2024, 12 19, 10:07:52

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 866726 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Georgexy

• Nem: Férfi
  • PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13625 Dátum: 2013, 11 13, 22:58:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez a ragasztó dolog érdekelne engem is. Mely részek vannak ragasztva? Hogyan kell keresni a ragasztót a neten?

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Holnap tudom megmondani honnan mennyiért.

Küldve az én HTC OneX-emről Tapatalk 4 Pro-val

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
  • PDA: Vodafone Smart Mini
  • PDA ROM: 4.1.1
Re: Re: Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13626 Dátum: 2013, 11 14, 07:44:47 »
Holnap tudom megmondani honnan mennyiért.

Küldve az én HTC OneX-emről Tapatalk 4 Pro-val
Köszönöm.

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13627 Dátum: 2013, 11 14, 07:45:56 »
Valaki tudna segíteni ? Tavaly alaplapot cseréltek wifi széria hiba miatt de most megint rossz . Azt írja a teló hogy a jel erőssége kiváló maxon van a mutató de csak pár kb-a letöltési sebesség. Ez mitől lehet.

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC One X-ről
Nem lehet , hogy az internet szolgáltatással van a gond?

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #13628 Dátum: 2013, 11 14, 11:04:21 »
Valaki tudna segíteni ? Tavaly alaplapot cseréltek wifi széria hiba miatt de most megint rossz . Azt írja a teló hogy a jel erőssége kiváló maxon van a mutató de csak pár kb-a letöltési sebesség. Ez mitől lehet.

Szoftveres WiFi hiba, tud róla a HTC, azt mondták, hogy dolgoznak a kijavításán. Mondjuk már egy hónapja kb. Nem értem  hogy egy ekkora cég hogyan tud ennyit szüttyögni egy olyan hiba kijavításán, amit az XDA-s srácok 2 nap alatt javítottak.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető tibcsi2006

• PFC Fan
  • PDA: HTC one x
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13629 Dátum: 2013, 11 15, 23:09:12 »
köszi rtitusz a gyors választ. A net jó 100megás .

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13630 Dátum: 2013, 11 18, 13:46:04 »
Elköltözött a Telemax, igaz csak párszáz méterrel arrébb, de azért kiirhattak volna a honapjukra. Ja, egyébként megint nem érzékel a telefon néha (kijelző), valószínűleg megint az aksi kuka... Nah, úgyhogy le is adom a készüléket. Hu, már nagyon várom a Nexust.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Theseus

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: HTC Sensation - hárombetűs
  • PDA: HTC Sensation; Folio
  • PDA ROM: ICS ; ICS 4.0.3
« Reply #13631 Dátum: 2013, 11 21, 22:00:35 »
Sziasztok

Az asszonynak most vettem egy One X-et, de persze 044 CID-es, ázsiai készülék. Magyar nyelv kéne rá, de 4.2 felett a Local settings appoknak root kell.  044 es gyári RUU-t gondolom ha telepítek, ugyan úgy nem lesz benne magyar nyelv. Unlock bootloader esetén ugrik a még rajta lévő gari. Egyéb megoldás?

A segítségeket előre is köszönöm

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13632 Dátum: 2013, 11 21, 23:25:47 »
Sziasztok

Az asszonynak most vettem egy One X-et, de persze 044 CID-es, ázsiai készülék. Magyar nyelv kéne rá, de 4.2 felett a Local settings appoknak root kell.  044 es gyári RUU-t gondolom ha telepítek, ugyan úgy nem lesz benne magyar nyelv. Unlock bootloader esetén ugrik a még rajta lévő gari. Egyéb megoldás?

Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Theseus

• PFC Fan
« Reply #13633 Dátum: 2013, 11 21, 23:51:14 »
Köszi

Az asszony jön egy sörrel ;)

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13634 Dátum: 2013, 11 22, 07:45:31 »
Tessék: You are not allowed to view links. Register or Login

Pont korábban írta itt valaki, hogy újabb Android - nál már nincs customisation service provider. Az én hox - omban sincs. Akkor most mi az igazság?

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
Re: Re: Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #13635 Dátum: 2013, 11 22, 08:03:44 »
Pont korábban írta itt valaki, hogy újabb Android - nál már nincs customisation service provider. Az én hox - omban sincs. Akkor most mi az igazság?

More locale-t próbáltad a storeból fölrakni? Desire 500-on működik. Az is már sense 5-ös.

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13636 Dátum: 2013, 11 22, 09:27:36 »
More locale-t próbáltad a storeból fölrakni? Desire 500-on működik. Az is már sense 5-ös.

Nekem nincs ilyen problémám, mert EU-s telefonom van. Csak érdekelne, hogy a customisation service provider dolog akkor most működik újabb Android rendszereken, vagy nem. Ha nem, akkor következő telefonon vásárlásnál nagyon meg kell néznem, hogy legyen benne gyárilag magyar nyelv.

Nem elérhető Theseus

• PFC Fan
« Reply #13637 Dátum: 2013, 11 22, 10:07:35 »
Nekem nincs ilyen problémám, mert EU-s telefonom van. Csak érdekelne, hogy a customisation service provider dolog akkor most működik újabb Android rendszereken, vagy nem. Ha nem, akkor következő telefonon vásárlásnál nagyon meg kell néznem, hogy legyen benne gyárilag magyar nyelv.

Sikerült pikk-pakk, ADB a barátom volt. Az a baj, hogy 4.2.2 től a More Locale-nak vagy Superuser vagy ABD-n keresztül lehet csak jogot adni, hogy nyelvet változtathasson. (Customization settings módszer már nem játszik)

Másik opció, hogy a CID-et megváltoztatod EU-ra és felraksz rá egy EU RUU romot és ismét van magyar nyelv.
Egyik sem túl bonyolult, és az asszony is meghálálja :P

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13638 Dátum: 2013, 11 22, 11:14:31 »

Megnézted egyáltalán a linket amit küldtem? Úgy kezdődik, hogy; 4.2.2-es frissítés után a MoreLocale 2-vel csak egy kis trükközés után lehet előcsalni a Magyar nyelvet!. 4.1 óta nem elérhető a Customization Settings Providert. Benne sincs a leírásban, hogy azt kéne keresned.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13639 Dátum: 2013, 11 22, 11:15:56 »
Sikerült pikk-pakk, ADB a barátom volt. Az a baj, hogy 4.2.2 től a More Locale-nak vagy Superuser vagy ABD-n keresztül lehet csak jogot adni, hogy nyelvet változtathasson. (Customization settings módszer már nem játszik)

Másik opció, hogy a CID-et megváltoztatod EU-ra és felraksz rá egy EU RUU romot és ismét van magyar nyelv.
Egyik sem túl bonyolult, és az asszony is meghálálja :P

A CID-et nem fogod tudni megváltoztatni, mert nincs S-OFF.

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13640 Dátum: 2013, 11 22, 12:49:45 »
Megnézted egyáltalán a linket amit küldtem? Úgy kezdődik, hogy; 4.2.2-es frissítés után a MoreLocale 2-vel csak egy kis trükközés után lehet előcsalni a Magyar nyelvet!. 4.1 óta nem elérhető a Customization Settings Providert. Benne sincs a leírásban, hogy azt kéne keresned.

Megnéztem. A nincs magyar nyelv 2 résznél is csak a customisation service provider van hajtogatva. Azért nem értettem, hogy most akkor hogyan van ez. Lehet a Tapatalk nem mutatja, de csak ennyit láttam.
A morelocal 2 a rom-ban lévő magyar nyelvet nyitja meg, vagy ez csak egy fordító program?

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13641 Dátum: 2013, 11 22, 12:56:31 »
Sziasztok

A garancia root-nál is ugrik.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13642 Dátum: 2013, 11 22, 18:08:29 »
Megnéztem. A nincs magyar nyelv 2 résznél is csak a customisation service provider van hajtogatva. Azért nem értettem, hogy most akkor hogyan van ez. Lehet a Tapatalk nem mutatja, de csak ennyit láttam.
A morelocal 2 a rom-ban lévő magyar nyelvet nyitja meg, vagy ez csak egy fordító program?

A customisation service provider a régi módszer, 4.0-n vagy alatta működik. A Morelocal2 szintén régi, de még működik. A ROM-ban lévő nyelveket mutatja, amik el lettek rejtve. Új nyelvet nem tud hozzá tenni.

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13643 Dátum: 2013, 11 22, 19:07:18 »
A customisation service provider a régi módszer, 4.0-n vagy alatta működik. A Morelocal2 szintén régi, de még működik. A ROM-ban lévő nyelveket mutatja, amik el lettek rejtve. Új nyelvet nem tud hozzá tenni.
Értem.

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13644 Dátum: 2013, 11 25, 13:33:31 »
Elköltözött a Telemax, igaz csak párszáz méterrel arrébb, de azért kiirhattak volna a honapjukra. Ja, egyébként megint nem érzékel a telefon néha (kijelző), valószínűleg megint az aksi kuka... Nah, úgyhogy le is adom a készüléket. Hu, már nagyon várom a Nexust.

Nagyon-nagyon pozitívan csalódtam a Cseh szervizben. 1, azaz egy hét alatt visszaért hozzám a telefonom, és a polikarbonát vázat, valamint az egy éve már cserélt főpanelt kivéve mindent cseréltek a készülékben. Egy teljes oldal a csere lista. Minden le van benne írva. 32 dolgot cseréltek, plusz kijelző és akku. Végre kb. mindig látom, ha világít a LED értesítő, nemcsak akkor ha merőlegesen nézek rá. Tehát azt is cserélték, amit elfelejtettem mondani leadáskor. (Mert tényleg akartam szólni a LED miatt, de elfelejtettem a rohanásban.)

ui: Ha valaki venne egy gyakorlatilag vadonat új HTC One X-et, szóljon, van egy eladó. :)

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13645 Dátum: 2013, 11 26, 18:37:17 »
Nagyon-nagyon pozitívan csalódtam a Cseh szervizben. 1, azaz egy hét alatt visszaért hozzám a telefonom, és a polikarbonát vázat, valamint az egy éve már cserélt főpanelt kivéve mindent cseréltek a készülékben. Egy teljes oldal a csere lista. Minden le van benne írva. 32 dolgot cseréltek, plusz kijelző és akku. Végre kb. mindig látom, ha világít a LED értesítő, nemcsak akkor ha merőlegesen nézek rá. Tehát azt is cserélték, amit elfelejtettem mondani leadáskor. (Mert tényleg akartam szólni a LED miatt, de elfelejtettem a rohanásban.)

ui: Ha valaki venne egy gyakorlatilag vadonat új HTC One X-et, szóljon, van egy eladó. :)
meg tudnád mondani, hogy a csengő hangszóró is szerepel a cserélt alkatrészek listáján?

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13646 Dátum: 2013, 11 26, 19:45:52 »
meg tudnád mondani, hogy a csengő hangszóró is szerepel a cserélt alkatrészek listáján?

Az nem, csak valami kábel, ragasztó, meg szivacs rögzítés. (Copper Connector, speaker, Adhesive-Double Tape, Speaker_Sponge és Sponge, speaker soundbox) Mondjuk semmi baja sem volt, úgyhogy akkor csodálkoztam volna, ha cserélik. :)

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13647 Dátum: 2013, 11 26, 20:45:21 »
Az nem, csak valami kábel, ragasztó, meg szivacs rögzítés. (Copper Connector, speaker, Adhesive-Double Tape, Speaker_Sponge és Sponge, speaker soundbox) Mondjuk semmi baja sem volt, úgyhogy akkor csodálkoztam volna, ha cserélik. :)
Csak azért kérdeztem, mert vettem házat, de sejtettem, hogy nem csak annyi a csere, hogy az egyikből át a másikba. Nem tudom, hogy milyen kiegészítők kellenek még. Vagyis, hála neked, egy részét tudom, csak nem tudom hová kell a ragasztó, meg a szivacs. Aztán lehet, hogy sima ház csere esetén nem is kell. Nem tudom. :-(

Nem elérhető farpad

• PFC Fan
« Reply #13648 Dátum: 2013, 11 27, 16:27:27 »
Csak ötletként jutott az eszembe, hogy szerintetek, ha veszek egy aktivált USA Vodafone SIM kártyát, mondjuk, akkor ha azzal használom a készülékemet, akkor a google play azt úgy fogja érzékelni, hogy jogosult vagyok az amerikai play áruházat használni, netán még a google wallet is működne, vagy tartózkodási hely, és nem sim kártya alapján vizsgálja a google, hogy milyen tartalmakat érhetek el a play áruházban, vagy használhatom a google wallet-et? Elégre simán el tudom képzelni, hogy egy amerikai idejön a saját kártyáját használja egy üzleti út során, és szeretné igénybevenni a google wallet NFC fizetést, akkor miért ne tehetné meg, csak azért, mert nem Amerikában van?

Nem elérhető rtitusz

« Reply #13649 Dátum: 2013, 11 27, 20:14:34 »
Csak ötletként jutott az eszembe, hogy szerintetek, ha veszek egy aktivált USA Vodafone SIM kártyát, mondjuk, akkor ha azzal használom a készülékemet, akkor a google play azt úgy fogja érzékelni, hogy jogosult vagyok az amerikai play áruházat használni, netán még a google wallet is működne, vagy tartózkodási hely, és nem sim kártya alapján vizsgálja a google, hogy milyen tartalmakat érhetek el a play áruházban, vagy használhatom a google wallet-et? Elégre simán el tudom képzelni, hogy egy amerikai idejön a saját kártyáját használja egy üzleti út során, és szeretné igénybevenni a google wallet NFC fizetést, akkor miért ne tehetné meg, csak azért, mert nem Amerikában van?

Tartózkodási hely, SIM kártya és bankkártya országa is számít. Azóta tudom, mióta ki akartam cselezni a rendszert egy VPN-en keresztül úgy, hogy német címről léptem fel. Addig ment a dolog, míg nem akartam venni valamit... Nincs német bankkártyám...