2025, 01 12, 14:46:26

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 868812 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1975 Dátum: 2012, 04 23, 22:01:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login

sose mondtam ilyet... :)

tetszik a társaság, csak néhányan kicsit kapkodónak tűnnek néha....de hát ilyen is kell, hogy az okosak tudjanak tanulni mások kárán ;)

te miért ajánlgatod mindenkinek az iphone-t? vigyázz, még a végén kiderül, hogy neked is van egy :))

Tapatalked, swyped from cm9 nightly using devil kernel
Tényleg nem...csak You are not allowed to view links. Register or Loginreagáltam némi áthallással. ;)
A társaság kiváló,bár most zajlik némi szelekció...sejtettem,hogy így lesz.
Nincs IPhone-om,de nem is mondanám soha,hogy az nem jó.Csak én unatkoznék az Android nélkül. :oops:

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1976 Dátum: 2012, 04 23, 22:07:34 »
Jaaa értem a logikát..ha itt ti htc fan-ok az igazságokról többet írnátok, nem csak a napfényes oldalról, akkor most nem kellene pszichiáterhez mennem, és tömnöm egy mobilkereskedő zsebét. :)

NA NE!
Ne szórakozzunk már! Felnőtt ember vagy, aki eldöntött valamit. Utána kell olvasni, meg kell nézni, júzer véleményeket olvasni (nem egy fórumon!) és aztán dönteni. No de egy fórumon kommentelő társaságot hibáztatni, mert valamiért (akármiért) csalódtál egy készülékben, nonszensz!  :shock:

Nem elérhető tompoo

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura, Waze!
  • PDA: HTC Desire HD/Tab: Huawei S7 slim
  • PDA ROM: DHD:ViperDHD v2.1.3, Kernel:3.0.16-PachaRX-VS4-2.0 Radio:12.69a.60.29U_26.17.14.11_M / Tab:Froyo 2.2.3 PFC 4.0.3 v5#Lawrence74
« Reply #1977 Dátum: 2012, 04 23, 22:14:13 »
Minden mondatoddal egyet értek!! Nem akarok itt senkit sem bántani, de óriási csalódás...
Gyűlölöm, hogy a legjobb telefonom van a piacon s laggol, akad stb...

Ha valamiért pénzt adok, akkor elvárom, hogy hasonló legyen a beharangozottakhoz...

Ennek se a sebessége, se a minősége, se a kamerája, se a softvere nem olyan, mint amilyet ígértek.
Az első tulajokra kicsit mérges vagyok, mert nem voltak elfogulatlanok.

Én bátran bevallom, hogy ez meg az a baja. Ha iPhone, ha Galaxy, ha HTC...
Azt mondták olyan, mint a villám (2 Watt inkább), erősen kell nyomni a kijelző szélét ( szinte csak simogatni kell)

Én tuti leírtam volna, hogy a RAM semmire sem elég, flash-es oldalt ne nézz rajta mert megeszi a RAM-ot, a kamera elmosódott képeket csinál stb...

Srácok! Bár nekem nincs One X-em... (DE LESZ :D) és ezért nem biztos, hogy jogosan szólhatok ehez hozzá. Mindenesetre azt azért megjegyezném, hogy itt senki nem tartotta a pisztolyt a fejetekhez, hogy ezt a készüléket vegyétek meg!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1978 Dátum: 2012, 04 23, 22:15:10 »
Gyűlölöm, hogy a legjobb telefonom van a piacon s laggol, akad stb...

Ha valamiért pénzt adok, akkor elvárom, hogy hasonló legyen a beharangozottakhoz...

Ennek se a sebessége, se a minősége, se a kamerája, se a softvere nem olyan, mint amilyet ígértek.
Az első tulajokra kicsit mérges vagyok, mert nem voltak elfogulatlanok.

Én bátran bevallom, hogy ez meg az a baja. Ha iPhone, ha Galaxy, ha HTC...
Azt mondták olyan, mint a villám (2 Watt inkább), erősen kell nyomni a kijelző szélét ( szinte csak simogatni kell)

Én tuti leírtam volna, hogy a RAM semmire sem elég, flash-es oldalt ne nézz rajta mert megeszi a RAM-ot, a kamera elmosódott képeket csinál stb...
Hmmm,szóval én(mi,a korai tulajok)lennénk a hibásak... :hmm:
Írtam egy cikket,szerintem nem volt elfogult,igyekeztem az addigi tapasztalataimat objektíven leírni...
Sok sikert a GS3-hoz és kérlek,ne csak az  fórumlakók véleményére hagyatkozz!Egy kis nyelvismerettel nagyon sok információ szedhető össze a kiszemelt készülékről és akkor nem kell másokat vádolni...

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #1979 Dátum: 2012, 04 23, 22:16:39 »
NA NE!
Ne szórakozzunk már! Felnőtt ember vagy, aki eldöntött valamit. Utána kell olvasni, meg kell nézni, júzer véleményeket olvasni (nem egy fórumon!) és aztán dönteni. No de egy fórumon kommentelő társaságot hibáztatni, mert valamiért (akármiért) csalódtál egy készülékben, nonszensz!  :shock:
Hibáztatni? Eszem ágában sincs..csak magamat. Magával rántott a lelkesedés, máskor jobban figyelek. Orvost meg annak ajánlj, akit jól ismersz!
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1980 Dátum: 2012, 04 23, 22:17:52 »
NA NE!

Akkor hol kellene olvasgatni? Lefizetett (ohhh bocsi, "szponzorált") mobilos oldalak tesztjeire kellene alapoznunk, nem azok véleményére, akiket már több éve "ismerünk"...??!!?!

Én konkrétan nem hibáztatok senkit, csak ilyenkor jutnak eszembe az "elfogult alma fun-ok", pedig ha úgy nézzük itt most ugyanaz a helyzet. Amint észrevettem a hibákat, leírtam, más ezt nem tudta megtenni. Lehet azért mert másnak fáj, hogy ennyit kiad érte, s akkor már átsiklik a hibák felett, vagy nem tapasztalta volna a hibákat (bár XDA-n már minden ember panaszkodik)

Ennyire még egy telefonban sem csalódtam. Hiába a tökéletes külső, ha az a minőség rovására ment...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető xedamen

« Reply #1981 Dátum: 2012, 04 23, 22:21:49 »
Hmmm,szóval én(mi,a korai tulajok)lennénk a hibásak... :hmm:
Írtam egy cikket,szerintem nem volt elfogult,igyekeztem az addigi tapasztalataimat objektíven leírni...
Sok sikert a GS3-hoz és kérlek,ne csak az  fórumlakók véleményére hagyatkozz!Egy kis nyelvismerettel nagyon sok információ szedhető össze a kiszemelt készülékről és akkor nem kell másokat vádolni...

Mások nyelvi tudását ne vondd kérdőre, míg nem vagy tudatában a másik ismereteinek.
Kettő: saját nyelvedet ismerd meg, elemezd a mondataimat. Ha sikerült rájössz, hogy senki sem vádolt, annyit írtam, kicsit mérges vagyok...
(Tudod, akinek nem inge... Mégis felvetted)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1982 Dátum: 2012, 04 23, 22:25:34 »
... Orvost meg annak ajánlj, akit jól ismersz!
A smiley ott a végén nem tűnt fel?

Nem elérhető xedamen

« Reply #1983 Dátum: 2012, 04 23, 22:25:56 »
Srácok! Bár nekem nincs One X-em... (DE LESZ :D) és ezért nem biztos, hogy jogosan szólhatok ehez hozzá. Mindenesetre azt azért megjegyezném, hogy itt senki nem tartotta a pisztolyt a fejetekhez, hogy ezt a készüléket vegyétek meg!

Teljesen igazad van! Csak kérlek ne mondd, hogy te nem veszed meg az adott terméket szívesebben, könnyebben, nyugodtabb szívvel, ha jópár ember csak pozitív dolgokat ír róla! Ha jól tudom pont ez egy fórum lényege, hogy segítséget nyújtson az új tulajoknak, érdeklődőknek, tapasztalatokat osszunk meg...

Nem elérhető xedamen

« Reply #1984 Dátum: 2012, 04 23, 22:30:15 »
A smiley ott a végén nem tűnt fel?

Nem kötekedni szeretnék, de moderátori szemmel nézvén most kivételesen nem neked van igazad. Eszem ágában sincs beleszólni, de ennyi erővel megalázom, megsértem, le k*anyázom a másikat sok-sok smiley-val...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1985 Dátum: 2012, 04 23, 22:34:44 »
Mások nyelvi tudását ne vondd kérdőre, míg nem vagy tudatában a másik ismereteinek.
Kettő: saját nyelvedet ismerd meg, elemezd a mondataimat. Ha sikerült rájössz, hogy senki sem vádolt, annyit írtam, kicsit mérges vagyok...
(Tudod, akinek nem inge... Mégis felvetted)
Ki vonta kétségbe a nyelvi tudásodat?!(kérdőre meg aztán főleg nem!...)
Ismerem a saját nyelvemet és igyekszem érthetően és helyesen kifejezni magam.Ezt nem én írtam:"Az első tulajokra kicsit mérges vagyok, mert nem voltak elfogulatlanok."
Sajnálom,ha csalódtál és remélem,hogy hamarosan találsz egy olyan készüléket,amelyik minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1986 Dátum: 2012, 04 23, 22:38:19 »
Nem kötekedni szeretnék, de moderátori szemmel nézvén most kivételesen nem neked van igazad. Eszem ágában sincs beleszólni, de ennyi erővel megalázom, megsértem, le k*anyázom a másikat sok-sok smiley-val...
Ehhez nincs mit hozzáfűznöm...Elbeszélünk egymás mellett,ennek semmi értelme.

Nem elérhető rigel

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
« Reply #1987 Dátum: 2012, 04 23, 22:41:09 »
Gyerekek, ebbe az utcába nem kellene bemenni, nem jó irányba megyünk :(

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1988 Dátum: 2012, 04 23, 22:42:29 »
Én is csak remélni tudom, hogy mihamarabb megtalálja a számára megfelelő készüléket, és akkor majd újra visszatér ide az a jó hangulat, ami mindig is jellemző volt itt.
Jó lenne most már a telefonra koncentrálni, a személyeskedések helyett.

Nem elérhető Kismaci

« Reply #1989 Dátum: 2012, 04 23, 23:01:00 »
Hibáztatni? Eszem ágában sincs..csak magamat. Magával rántott a lelkesedés, máskor jobban figyelek. Orvost meg annak ajánlj, akit jól ismersz!

Én ajánlottam volna orvost? :)
Szerintem  :olvass: vissza és aztán korrigálj.

Engem is eléggé ragad-ragad a lelkesedés, és persze az mindig benne van a pakliban, hogy tartósan milyen lesz egy készülék, milyen az "együttélés".

Ilyen mindig van, bárkivel előfordulhat, xedamen-t meg azért sajnálom, mert ő meg bukja a készüléke értékének jórészét a gari elvesztése miatt, gondolom úgy akarja hirdetni, hogy felhívja erre a figyelmet.

No meg azért is sajnálom, mert ő a fórum egyik motorja, az egyik leglelkesebb emberke itt... :(

@xedamen:

Azt gondolom, hogy kivételek mindig akadnak, akiknek végképp nem jön be a készülék, de ez nem feltétlen a kütyü hibája, egyszerűen olyasmi, hogy neked biztos mások az igényeid, gondolom máshogy terheled a procit például... attól nem feltétlen a termék a rossz (objektíve), mert neked nem jön be (szubjektíve).

És - szerintem - cseppet se vagyunk alma-fan-félék (igen, a-val). Ha belezúgsz egy készülékbe, lelkesen vársz rá, akkor úgy is nyilatkozol. Illetve... hogy is mondjam. Felhasználók ezrei használják igen nagy megelégedésre a One X-et, ahogy elnézegetem, eddig ti vagytok az elsők, akik cserélik a telefont azok közül, akik itt vagy mobilarena-n kommentelnek tulajok.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülyeség, hogy nem jött be, de be kell látni, ez szubjektív: a te felhasználási szokásaidhoz, elvárásaidhoz nem illeszkedik - nagyon remélem, hogy az SGS3 vagy más fogja bírni azt, amitől a One X fagyott...

És ha a kijelzője szivárványosodik enyhe nyomásra, cserélik gariban. Ja, neked olyan már nincs, hát...

Písz!

Nem elérhető Gabesz839

• PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X, Nexus4,
« Reply #1990 Dátum: 2012, 04 23, 23:28:35 »
Saját vélemény az előző szólásokra.:
Teljesen meg vagyok elégedve a HTC ONE  X-el.
Többet használom netezésre mint telefonálásra. A flashelt oldalakat teljessen jól betölti és gyorsan szaggatásmentesen jeleníti meg . Persze ehez megfelelő sávszélesség kell.
Valaki csalódott a 4 mag miatt mert lassú. Erre kíváncsi lennék- mint egy átlag felhasználó –hogy ez mit takar?.Nálam teljessen gyors.
Valakinek nem tetszik a kamera pedig szerintem teljesen megfelelő minőséget képvisel, persze mihez képest. A Nikonom mellet egy nagy nulla. A kamerája szerintem nagyon jó, de  a HD kamerámat még meg sem közelíti. Ez egy telefon amivel lehet értelem szerűen telefonálni, internetezni ,fényképezni, videofelvételt készíteni és ez mind 9mm-es csomagolásban. Csodálkozom hagy vannak akik még valahogy ennél is többet várnak tőle. Oké az már más dolog hogy van aki azt hiszi hogy egy 150-180 ezer forintos telefon (ami nem kis pénz) mindenben tökéletes lesz. Elárulom nem lesz az! Legalábbis nem fogja minden ember high-end igényeit kielégíteni. Én egy teljesén átlagos használó vagyok, nem rotolok nem romolok nem s-offolok azt sem tudom hogy ezek mit jelentenek. Nagyon jó ez a teló ajánlom mindenkinek.

Nem elérhető xedamen

« Reply #1991 Dátum: 2012, 04 23, 23:38:28 »
Én ajánlottam volna orvost? :)
Szerintem  :olvass: vissza és aztán korrigálj.

Engem is eléggé ragad-ragad a lelkesedés, és persze az mindig benne van a pakliban, hogy tartósan milyen lesz egy készülék, milyen az "együttélés".

Ilyen mindig van, bárkivel előfordulhat, xedamen-t meg azért sajnálom, mert ő meg bukja a készüléke értékének jórészét a gari elvesztése miatt, gondolom úgy akarja hirdetni, hogy felhívja erre a figyelmet.

No meg azért is sajnálom, mert ő a fórum egyik motorja, az egyik leglelkesebb emberke itt... :(

@xedamen:

Azt gondolom, hogy kivételek mindig akadnak, akiknek végképp nem jön be a készülék, de ez nem feltétlen a kütyü hibája, egyszerűen olyasmi, hogy neked biztos mások az igényeid, gondolom máshogy terheled a procit például... attól nem feltétlen a termék a rossz (objektíve), mert neked nem jön be (szubjektíve).

És - szerintem - cseppet se vagyunk alma-fan-félék (igen, a-val). Ha belezúgsz egy készülékbe, lelkesen vársz rá, akkor úgy is nyilatkozol. Illetve... hogy is mondjam. Felhasználók ezrei használják igen nagy megelégedésre a One X-et, ahogy elnézegetem, eddig ti vagytok az elsők, akik cserélik a telefont azok közül, akik itt vagy mobilarena-n kommentelnek tulajok.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülyeség, hogy nem jött be, de be kell látni, ez szubjektív: a te felhasználási szokásaidhoz, elvárásaidhoz nem illeszkedik - nagyon remélem, hogy az SGS3 vagy más fogja bírni azt, amitől a One X fagyott...

És ha a kijelzője szivárványosodik enyhe nyomásra, cserélik gariban. Ja, neked olyan már nincs, hát...

Písz!

Sajnos nem cserélik, az összes ilyen! A szürke felületre vibráló-s telókat  cserélik. Olvass, aztán oktass!

Nem elérhető Kismaci

« Reply #1992 Dátum: 2012, 04 23, 23:38:39 »
Ki vonta kétségbe a nyelvi tudásodat?!(kérdőre meg aztán főleg nem!...)
Ismerem a saját nyelvemet és igyekszem érthetően és helyesen kifejezni magam.Ezt nem én írtam:"Az első tulajokra kicsit mérges vagyok, mert nem voltak elfogulatlanok."
Sajnálom,ha csalódtál és remélem,hogy hamarosan találsz egy olyan készüléket,amelyik minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak!

Csatlakozom a jókívánságokhoz!
xedamen, azért nézd meg, hogy nem-e a custom ROM miatt fagy a telefonod... nekem voltak olyan ROM-jaim, amit pont azért cseréltem, mert lassú volt a készülék, stb. a kamera is lehet a ROM hibája (FELTÉVE HA már előtte sem jött be, mielőtt feltörted volna).

Aki meg a kezdeti lelkesedésért szidja az itteni tulajokat, hát bocsi (leendő LELKES tulajként :D) - de miért vágjanak fapofát?! Leírják a tapasztalatokat - de csak úgy, ahogy tapasztalják!

És ha - az ő felhasználói szokásukkal - nem tapasztalnak ilyet és továbbra is lelkesek? Ha ilyenekbe futsz bele? Akkor se az ő hibájuk, mert ők elégedettek és örülnek a választásnak, SŐT ennek hangot is adnak. Horribile dictu! Hijnye, a teremburáját! :D

Vélemény és tanács: ebben az esetben meg kell próbálni ellenállni az új telefon (igen, including SGS3!) vásárlásának és az első hónapban olvasni-olvasni-olvasni. :D Ennyi.

@xedamen:

"Sajnos nem cserélik, az összes ilyen! A szürke felületre vibráló-s telókat  cserélik. Olvass, aztán oktass! "

Igazából én azt olvastam, hogy akinek ilyen gondja volt, annak cserélték gariban a telefont (mármint kijelző hiba). És vitatkoznék azzal, hogy az összes olyan lenne, hogy könnyed nyomásra szivárványosodna, egész csomó tulaj van, akinek vagy kemény, erős nyomásra teszi, vagy nem is tudja előhozni a hibát.

Már bocsi.

Most akkor én is azt írjam, hogy mivel én mást olvastam, akkor: olvass, aztán oktass?! Jó, akkor írtam. :)

Nem elérhető xedamen

« Reply #1993 Dátum: 2012, 04 23, 23:41:41 »
Saját vélemény az előző szólásokra.:
Teljesen meg vagyok elégedve a HTC ONE  X-el.
Többet használom netezésre mint telefonálásra. A flashelt oldalakat teljessen jól betölti és gyorsan szaggatásmentesen jeleníti meg . Persze ehez megfelelő sávszélesség kell.
Valaki csalódott a 4 mag miatt mert lassú. Erre kíváncsi lennék- mint egy átlag felhasználó –hogy ez mit takar?.Nálam teljessen gyors.
Valakinek nem tetszik a kamera pedig szerintem teljesen megfelelő minőséget képvisel, persze mihez képest. A Nikonom mellet egy nagy nulla. A kamerája szerintem nagyon jó, de  a HD kamerámat még meg sem közelíti. Ez egy telefon amivel lehet értelem szerűen telefonálni, internetezni ,fényképezni, videofelvételt készíteni és ez mind 9mm-es csomagolásban. Csodálkozom hagy vannak akik még valahogy ennél is többet várnak tőle. Oké az már más dolog hogy van aki azt hiszi hogy egy 150-180 ezer forintos telefon (ami nem kis pénz) mindenben tökéletes lesz. Elárulom nem lesz az! Legalábbis nem fogja minden ember high-end igényeit kielégíteni. Én egy teljesén átlagos használó vagyok, nem rotolok nem romolok nem s-offolok azt sem tudom hogy ezek mit jelentenek. Nagyon jó ez a teló ajánlom mindenkinek.

Grat :) Mindenki másra használja, mást vár el a készüléktől!
De örülök, hogy neked jó!

Nincs ebből baj, keresgélek tovább :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1994 Dátum: 2012, 04 24, 07:17:03 »

Jó reggelt minden fórumtársamnak! O->-
Úgy látom, a buli véget ért. Ilyenkor nem árt egy kis takarítás, nehogy a szétszórt üvegcserepek még megvágjanak valakit! :D

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #1995 Dátum: 2012, 04 24, 07:17:57 »
Csatlakozom! Ez eddig életem legjobb telója. Gyors, okos és szép. A kijelzővel egy baj van, sokat eszik a drága, de ezzel megtanulok együtt élni. Amikor meg nem volt meg a One X, már akkor is olvastam a kijelző szivárványosodásáról, a gyengébb akksiról, mégis megvettem. A kijelző egyáltalán nem gáz, az akksi az meg na, hát tudjuk, bár az első frissítés óta egész tűrhető, volt, hogy 26 órát is kibírt. A kamera állati szerintem ahhoz képest, hogy ez CSAK EGY TELEFON! Tegnap este is szuper HDR fotókat készítettem éjszakai megvilágítás mellett. Csak ugyebár le kell hozzá támasztani. Remegő kézzel persze, hogy elmosott lesz a kép. De ilyen fenyviszonyok között a fényképezőgépem rosszabb képeket készít. Persze gagyi.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető o21

• Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1996 Dátum: 2012, 04 24, 07:23:41 »
Csatlakozom!

Szintén;D

Küldve az én HTC One X-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #1997 Dátum: 2012, 04 24, 08:13:50 »
Szerintem érthető mindkét oldal.

Hibák, amelyek ide vezettek:

1. egy kütyü megjelenése után azonnal azok veszik meg, akik geekek, és bele vannak szerelmesedve, nem várható, hogy azonnal fikázni kezdje saját döntését, nyilván rózsaszínben látja ilyenkor mindenki a világot. Ezek a vélemények eufemizáltak, nem objektívek.

2. Az ilyen véleményekre alapozva döntést hozni hiba, várni kellett volna.

3. Megsértődni bárkinek a dühből megírt véleményén megint hiba. Vannak tárgyilagosabb és indulatgazdagabb emberek itt a  fórumon. Nyugodtan lehet indulatosan fogalmazni szerintem, így legalább mindenki megérti az érzelmeket is, amik az adott téma mögött meghúzódnak. Egy dologra kell vigyázni, ne legyen személyeskedés, trágárság és anyázás belőle.

4. messzemenő következtetést egy kiadott GUI-ról (most sense, de lehetne touchwiz is) az induláskor nem érdemes levonni

Jó, hogy ez a beszélgetés lezajlott, mert:

1. normális mederben tud maradni

2. objektivizálja a témát az erősen szubjektív vélemények mellett

3. Megjött az orvos: van valakinek baja? szóljon...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #1998 Dátum: 2012, 04 24, 08:15:39 »
Én nem tudom kinek milyenek a felhasználói szokásai, de nekem egy átlagos pl. hétfői nap így nézett ki:

21:00-00:00 Kaja, Fekvés, One X töltőre
00:00-06:15 alvás, majd ébreszt a One X, majd az órám, majd a TáblaPC... ejj, ideje felkelni.
06:15-06:20 One X töltőről le, levelek csekkolása (100%)
06:50-07:35 Indulás melóba, persze zenével. (Net: Online rádió, PDA Fanclub  :taps:, egyéb Bluetooth: természetesen a zene bluetooth fülessel) (87%)
07:35-8:00 reggeli
08:00-16:00 Keddenként 1 óra WiFi router egy online megbeszélésen (61%), kb. 40-60 perc telefonálás (48%)
16:15-17:00 Irány a 2. munkahely, zenés, netes, bluetooth-os móka ismét. (30%)
17:00-19:15 Vége a jelnyelv tanfolyamnak (29%)
19:15-19:30 Nyomás haza, útközben netes, zenés, bluetoothos móka ismét (22%) uhh, elég lesz vajon a futáshoz?
19:30-20:00 Futós cucc felvétel, bemelegytés. Töltőre dugom, míg bemelegítek. (30%)
20:00-21:00 Irány a városba futni! Na most figyeljetek! NET: kedvenc japán rádió szól! Bluetooth: Bluetooth fülesen nyomja egy órán keresztül, GPS: Még a zsebemből is megy a GPS, folyamatosan jegyzi az utat, merre futok. NET még mindig: folyamatosan követhető a neten, hogy merre futok, mert tolja felfelé az infót online, így ha haverok előtt futok el, sokszor kijönnek elém. NAGYON JÓT FUTOTTAM, meg a mai 12km. (18%) (Hohó, ha nem töltöm, most lenne 10%-on)
21:00-00:00 One X töltőre, had táplálkozzon, én is eszek egy jót, majd PDAfanclub már a Tábla PC-ről az ágyikóban :)

Persze nem hagyom én a kicsikét ennyire lemerülni, csak tegnap akksi tesztet akartam végrehajtani.
Egyébként pedig a WiFi Router használat közben pl. töltőre szoktam dugni, na meg általában 16:00-kor úgy megyek el a munkahelyről, hogy 100%-on a kicsike.
Konklúzió: rohadtul merül, ha kijelzőt is használom, de nem sokkal jobban, mint pl. a HD2-m merült.

A telefon jó! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Nem állítom, hogy nem vagyok elfogult! Igaz, hogy a Sense nekem is "bedöcög", de ez nem a vas hibája, hanem a software-é és simán javulhat még a helyzet. Anno amikor még TouchFlow néven indult ez a HTC Diamond-on, meg a Touch PRO-n, akkor is akadt, majd jött egy új gyári ROM, amiben javítottak rajta, aki meg főzőcskézni mert, még folyamatosabba is belefuthatott. Mindenkinek szíve-joga a főzött ROM. Én lehet, hogy csak 1 év múlva fogok főzött ROM után nyúlni, de lehet az is, hogy 2-3 hónap múlva, nem tudom, de annyira nem is hiányzik még.

Vannak igényeim, azokat a készülék maximálisan kielégíti. Akinek a folyamatosság, tökéletesség, zártság és elronthatatlanság az igénye, ott van az iPhone, vagy akármelyik WinPhone. Azok tényleg gördülékenyek, tökéletesen beoptimalizáltak, viszont személyre szabhatatlanok, ezt az áldozatot kell meghozni mindenkinek, aki a tökéletességre vágyik és nem szeret buherálni, nem fontos a személyre szabhatóság, nem akar  kísérletezni. Van akinek ez az igénye, van akinek az. Személy szerint én is irigylem ezeknek a rendszereknek a gördülékenységét, mégis mást vettem. Havernak pl. Sensation van, ami egy jó készülék és ájuldozik a One X-től. Csak van előrelépés, nem?

Egyébként ezen a készüléken debütált a Sense 4.0, mit várunk? A múltkor Windows Vista-telepítettem a gépemre, mert a munkahelyen az van, 1 héten keresztül a kb 400 frissítést telepítette. Semmi sem jön ki elsőre tökéletesen! Szép lassan majd csiszolódik, én bízom benne. De ha így maradna, nekem akkor is ez kellene és ha újra dönthetnék, ugyanígy döntenék. (Vagy megvenném a Vodánál beats fülessel  >:( )

Bocs a kicsit hosszúra nyúlt írásomért, remélem nem unta szét magát senki túlzottan  :-X
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető rigel

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
« Reply #1999 Dátum: 2012, 04 24, 08:26:46 »
Csatlakozom! Ez eddig életem legjobb telója. Gyors, okos és szép. A kijelzővel egy baj van, sokat eszik a drága, de ezzel megtanulok együtt élni. Amikor meg nem volt meg a One X, már akkor is olvastam a kijelző szivárványosodásáról, a gyengébb akksiról, mégis megvettem. A kijelző egyáltalán nem gáz, az akksi az meg na, hát tudjuk, bár az első frissítés óta egész tűrhető, volt, hogy 26 órát is kibírt. A kamera állati szerintem ahhoz képest, hogy ez CSAK EGY TELEFON! Tegnap este is szuper HDR fotókat készítettem éjszakai megvilágítás mellett. Csak ugyebár le kell hozzá támasztani. Remegő kézzel persze, hogy elmosott lesz a kép. De ilyen fenyviszonyok között a fényképezőgépem rosszabb képeket készít. Persze gagyi.

Nem akarok senkit bántani, és kérem ne vegye ezt senki sértésnek.
Személy szerint sajnálom azokat az embereket (jónéhányat személyesen is ismerek) akik annyira maximalisták, hogy semminek nem tudnak örülni,mindenben meglátják a legapróbb hibát.
Nem értem hogy lehet elvárni egy 170 ezer Ft-os telefontól, hogy csak megközelítse egy kb. 250 000 Ft-os kamera + 150 000 Ft os fényképező minőségét egyben. Emellett tökéletesen funkcionáljon telefonként, és Notebook helyettesítőként.
Akiknek ilyen irreális elvárásaik vannak, soha semminek nem fognak tudni örülni, mindenben csak a hibát látják!
Tökéletes ember által alkotott eszköz NINCS! Ugyanúgy csalódnak az sgs3-ban, az iphone 5 -ben.... mert semmi és senki sem tökéletes. Meg kell tanulnunk kompromisszumokat kötni az élet minden területén, ha nem tesszük, mindig csalódni fogunk.
Végezetül: én ma élni fogok az elállási jogommal, és visszviszem a telefont. Nem azért mert nem vagyok megelégedve, hanem mert átverve érzem magam a szolgáltató által, aki most akciósan majd 20 000 Ft-tal olcsóbban adja.
Visszaviszem, és megrendelem újra, ugyanezt a telefont, mert jelenleg nem létezik számomra ennél jobb és kívánatosabb telefon. Valószínűleg egy jó ideig nem is fog.