2024, 12 18, 22:24:52

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866689 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető TucsiGuy

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13800 Dátum: 2014, 09 11, 11:53:24 »
Kacsingatok a MIUI romok felé. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Használ esetleg valaki ilyen romot?

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #13801 Dátum: 2014, 10 02, 19:15:14 »
Sziasztok!

2 éves One X (CID:044)(gyári rom, nem volt birizgálva!) telóm eddig gond nélkül működött (leszámítva  a foltot a kijelző jobb felső sarkában ill. a típushiba WIFI szarakodást).
De most úgy néz ki bemondta az unalmast!
Először nem működött a kijelző alsó 1cm-es sávja. Az ott lévő gombokra hiába tapintok nem reagálnak! :-[
Aztán a redőny sem működött. Alvó módból a karikát sem lehet felhúzni.Telefonhívást nem tudom "felvenni" ill. "letenni".
Azt gondoltam talán memóriaprobléma, mert hosszabb várakozás után működött ideig-óráig. Letöröltem pár felesleges alkalmazást ill. áthelyeztem a belső tárról.Ekkor felvillant egy ablak, ami eddig soha:
A telefonátvizsgálása erősen javasolt és egy nagy narancssárgagomb:telefonátvizsgálása
Na én elvetettem!
Lehet, hogy vírus?

Többször újraindítottam,néha elindult néha viszont nem. Factory resettel ledörgöltem a belső tárat, indítás után már a nyelvválasztásnál elakadok mert a next gombra(ugye a kijelző alsó 1cm-re) nem reagál.

Tudna valaki segíteni? :-[

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13802 Dátum: 2014, 10 02, 20:12:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

2 éves One X (CID:044)(gyári rom, nem volt birizgálva!) telóm eddig gond nélkül működött (leszámítva  a foltot a kijelző jobb felső sarkában ill. a típushiba WIFI szarakodást).
De most úgy néz ki bemondta az unalmast!
Először nem működött a kijelző alsó 1cm-es sávja. Az ott lévő gombokra hiába tapintok nem reagálnak! :-[
Aztán a redőny sem működött. Alvó módból a karikát sem lehet felhúzni.Telefonhívást nem tudom "felvenni" ill. "letenni".
Azt gondoltam talán memóriaprobléma, mert hosszabb várakozás után működött ideig-óráig. Letöröltem pár felesleges alkalmazást ill. áthelyeztem a belső tárról.Ekkor felvillant egy ablak, ami eddig soha:
A telefonátvizsgálása erősen javasolt és egy nagy narancssárgagomb:telefonátvizsgálása
Na én elvetettem!
Lehet, hogy vírus?

Többször újraindítottam,néha elindult néha viszont nem. Factory resettel ledörgöltem a belső tárat, indítás után már a nyelvválasztásnál elakadok mert a next gombra(ugye a kijelző alsó 1cm-re) nem reagál.

Tudna valaki segíteni? :-[
Digitizer doglott be 99%-ban.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13803 Dátum: 2014, 10 02, 20:13:31 »
Kacsingatok a MIUI romok felé. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Használ esetleg valaki ilyen romot?
A MIUI v5 meg a Nexus 5-on sem bootol, pedig Official. Szoval felejtos. Tegyel fel egy Slim ROM-ot azzal jobban jarsz.

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
« Reply #13804 Dátum: 2014, 10 02, 20:14:44 »
Szia!
És ez mit jelent pontosan!
tégla?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13805 Dátum: 2014, 10 02, 20:20:11 »
Szia!
És ez mit jelent pontosan!
tégla?
Az erintopanelt kell cserelni.

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
« Reply #13806 Dátum: 2014, 10 02, 20:33:14 »
Oké értem és kösz!
Hova a túróba vigyem, ismerve és hallva a HTC szerviz mizériát! >:(
Veszprémi vagyok.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13807 Dátum: 2014, 10 02, 20:42:44 »
Oké értem és kösz!
Hova a túróba vigyem, ismerve és hallva a HTC szerviz mizériát! >:(
Veszprémi vagyok.
10 ezerert kapsz mar hozza komplett kijelzot digitizerrel. Te magad is ki tudod cserelni, ha nem esik ki a csavarhuzo a kezedbol:-) Nincs ertelme kulon digitizert venni. Szetvalasztani a kijelzotol es osszeragasztani nem konnyu. Van amugy idezet gomb. Ha valamelyik hozzaszolasra akarsz valaszolni hasznald legyszives.

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
« Reply #13808 Dátum: 2014, 10 02, 21:11:38 »
10 ezerert kapsz mar hozza komplett kijelzot digitizerrel. Te magad is ki tudod cserelni, ha nem esik ki a csavarhuzo a kezedbol:-) Nincs ertelme kulon digitizert venni. Szetvalasztani a kijelzotol es osszeragasztani nem konnyu. Van amugy idezet gomb. Ha valamelyik hozzaszolasra akarsz valaszolni hasznald legyszives.

Elnézést és még egyszer kösz a segítséget!
Nagyon pofátlan kérés egy link ahol hozzájutok a kompletthez? Nézegetem a youtube-on a szereléstechnikát...

Nem elérhető n3wl1n3

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy Note 4/HTC One X/HTC Desire S
  • PDA ROM: Android 5.0.1.
« Reply #13809 Dátum: 2014, 10 03, 10:02:57 »
Elnézést és még egyszer kösz a segítséget!
Nagyon pofátlan kérés egy link ahol hozzájutok a kompletthez? Nézegetem a youtube-on a szereléstechnikát...

Pl.: You are not allowed to view links. Register or Login

Peldaul. A SpeedShopnal is van, de 57e szerintem kicsit borsos / bár nem tudom miért ekkor a különbség 4-szeres

/nem vettem még ilyet, csak google de ez alapján el tudsz indulni, lehet van sokkal jobb forrás is, hátha valaki tud/

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13810 Dátum: 2014, 10 03, 10:11:41 »

Pl.: You are not allowed to view links. Register or Login

Peldaul. A SpeedShopnal is van, de 57e szerintem kicsit borsos / bár nem tudom miért ekkor a különbség 4-szeres

/nem vettem még ilyet, csak google de ez alapján el tudsz indulni, lehet van sokkal jobb forrás is, hátha valaki tud/
Az etradesupply jo lenne, mert ott csakis eredeti alkatreszeket arulnak. Viszont borsos a hazhozszallitas. Az amazonos free shipping 45 dodoert hibatlan valasztas. En vettem ebay-rol anno mikor osszetortem a One X-em hamisitott kijelzot jobb volt mint az eredeti. Kozelebb volt a digitizer az LCD panelhez.

Nem elérhető n3wl1n3

• PFC Fan
« Reply #13811 Dátum: 2014, 10 03, 10:13:51 »
valamint itt nézz szét, biztos leírnak minden lényegeset:

Idehaza normális áron nem hiszem, hogy fogsz kapni... / nekem évek óta, eszembe sem jut tech cuccokat itthon nézni, egyszerűen nem éri meg / jó én a garancián sem stresszelek /

Nem elérhető n3wl1n3

• PFC Fan
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13812 Dátum: 2014, 10 03, 10:30:43 »
Az etradesupply jo lenne, mert ott csakis eredeti alkatreszeket arulnak. Viszont borsos a hazhozszallitas. Az amazonos free shipping 45 dodoert hibatlan valasztas. En vettem ebay-rol anno mikor osszetortem a One X-em hamisitott kijelzot jobb volt mint az eredeti. Kozelebb volt a digitizer az LCD panelhez.
Gondolom a hamisitott azt jelenti, hogy az LCD uvege gagyi volt, (vekony+ minden egyeb anyag olcso) ergo konnyebben osszetorik :) sajnos megesik, de egy tokkal ez is konnyen kompenzalhato / persze van az az eses, ahol halal mindegy mibol van. (Majd 10 ev mulva a grafén! ;) )

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13813 Dátum: 2014, 10 03, 11:57:46 »
Gondolom a hamisitott azt jelenti, hogy az LCD uvege gagyi volt, (vekony+ minden egyeb anyag olcso) ergo konnyebben osszetorik :) sajnos megesik, de egy tokkal ez is konnyen kompenzalhato / persze van az az eses, ahol halal mindegy mibol van. (Majd 10 ev mulva a grafén! ;) )
Nem vettem eszre, hogy rosszabb minosegu lett volna. Elesebb volt a kepe a gyarinal ez azonnal feltunt. Nah meg nem volt rajta pixel hiba sem:-)

Nem elérhető lemcsi

• Navigáció / Navigation: Sygic - HOX
  • PDA: Note Edge / HTC One X / SGS3
  • PDA ROM: Stock / ViperX 3.3.5 / S5 Mini 11 Lite
« Reply #13814 Dátum: 2014, 10 04, 16:01:26 »
Hali.
Kicsit off, de hátha hamarabb kapok választ mint a DSX topicban.

Rootoltam, de nem tudom a felesleges appokat törölni.
Root explorer-el  törlöm a sys/app mappából az apk-kat, el is tünnek, újrainditás után mintha nem csináltam volna semmit sem...
Mit csinálok rosszul? :D
lemcsi

Nem elérhető Dokiropi

• PDA: HTC One
  • PDA ROM: S-Off - InsertCoin 3.0.6
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13815 Dátum: 2014, 10 05, 01:19:50 »
Szia, vigyázni kell a választással mert az én általam vett ebayes utángyártott cucc nem tartalmazta a kapacitív gombok pici fényvezető műanyagját és emlegettem a tervezőket mire kiműtöttem a régit és értelmesen a helyére sikerült rakni az újba.

Nem elérhető n3wl1n3

• PFC Fan
« Reply #13816 Dátum: 2014, 10 07, 14:13:36 »
Szia, vigyázni kell a választással mert az én általam vett ebayes utángyártott cucc nem tartalmazta a kapacitív gombok pici fényvezető műanyagját és emlegettem a tervezőket mire kiműtöttem a régit és értelmesen a helyére sikerült rakni az újba.

Mármint, hogy maga a vezeték (a lapos több eres) nem volt benne? Pff. El tudom képzelni az anyázási faktor szintjét :) / annak a csatlakozása amúgy olyan mint a többi, csak pattintani kell? /ami ahogy néztem azért nem egy súlycsoport a jack bedugásával/ vagy pákát is kellett ragadni hozzá? /bár ezeknél a mütyüröknél házilag már lehetetlen a forrasztás szerintem

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
« Reply #13817 Dátum: 2014, 10 29, 16:21:57 »

Köszi Rizsi!
Az Amazonos verzió "sikeresen" lezajlott. Már ki is cseréltem. Működik! Még egyszer kösz!
"Sikeresen" mert a regisztrációs baki miatt kétszer emelte le a bankszámlámról, viszont kétszer meg is küldte böcsülettel, egyenesen Hong Kong-ból.
Úgyhogy most van egy eladó LCD+digitizer (a csomagban korrekten mellékelve 3 db mini csavarhúzó + 1 db műa. "feszítő" a szétszereléshez), ha valakit érdekel dobjon egy PÜ-t.
Üdv,

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13818 Dátum: 2014, 10 29, 16:46:45 »
Köszi Rizsi!
Az Amazonos verzió "sikeresen" lezajlott. Már ki is cseréltem. Működik! Még egyszer kösz!
"Sikeresen" mert a regisztrációs baki miatt kétszer emelte le a bankszámlámról, viszont kétszer meg is küldte böcsülettel, egyenesen Hong Kong-ból.
Úgyhogy most van egy eladó LCD+digitizer (a csomagban korrekten mellékelve 3 db mini csavarhúzó + 1 db műa. "feszítő" a szétszereléshez), ha valakit érdekel dobjon egy PÜ-t.
Üdv,
Szivesen. Orulok, hogy osszejott es mukodik. Az a komoly szerelokeszlet eredeti kinai. Mindenhez adjak az e-bayen amit veszel.

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
« Reply #13819 Dátum: 2014, 11 03, 10:08:58 »
4.1.1 Android verzió, 4+ Sense-vel van a telómon.
Eddig mindig elvetettem a 4.2.2-re frissítést, mert mikor kijött olvastam, hogy gondok vannak vele, ill. kivettek az előzőhöz viszonyíva ezt-azt...
Valaki összefoglalná, hogy  mit vesztek és mit nyerek a frissítéssel?
Ha frissítek mire ügyeljek?
Előre is köszi!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13820 Dátum: 2014, 11 03, 14:41:25 »
4.1.1 Android verzió, 4+ Sense-vel van a telómon.
Eddig mindig elvetettem a 4.2.2-re frissítést, mert mikor kijött olvastam, hogy gondok vannak vele, ill. kivettek az előzőhöz viszonyíva ezt-azt...
Valaki összefoglalná, hogy  mit vesztek és mit nyerek a frissítéssel?
Ha frissítek mire ügyeljek?
Előre is köszi!
Nézz összehasonlítást Sense 5 és 4+ között. Több widget kikerült belőle, sajnos olyan is, amit használtam, azonban az 5 ennek ellére szerintem sokkal jobban használható az elődjénél. Anno a Sense 4-et szerettem, de mikor frissült 4+ra, ráraktam a Nova launchert, mert nekem nem jött be, de a Sense 5-el újra visszatértem a gyári launcherhez. Letisztult, gyors, gördülékeny.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető kropacsekk

• PFC Fan
« Reply #13821 Dátum: 2014, 11 03, 18:14:14 »
Nézz összehasonlítást Sense 5 és 4+ között. Több widget kikerült belőle, sajnos olyan is, amit használtam, azonban az 5 ennek ellére szerintem sokkal jobban használható az elődjénél. Anno a Sense 4-et szerettem, de mikor frissült 4+ra, ráraktam a Nova launchert, mert nekem nem jött be, de a Sense 5-el újra visszatértem a gyári launcherhez. Letisztult, gyors, gördülékeny.

Köszi a választ a Sense 5-re!
És a 4.2.2 Androidról mi a véleményed?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13822 Dátum: 2014, 11 03, 23:06:54 »
Köszi a választ a Sense 5-re!
És a 4.2.2 Androidról mi a véleményed?
A 4.2.2-vel nincs szerintem semmi gond. Azért a Sense-t írtam, mert az a nagy változás.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető batur horka

• PFC Fan
  • PDA: HTC one x
  • PDA ROM: Android 4.0.3
« Reply #13823 Dátum: 2014, 11 04, 11:47:37 »
Sziasztok!

Kis segítség kellene! A htc one-x-m belső memóriája megtelt,már nem tudom frissíteni sem az appokat! A tárolóhelyem gyakorlatilag  az egyébbel van tele.Hogy tudnám megnézni,h mik azok,illetve,h tudnám törölni?
Előre is köszi a segítséget!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13824 Dátum: 2014, 11 04, 11:56:13 »
Sziasztok!

Kis segítség kellene! A htc one-x-m belső memóriája megtelt,már nem tudom frissíteni sem az appokat! A tárolóhelyem gyakorlatilag  az egyébbel van tele.Hogy tudnám megnézni,h mik azok,illetve,h tudnám törölni?
Előre is köszi a segítséget!
Elvileg ha ranyomsz az egyebre akkor kilistazza.