Én nem tudom kinek milyenek a felhasználói szokásai, de nekem egy átlagos pl. hétfői nap így nézett ki:21:00-00:00 Kaja, Fekvés, One X töltőre
00:00-06:15 alvás, majd ébreszt a One X, majd az órám, majd a TáblaPC... ejj, ideje felkelni.
06:15-06:20 One X töltőről le, levelek csekkolása (
100%)
06:50-07:35 Indulás melóba, persze zenével. (
Net: Online rádió, PDA Fanclub
, egyéb
Bluetooth: természetesen a zene bluetooth fülessel) (
87%)
07:35-8:00 reggeli
08:00-16:00 Keddenként 1 óra WiFi router egy online megbeszélésen (
61%), kb. 40-60 perc telefonálás (48%)
16:15-17:00 Irány a 2. munkahely, zenés, netes, bluetooth-os móka ismét. (
30%)
17:00-19:15 Vége a jelnyelv tanfolyamnak (
29%)
19:15-19:30 Nyomás haza, útközben netes, zenés, bluetoothos móka ismét (
22%) uhh, elég lesz vajon a futáshoz?
19:30-20:00 Futós cucc felvétel, bemelegytés. Töltőre dugom, míg bemelegítek. (
30%)
20:00-21:00 Irány a városba futni!
Na most figyeljetek! NET: kedvenc japán rádió szól!
Bluetooth: Bluetooth fülesen nyomja egy órán keresztül,
GPS: Még a zsebemből is megy a GPS, folyamatosan jegyzi az utat, merre futok.
NET még mindig: folyamatosan követhető a neten, hogy merre futok, mert tolja felfelé az infót online, így ha haverok előtt futok el, sokszor kijönnek elém. NAGYON JÓT FUTOTTAM, meg a mai 12km. (
18%) (Hohó, ha nem töltöm, most lenne 10%-on)
21:00-00:00 One X töltőre, had táplálkozzon, én is eszek egy jót, majd PDAfanclub már a Tábla PC-ről az ágyikóban
Persze nem hagyom én a kicsikét ennyire lemerülni, csak tegnap akksi tesztet akartam végrehajtani.
Egyébként pedig a WiFi Router használat közben pl. töltőre szoktam dugni, na meg általában 16:00-kor úgy megyek el a munkahelyről, hogy 100%-on a kicsike.
Konklúzió: rohadtul merül, ha kijelzőt is használom, de nem sokkal jobban, mint pl. a HD2-m merült.
A telefon jó! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Nem állítom, hogy nem vagyok elfogult! Igaz, hogy a Sense nekem is "bedöcög", de ez nem a vas hibája, hanem a software-é és simán javulhat még a helyzet. Anno amikor még TouchFlow néven indult ez a HTC Diamond-on, meg a Touch PRO-n, akkor is akadt, majd jött egy új gyári ROM, amiben javítottak rajta, aki meg főzőcskézni mert, még folyamatosabba is belefuthatott. Mindenkinek szíve-joga a főzött ROM. Én lehet, hogy csak 1 év múlva fogok főzött ROM után nyúlni, de lehet az is, hogy 2-3 hónap múlva, nem tudom, de annyira nem is hiányzik még.
Vannak igényeim, azokat a készülék maximálisan kielégíti. Akinek a folyamatosság, tökéletesség, zártság és elronthatatlanság az igénye, ott van az iPhone, vagy akármelyik WinPhone. Azok tényleg gördülékenyek, tökéletesen beoptimalizáltak, viszont személyre szabhatatlanok, ezt az áldozatot kell meghozni mindenkinek, aki a tökéletességre vágyik és nem szeret buherálni, nem fontos a személyre szabhatóság, nem akar kísérletezni. Van akinek ez az igénye, van akinek az. Személy szerint én is irigylem ezeknek a rendszereknek a gördülékenységét, mégis mást vettem. Havernak pl. Sensation van, ami egy jó készülék és ájuldozik a One X-től. Csak van előrelépés, nem?
Egyébként ezen a készüléken debütált a Sense 4.0, mit várunk? A múltkor Windows Vista-telepítettem a gépemre, mert a munkahelyen az van, 1 héten keresztül a kb 400 frissítést telepítette. Semmi sem jön ki elsőre tökéletesen! Szép lassan majd csiszolódik, én bízom benne. De ha így maradna, nekem akkor is ez kellene és ha újra dönthetnék, ugyanígy döntenék. (Vagy megvenném a Vodánál beats fülessel
)
Bocs a kicsit hosszúra nyúlt írásomért, remélem nem unta szét magát senki túlzottan