2024, 11 28, 13:17:45

Szerző Téma: [ROM][XWLPF][03Jun]●●●●►►Omega v14●► --- [05/17]Omega v3.0◄AOKP►  (Megtekintve 27817 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
Re: [ROM][XXLP4]◄Omega v9.0 Android 4.03►
« Reply #150 Dátum: 2012, 04 11, 09:48:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Feldobtam a Batista70 után a ROM-t, de több dolog sem tetszett (Omega v9.0 ICS).
- ICS témás verziót telepítettem, de szinte félkész témázás, mert fele black-blue és nem hivatalos ICS
- témázásból adódó minimális rendellenességek (összehúzott, félig látszódó png-k)
- teljesen felesleges alkalmazások (nem értem miért tűzdelik teli a rommerek, hiszen utólag bárki telepíthet)
- hiányolom a Batista70 névjegyzék, telefon, üzenet appját (nem gyári, teljesen más stílusú kinézet)
- minek bele két óra app?
- widgeteknél (glo launcher ex) nincs csoportos rendezés
- még mindig nem vagyok kibékülve a SuperSU alkalmazás lassúságával
- screenshot progi kifagy, mert a SuperSu nem ad neki jogot
- nem találkoztam még fc-vel (elkiabáltam: "A naptár tároló leállt")

Hogy pro is legyen (siyah kernellel):
- gyors és gördülékeny
Akkor a black-blue-ra nagyobb hangsúlyt fektethet, mert az majdnem teljeskékfekete. Ebben óra csak 1 van. Én Apexet használok, az jól megy, tud csoportot is, nálam screenshot nem fagy, nagyon ritkán tapatalk kilépéskor, egyéb fc nem volt. Nem témázok, így erre nem tudok mit írni.
Nekem így úgy megy, hogy full wipe már régen volt, pontosan omega 6, 7, 8, VK, 9 óta nem.
Egyébként Abyss1.7-tel most, és az undervolt sem fagyaszt, már az utolsó oszlop szerinti legalacsonyabb feszeken megy 800 MHz-ig fél napja, majd csökkentem a magasabb frekvenciákon is, meglátom...

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #151 Dátum: 2012, 04 11, 10:29:05 »
Akkor a black-blue-ra nagyobb hangsúlyt fektethet, mert az majdnem teljeskékfekete. Ebben óra csak 1 van. Én Apexet használok, az jól megy, tud csoportot is, nálam screenshot nem fagy, nagyon ritkán tapatalk kilépéskor, egyéb fc nem volt. Nem témázok, így erre nem tudok mit írni.
Nekem így úgy megy, hogy full wipe már régen volt, pontosan omega 6, 7, 8, VK, 9 óta nem.
Egyébként Abyss1.7-tel most, és az undervolt sem fagyaszt, már az utolsó oszlop szerinti legalacsonyabb feszeken megy 800 MHz-ig fél napja, majd csökkentem a magasabb frekvenciákon is, meglátom...
Az apex és nova launcher nálam alapból kizárva, mivel nem tudják kezelni megfelelően a desktop visualizert... Ha két egyforma szélességű képek rakok ki a home-ra egymás alá, az egyik kisebb a másiknál (holott teljesen egyforma a két kép).

Én sem témázok... Alapból 3 féle Omega van, gyári, black-blue, ics témával. Azért rimánkodtam, mert az ics téma sem ics téma, hanem egy black-blue-ics keverék.

Fagyások: a screenshot progit még elindítani sem tudtam eddig, mert a SuperSU nem ad jogokat neki. A Naptár tároló leállt hibaüzenet után pedig olyannyira belassul a telefon, hogy alig vánszorog valamerre.

Fogyasztást még nem tudom, mert most raktam fel. De ha így első nekifutásra kellene döntenem, akkor a Batista70 FoxHound a legjobb ICS rom.

Nem elérhető lgeza

« Reply #152 Dátum: 2012, 04 11, 11:42:03 »
Az apex és nova launcher nálam alapból kizárva, mivel nem tudják kezelni megfelelően a desktop visualizert... Ha két egyforma szélességű képek rakok ki a home-ra egymás alá, az egyik kisebb a másiknál (holott teljesen egyforma a két kép).

Én sem témázok... Alapból 3 féle Omega van, gyári, black-blue, ics témával. Azért rimánkodtam, mert az ics téma sem ics téma, hanem egy black-blue-ics keverék.

Fagyások: a screenshot progit még elindítani sem tudtam eddig, mert a SuperSU nem ad jogokat neki. A Naptár tároló leállt hibaüzenet után pedig olyannyira belassul a telefon, hogy alig vánszorog valamerre.

Fogyasztást még nem tudom, mert most raktam fel. De ha így első nekifutásra kellene döntenem, akkor a Batista70 FoxHound a legjobb ICS rom.
Batistaból 0.5-ös volt fenn nekem 03.18.-án, de nekem nagyon fagyott, és akadt folyamatosan, így nálam akkor nem jött be. Az az igazság, hogy a kiváncsiság megesz, hogy melyik a jobb, de már annyi időt elcsesztem, hogy most ez megfelel. A kinézet meg erősen szubjektív, kinek melyik tetszik, kinek mi a fontos, hogy éppen úgy működjön stb. Például sokan megköveznének, hogy a zárkép feloldásból nem tetszik sem a két útu, sem a 4 irányú, ha esemény van úgyis oda jutok a sima simítósnál is, nekem ez jön be. Egyébként ne legyen tiri-tarka, de például itt is dialer one-t használok, mert magyar T9-et is megszoktam SPB-WM-ből, az meg ződ!... Ennyit a külcsínről. Én azért sem full-wipe-olok, mert rengeteg idő mindent újra beállítani. Eddig amikor full-wipe nélkül rossz lett, akkor titaniumos visszaállítás után is voltak gondjaim, így ezt sem használom, maradok ezen a főzött-stock alapon, mert így még tudom a romokat cserélgetni törlés nélkül.
Tökéletes GB-n sem volt, persze bőven megfelelő volt, mégis ott is kerestük a jó megoldást, itt is csak így lesz, csak erőforrás kérdése.

Nem elérhető jveres

• PDA: SGS 2
  • PDA ROM: Omega ICS v15 4.0.3 + XWLPG
« Reply #153 Dátum: 2012, 04 11, 13:05:51 »
Batistaból 0.5-ös volt fenn nekem 03.18.-án, de nekem nagyon fagyott, és akadt folyamatosan, így nálam akkor nem jött be. Az az igazság, hogy a kiváncsiság megesz, hogy melyik a jobb, de már annyi időt elcsesztem, hogy most ez megfelel. A kinézet meg erősen szubjektív, kinek melyik tetszik, kinek mi a fontos, hogy éppen úgy működjön stb. Például sokan megköveznének, hogy a zárkép feloldásból nem tetszik sem a két útu, sem a 4 irányú, ha esemény van úgyis oda jutok a sima simítósnál is, nekem ez jön be. Egyébként ne legyen tiri-tarka, de például itt is dialer one-t használok, mert magyar T9-et is megszoktam SPB-WM-ből, az meg ződ!... Ennyit a külcsínről. Én azért sem full-wipe-olok, mert rengeteg idő mindent újra beállítani. Eddig amikor full-wipe nélkül rossz lett, akkor titaniumos visszaállítás után is voltak gondjaim, így ezt sem használom, maradok ezen a főzött-stock alapon, mert így még tudom a romokat cserélgetni törlés nélkül.
Tökéletes GB-n sem volt, persze bőven megfelelő volt, mégis ott is kerestük a jó megoldást, itt is csak így lesz, csak erőforrás kérdése.
Ezzel én is így vagyok. Úgy 1 hónapja elcsesztem egy csomó időt mindenféle ROM-ok felrakásával és végül az Omega (v5.1) volt az, ami a számomra elfogadható hibaszint mellett működött. Azóta pedig csak tovább javult. A Batistával én is szemezek csak hát idő...

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 (N9005)
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
« Reply #154 Dátum: 2012, 04 12, 00:22:45 »
Az eddig kipróbált kb. 10 féle ROM módozat közül még mindig ez a nyerő nálam. :ok: A Sensation jön utána. Este kipróbálom még az Ottoman-t, mert jónak tűnik, illetve a Turkbey-ből most az új verziót. Aztán meglátjuk, mert többet már nem válogatok, véglegesre keresek valamit és eddig ez a nyerő. :taps:
Mercury

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #155 Dátum: 2012, 04 12, 11:41:21 »
Az eddig kipróbált kb. 10 féle ROM módozat közül még mindig ez a nyerő nálam. :ok: A Sensation jön utána. Este kipróbálom még az Ottoman-t, mert jónak tűnik, illetve a Turkbey-ből most az új verziót. Aztán meglátjuk, mert többet már nem válogatok, véglegesre keresek valamit és eddig ez a nyerő. :taps:

Ottomant felejtsd el...szégyengyalázat...belerak egy témát úgy, hogy némelyik ikon témázott, némelyik nem....amik a topikjába vannak képek..na a rom pont nem úgy néz ki :D

Omega, Criskelo, Batista....nekem ezek jöttek be eddig...én is kipróbálom a türkbeyt majd :ok:
Viszont ha mindegyik rossz....akkor tuti Omegához térek vissza...az a legjobb :ok:

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #156 Dátum: 2012, 04 12, 15:42:13 »
Ottomant felejtsd el...szégyengyalázat...belerak egy témát úgy, hogy némelyik ikon témázott, némelyik nem....amik a topikjába vannak képek..na a rom pont nem úgy néz ki :D

Omega, Criskelo, Batista....nekem ezek jöttek be eddig...én is kipróbálom a türkbeyt majd :ok:
Viszont ha mindegyik rossz....akkor tuti Omegához térek vissza...az a legjobb :ok:

Kösz az infót! :ok: Kár érte, mert jónak tűnt, de így felejtős... Akkor még marad egy próba a Tukbey-vel, illetve most, hogy írtad ránézek a Criskelo-ra is, de ha az sem, akkor végleg Omega. ;)
Mercury

Nem elérhető lgeza

« Reply #157 Dátum: 2012, 04 12, 18:00:45 »
A Turkbey nekem LPQ-nál volt fenn 5  napig. Jó volt, aztán jött az LP2 belőle, az nekem nagyon sokat fogyasztott, így Lite'ning-re váltottam, de az nekem fagyogatós lett, lehet, hogy csak full wipe kellett volna, de azt nem akartam. Turkbey nekem teszett, nem csicsás, 3D ikonok, beszélgetés rögzítés, meg még egy valami tetszett. Stabil volt. Aztán  Omega 6,7,8, VK aztán 9. Ez jó, bár néha van FC, de nem fontos, és nem rendszer programoknál.

Nem elérhető lgeza

« Reply #158 Dátum: 2012, 04 12, 21:43:48 »
Az SGS2 deep sleep üzemmódban van telefonálás közben, ezt véltem felfedezni, most próba 1.8 Abyss. Nincs gond, gyors továbbra is
.

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #159 Dátum: 2012, 04 12, 23:43:08 »
No, végére értem a rom próbálgatásnak. Amúgy csak a kíváncsiság miatt végül feltettem az Ottoman-t is. Valóban fura a félig témázott ikonokkal, viszont ha teljesen meg lenne csinálva, akkor még talán át is váltanék rá. Persze ezt elsősorban a kinézete miatt, mert ami meg van benne csinálva, az tényleg igényes és jól néz ki. Van aki a letisztult rom-okat szereti, de én szeretem, ha szépen is néz ki egy rom. Aztán, hogy használhatóságra milyen lett volna azt nem tudom... A Turkbey viszont tényleg jól néz ki mindenhol, gondolkodtam is rajta, hogy meghagyom és tesztelem, főleg, hogy van hozzá már TouchWiz felület is, mivel én az Apex-et nem annyira szeretem. Aztán végül mégsem, mert valahogy még mindig az Omega felé húzok. Úgyhogy maradok ennél, de azért az Ottoman-t majd figyelemmel kísérem, hátha javul kinézetre a jövőben, aztán akkor felpakolom tesztelni. Addig meg Omega. :ok:
Mercury

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #160 Dátum: 2012, 04 13, 07:10:19 »
No, végére értem a rom próbálgatásnak. Amúgy csak a kíváncsiság miatt végül feltettem az Ottoman-t is. Valóban fura a félig témázott ikonokkal, viszont ha teljesen meg lenne csinálva, akkor még talán át is váltanék rá. Persze ezt elsősorban a kinézete miatt, mert ami meg van benne csinálva, az tényleg igényes és jól néz ki. Van aki a letisztult rom-okat szereti, de én szeretem, ha szépen is néz ki egy rom. Aztán, hogy használhatóságra milyen lett volna azt nem tudom... A Turkbey viszont tényleg jól néz ki mindenhol, gondolkodtam is rajta, hogy meghagyom és tesztelem, főleg, hogy van hozzá már TouchWiz felület is, mivel én az Apex-et nem annyira szeretem. Aztán végül mégsem, mert valahogy még mindig az Omega felé húzok. Úgyhogy maradok ennél, de azért az Ottoman-t majd figyelemmel kísérem, hátha javul kinézetre a jövőben, aztán akkor felpakolom tesztelni. Addig meg Omega. :ok:
Én alapból widgetlockert használok lockscreenre. Ma észrevettem azt is, hogy hívtam egy ismerősömet aki kinyomott, erre kifagyott a teló és az alap ics lockscreen jelent meg. Kis idő múlva fel lehetett oldani a képernyőzárat. Szal, telis tele anomáliákkal, csak úgy mint a többi...

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #161 Dátum: 2012, 04 13, 07:16:07 »

Kint az otto 1.8....képeken elvileg minden ikon klappol...aztán ki tudja  :taps:

LP7-es omegáról nincs hír?

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #162 Dátum: 2012, 04 13, 18:37:58 »
Kint az otto 1.8....képeken elvileg minden ikon klappol...aztán ki tudja  :taps:

LP7-es omegáról nincs hír?

Igen, pont tegnap néztem, hogy kipróbálom ma, hátha rendezettek lettek az ikonok. :D Viszont tényleg csak úgy lehet letölteni, ha regisztrálok a letöltőoldalra? :hmm:
Mercury

Nem elérhető lgeza

« Reply #163 Dátum: 2012, 04 13, 20:22:30 »
Hétvégére igér kicsit több munkát, lesz perfekt v10, bár mintha keveselné a több mint 4000 letöltés után kapott 3 db támogatást...

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #164 Dátum: 2012, 04 13, 21:02:30 »
Hétvégére igér kicsit több munkát, lesz perfekt v10, bár mintha keveselné a több mint 4000 letöltés után kapott 3 db támogatást...

Lehet némileg igaza van, bár nem mintha én támogattam volna... Viszont a munkája tényleg jó és szép is, bár ez erősen szubjektív dolog.
Mercury

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #165 Dátum: 2012, 04 13, 23:47:42 »
Igen, pont tegnap néztem, hogy kipróbálom ma, hátha rendezettek lettek az ikonok. :D Viszont tényleg csak úgy lehet letölteni, ha regisztrálok a letöltőoldalra? :hmm:

Felraktam, tényleg javítva vannak az ikonok, csak kár, hogy nincs hozzá tw menü. Viszont szerintem fent hagyom tesztelni kicsit. Meg néztem még egy jónak tűnő rom-ot, ezzel is teszek egy próbát: You are not allowed to view links. Register or Login
Mercury

Nem elérhető Mr.Mercury

• DOUBLE CLUB
« Reply #166 Dátum: 2012, 04 14, 01:57:12 »
Felraktam, tényleg javítva vannak az ikonok, csak kár, hogy nincs hozzá tw menü. Viszont szerintem fent hagyom tesztelni kicsit. Meg néztem még egy jónak tűnő rom-ot, ezzel is teszek egy próbát: You are not allowed to view links. Register or Login

Na, Ottoman-t leszedtem, tw nélkül nem tetszik. :p A linkelt Pfittech rom tetszett volna, de állandóan leállt valami phone.android.com hibával, úgyhogy felejtős lett. Omega visszakerült és most már marad is. :ok: Befejeztem a próbálgatásokat, meg a monológommal sem tömöm tovább a topikot. :-X :)
Mercury

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #167 Dátum: 2012, 04 14, 14:11:13 »
v10-ről valamit tud valaki?

Nem elérhető djsweetboy

• PFC Fan
  • PDA: LG G2 (D802)
  • PDA ROM: Cloudy 3.2 + Xceed Kernel BLD8
« Reply #168 Dátum: 2012, 04 14, 15:09:57 »
Elvileg készülőben van a v10

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #169 Dátum: 2012, 04 15, 16:03:33 »
v10-ről valamit tud valaki?

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #170 Dátum: 2012, 04 15, 16:20:04 »

No de ez GB:)

By indie :

"Hello Omega family,
tomorrow I will be back home and back to you
I finished v10 today
I made many more theme changes,
I am sure you will all like this new version!"

:ok: :ok: :ok:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #171 Dátum: 2012, 04 15, 16:38:06 »
No de ez GB:)

By indie :

"Hello Omega family,
tomorrow I will be back home and back to you
I finished v10 today
I made many more theme changes,
I am sure you will all like this new version!"

:ok: :ok: :ok:

igaz,bocs elnéztem

sorry

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #172 Dátum: 2012, 04 15, 17:08:25 »
Ha tényleg tesz bele új témákat....még lehet ki is próbálom :)

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
« Reply #173 Dátum: 2012, 04 17, 11:44:15 »
Kint a v10, valaki próbálta már?

Nem elérhető lgeza

« Reply #174 Dátum: 2012, 04 17, 19:03:29 »
Felraktam, aztán Abyss2.1-t is. Nem mintha előtte lett volna gond, de BLN miatt nekem kell. Eddig hiba nics, bár én nem vagyok egy full teszter. Kb hasonló, mint 9-es, talán kicsit simábban megy így elsőre. Szintetikus tesztek Abyss-szal lassulnak, de ez a használat során nem érezhető, már egy ideje nem nagyon melegszik meg antutu alatt abyss-szal, mintha meg sem hajtaná.
Normál használatban nálam xda-s jelenségeim nincsenek, bootképernyő megy, bluetooth ikon ok stb...
Akuidő 8 óta nagyon jók több kernellel is. Általában hanghívások eszik 50%-ban, android mag-cuccok összesen 10 % körül, ez nagyon jó, a többi a mobilkapcsolat, cellakészenlét, háttérvilágítás (screendimm-et használok).