2024, 12 21, 08:41:25

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866855 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #575 Dátum: 2012, 04 08, 17:18:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Le a kalappal a Samsung előtt,egy ekkora mammutcégtől nem semmi teljesítmény a mobilpiaci siker(is),az biztos...  :p
A Samut inkább az Apple mellé kéne tenni,ha a piaci részesedést vizsgáljuk,nagyjából az lenne reális...
csakhogy az apple nem lesz droid, márpedig én azt szeretem :

Sent from You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #576 Dátum: 2012, 04 08, 17:20:54 »
Samsung ugyanezt csinálta CM-os Galaxy S-re :D Haverom most szívta meg :D Főleg, hogy tőlem vette annó xD
Igen, erre én is hivatkoztam, hogy semmi köze a szoftvernek ahhoz, de nem volt mit tenni, bevonták a gariját :(
nem is az a lényeg, az normális, előtte vissza kell rakni egy gyári romot..

csak a samsungnál soha semmilyen nyoma nem marad egy custom romnak....és a bootloader gyárilag tárva-nyitva

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #577 Dátum: 2012, 04 08, 17:24:58 »
csakhogy az apple nem lesz droid, márpedig én azt szeretem :

Ez igaz,de a Samsung,mint cég nem azonos súlycsoportot képvisel a HTC-vel szemben,ebben ugye egyetértünk...? ;)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #578 Dátum: 2012, 04 08, 17:32:01 »
nem is az a lényeg, az normális, előtte vissza kell rakni egy gyári romot..

csak a samsungnál soha semmilyen nyoma nem marad egy custom romnak....és a bootloader gyárilag tárva-nyitva

A DHD-t is nyitni kellett és nem okozott gondot,sőt...Nagyon hamar pofonegyszerűvé vált a dolog,ráadásul teljesen nyomtalan volt a dolog,ha kellett pillanatok alatt teljesen gyárira lehetett visszaállítani mindent...
A Revolutionary már nagyon keményen ráfeküdt a dologra,szerintem heteken belül itt lesz az alternatív nyitás is...
Ettől függetlenül egyetértek abban,hogy patkányság ez a lockolt bootloader-dolog... :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #579 Dátum: 2012, 04 08, 17:58:18 »

Ettől függetlenül egyetértek abban,hogy patkányság ez a lockolt bootloader-dolog... :D
Igazad van, sőt inkább pocokság! :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #580 Dátum: 2012, 04 08, 18:16:14 »
A DHD-t is nyitni kellett és nem okozott gondot,sőt...Nagyon hamar pofonegyszerűvé vált a dolog,ráadásul teljesen nyomtalan volt a dolog,ha kellett pillanatok alatt teljesen gyárira lehetett visszaállítani mindent...
A Revolutionary már nagyon keményen ráfeküdt a dologra,szerintem heteken belül itt lesz az alternatív nyitás is...

Én abban reménykedem hogy lesz fehér One X a T-nél :D
Szürkét nem veszek... Fehér kell és kész :)
Viszont ha nem lesz, bajban leszek :D iPhone eladva, új teló még nem lesz akkor meghalok xD
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #581 Dátum: 2012, 04 08, 19:01:21 »
Én abban reménykedem hogy lesz fehér One X a T-nél :D
Szürkét nem veszek... Fehér kell és kész :)
Viszont ha nem lesz, bajban leszek :D iPhone eladva, új teló még nem lesz akkor meghalok xD
Jó választás a szín,egyetértek.Soha nem volt fehér telefonom,de ez most az.És nagyon tetszik!!! :D :D :D

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #582 Dátum: 2012, 04 08, 19:34:12 »
Az xda és más fórumok is tele vannak a korrupt sd-k miatti gondokkal.Nekem egy class10-es 32Gb-os szállt el nemrég és nem tudtam érdemben visszanyerni belőle semmit. >:(
A biztonságos adattárolás nálam inkább a pc-re másolást/szinkronizálást jelenti.
A nagyobb fájlok(képek,videók) beolvasási sebessége pedig így sokkal jobb  lesz... ;)

Hát az SD az nem a biztonságról szól, az tuti, de én már pár hónapja használok egy az  Ebay-ről szemtelenül olcsón vett 64-es kártyát teljes elégedettséggel. Jó tudni, hogy egy teljes, és tökéletes médiacenter van a zsebemben :D kiegészítve a Google Music "felhős" zenékkel :ok:
Azért én is vissza-vissza kacsintgatok a HTC felé, hát ha dob valamit amit én is elkapnék ;)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #583 Dátum: 2012, 04 08, 19:34:49 »
Újabb nagyágyú jelentkezett:
Gondolom a Sensation tulajoknak nem kell bemutatni román barátunkat... :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #584 Dátum: 2012, 04 08, 19:39:22 »
Hát az SD az nem a biztonságról szól, az tuti, de én már pár hónapja használok egy az  Ebay-ről szemtelenül olcsón vett 64-es kártyát teljes elégedettséggel. Jó tudni, hogy egy teljes, és tökéletes médiacenter van a zsebemben :D kiegészítve a Google Music "felhős" zenékkel :ok:
Minden elromolhat,ezt már Murphy is megmondta... :D
Nem is erről van szó,hanem arról,hogy melyiknél nagyobb az esély erre.Az sd mindig szűk keresztmetszet,adatátviteli sebességben és sérülékenységben egyaránt.Ettől függetlenül nálam is csak egyszer fordult elő,hogy bedöglött egy sd-kártya... :)

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #585 Dátum: 2012, 04 08, 19:45:10 »

Jöhetne már az s-off, a romok készen állnak! :)

Küldve az én HTC One X-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #586 Dátum: 2012, 04 08, 19:51:02 »

Én szoktam is vele dumálni néha :D
Amúgy már én is nekiállhatnék egy saját romnak a One X-re de szerintem még felesleges :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #587 Dátum: 2012, 04 08, 19:56:10 »
Én szoktam is vele dumálni néha :D
Amúgy már én is nekiállhatnék egy saját romnak a One X-re de szerintem még felesleges :D
Igen,abban igazad van,hogy ebben a stádiumban még nem sok különbség van a OneX-re főzött romok között,hiszen igazi s-off nélkül mélyebben nem lehet belenyúlni a dolgokba...Ami késik,nem múlik,egyszer eljön a  mi időnk is... ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #588 Dátum: 2012, 04 08, 20:03:06 »
Igen,abban igazad van,hogy ebben a stádiumban még nem sok különbség van a OneX-re főzött romok között,hiszen igazi s-off nélkül mélyebben nem lehet belenyúlni a dolgokba...Ami késik,nem múlik,egyszer eljön a  mi időnk is... ;)

Kérdés, hogy lesz-e valami érezhető változás. Mert pl. a Note esetében nem nagyon van. Talán a nem gyári alapú romok esetén a külalak és némi üzemidő javulás, ami egyébként is jó. Ha ugyanolyan lesz itt a helyzet, mint a DHD-nél volt, akkor legalább 30% üzemidő javulás várható. :)

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #589 Dátum: 2012, 04 08, 20:12:07 »
A kernel source a lényeg. Túl sok múlik a kernelen :) Főleg az akkuidő.
Bricked kernellel brutáisan megnőtt a sensation-öm akkuideje, gondolom ez a One X esetében is így lesz. :)

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #590 Dátum: 2012, 04 08, 20:13:44 »
Szerintem az iphone sehogy nem eri meg. 230 ezerert veszel egy olyan pda-t ami nagy joindulattal er maax 130-at.

A t-mobilenal a mediamania a legjobb publikus dijcsomag. Evekig voltam ismerosom dolgozoi tarskartyaja. Ez azt jelenti, hogy o ott dolgozott es kaptam egy nem publikus dijcsomagot tole matrix. Akkor meg nem volt mm. Amiota letezik ez a legjobb. No de ne menjunk ebbe ennyire bele, mert ez .

Nteeb inkabb irj valamit a vasrol amit meg nem tudhatunk. Tele vagyunk informacio ehseggel.

Rizsi, akkor ezek szerint te is ezzel a kicsikével szemezel, mint Leo utódával? :)
Látva a lelkesedéseket, kicsit sajnálom, hogy végül visszamondtam az előrendelést (az első reakciókat, teszteket szeretném megvárni, plusz nem tagadom: kíváncsi vagyok a konkurenciára).

OFF:

Apple - valaki itt mondta, hogy unalmas. Nos a tökéletesség tényleg az, én beruháztam egy iPod Touch-ba és meg kell mondjam, szeretem. Gyönyörű, gyors, nagyon jól elvagyok vele. Nekem az iPhone-nal a következő két gondom van:
- a gyártási körülmények - a munkások hogy dolgoznak
- a KIJELZŐ nagysága - nekem a 3,5 az egyszerűen nem pálya, MINIMUM 4-es kell, de inkább 4,3! :D

De mielőtt bárki elhinné, hogy az apple termékek gagyik meg túlárazottak és társaik (az ár magasan tartása mesterségesen talán igaz), előbb nyisson felé egy kicsit és próbáljon ki egyet.

Én például 1000x inkább vennék egy iOS-os telefont, mint egy WP7-est, de tudom, hogy ez ízlés kérdése. :)
Többek között a fentiek miatt is várom az iPhone 5-öt, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mivel lehetne a jelen fórum tárgyában szereplő szupergyors és gyönyörű kicsikét túlszárnyalni... megvan! Battery life... :DD

ON

Nem elérhető Kismaci

« Reply #591 Dátum: 2012, 04 08, 20:43:41 »
semmi gond :) ha  más  nem lesz teszünk fel majd főzött romot  ami  majd  bír  1  napot  minimum ,,, biztosan lesz olyan ... én nem félek ... kb  másfél éve  nem foglalkozom mennyit  bír az aksi ... megy  a töltőre , vagy külsősre ,,,

igazából már  meg is lepődnék ha nem kellene töltőre tennem ...  de  egyetértek ,, jobb lenne 2-3  naponta  foglalkozni a  töltésel ,,,

Mondhatnám én is a piszlicsáré - de nekem lényeges - dolgot, amit hiányolok a házról: olyan kiképzést, ahová fel lehetne rakni egy csuklópántot, ha fényképezni szeretnék (hogy ne essen le, ha kiütik a kezemből, vagy kicsúszik)... fura, hogy senki nem hiányolja egy kifejezetten fényképezésre kihegyezett modellről... vagy én vagyok túl picky. De ezt már a Leokámról is hiányoltam. Ejtettem már le így... :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #592 Dátum: 2012, 04 08, 20:47:07 »
Mondhatnám én is a piszlicsáré - de nekem lényeges - dolgot, amit hiányolok a házról: olyan kiképzést, ahová fel lehetne rakni egy csuklópántot, ha fényképezni szeretnék (hogy ne essen le, ha kiütik a kezemből, vagy kicsúszik)... fura, hogy senki nem hiányolja egy kifejezetten fényképezésre kihegyezett modellről... vagy én vagyok túl picky. De ezt már a Leokámról is hiányoltam. Ejtettem már le így... :)
Hááát,ha csak elképzelem... :kuss: :whistle:

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #593 Dátum: 2012, 04 08, 20:49:43 »
Én is elképzeltem... :shock: Mint az autós táska, na azt ki nem állhattam! :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #594 Dátum: 2012, 04 08, 20:53:46 »
Én is elképzeltem... :shock: Mint az autós táska, na azt ki nem állhattam! :D
Egyetértek... :D

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #595 Dátum: 2012, 04 08, 21:00:59 »
Azért én is vissza-vissza kacsintgatok a HTC felé, hát ha dob valamit amit én is elkapnék ;)
Nálam már eldöntött dolog, hogy vissza kell térnem a HTC-hez. Túlságosan hiányzik a sense kifinomultsága, csak egyelőre még sokkalom az árát.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #596 Dátum: 2012, 04 08, 21:23:28 »
Nálam már eldöntött dolog, hogy vissza kell térnem a HTC-hez. Túlságosan hiányzik a sense kifinomultsága, csak egyelőre még sokkalom az árát.
Hasonló a helyzet, csak én sokkolom az árát, vagyis ő engem! rotfl

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #597 Dátum: 2012, 04 08, 21:25:27 »
Gyönyörű, gyors, nagyon jól elvagyok vele. Nekem az iPhone-nal a következő két gondom van:
- a gyártási körülmények - a munkások hogy dolgoznak

Ugye tudod, hogy butaságot írtál? Az iPhone-ok 70-80 %-a a Foxconn gyárban készül kínában. Számos neves gyártó gyártat még ezzel a céggel. És hozzátenném, hogy a gyári munkások fizetését nem az Apple szabályozza.

Tegyük fel, van egy gyárad. Apple kér tőled 20 millió iphone-t, ad érte 20 millió forintot. TE döntöd el a munkásaid fizetését, ugye van anyag költség stb...

De az Apple régóta azon van, hogy változtasson, csak a Foxconn nem akart, sem a kínai kormány.
You are not allowed to view links. Register or Login és tesznek a munkásokért, ellentétben a többiekkel.

Több forrásból kell elolvasni valamit, nem csak a You are not allowed to view links. Register or Login-t :D

A Sony gyárban sokkal kevesebbet keresnek :)

Nem elérhető Kismaci

« Reply #598 Dátum: 2012, 04 08, 21:28:17 »

Na ugye?

OLYANOK vagytok különben!!!!!
Írjátok itt, hogy na rendeltem és mindjárt jön és jaj, itt van és milyen szép és ilyenek, bennem meg egyre erősebb az érzés, hogy: KELL!!! (És a megbánás, hogy végül visszamondtam.)

nteeb, légyszi, erősítsd meg azt az infót, hogy nem puha a kütyü hátulja...!

De tényleg OLYANOK vagytok... miért kínozzátok az ember lányát? :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #599 Dátum: 2012, 04 08, 21:31:04 »
Én teljesen megértelek, nekem a gomb az elején és a csuklópánt a két legfontosabb dolog. Amikor Nexus One-om volt, nem mertem bevinni a kádba magammal, mert hiányzott a biztonság elejtés esetére. A táskából is könnyebb kihalászni, ha kicsit kilóg a madzag.  Sőt, volt olyan, hogy esés közben a pántot még sikerült elkapnom.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet