0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Szép, gyors, stabil és eddig nem fagyott egy alkalmazás sem . Szerintem maradok a Batistán, mivel GB-n is nagyszerű rom-kat alkotott. Ezzel a NEAK kernellel szépen muzsikál. Mi lesz ebből később
Nekem megfagy TB aktiválásánál...kipróbálok egy újabbat..
Ez a rom mennyire szereti a kernelcserét..? Mert ugye folyton cserélgetik benne....bármi mehet rá?
Én SiyahKernel-el szoktam használni,azzal,ment rendesen,de abyss-al sem volt baja...
És erről a NEAK-ről van valami vélemény..?
Na most már jó Gyönyörű...
hogy oldottad meg a TB fagyást?
Megy egy PÜ!
rádugtam az usb kábel, ugy lefagyot mint a sicc, ezen a rom-on,mert feltettem.abyss fel,egyböl ok minden,videólejátszó, zenelejátszó, gyári?már raktam rá ,de azért ilyeneket nem kéne kihagyni
Nekem eddig nincs gond a NEAK-kel...mintha nagyon enné az akksit...84%-on volt, mikor felment a rom...ez volt 11 körül...szinte 0 nyomkodással, csak TB-vel visszatettem a programokat...és most 74-et ír..
aksidőben a speedmod a legjob, már én is váltottam rá.
És ez a Batista nem kényes a kernelváltogatásra?Előtte milyen wipeok kellenek?Valamint nektek is van indításnál egy "kép",hogy SGS2 ICS(ItalianCustomStyle)....tararara és hogy xy kernel?
Mehet CM9-es rekovery-re rá?Természetesen full wipe.
Valaki segíthetne,hogy hogyan tudnám megoldani,hogy az usb rádugásánál ne "mtp" v. "ptp",hanem tár csatlakoztatása legyen.
NEAk Siyah-val fel sem veheti a versenyt...legalábbis ebben a ROM-ban Wifire alig akart felmászni neakkel...siyahval 10 mp-en belül fent van.
Usb hibakeresés be van pipálva?
Be van a Sensation rommal ment ez rendesen..