Sziasztok,
Én eléggé új vagyok ezen a fórumon, ezért sem akartam nagyon beleszólni az itt olvasottakba.
Nekem elsőre sikerült ezt a ROM-ot is felrakni.
Én felraktam a gyári LPQ ROM-ot. Ezt rootoltam a megfelelő CF kernellel. Azt tudni kell, hogy aki GB-ről jön át, az mindenképpen csináljon manuálisan egy wipe-ot, mert a LPQ nem csinál magától és olyan rendszerkülönbségek vannak, amik miatt szerintem elengedhetetlen, ha csak nem akarunk sok FC-t látni, esetleg bootloopot. Szóval fent van a gyári LPQ és a root kernel. Ezt én mind ODIN-nal toltam fel, mint legtöbbötök. Ezek után én beállítottam a telefont, testreszabtam. Majd idekeveredtem. Itt megláttam az LPQ PFC teszt-et. Ezt felraktam. Használtam. Itt már nem kellett a wipe. Minden beállítás maradt. Kicsit később megjelent az LPQ PFC HOLO. Itt olvastam mindenfélét. Majd fogtam és recoveryből felraktam ezt és a hozzá kiadott CONTACT FIX-et. Tehát ROM install és rögtön a CONTACT FIX. Közte nem csináltam reboot-ot. Természetesen utána igen és ismét semmi wipe csak a restart. Azóta is büszke és elégedett felhasználója vagyok ennek a ROM-nak. Remélem ha nem is mindenkinek fog ez így működni, de sokatoknak segít.
Üdv: Katsu