0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
"A(z) android.process.acore folyamat leállt" üzenettel indul...
Mindenképp kipróbálnám ezt a romot. GB romra full wipe-al fel lehet dobni cwmböl nem?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nekem az első verziód tetszik az újból a launchert ki tudom szedni és átrakni az első verziódba? Ha átrakható, hol és milyen apk-t keressek?
Feltettem az ftp-re:You are not allowed to view links. Register or Login
Felraktam az ics1400.apkt, működik minden. Egy kérdésem lenne az időjárás felett jobbra az akkukijelzést nem lehet eltüntetni? A három számos kijelzés egy kicsit sok.
Természetesen ellehet.Launcher settings/Launcher Status Bar Settings/Show Status bar/ pipa ki
Még egy beállítás kérdésem lenne, az alkalmazásoknál a Widgets fül beállítható-e úgy, hogy ne egy ablak ugorjon fel, hanem lássam a kiválasztható lehetőségeket. Pl: időjárásnál van 4 méret lehetőség.
Azt nem látod csak be tudod állítani, hogy pl 4x1 vagy 4x2 ill. 4x4-es legyen. Ezt utólag is tudod módosítani hosszan nyomsz a widgetre, edit és a keretet akkorára állítod amekkorát szeretnél.
Az LPB-be volt ilyen lehetőség, a Widgetsbe is lehetett lapozni és a fenn levő programokból lehetett widgetet választani. Akkor lehet, hogy ez egy másik ICS verzió.
Igen ez nem az alap Trebuchet launcher abban valóban volt ilyen lehetőség.
Elvileg mehet. Ha gond lenne akkor rakd fel odinnal a gyárit és utána ezt.
Rendben, köszi!Töltöm le a stock LPH-t aztán bepróbálom.CF féle triangleaway működik vele?Nem próbáltátok még?
Oké, köszönöm, az alap Trebuchet launcher nincs LPH-ra? Esetleg, ha ezt felrakom?You are not allowed to view links. Register or Login
igen jo.RootExplorer-vel a system/app-ba bemasolva.Ujrainditas, mert csak igy települ megfelelöen.
Tökéletesen működik köszönöm a segítségeket.
És wipe-oltál előtte, vagy stock lph-ra tetted egyből wipe nélkül?Ez a tárcsázó a gyengém de valami nem passzol.