Üdv!
Én hülye DHD után szifon 4S-re váltottam, mondjuk szükségből, de mind1, nem is ez a lényeg. Tudtam hogy nem lesz szerelem, és csak átmenetre akartam, de most mindenképp hajtok a One X-re, szeretnék beállni a rendelők sorába. Egyetlen dolog tart még vissza, kérlek nyugtassatok meg... A DHD fém hátlapja nekem annyira nagyon bejött és tetszett, hogy mindenképp fém házas telefont akartam majdan később is venni, ennek viszont ugye polikarbonát a háza. Egy videóban nyomkodták a hátlapot, és kicsit be lehetett nyomni, ami a tesztelő szerint nem kelti túl profi megoldás látszatát, de ettől még nem biztos hogy igaza van:P. Plusz besétáltam egy Nokia boltba, és megnézegettem a gyártó szintén polikarbonátos telefonjait, és kicsit fura... Tényleg ez az egyetlen ami visszatart...mondanátok kérlek erről pár szót? Esetleg fotókat a hátáról, vagy valami ilyesmi. Meg akartam nézni, tapizni valahol, de még sehol nem nagyon van kiállítva... Nagyon megköszönném, mert már piszkosul be vagyok sózva... Soha többet más telefon, csak HTC!!!!!