2025, 01 11, 17:02:18

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 868730 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető nalin

• PFC Fan
  • PDA: LG Optimus 2x
  • PDA ROM: MIUI
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1625 Dátum: 2012, 04 19, 17:48:17 »
Sziasztok,

Jó egy hete olvasgatom a fórumot és mára teljesen bizonyossá vált számomra, hogy egy HTC One X birtokosa leszek. Korábban HTC Desire-t használtam teljes megelégedéssel, de sajnos tönkrement és azóta LG Optimus-szal töltöm a napjaim és azt kell, hogy mondjam, hogy annak ellenére, hogy a szoftvert ugyanúgy fazonra szabtam, ahogy Dezirén használtam, azért visszasírom a HTC minőséget. Ezt néhányan biztosan megértitek majd. :) A fórum olvasgatása előtt még azt terveztem, hogy megvárom a Samsung új csodakészülékét is, de őszintén szólva sosem kedveltem a Sasmung dizájnt és jó eséllyel az nem fogja azt az esztétikai élményt nyújtani nekem, mint egy HTC. Holnap tervezek beruházni egy fehér HTC One X készülékre, de előtte szeretném a tanácsotokat kérni. Az eddig összegyűjtött információk szerint a készüléket legolcsóbban 156.770,- forintért tudom megvenni a B-Tel üzletében. Ennél olcsóbban kizárólag a T-Mobile-nál láttam webshop-os rendelés esetén, de ez számomra elég lutri, mivel Telenor-os kártyával szeretném használni. A kérdésem az lenne Felétek, hogy ismertek -e olyan üzletet, ahol a fenti árnál olcsóbban hozzá lehetne jutni a "kicsikéhez"? :)

Üdv, NaLiN

Nem elérhető gyuri81

• Nem: Férfi
  • buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1626 Dátum: 2012, 04 19, 18:29:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok,

Jó egy hete olvasgatom a fórumot és mára teljesen bizonyossá vált számomra, hogy egy HTC One X birtokosa leszek. Korábban HTC Desire-t használtam teljes megelégedéssel, de sajnos tönkrement és azóta LG Optimus-szal töltöm a napjaim és azt kell, hogy mondjam, hogy annak ellenére, hogy a szoftvert ugyanúgy fazonra szabtam, ahogy Dezirén használtam, azért visszasírom a HTC minőséget. Ezt néhányan biztosan megértitek majd. :) A fórum olvasgatása előtt még azt terveztem, hogy megvárom a Samsung új csodakészülékét is, de őszintén szólva sosem kedveltem a Sasmung dizájnt és jó eséllyel az nem fogja azt az esztétikai élményt nyújtani nekem, mint egy HTC. Holnap tervezek beruházni egy fehér HTC One X készülékre, de előtte szeretném a tanácsotokat kérni. Az eddig összegyűjtött információk szerint a készüléket legolcsóbban 156.770,- forintért tudom megvenni a B-Tel üzletében. Ennél olcsóbban kizárólag a T-Mobile-nál láttam webshop-os rendelés esetén, de ez számomra elég lutri, mivel Telenor-os kártyával szeretném használni. A kérdésem az lenne Felétek, hogy ismertek -e olyan üzletet, ahol a fenti árnál olcsóbban hozzá lehetne jutni a "kicsikéhez"? :)

Üdv, NaLiN
A korabbi hozzaszolasokat tekintve ugy nez ki hogy fuggetlenva T-nel!  De varjuk meg a fejlemenyeket! :)

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC HD2-ről
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nalin

• PFC Fan
« Reply #1627 Dátum: 2012, 04 19, 18:39:53 »
Először én is ezt gondoltam a hozzászólások alapján, de nagyon úgy tűnik, hogy a kollégák nem próbálták ki nem T-s kártyával ezeket a telefonokat, ezért még nem megerősített az információ. A CID alapján voltak feltételezések, de erre nem merem alapozni a vásárlásomat. Időközben egyébként telefonálgattam egyéb GSM üzletekbe is és mint kiderült (most figyeljetek, mert fontos infó következik): A 15x.000,- forintos árak egy butított csomagot takarnak, ami - ha jól vettem ki az eladók szavaiból - kizárólag német nyelvet ismer és amelyekre nem lehet a magyarított készülékekre szánt update-eket sem letölteni. Illetve ezeknél csak egy töltő és a telefon jár a csomaghoz. Ennek ellentmondani látszik a B-Tel ajánlata, de mivel épp zártak, amikor sikerült beszélnem velük, ez még megerősítésre szorul holnap. Ezek az információk azért fontosak, mivel az üzletek oldalain nem találtam őket sehol sem feltüntetve. Óvatosan rendeljetek ilyen áron készüléket!  ;)

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1628 Dátum: 2012, 04 19, 18:42:44 »
Először én is ezt gondoltam a hozzászólások alapján, de nagyon úgy tűnik, hogy a kollégák nem próbálták ki nem T-s kártyával ezeket a telefonokat, ezért még nem megerősített az információ. A CID alapján voltak feltételezések, de erre nem merem alapozni a vásárlásomat. Időközben egyébként telefonálgattam egyéb GSM üzletekbe is és mint kiderült (most figyeljetek, mert fontos infó következik): A 15x.000,- forintos árak egy butított csomagot takarnak, ami - ha jól vettem ki az eladók szavaiból - kizárólag német nyelvet ismer és amelyekre nem lehet a magyarított készülékekre szánt update-eket sem letölteni. Illetve ezeknél csak egy töltő és a telefon jár a csomaghoz. Ennek ellentmondani látszik a B-Tel ajánlata, de mivel épp zártak, amikor sikerült beszélnem velük, ez még megerősítésre szorul holnap. Ezek az információk azért fontosak, mivel az üzletek oldalain nem találtam őket sehol sem feltüntetve. Óvatosan rendeljetek ilyen áron készüléket!  ;)
Tuti nem rendelnék soha kisebb gsm boltbol keszuleket! Vagy szolgaltato vagy a speedshop! A tobbi kilove!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nalin

• PFC Fan
« Reply #1629 Dátum: 2012, 04 19, 18:49:28 »
Alapvetően én sem preferálom, de most a pénztárca diktál, én meg csenben tűrök. :) A B-Tel egyébként 10 éve a piacon van az elmondásuk szerint.

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #1630 Dátum: 2012, 04 19, 19:05:46 »
Alapvetően én sem preferálom, de most a pénztárca diktál, én meg csenben tűrök. :) A B-Tel egyébként 10 éve a piacon van az elmondásuk szerint.

Érdemes őket is megnézni, én tőlük vettem a HD2-met, megvolt a két év gari, korrektek. Ebben a konstrukcióban: You are not allowed to view links. Register or Login például az ár Beats fülessel annyi, mint a Speedshop-ban, áll koppan.

Lehet, hogy a One X-emet is náluk veszem? :D:D  :taps:

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1631 Dátum: 2012, 04 19, 19:06:06 »
Tuti nem rendelnék soha kisebb gsm boltbol keszuleket! Vagy szolgaltato vagy a speedshop! A tobbi kilove!

Egyetértek!

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1632 Dátum: 2012, 04 19, 19:14:59 »
Egyetértek!

Megmondod, hogy miért? Én nem egyszer vettem ilyen boltokból 2év HTC garanciával függetlenül Európába szántakat. Mi ebben a baj? :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1633 Dátum: 2012, 04 19, 19:20:29 »
Érdemes őket is megnézni, én tőlük vettem a HD2-met, megvolt a két év gari, korrektek. Ebben a konstrukcióban: You are not allowed to view links. Register or Login például az ár Beats fülessel annyi, mint a Speedshop-ban, áll koppan.

Kiscsillagot is olvastad? Az árak csak a készülékre vonatkoznak. Továbbá a garancia 36 hónap... Szerintem nincs ebben beats füles...

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1634 Dátum: 2012, 04 19, 19:22:32 »
Megmondod, hogy miért? Én nem egyszer vettem ilyen boltokból 2év HTC garanciával függetlenül Európába szántakat. Mi ebben a baj? :)
A desire-t a vip-phone-tól vettem 2 év gyárival, a note-ot a nextel-től szintén 2 év gyárival. Mindkét esetben 20-30 ropival olcsóbban, mint a gyorsból. Vannak megbízható gsm boltok, lehet felhasználói véleményeket olvasni egy kis keresgetés után, ez segíthet a döntésben!
Kár lenne egyből pálcát törni felettük, illetve általánosítani!

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1635 Dátum: 2012, 04 19, 19:24:03 »
A desire-t a vip-phone-tól vettem 2 év gyárival, a note-ot a nextel-től szintén 2 év gyárival. Mindkét esetben 20-30 ropival olcsóbban, mint a gyorsból. Vannak megbízható gsm boltok, lehet felhasználói véleményeket olvasni egy kis keresgetés után, ez segíthet a döntésben!
Persze! :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1636 Dátum: 2012, 04 19, 19:29:35 »

Nekem biztosabbnak tűnik, nem merek kockáztatni ilyen drága cucc esetén.

Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető k78chriss

« Reply #1637 Dátum: 2012, 04 19, 19:30:34 »
Sziasztok

Tegnap óta van egy ilyen One X em. olvastam ezt a lock os dolgot. Ma a telefon frissítette magát az 1.28.401.9 re
 A szoftver infók egyéb részénél a CW mit jelent? Ez van ott: Endeavor_U_TMO_HU/15010
Akkor most mi a helyzet?

Nem elérhető TpS

« Reply #1638 Dátum: 2012, 04 19, 19:30:41 »

Azért előtte jól kérdezd ki őket! Végig telefonáltam pár céget, és ki ezt mondta, ki azt az ibeats változatra.

Nem elérhető kosturica

• Music man
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1639 Dátum: 2012, 04 19, 19:33:36 »
Nekem biztosabbnak tűnik, nem merek kockáztatni ilyen drága cucc esetén.

Kockáztatni? :shock: Nem olvastad el ezek szerint, amit írtam? Pedig egyértelműen fogalmaztam szerintem, na mindegy. rotfl

Nem elérhető r0l33

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: HTC One X // Samsung Galaxy Nexus
  • PDA ROM: 1.29.401.11 Radio: 1.1204.105.14 // AOKP | maguro | build 35 | 4.0.4 Radio: XXLA2
« Reply #1640 Dátum: 2012, 04 19, 19:36:45 »
valami normális tokot találtatok már hozzá?

Nem elérhető TpS

« Reply #1641 Dátum: 2012, 04 19, 19:42:24 »
valami normális tokot találtatok már hozzá?

Nem elérhető r0l33

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: HTC One X // Samsung Galaxy Nexus
  • PDA ROM: 1.29.401.11 Radio: 1.1204.105.14 // AOKP | maguro | build 35 | 4.0.4 Radio: XXLA2
« Reply #1642 Dátum: 2012, 04 19, 19:44:27 »

na igen, ezt láttam én is.dhd-n ilyen volt de nem voltam elájulva tőle.gondolom más nincs?mindegy akkor várok még.köszi

Nem elérhető TpS

« Reply #1643 Dátum: 2012, 04 19, 19:55:14 »
na igen, ezt láttam én is.dhd-n ilyen volt de nem voltam elájulva tőle.gondolom más nincs?mindegy akkor várok még.köszi
Hogyne lenne. Vagy 10-15 féle tokot láttam, volt HTC is, meg más gyártmányú is. A gsm boltoknál is elég nagy választék szokott lenni, vagy nézz szét a vaterán.

Nem elérhető Dawe24

• PDA: HTC U11
  • PDA ROM: Alap gyári
« Reply #1644 Dátum: 2012, 04 19, 19:59:11 »
Rendelés állapota:
Jóváhagyás alatt.
 Szállítás várható időpontja:
2012.04.25.
Este (17-20 óráig)

meglesz ez még a jövőhónapban :D:D::D :ima:

Nem elérhető Kismaci

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA ROM: Android 4.1.1 + Sense 4+ - STOCK
« Reply #1645 Dátum: 2012, 04 19, 19:59:50 »
Azért előtte jól kérdezd ki őket! Végig telefonáltam pár céget, és ki ezt mondta, ki azt az ibeats változatra.

Oké-oké. Látom a GSM line-nál a készülék német nyelvű. Lehet, hogy trükközni kell a magyar elővarázslásával, de hát nem azért dolgozott a GYIK-kel nteeb kolléga, hogy ne nézzem majd meg. Mindenesetre majd megkérdezem, mi a helyzet. :)

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1646 Dátum: 2012, 04 19, 20:02:49 »

Nem elérhető nalin

• PFC Fan
« Reply #1647 Dátum: 2012, 04 19, 20:07:46 »
Köszi a hozzászólásokat Urak!  :ok: Alapvetően a beats füles nem érdekel (hangzásra többet költök, mint telefonra sajnos) viszont az xxl gsm ajánlatát megnézem majd (most timeout-ol az oldal nálam chrome alatt). Kizárólag telefont vennék megbízható forrásból a lehető legolcsóbb áron angol nyelvvel, töltővel, egyéb kacatokkal. A lényeg, hogy a készülék hibátlan legyen és azért nem árt, ha van rá némi garancia, az sosem árt. Remélem a B-Tel holnap hív, hogy mehetek a készülékért és abban is bízom, hogy nem valami mókolt, hiányos dobozzal kell majd szembesülnöm. Fingers crossed.  :ima:

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #1648 Dátum: 2012, 04 19, 20:10:38 »

Hú, de csúf! :-X

Nem elérhető Dawe24

• PDA: HTC U11
  • PDA ROM: Alap gyári
« Reply #1649 Dátum: 2012, 04 19, 20:11:00 »
csúnyácska, de megéri. veszel nekem is?:))