2025, 01 10, 22:40:46

Szerző Téma: HTC One X - Általános beszélgetés  (Megtekintve 868667 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hynar

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC10
  • PDA ROM: Viper10
Re: HTC One X - Általános beszélgetés
« Reply #1300 Dátum: 2012, 04 17, 12:10:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...
Lenyegeben ha megnyitja a bootloadert ezzel nem veszti a garanciat csak ha egy nem hivatalos (HTC altal) szoftvert telepit a keszulekere. Mivel altalaban azert nyitjak meg a bootloadert hogy egy nem hivatalos szoftvert telepitsenek a keszulekekre ezert is HTCdev.com emliti hogy veszti a garanciat a keszulek.
...

Bootloader nyitással - S-OFF nélkül - ad root jogot a rendszer?
ha esetleg nem, akkor van bármi más funkciója bootloader nyitásnak az egyedi ROM felrakásán kívül?

Nem elérhető rigel

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: stock JB 3.14.401.31
« Reply #1301 Dátum: 2012, 04 17, 12:13:47 »
Na valóban nem lehet feketét rendelni, az ügyintéző megfűzött, hogy ez a készülék fehérben mennyire elegáns, meg ha most lemondom két hét mire visszautalják a pénzt, ha mégsem tetszik 8 napon belül visszavihetem, gondolom ott meg rögtön visszaadják a vételárat. Hát így zárult a történetem első része.
Holnap érkezik...

Holnap???
Az van az apró betűs kitételben hogy 20-ától lehet  majd kapni.
Amúgy beszéltem több ügyintézővel, végül felvettek egy hibabejelentést a rendelési anomáliákra.

Nem elérhető rigel

« Reply #1302 Dátum: 2012, 04 17, 12:20:00 »
Na valóban nem lehet feketét rendelni, az ügyintéző megfűzött, hogy ez a készülék fehérben mennyire elegáns, meg ha most lemondom két hét mire visszautalják a pénzt, ha mégsem tetszik 8 napon belül visszavihetem, gondolom ott meg rögtön visszaadják a vételárat. Hát így zárult a történetem első része.
Holnap érkezik...
Tehát Pontosítsunk:
Nincs szürke raktáron, ezért nem lehet rendelni, vagy a webshop hibája miatt? Ezt nekem nem tudták megmondani.

Nem elérhető concord

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: HTC One
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1303 Dátum: 2012, 04 17, 12:21:46 »
Holnap???
Az van az apró betűs kitételben hogy 20-ától lehet  majd kapni.
Amúgy beszéltem több ügyintézővel, végül felvettek egy hibabejelentést a rendelési anomáliákra.
Gondolom egy fehér szállítmány érkezhetett korábban, de nem tudom. A rendelésem státusza: "szállításra vár", várható kézbesítés: holnap 8-12-ig.
Ericson198>Motorola5200>Nokia2110>Nokia2110i>Nokia3110>Nokia5110>Nokia6110>Nokia7110>Mototrola V525>Motorola v600>Samsung D600>Nokia N80> Nokia E90>Samsung Omnia II>HTC Sensation>HTC One X>ASUS Padfone2>HTC One

Nem elérhető lge73x

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: HTC ONE
« Reply #1304 Dátum: 2012, 04 17, 12:21:51 »
ha esetleg nem, akkor van bármi más funkciója bootloader nyitásnak az egyedi ROM felrakásán kívül?

S-OFF gyakorlailag teljes hozzáférhetőséget jelent a particiókhoz,
nyitott bootloader + S-ON nem módosítható a HBOOT és RADIO

Nem elérhető concord

« Reply #1305 Dátum: 2012, 04 17, 12:23:22 »
Tehát Pontosítsunk:
Nincs szürke raktáron, ezért nem lehet rendelni, vagy a webshop hibája miatt? Ezt nekem nem tudták megmondani.
Nincs szürke raktáron csak fehér, ha lett volna módósították volna rendelésem, ezért szöszöltek rajta ennyit mire kiderítették.
A webshop hibája csak annyi, hogy nem ajánl fel színválasztást, egyébként a szürkét kíválasztva kellene kapni egy nincs raktáron jelzést. Most a szürke telefon van a képernyőn alaphelyzetben, mire izgatottan végignyomod a rendelés részleteit, a visszaigazolásból realizálod, hogy fehéret rendeltél. Bár valamelyik ablakban szerepel a szin kis betűkkel, de hát nem figyeltem, csak klikkeltem.
Ericson198>Motorola5200>Nokia2110>Nokia2110i>Nokia3110>Nokia5110>Nokia6110>Nokia7110>Mototrola V525>Motorola v600>Samsung D600>Nokia N80> Nokia E90>Samsung Omnia II>HTC Sensation>HTC One X>ASUS Padfone2>HTC One

Nem elérhető hynar

« Reply #1306 Dátum: 2012, 04 17, 12:33:47 »
S-OFF gyakorlailag teljes hozzáférhetőséget jelent a particiókhoz,
nyitott bootloader + S-ON nem módosítható a HBOOT és RADIO

bittedanke, kezd homályosodni  :ok:

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #1307 Dátum: 2012, 04 17, 12:42:05 »
Holnap érkezik...

Biztosan szép a fehér is, én kifejezetten fehéret akartam, végül szürke lett :) De tutira jó a fehér, szerintem annak is megvan a maga szépsége és eleganciája.
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető concord

« Reply #1308 Dátum: 2012, 04 17, 12:50:00 »
Biztosan szép a fehér is, én kifejezetten fehéret akartam, végül szürke lett :) De tutira jó a fehér, szerintem annak is megvan a maga szépsége és eleganciája.
Én is ebben reménykedem, mert nincs kedvem a T-hez bebattyogni cserélgetni.

Nem elérhető rigel

« Reply #1309 Dátum: 2012, 04 17, 12:51:40 »
Nincs szürke raktáron csak fehér, ha lett volna módósították volna rendelésem, ezért szöszöltek rajta ennyit mire kiderítették.
A webshop hibája csak annyi, hogy nem ajánl fel színválasztást, egyébként a szürkét kíválasztva kellene kapni egy nincs raktáron jelzést. Most a szürke telefon van a képernyőn alaphelyzetben, mire izgatottan végignyomod a rendelés részleteit, a visszaigazolásból realizálod, hogy fehéret rendeltél. Bár valamelyik ablakban szerepel a szin kis betűkkel, de hát nem figyeltem, csak klikkeltem.
Ez az, hogy nem jelzi. nekem sem, meg az ügyintéző is konstatálta, aki a hibát felvette. De nem ez az egyetlen hiba, ill. furcsaság...

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1310 Dátum: 2012, 04 17, 12:52:36 »
Haha, sejtettem ez lesz, de őszintén mire is számítottál?

Srácok, ti mit csináltok? Nyitjátok a bootloadert?
attól tartok,ha lesz is  S-OFF, akkor is a HTCDEV-os nyitás után lesz végrehajtható, szóval én úgy érzem egyelőre a nem akarják megkerülni a HTC új policy-ját!

Én nagyon hajlok a nyitásra......
Mire számítottam?!A htcdev.com-on nem egyértelmű az állásfoglalás a garanciával kapcsolatban.Emlegetnek teljes és részleges garanciavesztést egyaránt.Miután a folyamat visszavonhatatlan,tudni szerettem volna,hogy mit is jelent ez.A válasz tökéletesen elég is volt.
Abban ne légy biztos,hogy nem lesz megoldás s-offra hivatalos bootloader-unlock nélkül.
Az xda-n feltűnt egy jóember,aki a HTC-től meg tudta venni az egyik (hivatalosan S-OFF)tesztkészülékét.Talán azzal is lehet valamit kezdeni,meglátjuk.
Én még várok,bár fogy a türelmem... :D

Nem elérhető rigel

« Reply #1311 Dátum: 2012, 04 17, 12:53:56 »

Biztosan így van :) Sokaktól hallom ezt vissza, de nincs az az isten, hogy fehéret rendeljek,valahogy nem az én stílusom.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1312 Dátum: 2012, 04 17, 12:57:37 »
Igaz, a kép alapján valaki nagyon csúnyán összehajtogatta!  :D

Nem elérhető rigel

« Reply #1313 Dátum: 2012, 04 17, 12:59:58 »
Igaz, a kép alapján valaki nagyon csúnyán összehajtogatta!  :D
és még beépített villásdugója is van, töltő se kell hozzá,csak konnektor :taps:

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1314 Dátum: 2012, 04 17, 13:05:21 »
és még beépített villásdugója is van, töltő se kell hozzá,csak konnektor :taps:
Milyen praktikus, ez fel se tűnt, már rendelem is!  :D

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1315 Dátum: 2012, 04 17, 13:08:01 »
Igen,lehet root jogod s-off nélkül is,ha a hivatalos(htcdev.com)bootloader-unlockot megcsinálod.Ezzel is tudsz custom recovery-t telepíteni és főzött romot flashelni,root jogot igénylő alkalmazásokat telepíten(RootExplorer)de-mint előttem már írták-nem ad teljes szabadságot.A boot, recovery és system particiók hozzáférhetővé(írhatóvá) válnak,de pl. a radio,hboot nem cserélhető és a SIM lock sem írható át.

Nem elérhető hynar

« Reply #1316 Dátum: 2012, 04 17, 13:11:39 »
Igen,lehet root jogod s-off nélkül is,ha a hivatalos(htcdev.com)bootloader-unlockot megcsinálod.Ezzel is tudsz custom recovery-t telepíteni és főzött romot flashelni,root jogot igénylő alkalmazásokat telepíten(RootExplorer)de-mint előttem már írták-nem ad teljes szabadságot.A boot, recovery és system particiók hozzáférhetővé(írhatóvá) válnak,de pl. a radio,hboot nem cserélhető és a SIM lock sem írható át.

köszönöm!

Nem elérhető gyuri81

• buheráló
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300XXEMC2
« Reply #1317 Dátum: 2012, 04 17, 13:13:50 »
Valahol meglehet tekinteni a keszuleket? Speedshopban van esetleg kiallitott darab? Vagy esetleg T-nel ?

Tapatalk 2-vel küldve az én HTC HD2-ről
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető concord

« Reply #1318 Dátum: 2012, 04 17, 13:15:52 »
Biztosan így van :) Sokaktól hallom ezt vissza, de nincs az az isten, hogy fehéret rendeljek,valahogy nem az én stílusom.
Én is ezt gondoltam, de mivel a legegyszerűbb módja, hogy a pénzemet a lehető legrövidebb időn belül visszakapjam, ha átveszem és személyesen visszaviszem. Max így adok egy esélyt hófehérkének, hogy hatással legyen rám.

Nem elérhető oromis

• 私わミシです
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy Note II
« Reply #1319 Dátum: 2012, 04 17, 13:25:09 »
Aki kíváncsi, hogy hogyan alakult 3. töltésemtől 4. töltésemig az akkuidő, annak itt egy kép.
- 1 óra 41 perc képernyő használat automata fényerőn
- 16 perc 21 másodperc telefonálás (ez 6 telefonhívás volt)
- 50 perc WiFi Hotspot - (ASUS Eee PAD Transformeremet tápláltam egy megbeszélésen nettel :) )
- 1 óra netezés
- 30 perc Online Rádió hallgatás, mindezt bluetooth-on közvetítve a fejhallgatómnak
(Android OS ébren tartása 3 óra 41 perc volt.)

És íme a kép: You are not allowed to view links. Register or Login

A képernyőhasználat azért mindent visz :)
Ja és arcfelismerős telefonzár - az újdonság erejéig - úgyhogy minden bekapcsoláskor kamerát tol a képembe, az is húzza azért az akksit. Főleg, hogy nem 3-szor kapcsoltam be ma :) Inkább 103-szor :)
Evolúció: Nokia 3310 - Nokia 3100 - Sharp GX-17 + iPAQ 1940 - Samsung E250 - BlackBerry Pearl 8100 -  HTC Touch PRO - HTC HD2 - HTC One X - Samsung Note II

Nem elérhető rigel

« Reply #1320 Dátum: 2012, 04 17, 13:34:39 »
Én is ezt gondoltam, de mivel a legegyszerűbb módja, hogy a pénzemet a lehető legrövidebb időn belül visszakapjam, ha átveszem és személyesen visszaviszem. Max így adok egy esélyt hófehérkének, hogy hatással legyen rám.

Egyértelmű, ha véletlenül megrendeltem volna, én is így csinálnám.

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1321 Dátum: 2012, 04 17, 13:52:58 »
Ezt nem vágom... Én most rendeltem meg és 21-én hoznák elvileg :O Nem vágom mi van... Szombaton? GLS nem is dolgozik aznap, ha jól tudom :( Péntekre félre rakattam egyet magamnak szegeden már, de azért rendeltem meg neten, hátha csütörtökön kihozzák... Meg ha 20-ától lehet kapni, akkor itt valaki hogy kaphatja meg holnap? Ez nekem nem tiszta :O
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rigel

« Reply #1322 Dátum: 2012, 04 17, 14:00:54 »
Ezt nem vágom... Én most rendeltem meg és 21-én hoznák elvileg :O Nem vágom mi van... Szombaton? GLS nem is dolgozik aznap, ha jól tudom :( Péntekre félre rakattam egyet magamnak szegeden már, de azért rendeltem meg neten, hátha csütörtökön kihozzák... Meg ha 20-ától lehet kapni, akkor itt valaki hogy kaphatja meg holnap? Ez nekem nem tiszta :O
Szombat munkanap lesz. Hosszúhét :'(

A hplnapi kiszállítás nekem sem tiszta, van néhány anomália a webshop oldalán...

Nem elérhető concord

« Reply #1323 Dátum: 2012, 04 17, 14:02:09 »
Korrekt. Új előfizetést kiválasztva elnyomogattam a megrendelést az időpontig, és 21.-ét adott fel. Hogy az én esetemben az előfizetés megújítása, vagy annak nem publikus tarifája miatt hozzák már holnap, nem tudom.
Szerk: végignyomtam előfizu megújítással mivel 13:00 óra után vagyunk, már nem holnapra, de 19-re írja a szállítást.

Nem elérhető rigel

« Reply #1324 Dátum: 2012, 04 17, 14:04:58 »
Ha megrendelted ma, holnapra igazolják vissza a kiszállítást, holott megjegyzésben ott van az akciós listában, hogy 20-áról. Na most akkor mi van?:shock:
Nem lehet kapcsolatponttal fizetni, nem lehet színt választani (ha azért mert nincs szürke, akkor miért nem jelez készlethiányt?) brr.