Üdvözletem mindenkinek. Végigolvastam az egész témát, lépésről lépésre.
De a problémám adott maradt.
Adott egy Navon Platinum 10-es tab. A szóbeszéd szerint a Vol + és a Bekapcs gomb egyszerre nyomásával előjön a Recovery menü. Hát nekem nem jön elő. Előjön az Android fejecske, majd utána nagy fehérségben a navon 10 embléma, majd az android logonál megáll... szépen csillog csak sosem tölt be.
Másik szóbeszéd szerint az Eclipse nevű programmal ki kell törölgetni a dalvik-cache mappa tartalmát egyesével. Felismeri a program a Tab-ot, csak éppen az összes fájl r -r magyarul csak olvasható fájlokat tartalmaz, így nem lehet törölni.
A 3. szóbeszéd szerint adott a készüléken egy reset gomb, amit nyomva tartva közben az USb kábelt csatlakoztatva Download módra áll a készülék és a LiveSuite programmal cserélhető ROM.
Letöltöttem a ROM-ot, csak épp a baj az hogy ha nyomom a reset gomb-ot, sosem ismeri fel a gép, és a tab sosem kapcsol be.
Próbáltam már megannyi féle gomb kombinációt, de egyik sem volt sikeres.
Már 3. hete küzdök ezzel a géppel, de nem jutok egyről a kettőre.
Csakis úgy ismeri fel a gépem a készüléke ( win7 ) hogy Android és van 3 meghajtó.....
Hiába van fent az ADB driver.....
Úgy körülbelül ennyi lenne a történet, és azért őszintét megvallva kicsit idegesít a dolog.
Ha valakinek van valami ötlete az kérem jelezze, előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.: Zoli