...
Nteeb inkabb irj valamit a vasrol amit meg nem tudhatunk. Tele vagyunk informacio ehseggel.
Negatívumok:
-melegszik.Nem tudom,hogy a rárakott programok egyikétől van-e(volt pár,amit MyBackup-ról tettem vissza),de nem nagyon hűl vissza és a fogyasztása sem nevezhető takarékosnak...Ma alig használtam(néhány telefon,email,kevés 3G és wifi)és reggel 6.45 óta mostanra 35%-on van az akku.Szerintem lesz ma este egy factory reset-em...
-még mindig nem szoktam meg a három hardveres gombot.A "Vissza" pl.szerintem rossz helyen van,nagyobb kezűek a méretétől még éppen tudnák egy kézzel is használni,ha az a fránya gomb nem a bal szélen lenne...
-ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a képernyő,akkor a bekapcsoláskor van egy kis késés.Talán amiatt lehet,hogy alvó módban a rendszer leállítja a processzor 3 magját és csak 1(cpu0) fut...A harmadik és a negyedik csak erős igénybevételkor indulhat be...Van egy ötödik fizikai mag is,azt az Android rendszer nem is látja,csak a Tegra architektúra vezérli,egyfajta egyensúlyozó szerepe van a többi fizikai mag között
Pozitívum:
-nem tudok betelni a kijelző szépségével és felbontásával.Ezt tényleg eltalálták!A fényerővel sincs gondom.
-az,hogy nem sd-n tárol,határozott előny,ha pl a fotókat kell betallózni:villámgyorsan látod a galériákat.
-fényképező:jó fényviszonyok mellett tökéletes,gyengénél nyilván pixelesedik,de ez az auto iso állításnak köszönhető,ami a kompakt digigépek sajátja,tehát nem hiba.
Hirtelen ennyi,szerintem az összkép nem rossz,bár a melegedés zavar.Meglesz ma az a hardreset...