2025, 01 14, 11:22:17

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 868960 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető beci001

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: ...
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #2325 Dátum: 2012, 04 29, 22:33:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem igazán szoktam a telefonon játszani, de...
500megába már igazán belefér egy két effekt.:)

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #2326 Dátum: 2012, 04 29, 23:00:36 »
Nem igazán szoktam a telefonon játszani, de ...

Jaja, én ezt majdnem végig vittem 10 collon, Asus Transformeren, de a One X-en is jól fut. Csak ajánlani tudok én is mindenkinek. Ha valaki PC-n játszotta az első 2 részt, annak pedig mindenképpen kötelező.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #2327 Dátum: 2012, 04 29, 23:02:51 »
Jajj, ezt a youtube-os dolgot ne rakjátok már be az idézetbe! Köszi :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fejedlm

• Navigáció / Navigation: Nincs
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.0.3 (1.26.401.2) 4.0 HTC Sense
« Reply #2328 Dátum: 2012, 04 30, 00:55:36 »
Elolvastam nteeb cikkét a One X-ről. Jó lett. A magyarításhoz megjegyeznék annyit, hogy ami a GYÍK-ban szerepel, az nem helyes. A ONE X-ben már nincs Customization Setting Provider, az eddigi modelleknél valóban ott kellett feloldani a készülék CID-je szempontjából nem releváns nyelveket, ebben már Customization Setup van és com.htc.provider.settings. (Apró eltérés csak.)

"Szinte biztos, hogy a Magyarországon forgalomba kerülő készülékeknél nem lesz szükség ilyen trükközésre és a magyar nyelv rögtön ott lesz a listában.".

Erre nem lehet mérget venni. Szerintem lesz ilyen is meg olyan is.
A képen jól látszik a cikkben a dobozon a táblázat. A HTC rugalmasan kezeli a garanciát, azaz az ilyen táblázatos készülék 2 év hivatalos HTC garral rendelkezik, de ettől még értelemszerűen nem lesz a készülék CID-je HTC__032, ami ugye a Kelet-európai CID és ez teszi lehetővé a GYikban szereplő megoldás helyett, hogy alapból láthatóak legyenek a közép-európai nyelvek.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy német vagy francia készülék is simán lehet a HTC esetében "Magyarországon forgalomba kerülő készülék", mivel nem igazán az a fontos, hogy honnan van a cucc, hanem az, hogy az e-care befogadja-e, nem?  :taps:
Gyakorlatilag az echte ideszánt cucc annyiban különbözik egy német cucctól, hogy 032-es a CID-je, semmi másban.
Amennyiben valakit zavar ez a trükk, amit nem is értek miért hívunk trükknek, akkor írja át a gép cidjét a miénkre és mindig benne lesz a magyar. Ellenkező esetben hard reset után marad a force stop.
Sajnos a Product Numbert is kisatíroztad, így nem tudjuk a tiéd milyen, nekem pl francia cuccom van, francia CID-del. HTC__203.

Nem elérhető Attelee

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: a-gps
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: Omega costum 9.0
« Reply #2329 Dátum: 2012, 04 30, 02:34:53 »

Ez most jó nekünk?
Mert hogy visszarakja a főzött Rom után a gyárit,de kérdés hogy észre veszik-e a szervizben.

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #2330 Dátum: 2012, 04 30, 06:56:23 »
Ha az akkumulátor elhasználódik akkor h lehet cserélni?   :hmm:

Nem elérhető beci001

• PFC Fan
« Reply #2331 Dátum: 2012, 04 30, 07:19:03 »
Ha az akkumulátor elhasználódik akkor h lehet cserélni?   :hmm:
Szerintem csak szervizben,főleg ha még garis.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2332 Dátum: 2012, 04 30, 07:48:47 »
Szerintem csak szervizben,főleg ha még garis.
Ha nem garanciás, ugyanúgy cserélik az akksit, csak pénzért.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2333 Dátum: 2012, 04 30, 08:09:27 »

Amennyiben valakit zavar ez a trükk, amit nem is értek miért hívunk trükknek, akkor írja át a gép cidjét a miénkre és mindig benne lesz a magyar. Ellenkező esetben hard reset után marad a force stop.
Sajnos a Product Numbert is kisatíroztad, így nem tudjuk a tiéd milyen, nekem pl francia cuccom van, francia CID-del. HTC__203.
Nem érted hogy miért trükk? Erre staca fórumtársunk  jött rá. Te azelőtt, hogy ez le lett volna írva, tudtad a megoldást? Ha véletlenül nem ;D, mint ahogy más senki sem, akkor joggal gondolnám, hogy ez mégiscsak egy trükk, mivel alapból nem ajánlja fel a magyar nyelvet. Képzeld a HTC szervizben frissítettek szoftvert, utána nem volt benne magyar. Azt mondták, hogy fel kell tenni a morelocale 2-őt. Hát akkor ennyit a trükkről, meg a hivatalos szervizről. :)
Javaslod, hogy akit ez zavar, az írja át a cid-et. Persze, ez jó ötlet. HOGYAN? Kéne hozzá egy S-off, de méginkább egy radio S-off, ugye?
Jelenleg még egy bootloader nyitás is azonnali garanciavesztést eredményez, S-off meg egyáltalán nincs.
Köszönjük az egyéb észrevételeidet is! :taps:
Szia

Nem elérhető beci001

• PFC Fan
« Reply #2334 Dátum: 2012, 04 30, 08:12:53 »
500megába már igazán belefér egy két effekt.:)
Javítanám a hozzászólásom.:) Maga az apk file 3mb,és 167mb-ot szed le mellé.Akadásmentesen fut,az irányítás nem az igazi,és a vasat eléggé hogy úgy mondjam felmelegíti 5 perc után.:) Valami aktív hűtés nem ártana.:)
De amúgy a grafika ott van a toppon.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #2335 Dátum: 2012, 04 30, 08:18:42 »
Elolvastam nteeb cikkét a One X-ről. Jó lett. A magyarításhoz megjegyeznék annyit, hogy ami a GYÍK-ban szerepel, az nem helyes. A ONE X-ben már nincs Customization Setting Provider, az eddigi modelleknél valóban ott kellett feloldani a készülék CID-je szempontjából nem releváns nyelveket, ebben már Customization Setup van és com.htc.provider.settings. (Apró eltérés csak.)

"Szinte biztos, hogy a Magyarországon forgalomba kerülő készülékeknél nem lesz szükség ilyen trükközésre és a magyar nyelv rögtön ott lesz a listában.".

Erre nem lehet mérget venni. Szerintem lesz ilyen is meg olyan is.
A képen jól látszik a cikkben a dobozon a táblázat. A HTC rugalmasan kezeli a garanciát, azaz az ilyen táblázatos készülék 2 év hivatalos HTC garral rendelkezik, de ettől még értelemszerűen nem lesz a készülék CID-je HTC__032, ami ugye a Kelet-európai CID és ez teszi lehetővé a GYikban szereplő megoldás helyett, hogy alapból láthatóak legyenek a közép-európai nyelvek.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy német vagy francia készülék is simán lehet a HTC esetében "Magyarországon forgalomba kerülő készülék", mivel nem igazán az a fontos, hogy honnan van a cucc, hanem az, hogy az e-care befogadja-e, nem?  :taps:
Gyakorlatilag az echte ideszánt cucc annyiban különbözik egy német cucctól, hogy 032-es a CID-je, semmi másban.
CID-t átírni nem tudsz s-off nélkül... ;)
A magyarországon forgalomba kerülő készülékeknél elsősorban a szolgáltatói HOX-okra gondoltam.Azok-ameddig nincs rajtuk lock-HTC__032-es CID-vel jönnek ki.
A többi innen-onnan származik és a kisebb boltokat nemigen foglalkoztatja,hogy milyen nyelvek indulnak el elsőre.Max.írnak hozzá egy rövid szösszenetet,akár papíralapon,akár a werboldalukon,hogy hogyan lehet magyarítani.
A product numbert valóban kiszedtem,egyedi azonosítókat ne kürtöljön világgá az ember.De ha érdekel az enyém az Expansystól jött és CID__001 .Lobié ugyeninnen,de francia CID-vel...

"...nem igazán az a fontos, hogy honnan van a cucc, hanem az, hogy az e-care befogadja-e, nem?..."
Dehogynem.Ennél a készüléknél szerencsére wwe szoftver van általánosan.Nem volt ez mindig így,hidd el,volt más tapasztalatunk is(pl.DHD esetében...).

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2336 Dátum: 2012, 04 30, 08:25:30 »
Ez most jó nekünk?
Mert hogy visszarakja a főzött Rom után a gyárit,de kérdés hogy észre veszik-e a szervizben.
Nem jó nekünk, mert a video végén, ha megnézed az van a telefon képernyő felső sorában: RELOCKED.
Ez elárulja, hogy ki volt nyitva a bootloader! Egyetlen maradt nekünk: megvárjuk az S-Off-ot!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2337 Dátum: 2012, 04 30, 08:26:49 »
...

Ez most jó nekünk?
Persze,hogy észreveszik.Csak ránéznek a bootloader konzol felső sorára...(RElocked,nem pedig Locked)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2338 Dátum: 2012, 04 30, 08:27:41 »
Tibikém!
Fáziskésésben vagy! :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2339 Dátum: 2012, 04 30, 08:29:06 »
Nem érted hogy miért trükk? Erre staca fórumtársunk  jött rá. Te azelőtt, hogy ez le lett volna írva, tudtad a megoldást? Ha véletlenül nem ;D, mint ahogy más senki sem, akkor joggal gondolnám, hogy ez mégiscsak egy trükk, mivel alapból nem ajánlja fel a magyar nyelvet. Képzeld a HTC szervizben frissítettek szoftvert, utána nem volt benne magyar. Azt mondták, hogy fel kell tenni a morelocale 2-őt. Hát akkor ennyit a trükkről, meg a hivatalos szervizről. :)
Javaslod, hogy akit ez zavar, az írja át a cid-et. Persze, ez jó ötlet. HOGYAN? Kéne hozzá egy S-off, de méginkább egy radio S-off, ugye?
Jelenleg még egy bootloader nyitás is azonnali garanciavesztést eredményez, S-off meg egyáltalán nincs.
Köszönjük az egyéb észrevételeidet is! :taps:
Szia
;D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2340 Dátum: 2012, 04 30, 08:30:12 »
Tibikém!
Fáziskésésben vagy! :D
Tegnap sokáig dolgoztam,ma meg nehezen kapom el a fonalat... :D :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2341 Dátum: 2012, 04 30, 08:32:27 »
Tegnap sokáig dolgoztam,ma meg nehezen kapom el a fonalat... :D :D
Jajj, te szegény! Na nem baj, majd itt kipihened magad! :D :ok:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2342 Dátum: 2012, 04 30, 08:39:03 »
Jajj, te szegény! Na nem baj, majd itt kipihened magad! :D :ok:

Csak kávémennyiség kérdése... :D

Nem elérhető Atom75

• PDA: S3 LTE
  • PDA ROM: gyári
« Reply #2343 Dátum: 2012, 04 30, 08:40:14 »
Valaki masnak mar volt olyan tapasztalata, hogy vibralni kezdett a kepernyo? Pont a forumot olvasom, es arra lettem figyelmes, hogy a feher hatter vibral. vagy a szemem az? :(

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2344 Dátum: 2012, 04 30, 08:48:34 »
Valaki masnak mar volt olyan tapasztalata, hogy vibralni kezdett a kepernyo? Pont a forumot olvasom, es arra lettem figyelmes, hogy a feher hatter vibral. vagy a szemem az? :(
Első körben manuálisan változtass a kijelző fényerején (tologasd ide-oda), ha nem változik, akkor gyári beállítások visszaállítása (töröl minden adatot)! Ha ez sem segít, akkor vidd vissza, vagy szervizbe.
Egyéb most nem jut eszembe, de nem hiszem, hogy a szemed lenne a hibás, hacsak nem unikumoztál tegnap kissé többet a megszokottnál! :D

Nem elérhető Atom75

« Reply #2345 Dátum: 2012, 04 30, 08:59:03 »
Első körben manuálisan változtass a kijelző fényerején (tologasd ide-oda), ha nem változik, akkor gyári beállítások visszaállítása (töröl minden adatot)! Ha ez sem segít, akkor vidd vissza, vagy szervizbe.
Egyéb most nem jut eszembe, de nem hiszem, hogy a szemed lenne a hibás, hacsak nem unikumoztál tegnap kissé többet a megszokottnál! :D

Koszonom a tanacsot! Annyi meg, hogy akkor kezdte amikor jott egy figyelmeztetes a battery widgettol, hogy meleg a akksi. Most letettem, pihent, nem csinalja.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2346 Dátum: 2012, 04 30, 09:12:02 »
Koszonom a tanacsot! Annyi meg, hogy akkor kezdte amikor jott egy figyelmeztetes a battery widgettol, hogy meleg a akksi. Most letettem, pihent, nem csinalja.
Frissítettél 1.28-ra?

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #2347 Dátum: 2012, 04 30, 09:17:22 »
Játéktól melegedett be, vagy mitől?

Nem elérhető Atom75

« Reply #2348 Dátum: 2012, 04 30, 09:19:05 »
Frissítettél 1.28-ra?

igen, frissites megvolt. Kevesbe melegszik, picit talan az akksi ido is jobb. De a sense pl tovabbra is akad neha...

Nem elérhető ISTEN

• PDA ROM: HTC
Egy kis OFF
« Reply #2349 Dátum: 2012, 04 30, 09:23:21 »
Egy kis OFF

Valakik meghekkelték az oldalt, vigyázzatok a linkekkel !!!!

HTC