0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
ez elvileg cm7re való szerintem
Jó az cm9-re is.
marcedli után már én is okos szoktam lenni Sent from a GALAXY far far away
Sziasztokezt vki próbálta már?You are not allowed to view links. Register or Loginha igen akk milyen?hogyan ment fel (CM9-re mehet-e) meg ilyenek?
Nem hallottam még róla, de jónak néz ki, igazi kísérletezős rom, CM9-re szerintem egy wipe után simán mehet.
Wipe caches, factory reset is a must if you're coming from another rom than CM9
lehet h ma meg is nézemcsak az a baj hogy: és ezért vonakodom
Remek, ezek szerint CM9-re még wipe sem kell....Lehet, ki is próbálom én is....
Kiváncsi lennék a tapasztalataidra. A képek alapján ez is olyasmi lehet, mint a tabletui cm9 rom, az viszont nagyon apró betűkkel operált, pedig felvettem a maximumra.
Ahogy látom, már az 1.hsz kitér erre egyébként alkalmazásonként lehet dpit változtatni, ahogy látom...Egyelőre 3x nem sikerül a letöltés sgsen...
Ez:nem azt jelenti hogy ha más romról jössz akkor a wipe-ok és a FR elengedhetetlen?
Az other than = except ebben az esetben, tehát a wipe muszáj bármely rom esetében, kivéve a cm9.Ennek egyszerű oka, hogy arra épül.
Egyébként pofás rom
Felraktad? Gyors?
az előzőt már nem tudtam módosítaniA nightly vajon wipe-ok nélkül megy vissza szerintetek?vagy ott már biztos kellenek wipe-ok?
Srácok!SGS Dark Knight rommal működött nagyon án már jóideje, aztán tegnap full belaggolt, nyomtam(volna) egy rebootot, de már i9000 képernyőnél nem jut tovább, recoverybe nem lép be, csak download módba.Mit tudok tenni?