2024, 12 20, 12:51:52

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866816 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #325 Dátum: 2012, 04 05, 17:39:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...

Nteeb inkabb irj valamit a vasrol amit meg nem tudhatunk. Tele vagyunk informacio ehseggel.
Negatívumok:
-melegszik.Nem tudom,hogy a rárakott programok egyikétől van-e(volt pár,amit MyBackup-ról tettem vissza),de nem nagyon hűl vissza és a fogyasztása sem nevezhető takarékosnak...Ma alig használtam(néhány telefon,email,kevés 3G és wifi)és reggel 6.45 óta mostanra 35%-on van az akku.Szerintem lesz ma este egy factory reset-em...
-még mindig nem szoktam meg a három hardveres gombot.A "Vissza" pl.szerintem rossz helyen van,nagyobb kezűek a méretétől még éppen tudnák egy kézzel is használni,ha az a fránya gomb nem a bal szélen lenne...
-ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a képernyő,akkor a bekapcsoláskor van egy kis késés.Talán amiatt lehet,hogy alvó módban a rendszer leállítja a processzor 3 magját és csak 1(cpu0) fut...A harmadik és a negyedik csak erős igénybevételkor indulhat be...Van egy ötödik fizikai mag is,azt az Android rendszer nem is látja,csak a Tegra architektúra vezérli,egyfajta egyensúlyozó szerepe van a többi fizikai mag között

Pozitívum:
-nem tudok betelni a kijelző szépségével és felbontásával.Ezt tényleg eltalálták!A fényerővel sincs gondom.
-az,hogy nem sd-n tárol,határozott előny,ha pl a fotókat kell betallózni:villámgyorsan látod a galériákat.
-fényképező:jó fényviszonyok mellett tökéletes,gyengénél nyilván pixelesedik,de ez az auto iso állításnak köszönhető,ami a kompakt digigépek sajátja,tehát nem hiba.

Hirtelen ennyi,szerintem az összkép nem rossz,bár a melegedés zavar.Meglesz ma az a hardreset...

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #326 Dátum: 2012, 04 05, 17:47:48 »
Mesélj, miért volt e kitérő? Kíváncsi voltál és nem jött be?

Dehogy :) volt már iPhone 3G-m, GS-em, 4-em is :) minden évben veszek xD

Ilyenkor több mint fél évet kibirnak (4-es csak 1 hónapig volt) :D

Ezt nem tudom megmagyarázni :D Ha androidom van, azt naponta újra rakom, s akkor hiányzik hogy az iPhone-nál mindig meg van mindenem :) De ha iPhone-om van, akkor meg hiányzik a mókolás :)

Amúgy is mindig a legújabb telefon kell :D nem tudom megmagyarázni miért, de azt hiszem nektek nem is kell :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xedamen

Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #327 Dátum: 2012, 04 05, 17:57:16 »
Nekem 500 megás csomagom van(havi 2000-ért,Go!NetL)Ha Iphone-om lenne,ugyanekkora csomagot több,mint a duplájáért kapnék meg...

Butaság amit írsz! Ha iPhone-od van, nem vagy díj csomaghoz kötve!
Én is a kétezres eco-val vettem meg!

Régen volt ilyen, hogy csak "ikon" díj csomaggal lehetett megvenni, de az is csak marketing fogás volt, mert akkor is lehetett választani mást!

Ugye ha belegondolsz abba, hogy van egy Go Net L-es SIM kártyád és bele teszed az iPhone-ba, akkor az nem fog működni? Vagy érzékeli, hogy iPhone és a dupláját kell fizetni? Nincs ilyen! Olyan díj csomaggal használod amilyennel akarod!

Vagy nem értem mire gondolsz! :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rigel

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
« Reply #328 Dátum: 2012, 04 05, 18:09:37 »
Dehogy :) volt már iPhone 3G-m, GS-em, 4-em is :) minden évben veszek xD

Ilyenkor több mint fél évet kibirnak (4-es csak 1 hónapig volt) :D

Ezt nem tudom megmagyarázni :D Ha androidom van, azt naponta újra rakom, s akkor hiányzik hogy az iPhone-nál mindig meg van mindenem :) De ha iPhone-om van, akkor meg hiányzik a mókolás :)

Amúgy is mindig a legújabb telefon kell :D nem tudom megmagyarázni miért, de azt hiszem nektek nem is kell :D

Próbáltad kezeltetni?  :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #329 Dátum: 2012, 04 05, 18:09:39 »
Negatívumok:
-melegszik.Nem tudom,hogy a rárakott programok egyikétől van-e(volt pár,amit MyBackup-ról tettem vissza),de nem nagyon hűl vissza és a fogyasztása sem nevezhető takarékosnak...Ma alig használtam(néhány telefon,email,kevés 3G és wifi)és reggel 6.45 óta mostanra 35%-on van az akku.Szerintem lesz ma este egy factory reset-em...
-még mindig nem szoktam meg a három hardveres gombot.A "Vissza" pl.szerintem rossz helyen van,nagyobb kezűek a méretétől még éppen tudnák egy kézzel is használni,ha az a fránya gomb nem a bal szélen lenne...
-ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a képernyő,akkor a bekapcsoláskor van egy kis késés.Talán amiatt lehet,hogy alvó módban a rendszer leállítja a processzor 3 magját és csak 1(cpu0) fut...A harmadik és a negyedik csak erős igénybevételkor indulhat be...Van egy ötödik fizikai mag is,azt az Android rendszer nem is látja,csak a Tegra architektúra vezérli,egyfajta egyensúlyozó szerepe van a többi fizikai mag között

Pozitívum:
-nem tudok betelni a kijelző szépségével és felbontásával.Ezt tényleg eltalálták!A fényerővel sincs gondom.
-az,hogy nem sd-n tárol,határozott előny,ha pl a fotókat kell betallózni:villámgyorsan látod a galériákat.
-fényképező:jó fényviszonyok mellett tökéletes,gyengénél nyilván pixelesedik,de ez az auto iso állításnak köszönhető,ami a kompakt digigépek sajátja,tehát nem hiba.

Hirtelen ennyi,szerintem az összkép nem rossz,bár a melegedés zavar.Meglesz ma az a hardreset...

Koszonjuk a helyzetjelentest. Ha nekem meglesz a vas nem fogok semmit visszatenni backupbol meg programokat sem. Kezdem a belakast elorol. Uj telefon uj elet. Azert jo hir, hogy a belso ilyen gyors. Mennyire is? Ha masolsz a telefonra kulonbozo fileokat az hany mb/s-al megy fel? A factory reset szerintem meg fogja oldani a melegedesi problemat. A fogyasztast is lehet, hogy valami app csinalja. Le kellene tesztelni kb csak a stock appokkal. Meg ez rom fuggo is. Ujabb szoftverrel vagy kesobb fozott romokkal ez javulni fog.

Nem elérhető xedamen

« Reply #330 Dátum: 2012, 04 05, 18:19:20 »
Próbáltad kezeltetni?  :D

Igen, de ujra itt vagyok 5 hónap után :D

Nem elérhető xedamen

« Reply #331 Dátum: 2012, 04 05, 18:20:38 »
Negatívumok:

Pozitívum:

Köszönjük az infót :)
Remélem én is 2 héten belül tulaj leszek ;)

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #332 Dátum: 2012, 04 05, 19:13:29 »
Sziasztok! Én is megrendeltem a vasat, de nagyon aggaszt az akku idő :( annyira, hogy azon gondolkodom, hogy visszamondom a megrendelést..van már magyarnyelvű tesz, és ott is azt írjàk, hogy nem durva, hanem közepes hasznàlat mellett reggel 8 tól délután 2 ig 15 % szufla maradt benne...ez nagyon gáz! A telefonnak a legfőbb funkciója, hogy elérhető maradj, és te is bármikor telefonálni tudj..nekem ez minimum 12 óra használato jelent. A note-om brutális használat mellett 12-14 órát lazán kibír. Folyamatos gps, wifi, 3g. Netezés, fényképezés, navigálás, hírolvasás szinte folyamatosan..levelek óránként jönnek, szóval vérbeli munkaeszköz. Szerintetek javítanak rajta? Most jelenleg nagyon elkeserítőnek látom a helyzetet. Olvastam olyan külföldi tesztet, hogy 2x töltötték 1 nap alatt, és estére akkor is kifeküdt :(
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #333 Dátum: 2012, 04 05, 19:17:54 »
HTC Sensation , alu ház , Modern Combat 3 , játék közben simán lemerül annyira , hogy a  hálózati töltő  nem tudja utána tölteni , egyszerűen kikapcsol,,, persze  nem egy óra  játékidő alatt ... mindeközben több mint  meleg ... a  laptop amin írok most  néztem aidával , kétmagos proci  friss ventillátortakarítás  után 47 fok az átlaghőmérséklet .
Ezzel  csak azt szeretném mondani ,,, polikarbonát ház , 4 mag , nincs  mechanikai hűtés ... 
nem tudom mi a  megfelelő  hőfok ,,, langyostól  biztosan melegebb ... de  túl  meleg  sem jó ... jövő  pénteken megtudom saját kézből :)

Nem elérhető kdennis

• PDA: HTC One X
  • PDA ROM: S-ON
« Reply #334 Dátum: 2012, 04 05, 19:23:00 »
Koszonjuk a helyzetjelentest. Ha nekem meglesz a vas nem fogok semmit visszatenni backupbol meg programokat sem. Kezdem a belakast elorol. Uj telefon uj elet. Azert jo hir, hogy a belso ilyen gyors. Mennyire is? Ha masolsz a telefonra kulonbozo fileokat az hany mb/s-al megy fel? A factory reset szerintem meg fogja oldani a melegedesi problemat. A fogyasztast is lehet, hogy valami app csinalja. Le kellene tesztelni kb csak a stock appokkal. Meg ez rom fuggo is. Ujabb szoftverrel vagy kesobb fozott romokkal ez javulni fog.

Egy korábbi hozzászólásba már belinkelték 25-el ír, 35-el olvas!!   :ok:
Szerintem a melegedés várható volt... nekem is melegedik a HD2-m, már megszoktam!  :p

Pc vinyó is elszálhat, ( fél év alatt 2db) Tehát jó miőségű micro sd-t kell venni na az nem száll el. PL: elromlik a vas, nem kommunikál semmivel... te pedig adatokkal tele visszaadod a szerviznek !!!! Na az komoily !!!! Én pedig csak kiveszem a icro sd-t. :D Ha pedig compact vas kell akkor Iphone !

Szerintem direkt csinálták így a HTC-sek. Mindehol terjengenek a gagyibbnál gagyibb SD kártyák (főleg a 32-esek) a legtöbben tuti az olcsóbbat fogják venni és vagy elromlik, vagy lassu és azt mondják majd az emberek hoyg 4 mag és ilyen lassú??   :( pffff
Aksi, ugyanez.... Most csináltak egy 'überkirály' vasat, ami tényleg jó és minden minőségi benne (szigorúan)!

Nem elérhető rigel

« Reply #335 Dátum: 2012, 04 05, 19:27:04 »
Sziasztok! Én is megrendeltem a vasat, de nagyon aggaszt az akku idő :( annyira, hogy azon gondolkodom, hogy visszamondom a megrendelést..van már magyarnyelvű tesz, és ott is azt írjàk, hogy nem durva, hanem közepes hasznàlat mellett reggel 8 tól délután 2 ig 15 % szufla maradt benne...ez nagyon gáz! A telefonnak a legfőbb funkciója, hogy elérhető maradj, és te is bármikor telefonálni tudj..nekem ez minimum 12 óra használato jelent. A note-om brutális használat mellett 12-14 órát lazán kibír. Folyamatos gps, wifi, 3g. Netezés, fényképezés, navigálás, hírolvasás szinte folyamatosan..levelek óránként jönnek, szóval vérbeli munkaeszköz. Szerintetek javítanak rajta? Most jelenleg nagyon elkeserítőnek látom a helyzetet. Olvastam olyan külföldi tesztet, hogy 2x töltötték 1 nap alatt, és estére akkor is kifeküdt :(

A tesztben olvasható használati idő - vadiúj akksi lévén- azért pár nap után javulni fog. De amúgy mit vársz egy 4 magos 1,5 GHz-s procitól és egy 4,7 colos kijelzőtől?

Nem elérhető atikanj

« Reply #336 Dátum: 2012, 04 05, 19:27:49 »
valahol azt olvastam mostanában ezek az aksik nem szeretik  ha  40  %  alá mennek ,, sőőt nem is kellene engedni hacsak megteheti az ember ... iphone  4  nél muszáj voltam zsebben vinni a külsős  aksit ,,, mert  a sok játéktól semeddig sem bírta a sajátja .. azóta sokat utazok , most már  2  is van külsős közel 10 e mAh , lényeg a lényeg , ha  semmit  nem csinálunk velük , iphone, htc sensation  vagy most galaxy s 2 , akkor elmegy egy napot , este  akkor is  muszáj töltőre tenni , de   ha gps , játék , film ,wifi, zene ,    nem indulok el sehova külsős  aksi nélkül ...

Nem elérhető zizi71

« Reply #337 Dátum: 2012, 04 05, 19:30:39 »
A tesztben olvasható használati idő - vadiúj akksi lévén- azért pár nap után javulni fog. De amúgy mit vársz egy 4 magos 1,5 GHz-s procitól és egy 4,7 colos kijelzőtől?

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #338 Dátum: 2012, 04 05, 19:33:22 »
De amúgy mit vársz egy 4 magos 1,5 GHz-s procitól és egy 4,7 colos kijelzőtől?
Mondjuk annyit, hogy MINIMUM :shock: cserélhető legyen az akksi, ha már ennyire borzalmasan gyenge!

Nem elérhető rigel

« Reply #339 Dátum: 2012, 04 05, 19:34:28 »
valahol azt olvastam mostanában ezek az aksik nem szeretik  ha  40  %  alá mennek ,, sőőt nem is kellene engedni hacsak megteheti az ember ... iphone  4  nél muszáj voltam zsebben vinni a külsős  aksit ,,, mert  a sok játéktól semeddig sem bírta a sajátja .. azóta sokat utazok , most már  2  is van külsős közel 10 e mAh , lényeg a lényeg , ha  semmit  nem csinálunk velük , iphone, htc sensation  vagy most galaxy s 2 , akkor elmegy egy napot , este  akkor is  muszáj töltőre tenni , de   ha gps , játék , film ,wifi, zene ,    nem indulok el sehova külsős  aksi nélkül ...
Én 20%-ot olvastam.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #340 Dátum: 2012, 04 05, 19:35:04 »

Igy van! Ha csak az asztalon figyel wifivel bekapcsolva kibir a hd2-m is 16-24 orat. Ha viszont hasznalom akkor kepes vagyok 5-10 ora alatt lemeriteni 100-rol 0-ra. Attol fuggoen mennyit nyomkodom. Igy volt ez a 2 hetig nalam vendegeskedo DHD-vel is. Lehet akarmilyen pda mindegyiket kepes vagyok hamar lemeriteni az en hasznalati szokasommal. Igy aztan zsinor nelkul sehova lett az elmeletem:-) Vagy max akkor nem viszek ha olyan helyre megyek ahol tudom, hogy van. Elvegre ez nem szifon, hogy kulonleges zsinor kelljen hozza:-) "Ilyen minden haztartasban van." (Öveges professzor.)

Nem elérhető atikanj

« Reply #341 Dátum: 2012, 04 05, 19:36:30 »

pontosan ,,, az  aksik nem fejlődnek úgy mint a  telók ...  ez  nem tarthat vissza  senkit  sem attól , hogy telefont  cseréljen csak mert gyengébb az  aksi , vagy sokat eszik a vas ... muszáj kompromisszumot kötni , mert olyan hogy   4,7 "  4  magos, nagy felbontás , és  netalán játékra is  vetemedik az ember , , vagy  megy a  gps , wifi ... ez a telefon nem fog megszületni amelyik ilyen paraméterekkel 1 töltéssel elmenjen egy  egész  napot ... de legalábbis  nem ebben az évben

Nem elérhető atikanj

« Reply #342 Dátum: 2012, 04 05, 19:40:45 »
Mondjuk annyit, hogy MINIMUM :shock: cserélhető legyen az akksi, ha már ennyire borzalmasan gyenge!
0

igazad van és  nem értem  miért utánozták ebben szifonékat .... de  biztosan van ennek is  olyan oka  amit  mi  sosem tudunk meg  csak találgatunk :) de azért  nem lehet véletlen hogy se micro sd , se egyszerűen cserélhető aksi

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #343 Dátum: 2012, 04 05, 19:41:32 »
Egy korábbi hozzászólásba már belinkelték 25-el ír, 35-el olvas!!   :ok:
Szerintem a melegedés várható volt... nekem is melegedik a HD2-m, már megszoktam!  :p

Szerintem direkt csinálták így a HTC-sek. Mindehol terjengenek a gagyibbnál gagyibb SD kártyák (főleg a 32-esek) a legtöbben tuti az olcsóbbat fogják venni és vagy elromlik, vagy lassu és azt mondják majd az emberek hoyg 4 mag és ilyen lassú??   :( pffff
Aksi, ugyanez.... Most csináltak egy 'überkirály' vasat, ami tényleg jó és minden minőségi benne (szigorúan)!

25/35 ez nagyon komoly. En a hd2-m 16gb-os class 4-es takems kartyamra max 2mb/s-el rajzolok. Ez nagy valtozas lesz szamomra:-)

Nem elérhető rigel

« Reply #344 Dátum: 2012, 04 05, 19:42:17 »

A cserélhetőséget a minőségi és szép kialakítás oltárán áldozták fel. Szerintem jól tették. De ha gyengének találod, akkor ne rendelj ilyet. Nyilván tudod hogy sokkal jobb akkuidőt semelyik hasonló kategóriás készülék nem (fog) kínál(ni).

Nem elérhető zizi71

« Reply #345 Dátum: 2012, 04 05, 19:42:43 »
A galaxy 2 is melegedett és sokat zabált..a Note-al megcsinálták, hogy az 5.3" kijelzővel bírja símán a gyűrődést.. Azt kellene tudni hogy alap helyzetben ha nem használod mennyit fogyaszt óránként..ha 1-2 % nál több megy le az a gáz..

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #346 Dátum: 2012, 04 05, 19:48:04 »
Nteeb majd szepen feltelepiti a marketbol a current widgetet es teszteli nekunk. Ugye?:-)

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #347 Dátum: 2012, 04 05, 19:50:26 »
A cserélhetőséget a minőségi és szép kialakítás oltárán áldozták fel. Szerintem jól tették. De ha gyengének találod, akkor ne rendelj ilyet. Nyilván tudod hogy sokkal jobb akkuidőt semelyik hasonló kategóriás készülék nem (fog) kínál(ni).
Nem én találtam gyengének, hanem mások! Kösz a tanácsot, de majd én eldöntöm, hogy rendelek-e vagy sem. Annyit tudok, hogy az elmondások alapján a DHD sokkal jobb akksiidővel rendelkezik, ettől függetlenül van hozzá 4 tartalék erőforrásom is.

Nem elérhető atikanj

« Reply #348 Dátum: 2012, 04 05, 19:51:31 »
azt már  nem is mondom , hogy  mindent teljes fényerőn szeretek , ez meg olyan mint  amikor  egy  luxusautóval padlógázon mégy ( na ezt is kipróbálnám :) ) ... ki nézi olyankor  a fogyasztást ? :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #349 Dátum: 2012, 04 05, 19:54:25 »
azt már  nem is mondom , hogy  mindent teljes fényerőn szeretek , ez meg olyan mint  amikor  egy  luxusautóval padlógázon mégy ( na ezt is kipróbálnám :) ) ... ki nézi olyankor  a fogyasztást ? :)

Sotetben is teljes fenyeron? Nem sul ki a szemed? En csak akkor veszem fel ha kint vagyok es napfeny van.