0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hát.... Egy sima újraindítást követően jó lett.... Semmi mást nem csináltam.
Szépnapot mindenkinek.nálam egy hiba merült fel eddig. Felraktam a gyárit szüz gépre.Aztán a sajátom amit az Omega (LPH) kiadott ramjából főztem , kicsit átszineztem. A hiba:Lezárás után kb 2 s és visszavillan a kép. Ha a My Fajls ban vagyok akkor is bevillan valami kis kép .Ez miért lehet?
Nálam is visszavillan, szerintem a crt-off, próbáld kitchenben lecserélni. Neked van deep sleep mód? Enélkül 200 MHz-n ketyeg folyamatosan és merül....
az hagyján,nálam a b,,, betüs rom volt fent ,lpb- és 800 -zon pörgött,,,deep sleep meg nuku,képzeld ott hogy merült
Voltage control vagy efélével sem tudtad lerakni 200-ra?
Üdv.Én a 3.0 nyúzom vagy másfél hete.Egy hiba amit nem tudtam,akartam megoldani a SD-re telepítés.Tehát a SVOX pl nekem azóta sem megy.Azonkívül nem adódott hiba.Valószínű más SD-t használó progik sem települnének ,de mást nem akartam használni.
Ismert hiba minden ICS -romnál.Beállítások/Tároló/SD kártya leválasztása, telepít, vissza mountol.
Nekem nem a belső memóriára, vagy SD-re, hanem belső memóriában vagy SD-n lévő apk-t nem tudok felrakni, mert a bejövő ablakon nem aktív a telepítés gomb, csak a mégse. Én valami google által eltárolt konfig-ra gondolok, hogy visszatölti, mert egy ideig lehet, aztán megszűnik végles a lehetőség. Azért írtam, hogy wipe cache után két dolgot telepítettem, aztán már a harmadikra nem volt aktív telepítés gombom. Market-ből simán ment amit én használok.
nem tom, gyerekek,nekem batista-n minden féle telepités megy mindenhonnan, és még csak jph-sem raktam alá, gb-re tettem.
Jól van, tudjuk, leírtad egy párszor, bosszant is rendesen, hogy nekem nem megy.
Van 3.2. Nálam blackblue tök jó.Korábban kérdeztem a telepítés gomb inaktivitását. Úgy tűnik a screen filter okozza.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tény.Tényleg jól fut. Egy gond van vele ismét ami engem zavar.(Lehet csak azért mert nem tudom az okát) Lezárás után visszavillan a képernyő.
Akkor szokd meg, mert ICS-nél ilyen. Kivéve CM9 és MIUI
tehát lényegében szokj hozzá minden -oz mert az ics az ilyen én nemszokok.már vissza is ment a gb-ezerszer jobb.
Ahogy érzed bátya Nekem meg az ICS a jobb