Szevasz!
Angolok nem tudom dolgoznak-e, nem olyan népség.
A Toshibára elöző írásom óta találtam megoldást, persze 5 napi kotorászás is segített kitisztítani a tennivalókat.
Már tegnap meg előtte is küzdöttem a Java SDK meg társa telepítésével, mert csak azon keresztül DOS szerű "gyalogos" parancsokkal lehet feltenni a Recoveryt, onnan már könnyű, de már bejutottam "parancsoltam" (reboot..), most szedtem ROMokat, meg egyebeket, holnap veszek egy levegőt, nekiugrok.
Olyan infot is szedtem (ezért kell sokat, mindenhonnan olvasni), hogy a bejutás: power_ elenged_röccen_power gyorsan 3*_utána vol+. Ez rendben van, de ha 4* nyomok powert, brick ("elveszett")
lesz a TAB...
Na, neked sok sikert, ha hétfőn, hát hétfőn, de legyen.
Üdv: StMiklos
Na végre tegnap megérkezett a masina. Az angolok tényleg nem kapkodták el a dolgot. Hétfőn az eladó feladta de még csütörtök estig egy raktárban csücsült míg átjött Bp-re aztán tegnap délelőtt ki is szállította a DHL.
Jelenleg most van két masina. Igaz egyik használhatatlan, képernyő törése, repedése miatt. Várom mi lesz annak a sorsa, írtam az eladónak hogy megérkezett, ez a termék hibátlan. Köszi. Küldje a címet és a pénzt aztán elrendezem hogy a sérült termék a gyárba kerüljön. Legalábbis így egyeztem vele.
Ainol Novo 7 Crystal ARM dual core A9, Amlogic8726-M6, 1,5Ghz CPU, dual Mali400 GPU, 1GB DDR3 ROM- első benyomások tökéletesek.
- amitől féltem az a túlzott hamar lemerülés és a gyenge wifi jel. De kellemesen kellett csalódnom, mert ezeket az akadályokat amit én tételeztem fel is tökéletesen veszi, legyűri.
Ma megpróbálok egy két játékot, hogy lássuk mit tud e téren.
Billentyűzetes tartód, táskád megérkezett? Milyen? Ez ügyben szeretnék érdeklődni hogy mit érdemes frissíteni ha csak a nyelvezetet és a betű kiosztást szeretném bővíteni, magyarítani. Jelenleg az angol van, multi language-ben benne volt sok nyelv, de a magyar nem. Tehát ilyen ékezetes betűket nem tudok előhozni. Bár van rövid ö, de pl. ő nincs stb..