Sziasztok,
Jó egy hete olvasgatom a fórumot és mára teljesen bizonyossá vált számomra, hogy egy HTC One X birtokosa leszek. Korábban HTC Desire-t használtam teljes megelégedéssel, de sajnos tönkrement és azóta LG Optimus-szal töltöm a napjaim és azt kell, hogy mondjam, hogy annak ellenére, hogy a szoftvert ugyanúgy fazonra szabtam, ahogy Dezirén használtam, azért visszasírom a HTC minőséget. Ezt néhányan biztosan megértitek majd.
A fórum olvasgatása előtt még azt terveztem, hogy megvárom a Samsung új csodakészülékét is, de őszintén szólva sosem kedveltem a Sasmung dizájnt és jó eséllyel az nem fogja azt az esztétikai élményt nyújtani nekem, mint egy HTC. Holnap tervezek beruházni egy fehér HTC One X készülékre, de előtte szeretném a tanácsotokat kérni. Az eddig összegyűjtött információk szerint a készüléket legolcsóbban 156.770,- forintért tudom megvenni a B-Tel üzletében. Ennél olcsóbban kizárólag a T-Mobile-nál láttam webshop-os rendelés esetén, de ez számomra elég lutri, mivel Telenor-os kártyával szeretném használni. A kérdésem az lenne Felétek, hogy ismertek -e olyan üzletet, ahol a fenti árnál olcsóbban hozzá lehetne jutni a "kicsikéhez"?
Üdv, NaLiN