2024, 12 19, 00:53:56

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866690 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Mpici

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: M8
  • PDA ROM: 5.0.1
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13775 Dátum: 2014, 06 18, 20:40:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A privacy guard ami neked kell a KitKat-el jott tavaly novemberben. Ezzel lehet egy alkalmazas jogosultsagait megnyirbalni.

Ez lehetséges de szerintem az enyémen nincs KitKat ezáltal nincs ilyen lehetőségem sem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13776 Dátum: 2014, 06 18, 22:04:55 »
Ez lehetséges de szerintem az enyémen nincs KitKat ezáltal nincs ilyen lehetőségem sem.
One X-re az utolso verzio 4.2.2. Fozelekbol ami 4.4.3 a SlimKat-et tudom ajanlani. AOSP alapu szoval nem Sense ROM.

Nem elérhető Mpici

• PFC Fan
  • PDA: M8
  • PDA ROM: 5.0.1
« Reply #13777 Dátum: 2014, 06 20, 20:26:38 »
Köszönöm az infót, de marad így ahogy van, lassan cserés lesz, vagy M8 vagy nexus, még nem döntöttem, nagyon szeretem a sense felületét ellenben egyre jobban kezd zavarni az egész. Hogy mindent lenyomnak a torkomon, vagy ha ez nem tetszik akkor marad a főzött rom.

Nem elérhető mivan

• PDA: S6edge+, s8+
  • PDA ROM: Audax, stock
« Reply #13778 Dátum: 2014, 06 20, 21:23:51 »
Köszönöm az infót, de marad így ahogy van, lassan cserés lesz, vagy M8 vagy nexus, még nem döntöttem, nagyon szeretem a sense felületét ellenben egyre jobban kezd zavarni az egész. Hogy mindent lenyomnak a torkomon, vagy ha ez nem tetszik akkor marad a főzött rom.
Sajnos mindenhol ez van. Nem ismerek olyan mobilt, ahol a gyári romot  ajánlanám  :D

Nem elérhető Noorby

• PFC Fan
  • PDA: htc one
  • PDA ROM: kitkat
« Reply #13779 Dátum: 2014, 06 22, 14:16:05 »
Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem. Van egy közel 2 éves One x-em, minden teljesen gyári rajta, sosem volt hozzányúlva. A következőt produkálta: felugrott egy ablak, hogy a sensXY (már nem emlékszem pontosan) alkalmazás leállt- jelentés vagy OK. Rányomtam az OK-ra. Egyből felugrott, hogy a viber alkalmazás váratlanul leállt és utána egymás után egy csomó ilyen kis "jelentés". Újraindítottam, kb 2 percig működött hibátlanul és kezdődött előröl. Utána már magától indult újra és egyből csinálta, harmadszor vagy negyedszer már úgy indult el, mintha factory resetet csináltam volna, de akkor sem állt fel teljesen, hanem kikapcsolt menet közben mint mikor lemerül. Most meg már nem reagál semmire, nem kapcsol be, ha töltőre teszem még a led sem világít.
Eleinte az akkura gyanakodtam, de szerintem töltőről működnie kellene. Lehet, hogy az alaplap szállt el?
Valaki találkozott már hasonlóval?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13780 Dátum: 2014, 06 22, 14:36:52 »
Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem. Van egy közel 2 éves One x-em, minden teljesen gyári rajta, sosem volt hozzányúlva. A következőt produkálta: felugrott egy ablak, hogy a sensXY (már nem emlékszem pontosan) alkalmazás leállt- jelentés vagy OK. Rányomtam az OK-ra. Egyből felugrott, hogy a viber alkalmazás váratlanul leállt és utána egymás után egy csomó ilyen kis "jelentés". Újraindítottam, kb 2 percig működött hibátlanul és kezdődött előröl. Utána már magától indult újra és egyből csinálta, harmadszor vagy negyedszer már úgy indult el, mintha factory resetet csináltam volna, de akkor sem állt fel teljesen, hanem kikapcsolt menet közben mint mikor lemerül. Most meg már nem reagál semmire, nem kapcsol be, ha töltőre teszem még a led sem világít.
Eleinte az akkura gyanakodtam, de szerintem töltőről működnie kellene. Lehet, hogy az alaplap szállt el?
Valaki találkozott már hasonlóval?
Beallitasokban energiagazdalkodasnal a gyorsboot alatt szedd ki a pipat. Majd kapcsold ki. Hangero le plusz bekapcs gombal bejutsz bootloaderbe ott hangero gombokkal lemesz a factory resetre mjd bekapcsolo gombal leokezod es legyalulja az egesz telefont a belso tarat is. Olyan lesz mintha most vetted volna. Egy probat meger.

Nem elérhető Noorby

• PFC Fan
« Reply #13781 Dátum: 2014, 06 22, 15:10:33 »
Most a jelenlegi állapotában nem reagál semmire. Nem tudom bekapcsolni sem, olyan mintha nullára le lenne merülve. Viszont töltőre dugva sem csinál semmit, még a kis piros led sem világít. Ezért gondoltam az aksira.
Ha az alaplap szállt volna el, gondolom az nem produkálta volna a leírt jelenségeket (ami kb. 20 perc alatt zajlott le).

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13782 Dátum: 2014, 06 22, 15:36:01 »
Most a jelenlegi állapotában nem reagál semmire. Nem tudom bekapcsolni sem, olyan mintha nullára le lenne merülve. Viszont töltőre dugva sem csinál semmit, még a kis piros led sem világít. Ezért gondoltam az aksira.
Ha az alaplap szállt volna el, gondolom az nem produkálta volna a leírt jelenségeket (ami kb. 20 perc alatt zajlott le).
Akkor egy probat meger ha tudsz szerezni masik akkut akar kolcsonbe a proba erejeig. Nem nehez szetszedni a telefont.

Nem elérhető Noorby

• PFC Fan
« Reply #13783 Dátum: 2014, 06 22, 15:44:33 »
Akkor egy probat meger ha tudsz szerezni masik akkut akar kolcsonbe a proba erejeig. Nem nehez szetszedni a telefont.

Én is arra gondoltam, hogy először veszek egy akkut. Hátha...

Nem elérhető mivan

• PDA: S6edge+, s8+
  • PDA ROM: Audax, stock
« Reply #13784 Dátum: 2014, 06 22, 15:56:58 »
Én is arra gondoltam, hogy először veszek egy akkut. Hátha...
Egy éjszakát azért hagyd fenn töltőn előtte. Az sem lenne hátrány, ha nem a saját töltőjén lenne...nekem az romlott el először. ..

Nem elérhető Noorby

• PFC Fan
« Reply #13785 Dátum: 2014, 06 22, 19:04:55 »
Egy éjszakát azért hagyd fenn töltőn előtte. Az sem lenne hátrány, ha nem a saját töltőjén lenne...nekem az romlott el először. ..

Már ezen is túl vagyok sajnos. Azt lenne jó tudni, hogy ha pl cellazárlatos az akku, akkor töltőről működnie kell-e. Most kivettem az aksit, de töltőről ugyan úgy nem mozdul meg.

Nem elérhető Dokiropi

• PDA: HTC One
  • PDA ROM: S-Off - InsertCoin 3.0.6
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13786 Dátum: 2014, 06 26, 00:25:39 »
Már ezen is túl vagyok sajnos. Azt lenne jó tudni, hogy ha pl cellazárlatos az akku, akkor töltőről működnie kell-e. Most kivettem az aksit, de töltőről ugyan úgy nem mozdul meg.
Szia, nekem korábban volt hasonló sajnos. Bár nekem a jelenség kép szétesés majd kikapcsolás volt, utána még egyszer újraindult majd soha. Nekem még garis volt, alaplap csere volt.

Esetleg az erős fénnyel a fényérzékelőbe világítást még megpróbálnám, korábban volt róla szó, pontosan már nem emlékszem rá.

(Az akksinak bent kell lenni a telefonban anélkül nem fog menni hiába van töltőn, nem úgy van kötve mint a laptopok.)

Nem elérhető mirtill82

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #13787 Dátum: 2014, 06 28, 18:52:29 »
Kellene egy kis segítség.
Vettem másik telót mert elegem volt a One X-ből,és gyári visszaállítást csináltam mert el szeretném ajándékozni,de egyszerűen nem tudom visszatenni rá a magyar nyelvet a morelocale 2-vel.
Pontosan úgy csináltam ahogy le van írva de nem sikerül.
Pedig egyszer már csináltam akkor elsőre ment,de most ezt írja ki: "Morelocale is not granted a CHANGE_CONFIGURATION permission."
Mi lehet a gond?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13788 Dátum: 2014, 06 28, 23:04:16 »
Kellene egy kis segítség.
Vettem másik telót mert elegem volt a One X-ből,és gyári visszaállítást csináltam mert el szeretném ajándékozni,de egyszerűen nem tudom visszatenni rá a magyar nyelvet a morelocale 2-vel.
Pontosan úgy csináltam ahogy le van írva de nem sikerül.
Pedig egyszer már csináltam akkor elsőre ment,de most ezt írja ki: "Morelocale is not granted a CHANGE_CONFIGURATION permission."
Mi lehet a gond?

Nézz be a ONE topik FAQ-jába, ott le van írva. 4.1 vagy 4.2 óta máshogy megy. Kell neki engedély ADB-ből.

------postagalambbal_küldve------

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető mirtill82

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #13789 Dátum: 2014, 06 29, 10:03:58 »
Nézz be a ONE topik FAQ-jába, ott le van írva. 4.1 vagy 4.2 óta máshogy megy. Kell neki engedély ADB-ből.

------postagalambbal_küldve------

Köszönöm szépen!Sikerült :)

Nem elérhető rmekler

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #13790 Dátum: 2014, 08 06, 20:51:24 »
Sziasztok!
Mostanában sokat vagyok Balassagyarmat környékén, ahol a HOX mindig feljelentkezik a szlovák Orange-ra.  :shock:Így ez egy kicsit drága.
Eddig minden telefonban lehetett szolgáltatót manuálisan választani, ebben sehol sem találom >:(. Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet. Esetleg valami 5let?
Köszi a segítséget.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13791 Dátum: 2014, 08 06, 21:05:46 »
Sziasztok!
Mostanában sokat vagyok Balassagyarmat környékén, ahol a HOX mindig feljelentkezik a szlovák Orange-ra.  :shock:Így ez egy kicsit drága.
Eddig minden telefonban lehetett szolgáltatót manuálisan választani, ebben sehol sem találom >:(. Én vagyok hülye, vagy tényleg nem lehet. Esetleg valami 5let?
Köszi a segítséget.

Beallítások/mobilhálózatok/szolgáltatók. Vagy valaminhasonló, angolul használok mindent, valamint a pontos nevekre a Sense esetén nem emlékszem.

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄ ▅ ▇

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #13792 Dátum: 2014, 08 22, 16:38:55 »
Sziasztok!
Köszi a segítséget.
Beállítások, Mobil adatok, Hálózati szolgáltatók, Hálózatok keresése.
Megvárod a keresést, majd kijelölöd.

Tapatalked from my HTC One M8

Nem elérhető danika1992

• PDA: Samsung Galaxy s Advance i9070
  • PDA ROM: XXLQE 4.1.2
« Reply #13793 Dátum: 2014, 08 25, 22:54:24 »
Sziasztok lenne egy kis (NAGY) gondom, van egy HTC ONE X a tulajdonomban,  cnm 10.1 van rajta, de felajánlott egy frissítést, és utána már nem töltött be, csak eljutott a HTC képernyőig és újra indult, et addig ismételte míg le nem merült az akksija... eddig sikerült a CWM RECOVERY-t behoznom rajta, de mostanság már az sem jön be csak az alap cwm :/ szerintetek menthető még vagy kuka?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13794 Dátum: 2014, 08 26, 06:55:09 »
Sziasztok lenne egy kis (NAGY) gondom, van egy HTC ONE X a tulajdonomban,  cnm 10.1 van rajta, de felajánlott egy frissítést, és utána már nem töltött be, csak eljutott a HTC képernyőig és újra indult, et addig ismételte míg le nem merült az akksija... eddig sikerült a CWM RECOVERY-t behoznom rajta, de mostanság már az sem jön be csak az alap cwm :/ szerintetek menthető még vagy kuka?
Tölteni tudod?
A boot.img-t kellene ugyanis fastboot parancssorral telepíteni. GYIK-ban megtalálod, hogy hogyan... 

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13795 Dátum: 2014, 08 29, 15:49:52 »
Tölteni tudod?
A boot.img-t kellene ugyanis fastboot parancssorral telepíteni. GYIK-ban megtalálod, hogy hogyan... 

A One X nem rakja föl recovery-ből a boot.img - t.  Le kell tölteni a legfrisebb teljes romot, kivenni belőle a boot.img és fastboot_ból flash - elni.

Tapatalk-kal küldve az én Find 7-emről

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13796 Dátum: 2014, 08 29, 21:56:37 »
A One X nem rakja föl recovery-ből a boot.img - t.  Le kell tölteni a legfrisebb teljes romot, kivenni belőle a boot.img és fastboot_ból flash - elni.

Gondolom ezt nem nekem írtad...  :D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13797 Dátum: 2014, 08 29, 22:01:52 »

A jo pap is holtig tanul. A fogorvajaroknal nem tudom, hogy van ez:-D

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
Re: Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13798 Dátum: 2014, 08 30, 11:30:31 »

Nem. Dehogy. Gondoltam, hogy te tudod. Hehe Csak kiegészítések gondoltam a te válaszodhoz.

Nem elérhető danika1992

• PDA: Samsung Galaxy s Advance i9070
  • PDA ROM: XXLQE 4.1.2
« Reply #13799 Dátum: 2014, 08 30, 15:58:06 »
Tölteni tudod?

uh elcsúsztam a válasszal :D Igen tölteni tudom, de valamiért gyorsan lemerül.. Egy ismerősömé a telefon felajánlotta a frissítést, majd újra indulás után ki be kapcsolgatott csak lemerülésig... azóta van ez a probléma

Valaki esetleg tudna nekem egy linket adni, hogy hol találom meg a legfrissebb nekem való romot? Kerestem de nem találtam.. :/