0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Én is most próbálgatom és igaz. De a front kamera megy végső esetre, bár engem ez a hiba nem zavar. XDA a galériát is írják, de nálam annak nincs hibája.
A camera ics+ -t felrakva működik. Bár még egy próbát lehet tenni, hogy az előző romból bemásolni a camerát.Galéria nálam is jóGalaxy S2 <~> Bezke_Aokp
Ez hol érhető el?
Innen You are not allowed to view links. Register or LoginGalaxy S2 <~> Bezke_Aokp
Sziasztok,valószínű, hogy én baltázok el valamit, de ha felrakom a ROM-ot, az egyik legalapvetőbb funkció, a Rendszerbeállítások elérhetetlenek. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?Köszönöm előre is!
AOKP 04.16.Offical build 32.You are not allowed to view links. Register or Loginwipe ajánlott.
Rádió, akit érdekel: [ Az audiónál válasszátok az s2-t. Jó szórakozást! Moderator Comment Ezentúl légy figyelmesebb, most én is szívok veled!!!
Egész jó a srác cyan témája. Nekem nagyon bejön Itt a fóruma: You are not allowed to view links. Register or LoginInnen meg lehet tölteni: You are not allowed to view links. Register or Login
telepítést rontottad el, rakj fel egy cyanogent, hagyd elindítani utána full wipe bezke és gapps cmw böl. igy menni fog.
Igen, mondhatni ösztönöztem egy kicsit.
Jantsi: köszi a tippet, de sajnos nem vált be. Fent van a CM9, ráraktam az AOKP-t és a Menü/Rendszerbeállítások és a Menü/Alkalmazások kezelése sem megy. Nem lehet kernel probléma? Bár gondolom megfelelő van a ROM alatt....Szóval passz, sztem egyelőre visszatérek a CM9-re, de ha van még valami ötlet, szívesen fogadom.Thx!És még vmi: próbáltam mind3 launcher alatt....
Nekem is volt ilyen problémám. A cm 9 nek be kellett bootolnia. utána ujraindít recoveryben, 3wipe, install Bezke, aztán install g apps. Ekkor már nem volt probláma semmivel. Ha nem igy probáltad akkor menni fog, ha igy csináltad akkor fogalmam sincs mi a gond.
Na hát azért valóban segítettem, és a contacts az általam mutatott apk tool-al tökéletesen használható. Nem írogatok pm-et mert valóban nincs időm. Mint mondtam napi pár percem van már csak a fórumokra, így nem tehetem meg hogy a több száz innen-onnan érkezett pm-ekre válaszoljak. Ezen időmet inkább a romokra szánom. sorry. Viszont most egy hétig látni sem fogtok nagyon, utána remélem lesz szabadidő /egy kicsi/Államvizsga-nyelvvizsgák, hmmmm.Bye
Nos igen, veszélyes a szakma copyrights meg miegymás.Itt a free teszt verzió.:You are not allowed to view links. Register or Login
Helló! Miért nem tudok letölteni marketröl? folyamatosan azt irja hogy nem kompatibilis az eszközzel!
DPI-t nem állítottad el?
de, és probáltam visszaállítani de utána sem megy. ennek lehet köze hozzá?