Meghajtom fejem LE¬_VENTE kolléga előtt, és ismét írogatom a címeket a programba. Kétszer is kihúzott a bajból! DE! Ma 08.25. szombat 12óra, megint meglepett. Azzal kezdődött, hogy Gyáli úti METROtól áttervezett a Rákóczin Budára majd a Margiton vissza pestre. Én hinni akartam neki, de a Rákóczi úgy be volt állva, mint a cövek, ha akartam volna sem tudtam volna felmenni rá. Mivel nem láttam wazert a térképen elképzelhető, hogy addig még egyikünk sem járt ott, tehát nem rovom fel hibának. 16 óra tájban vissza megint csodát művelt, de szerintem ez már programozói hiba lehet. A Margit pesti hídfője alól indultam volna vissza a Gyálira. Úgy gondolta, hogy menjek vissza az Árpád hídon Budára majd a Rákóczin vissza Pestre. Az egész város valahol hűteni próbálta a fejét, üres kihalt utcák, 16 perc helyett 28 perces kerülőt tervezett, de miért? Onnan ismét vissza a Margithoz, megint Budán keresztül tervez és ismét 13 perccel hosszabban. Miért gondolja, hogy a Budai oldal gyorsabb. Azt már nem is mondom, hogy egy taxissal fogadtam, amit elbuktam, és ezeknél az utaknál gyorsabb is van. A fent említett útvonal 23 perc, hétköznap, 17 óra magasságában.