Hat ezvan, szeretem, mert nagyon gyors, csak az akku, hat 2 óra alatt, folyamatos hasznalattal, siman le lehet meríteni, mar próbaltam mindent, energia takarekos mod, proci atalítva 2 magra, stb, semmi. ha leveszem a fenyerót akkor kevesbe merul, na de legalabb az vigasztal hogy a jatek teren, nem a telefon, hanem a jatek a rossz. De pl my-tv hasznalok, tueles hd videó stream, meg a net is kivalló, a wifi kozepes, a regi zte bladem mellet sokat nem er, a gps viszont 5 mp alatt fixen talal jelet, ami nagyon jó.. 3 napos telefon, hasznaltan vettem, de lehet hogy nem kellett volna 64000 ft-ot rakoltenem, viszont sajnos kinezetre, ez a legjobb, s3 vagy s4 -et soha nem vettem volna, meg sajnos a nexus is mar gomb nelkuli, rondak az új telefonok, ezzel az üres elõlappal, es a kepernyon vannak, a navi gombok. Hat ezvan, majd talan egyszer, lecserem, de egyelőre szeretem, de szerintetek,melyik a legjobb rom? Jelenleg arhd rom van rajta, sense 5-el , szep, de ha van akku optimalizalobb rom, akkor valtanek, elore is koszonom!