2024, 12 19, 04:26:56

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866700 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Gabor48

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: ARHD 33.1
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13725 Dátum: 2014, 02 21, 15:08:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kapcsold ki a HTC gesturest, utána működni fog.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sajna köze sincs hozzá. Akkor azt írtam volna, hogy 2nél többet nem kezel. 10 is megy lazán, amíg egyet el nem veszek pl.

Küldve az én HTC One X-emről

Nem elérhető Gabor48

• PFC Fan
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13726 Dátum: 2014, 02 21, 15:29:02 »
Kapcsold ki a HTC gesturest, utána működni fog.

újraflasheltem a kernelt. úgy néz ki, hogy megoldotta a problémát. :)
A HTC gestures csak annyi h 2 ujjnál többet nem kezel, viszont itt mind a 10-et érzékelte, de ha az egyiket elvettem, akkor kapásból mindet úgy érzékelte.

Nem elérhető Gabor48

• PFC Fan
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13727 Dátum: 2014, 02 22, 10:48:29 »
Csak az a gond, hogy időnként újra elkezdi. Valami nem jó ezzel a rommal. De a cm11 még elég gyerekcipős...tartok még a sok hibától.

Küldve az én HTC One X-emről

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: MyTech
  • PDA: Zte Blade
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #13728 Dátum: 2014, 02 22, 20:38:49 »
sziasztok! új vagyok itt, jelenleg a munkám adotta lehetõségek miatt, tudok venni egy ilyen mobilt, android revolution hd rommal, elvileg nem melegszik stb stb, szerintetek megéri venni egy ilyet? elnézést ha ez már off topicnak számít!

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE-BLADE-ről

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #13729 Dátum: 2014, 02 23, 09:04:41 »
sziasztok! új vagyok itt, jelenleg a munkám adotta lehetõségek miatt, tudok venni egy ilyen mobilt, android revolution hd rommal, elvileg nem melegszik stb stb, szerintetek megéri venni egy ilyet? elnézést ha ez már off topicnak számít!

Szia! Nem szamit offnak. Attol fugg mennyiert. Sajnos mar nem fejlesztenek ra. Ezt is figyelembe kell venni. Meg ha hasznalt (nyilvan ha custom rom van rajta.) Akkor oda kell figyelni par dologra. One X-nek gyermek betegsege a wifi es GPS antenna erintkezesi hibaja. Konkretan nem erintkezik az alaplaprol a hatlapi rez csatlakozokhoz es nincs jel. Otthon javithato a dolog. Szoval, hogy megeri e az nagy reszben fugg az aratol.

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13730 Dátum: 2014, 02 23, 09:42:07 »
hát én 80-e forintból gazdálkodok, de a telefonért 64000 ft lesz. vehetnék 55 ezerért, de ahoz nem kapok gyári dolgokat, a srác aztmondta , hogy neki már a javított széria van, amibe nincsenek ilyen bajok( és nem melegszik 45° felé, (persze letesztelem) de azért lâttam itt pár olyat aki inkább megválna tõle, de nexus 4-et nem akarok, mert rühellem , ha a telefon csupasz, és a képernyõn vannak a gombok, ezzel is csökkentve a kijelzõt, annó blade superem volt, nemis volt nálam 3 napnál többet.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13731 Dátum: 2014, 02 23, 10:03:24 »
hát én 80-e forintból gazdálkodok, de a telefonért 64000 ft lesz. vehetnék 55 ezerért, de ahoz nem kapok gyári dolgokat, a srác aztmondta , hogy neki már a javított széria van, amibe nincsenek ilyen bajok( és nem melegszik 45° felé, (persze letesztelem) de azért lâttam itt pár olyat aki inkább megválna tõle, de nexus 4-et nem akarok, mert rühellem , ha a telefon csupasz, és a képernyõn vannak a gombok, ezzel is csökkentve a kijelzõt, annó blade superem volt, nemis volt nálam 3 napnál többet.

Pedig pont azt akartam ajanlani, mert 60 ezerert kapsz N4-et. 73-ert ujonnan is. A szeriaszambol meg tudod allapitani mikori gyartasu a vas. Le van irva a gyik-ben.

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13732 Dátum: 2014, 02 23, 10:47:19 »
igen , átnéztem ezt a szériás dolgot, csak már annyit kérdezgettem a sráctól a telefonról, hogy már nem akarom ezzel is b**ztatni.. majd pénteken kiderûl minden, nálam lesz a jó õreg blade is, és szerencsére van mobilnetem is, így gyorsan a fórumra kapcsolódva megnézhetem, hol/mikor gyártották, persze elsõként a wifi/gps tesztelése lesz. azt mondja nem fog átverni, ez javított széria, amibe nincs ilyen problem. se semmilyen, rootoltan, revolution HD rommal adja, kértem hogy a gyârival adja, de aztmondja nagyon gyatra, hát mondom jó.. de igazság szerint nagyon tetszik a telefon! sajnos a nexus 4- csak hardveresen tetszik.

ZOK

• Vendég
« Reply #13733 Dátum: 2014, 02 24, 10:18:59 »
Én is árulom az enyémet, ha mégsem lesz biznisz szólj.  :)

quote author=xtraktorx link=topic=4304.msg651430#msg651430 date=1393148839]
igen , átnéztem ezt a szériás dolgot, csak már annyit kérdezgettem a sráctól a telefonról, hogy már nem akarom ezzel is b**ztatni.. majd pénteken kiderûl minden, nálam lesz a jó õreg blade is, és szerencsére van mobilnetem is, így gyorsan a fórumra kapcsolódva megnézhetem, hol/mikor gyártották, persze elsõként a wifi/gps tesztelése lesz. azt mondja nem fog átverni, ez javított széria, amibe nincs ilyen problem. se semmilyen, rootoltan, revolution HD rommal adja, kértem hogy a gyârival adja, de aztmondja nagyon gyatra, hát mondom jó.. de igazság szerint nagyon tetszik a telefon! sajnos a nexus 4- csak hardveresen tetszik.

[/quote]

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13734 Dátum: 2014, 02 24, 15:42:40 »
hali zox! mennyibe adod?hibája ?(volt/nincs?) csak fekete érdekel! amm pénteken kiderûl hogy megvettem e azt vagy sem.

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13735 Dátum: 2014, 02 24, 19:33:31 »
hali zok! mennyibe adod?hibája ?(volt/nincs?) csak fekete érdekel! amm pénteken kiderûl hogy megvettem e azt vagy sem.

ZOK

• Vendég
« Reply #13736 Dátum: 2014, 02 25, 09:26:55 »
küldtem pü-t.

Nem elérhető piko888

• PDA: HTC HD2
« Reply #13737 Dátum: 2014, 02 26, 17:20:02 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy HOX-om, pár napja sárgás folt jelent meg a jobb felső sarokban.
Mitől van?
A másik gondom, hogy tegnap reseteltem, azóta nem tudom magyarra állítani a nyelvet.

Előre is köszi a segítséget.

Üdv, Piko

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13738 Dátum: 2014, 02 26, 18:02:54 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy HOX-om, pár napja sárgás folt jelent meg a jobb felső sarokban.
Mitől van?
A másik gondom, hogy tegnap reseteltem, azóta nem tudom magyarra állítani a nyelvet.

Előre is köszi a segítséget.

Üdv, Piko

1) kijelzőhiba, cserélni kell, szerviz.
2) Nem magyar régiós készülék, frissítéskor kivették a magyart, mivel nem csináltál akkor visszaállítást, így még megmaradt. Mostanáig. A HTC One FAQ topikjában találsz rá megoldást, hogyan tudod visszavarázsolni.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető piko888

« Reply #13739 Dátum: 2014, 02 26, 18:18:03 »
1) kijelzőhiba, cserélni kell, szerviz.
2) Nem magyar régiós készülék, frissítéskor kivették a magyart, mivel nem csináltál akkor visszaállítást, így még megmaradt. Mostanáig. A HTC One FAQ topikjában találsz rá megoldást, hogyan tudod visszavarázsolni.

1. kb mennyibe kerül? Otthon meg tudom csinálni, mert már nincs rá garancia ??

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13740 Dátum: 2014, 02 26, 18:28:11 »
1. kb mennyibe kerül? Otthon meg tudom csinálni, mert már nincs rá garancia ??
Ez kerettel egyutt van nem kell vele annyit szenvedni. Csak szetszeded es kicsereled ennyi. A keret nelkuli verzio ugyan olcsobb valamivel, de le kell szedni a rossz kijelzot a keretrol, felragasztani az ujat. Arban nincs sok kulonbseg a ketto kozott.

Nem elérhető piko888

« Reply #13741 Dátum: 2014, 02 26, 18:54:04 »
Ez kerettel egyutt van nem kell vele annyit szenvedni. Csak szetszeded es kicsereled ennyi. A keret nelkuli verzio ugyan olcsobb valamivel, de le kell szedni a rossz kijelzot a keretrol, felragasztani az ujat. Arban nincs sok kulonbseg a ketto kozott.

Köszi szépen, akkor ehhez mérnöki végzetség nem fontos? Rádugok 2 csatlakozott és kész is?

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13742 Dátum: 2014, 03 02, 14:58:07 »
Sziasztok! Olyan gondom van hogy az akksi 1 óra alatt 80%-ra merűlt, pedig alíg használtam, bár tény hogy performacere volt állítva a cpu, na de az akku kímélő moddal is így merűlt.. meg ilyet csinált, hogy 80%-ról , hirtelen 74%-ra ugrott, onnan meg 70%-ra , utána rendesen merűlt.. értem hogy 4 mag + a kijelő ennyi energiát vesz fel, de ez akkor sem normális szerintem... Mellesleg a jobb felső sarokba a sárgás folt nálam is jelentkezett, na meg pl gta vice city, az elején high beállítással akadás mentesen ment, de elállítottam, és most ha megin high-re teszem, akad, pedig egy tegra 3-tól nem ezt várná az ember, hogy egy pár éves játék megakssza, de remélem csak a játék a hibás, nem a telefon, annó xperia p-m is ezt csinálta a vice city alatt, 2 maggal .. :(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #13743 Dátum: 2014, 03 03, 03:27:38 »
Köszi szépen, akkor ehhez mérnöki végzetség nem fontos? Rádugok 2 csatlakozott és kész is?
igy van rengeteg reszletes video van a neten a szetszedeserol.

Sziasztok! Olyan gondom van hogy az akksi 1 óra alatt 80%-ra merűlt, pedig alíg használtam, bár tény hogy performacere volt állítva a cpu, na de az akku kímélő moddal is így merűlt.. meg ilyet csinált, hogy 80%-ról , hirtelen 74%-ra ugrott, onnan meg 70%-ra , utána rendesen merűlt.. értem hogy 4 mag + a kijelő ennyi energiát vesz fel, de ez akkor sem normális szerintem... Mellesleg a jobb felső sarokba a sárgás folt nálam is jelentkezett, na meg pl gta vice city, az elején high beállítással akadás mentesen ment, de elállítottam, és most ha megin high-re teszem, akad, pedig egy tegra 3-tól nem ezt várná az ember, hogy egy pár éves játék megakssza, de remélem csak a játék a hibás, nem a telefon, annó xperia p-m is ezt csinálta a vice city alatt, 2 maggal .. :(
Sajnos a Tegra 3 SoC energiagazdalkodasa nagyon silanyra sikerult. Ezt a htc is belatta, hogy mellelott a Tegraval a One X-nel. Nem utolso sorban az XDA-s korokben is a Qualcomm SoC a tamogatottabb. Ezert sincs tobbek kozott a One X-re S-OFF. Ettol fuggetlenul ez tul nagy fogyasztas. Nezd meg a beallitasoknal az akku alatt mi eszi a legtobbet? Esetleg egy reszletesebb GSAM Baterry zmonitorral is. Meg a Wakelock detektorral is hatha valamelyik app nem engedi deep sleepbe a vasat. Esetleg egy telefon ujrainditas is segithet ha egy app be van ragadva. A GTA San Andreas nalam is szaggat maximum grafikan Nexus 5-on. Pedig ebbe S800 processzor van. Nincs a jatek rendesen optimalizalva. Mondjuk ez engem nem zavar, mert nem jatszom a telefonon. Csak probakepp, kivancsisagbol szoktam egy ket jatekot kiprobalni.

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13744 Dátum: 2014, 03 03, 10:35:06 »
Hat ezvan, szeretem, mert nagyon gyors, csak az akku, hat 2 óra alatt, folyamatos hasznalattal, siman le lehet meríteni, mar próbaltam mindent, energia takarekos mod, proci atalítva 2 magra, stb, semmi. ha leveszem a fenyerót akkor kevesbe merul, na de legalabb az vigasztal hogy a jatek teren, nem a telefon, hanem a jatek a rossz. De pl my-tv hasznalok, tueles hd videó stream, meg a net is kivalló, a wifi kozepes, a regi zte bladem mellet sokat nem er, a gps viszont 5 mp alatt fixen talal jelet, ami nagyon jó.. 3 napos telefon, hasznaltan vettem, de lehet hogy nem kellett volna 64000 ft-ot rakoltenem, viszont sajnos kinezetre, ez a legjobb, s3 vagy s4 -et soha nem vettem volna, meg sajnos a nexus is mar gomb nelkuli, rondak az új telefonok, ezzel az üres elõlappal, es a kepernyon vannak, a navi gombok. Hat ezvan, majd talan egyszer, lecserem, de egyelőre szeretem, de szerintetek,melyik a legjobb rom? Jelenleg arhd rom van rajta, sense 5-el , szep, de ha van akku optimalizalobb rom, akkor valtanek, elore is koszonom!  :taps:

Nem elérhető xtraktorx

• PFC Fan
« Reply #13745 Dátum: 2014, 03 03, 19:32:37 »
Ez dúrva, levettem a tegra overclockal a procit, 1 magra, ami 1500 mhz porog, de 10 perce 1 szazalekot sem esett az akku szint, eddig meg percenkent ment 1%_ot. Es teljes fenyeron van a kijelzo, igaz hogy igy lassabb lett egy picit, de ezt probaljatok ki, aki nem birja hogy hamar merul!, munkaba ez jo lesz!

Nem elérhető mirtill82

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #13746 Dátum: 2014, 03 05, 18:41:51 »
Hello.

Egyszer olvastam itt mit kell csinálni a telóval,ami olyan mintha kivettem volna az aksiját,de már nem találom.
Valaki meg tudná nekem mondani?
Köszi!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13747 Dátum: 2014, 03 05, 19:55:30 »
Hello.

Egyszer olvastam itt mit kell csinálni a telóval,ami olyan mintha kivettem volna az aksiját,de már nem találom.
Valaki meg tudná nekem mondani?
Köszi!

Újraindítani akarod? Nyomd hosszan a kikapcsológombot. :)
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető mirtill82

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #13748 Dátum: 2014, 03 06, 19:04:29 »
Nem újraindítani,azt természetesen tudom hogy kell. :)
Csak gondok vannak a telóval,és mivel az aksit nem tudom kivenni meg visszatenni,ezért kellene az a megoldás ami olyan mintha kivenném.

Nem elérhető rmekler

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #13749 Dátum: 2014, 03 17, 13:40:59 »
Sziasztok. Gyári a készülékem, nem nyitott, minden eredeti. Egy ideje azt csinálja, hogy átkapcsol kihangosító módba ( hangszóró be ) amikor felveszem, de nem azonnal, néhány pillanat múlva. Van valakinek ötlete, mi lehet ez?