Eszem ágában sincs OFF-olni, de félek...
Az a baj, hogy túl okos a Samsung. Nem véletlen vár. Megvárta, hogy mit tesznek le telefontéren a többiek a MWC-en, s megvárta, hogy mit villant az Apple az új iPad-del.
Ugyan már, hiszen a Samsung mindent gyárt. Kijelzőt, processzort, RAM-ot stb...
Új iPad "Retina Display"... Nehogy ugyanilyen kijelzővel találkozzunk egy 4 magos Samsung táblagépben (vagy még magasabb felbontással és természetesen Exynos procival)
Telefontéren én mit várok a GS III-tól? NEM MŰANYAG házat, 720p-s kijelző (1080p-ről mennek a pletykák, de nekem ez erősen hangzik)
Egy éve ilyenkor mindenki 1 Ghz-s Tegra 2-t tett a telefonokba. Erre a Samsung fölélőtt 1.2-es Exynos-szal.
Most az 1.3-as Tegra 3 (illetve, ha csak a segédmag működik, akkor 1.5 Ghz) fölé kell lőjenek.
Galaxy S II-ben 1 Gb RAM van, 1.5 / 2 Gb szerintem elengedhetetlen. 8 megapixelnél szerintem feljebb teszik a lécet, hisz gondolniuk kell az iPhone 5-re is.
Félek, hogy tanult a Samsung és elnyomja Kóreai társait minőség terén is.
Van a családban egy Lumia 800, ugye az is polikarbonát, de az rendesen ki van tömve anyaggal, nem horpad.
Félek, hogy söpörni fog a Samsung, bár szoftveres téren nekem a HTC a befutó (Sensation és Sensation XE-re ma már kijött az ICS) és a Sense is bivaly jó, nem beszélve a kameráról.
Márc. 15-én tart a Samsung egy bemutató eseményt, de többek szerint a Galaxy S III csak április végén kerül bemutatásra. Mindenesetre én kíváncsian várom mi lesz itt. HÁBORÚÚÚÚ