A Htc volt a mindenem..én sem ma kezdtem, Iszonyat mennyiségű készülék megfordult a kezemben. Ha most a 2000 óta elköltött összeg itt lenne, gazdag ember lennék
Az a bajom a htc-vel, hogy a trinyty óta mindig el..sszák valamivel. Ott a zongoralakk kezdett el leperegni 2 hét után..aztán eröltették évekig a 320x240 es felbontást amikor más gyártók már 640x480 ast használtak..kihozták a sense felületet, de a ramot évekig nem emelték. A samsung meg ráérzett, hogy mi kell az embereknek, és a fos windowsosok között megcsinálta a királyt a kis fityegős ceruzás modellben (bocs nem jut hirtelen eszembe a neve) ráéreztek, hogy mi kell az embereknek és azóta a htc kullog utánuk. Elnézést a htc fanoktól én is az vagyok, csak vérzik a szívem, hogy a vesztükbe mennek..November óta várom ezt a készüléket, mint a megváltót! Nem AKAROM ELHINNI, hogy egy ilyen banánhélyon csússzanak meg!!! Nem tesztelik ezeket a készülékeket? Milyen mérnökök dolgoznak a htc nél? Senki nem mondja csou úrnak, hogy baj van főnök a zászlóshajóval...vagy nagyobb akku és 9 helyett 10 mm es ház, vagy megyünk a levesbe, mert az embereket nem lehet még egyszer becsapni...
Vagy rosszak a tesztek, és nem várják ki a 8-10 töltési ciklust, vagy nem tudom..reményre ad okot, hogy a srác akinek megvan melegedésről számolt be, és hardresetelt. A melegedés egyértelműen valami programnak a beragadása, ami pörgeti folyamatosan a processzort. Bocs a kirohanásért, de nem akarom elhinni, hogy ilyen fa..ok a htc nél!