minőségi fülest.
Bár Monster Dr Dre fülest láttam már ebay-en cca. 10-15k-ért is. Ez pedig egy jó alternatíva lehet a fényképezéshez (csak kár, hogy bazira nem jönnek be az ilyen tokok): You are not allowed to view links. Register or Login...

Igazi sikertelefon lesz ez, mint a HD2, akárki meglássa. Ebay-en olyan szinten sok tok van már hozzá, hogy ihaj.

Nem elérhető TpS

« Reply #610 Dátum: 2012, 04 08, 23:08:18 »
Igen, pontosan. Igaz, hogy ebből kihagyták a tokot (a HD2-höz volt, nice touch) és a minőségi fülest.
Bár Monster Dr Dre fülest láttam már ebay-en cca. 10-15k-ért is. Ez pedig egy jó alternatíva lehet a fényképezéshez (csak kár, hogy bazira nem jönnek be az ilyen tokok): You are not allowed to view links. Register or Login...

Igazi sikertelefon lesz ez, mint a HD2, akárki meglássa. Ebay-en olyan szinten sok tok van már hozzá, hogy ihaj.
Nekem a kihúzos tokok jönnek be, a DHD-hoz és a Note-hoz is ilyen használtam/használok.

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #611 Dátum: 2012, 04 09, 08:46:08 »
Bár Monster Dr Dre fülest láttam már ebay-en cca. 10-15k-ért is.
Hát nem tudom...
Nagy Ebay-ező vagyok, de én nem venném meg ennyi pénzért ezeket a kínai-Hong Kong-i hamisítványokat, az tuti! Amiről esetleg azt feltételezném, hogy eredeti, az kerül használtan 50-60 dollárba.
A másik meg az, hogy semelyik fülbe dughatós sem ér 3-4 ezernél többet. Dolgoztam én már 500 dolláros shure fülessel is, amit studiózenészek használnak, attól sem ájultam el!
Persze ez csak egy vélemény, mindenki olyat vesz, amilyet csak akar! ;)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #612 Dátum: 2012, 04 09, 10:12:32 »
Bongeszo sebessegrol tudna valaki egy videot csinalni? Nem is a gyari erdekelne inkabb az opera meg a dolphin browser.

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #613 Dátum: 2012, 04 09, 11:11:31 »
Bongeszo sebessegrol tudna valaki egy videot csinalni? Nem is a gyari erdekelne inkabb az opera meg a dolphin browser.

Operával készítettem egyet, bocs a minőségért, kézben tartott Sensationnal készült!

Nem elérhető Kismaci

« Reply #614 Dátum: 2012, 04 09, 11:12:39 »
Tényleg, szerencsés flótások, akiknek már van One X-ük: kipróbáltátok, hogy milyen zeneileg? Milyen hangzása van? :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #615 Dátum: 2012, 04 09, 11:17:43 »
Nem vagyunk otthon,de estére összehozom,hiszen annyiszor kérted már... :)
Ha esetleg tudsz egy olyan, a Screencast Video Recorder-hez hasonló-rootot nem igénylő-alkalmazásról,amivel egyszerűen rögzíteni tudnám a képernyőről,akkor hamarabb is menne.Bár az lehet,hogy nem olyan objektív... :hmm:

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #616 Dátum: 2012, 04 09, 11:18:05 »
Operával készítettem egyet, bocs a minőségért, kézben tartott Sensationnal készült!

Mondd hogy csak optikai csalódás, hogy ennyivel szebb a kijelzőn látott kép, mint a DHD-n! :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #617 Dátum: 2012, 04 09, 11:20:20 »
Nem vagyunk otthon,de estére összehozom,hiszen annyiszor kérted már... :)
Ha esetleg tudsz egy olyan, a Screencast Video Recorder-hez hasonló-rootot nem igénylő-alkalmazásról,amivel egyszerűen rögzíteni tudnám a képernyőről,akkor hamarabb is menne.Bár az lehet,hogy nem olyan objektív... :hmm:

Talan azert nem, mert az is eszi az eroforrast. Nekem fontos a bongeszo gyorsasag. Ha nem vagyok itthon utkozbe sokat netezem a vason. 2 ev kozeledtevel is folyamatosan nyomkodom a leot:)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #618 Dátum: 2012, 04 09, 11:23:06 »
Mondd hogy csak optikai csalódás, hogy ennyivel szebb a kijelzőn látott kép, mint a DHD-n! :)

Nem opikai csalódás, sőt, a videó nem is adja vissza, a valódi szépségét! :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #619 Dátum: 2012, 04 09, 11:24:02 »

Ez nem igazsag!! Miert ilyen veszettul gyors? Most megjobban faj erte a szivem:DDD
Hires lettem rajta vagyok a videon:D

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #620 Dátum: 2012, 04 09, 11:24:48 »
Nem opikai csalódás, sőt, a videó nem is adja vissza, a valódi szépségét! :D
A francba, már megint csalódnom kell! ;D

Nem elérhető Kismaci

« Reply #621 Dátum: 2012, 04 09, 12:24:47 »
Hát nem tudom...
Nagy Ebay-ező vagyok, de én nem venném meg ennyi pénzért ezeket a kínai-Hong Kong-i hamisítványokat, az tuti! Amiről esetleg azt feltételezném, hogy eredeti, az kerül használtan 50-60 dollárba.
A másik meg az, hogy semelyik fülbe dughatós sem ér 3-4 ezernél többet. Dolgoztam én már 500 dolláros shure fülessel is, amit studiózenészek használnak, attól sem ájultam el!
Persze ez csak egy vélemény, mindenki olyat vesz, amilyet csak akar! ;)

Jómagam mindig az eladót nézem. Ő itt például több mint 30k db árut adott már el, üzlete van és elég jó véleménnyel is vannak róla. De biztos van olyan, aki még nála is jobb véleményeket kap. :) NEKI eléggé elhiszem, hogy nem gagyit árul... és talán nem is vagyok nagyon naiv. :)

Fülesek: van különbség. Én például szeretem a mélyet (de úgy, hogy közben azért ne vesszenek el a hangok). Van egy Shure fülesem, cca. 85k lenne magyarországon, persze jóval jobb áron vettem, viszont bár gyönyörű hangzása van, mégis preferálom a Sennheiser C550-esemet. :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #622 Dátum: 2012, 04 09, 15:15:55 »

Jómagam mindig az eladót nézem. Ő itt például több mint 30k db árut adott már el, üzlete van és elég jó véleménnyel is vannak róla. De biztos van olyan, aki még nála is jobb véleményeket kap. :) NEKI eléggé elhiszem, hogy nem gagyit árul... és talán nem is vagyok nagyon naiv. :)

Nekem is az az első, hogy megnézzem a tranzakciószámát és a vásárlói visszajelzéseket. Néha ez is kevés... :D
Nem vitázom, annak hiszel, akinek akarsz. :)
További szép napot!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #623 Dátum: 2012, 04 09, 18:19:41 »
Gyerekek mi ez a pangas? Locsolkodni reggel kell menni:-D

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #624 Dátum: 2012, 04 09, 18:20:45 »

Ezt nem értem. Ha az emlékezetem nem csal, Te is a DHD-t a megjelenés után rögtön vetted velem együtt. Emlékszem, egyszerre kezdtük a fórumot. Az sem volt olcsóbb, sőt majd 190 volt. Én egyébként támogatom a gyorsboltos vásárlást (nem ott dolgozom). Azt ne feledjük, hogy a pár ezer forintos különbség egy pár embernek biztos megélhetést ad. Akik ott dolgoznak, azok e miatt tudnak este vacsorázni. 
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "