Hiba lenne azt nézni, hogy ez azért van, mert magyarok vagyunk.
Mostanában gyakran olvasom az xda fórumait és ezt is. Nagyon sokan felfokozottan várják az ICS-t. Dobálnak fel mindenféle kiszivárgott romokat, cm9-t. Amivel nem lenne baj, ha elfogadjuk ezek állapotát. Ez-az nem vagy nem úgy működik, ahogy kéne, vagy egyáltalán nem elérhető.
Viszont a többség nem tájékozódik, nem olvassa el még csak a changelog-ot sem. Jönnek állandóan a frusztrált kérdéseikkel, hogy ez miért nem megy, nem látja, nem csinálja.
Ilyenkor megértem a fejlesztőket, hogy sokkot kapnak
Ők dolgoznak gőzerővel, hogy még ezekből is valami működő csodát csináljanak. Olyat ami elfelejteti a felhasználóval, hogy ezek nem végleges verziók. A lelketlen felhasználó pedig csak azt látja ami nem jó
Codeworkx is párszor bezárta a fórumát, és nála is elszakad a cérna
Én január óta használom a cm9-t. A kinézete, felhasználói élménye megfogott egyből. Elfogadtam, hogy amíg nincs forrás nem tud minden funkciót. Nem is reklamálok. Így is tetszik, használom. Akinek hiányoznak a még nem megoldott funkciók, használjon jól beváltat. Ez nem erőszak kérdése, józan mérlegelés és döntés. És nem azzal zsibbasztani a fejlesztőket, hogy mikor lesz már jó minden. Ők is arra törekednek, hiszem.
Ebben a felfokozott helyzetben Bezke egy olyan portolással állt elő, amit szerintem még nem is várt senki. Egy még nem teljesen működő rendszerre hozott 2 projektet is. Ezek már önmagukban is óriási dolgok, számomra biztos
Az sgs1 fórumban láttam már ezeket és borzasztóan tetszett. Örültem is mikor itt megláttam.
Őszinte leszek, nem néztem meg Paradoxxx munkáját. Nem raktam fel, nem teszteltem. Viszont az tény, hogy minden rom lesz valamiből, lesz valakinek a munkájából. Ahol jogos elvárás lehet, hogy legalább a belefektetett munkát ismerjék el. Bezke is megérdemli, hogy legalább ennyit kapjon. Ismerjék el a munkáját! Megérdemli. Itt jön az, hogy mivel mindenki várja azt a nyavajás
ICS-t, mindenki oda akarja magát tenni, mindenki kicsit izgatottabb. Érzésem szerint ezek a tényezők együttesen juttatták ezt a helyzetet oda ahol most van.
Mostmár pár nap, március 10-én itt az ICS. Mindenki megkapja amit akar.
Bocs, ha egy kicsit hosszúra sikeredett. Sajnos az angol tudásom nem teszi lehetővé, hogy ezt az xda-n is megtegyem. De megtette helyettem egy nagyon kedves ismerősöm, akit emiatt ki is zártak egy hétig. Ö nem volt higgadt
Bezke Köszönjük a munkád és minden elismerésünk!
Anzo neked is, mert használtam a munkád én is.
Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.