0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hová lett az úthengerelés az új verzióból?
Újra elkezdtem használni. Érdekes. Fél év alatt sokat fejlődött úgy tapasztalom. Egy-két dolog még nem tiszta, de majd biztosan rájövök.
Csak pozitívumokat tudok írni, nagyon jó, elvitt mindenhova. "Tapatalk 2"
január óta miben nap ezzel közlekedem pesten, szóval elég jól ismerem már a nyűgjeit.. valóban ritkán kell felülbírálnomörülök, hogy elégedett voltál vele Sent from SGS III GT-I9300
Fel tudlak venni valahogy/felvehetlek barátnak? "Tapatalk 2"
persze, facebookon ha bejelölsz, az megjelenik a wazeen is.Dr. Nagy Marcell, a profilképen ott a waze logóSent from SGS III GT-I9300
Megvagy. "Tapatalk 2"
Jujj, tehát fogócskázni is lehet Waze-zel...
Ez nem tud olyat, mint a google navi, hogy helyelőzmények?
Dehogynem, a navigálásnál ott van alul, csak csukd le a billentyűzetet a vissza gombbal!Van ott minden!
Nem erre gondoltam, de rosszul tettem fel a kérdést, bocsánat.Szóval arra gondolok, hogy az egész útvonalamat vissza tudom-e nézni? Mikor, melyik nap, hol voltam stb.
Ja, olyanról nem tudok.De hol van olyan a G Navi-ban? Nem használom, de megnézném, mit tud.
Google térkép, helyelőzmények.
de, tudjamenj a You are not allowed to view links. Register or Login oldalralépj bea dashboardon bal oldalt megtalálodSent from SGS III GT-I9300
Na, most meg ezt is nézhetem meg, hát mikor kezdhetek játszani végre?!?!?
pihi, épp nem megy, utánakérdezekSent from SGS III GT-I9300
De jó.
meg is van:You are not allowed to view links. Register or Loginott belépszutána bal oldalt kék színnel drives füljó böngészést!Sent from SGS III GT-I9300
Na, ez remek. Tegnapi nap mondjuk még hiányzik, mert ugye 24 óránként frissül. Szerkeszteni szeretném a térképet, mert itt Tatabányán az egyik egyirányú utat kétirányúnak jelzi és zavar, mert arra járok minden nap és be akar vinni...