Elolvastam nteeb cikkét a One X-ről. Jó lett. A magyarításhoz megjegyeznék annyit, hogy ami a GYÍK-ban szerepel, az nem helyes. A ONE X-ben már nincs Customization Setting Provider, az eddigi modelleknél valóban ott kellett feloldani a készülék CID-je szempontjából nem releváns nyelveket, ebben már Customization Setup van és com.htc.provider.settings. (Apró eltérés csak.)
"Szinte biztos, hogy a Magyarországon forgalomba kerülő készülékeknél nem lesz szükség ilyen trükközésre és a magyar nyelv rögtön ott lesz a listában.".
Erre nem lehet mérget venni. Szerintem lesz ilyen is meg olyan is.
A képen jól látszik a cikkben a dobozon a táblázat. A HTC rugalmasan kezeli a garanciát, azaz az ilyen táblázatos készülék 2 év hivatalos HTC garral rendelkezik, de ettől még értelemszerűen nem lesz a készülék CID-je HTC__032, ami ugye a Kelet-európai CID és ez teszi lehetővé a GYikban szereplő megoldás helyett, hogy alapból láthatóak legyenek a közép-európai nyelvek.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy német vagy francia készülék is simán lehet a HTC esetében "Magyarországon forgalomba kerülő készülék", mivel nem igazán az a fontos, hogy honnan van a cucc, hanem az, hogy az e-care befogadja-e, nem?
Gyakorlatilag az echte ideszánt cucc annyiban különbözik egy német cucctól, hogy 032-es a CID-je, semmi másban.
Amennyiben valakit zavar ez a trükk, amit nem is értek miért hívunk trükknek, akkor írja át a gép cidjét a miénkre és mindig benne lesz a magyar. Ellenkező esetben hard reset után marad a force stop.
Sajnos a Product Numbert is kisatíroztad, így nem tudjuk a tiéd milyen, nekem pl francia cuccom van, francia CID-del. HTC__203.