2024, 11 23, 19:53:14

Szerző Téma: Defy+ általános beszélgetés  (Megtekintve 78872 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
Re: Defy+ általános beszélgetés
« Reply #100 Dátum: 2012, 04 25, 16:41:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Nem akarom három topikban is megkérdezni, ezért itt teszem fel a kérdésem. Telefont szeretnék  váltani. T-mobilnál  venném az újat. A kiszemelt példányok közül azonban nem tudok dönteni. Ezek a következők:  Defy+, samsung galaxy s plus és lg optimus black. Az lg és motorola fórumát már elolvastam, az lg-ről itt többen is rosszakat írtak. Kérdezném a Defy+ tulajokat, hogy szerintük jobb lehet-e a samsung vagy ha nem akkor miben jobb a defy.  Nem szeretném agyonromolni a telót, ezt a mostani spicámnál már meguntam.
Köszönöm előre is a válaszokat.

Küldve az én GT-I5700-emről Tapatalk használatával.

Érdekeset kérdezel, mert én speciel nem is láttam még SGS+-t. Ahogy gyorsan utánaolvastam, prociban jobb, mint a Defy, 1,4GHZ. Azon túl a felbontása az kisebb a Samsungnak, bár nem sokkal. Ami plusz, az a por, víz és ütésállóság, az tuti. :) Szerintem teszteket olvasgass róluk. Azokból lehet okosodni. Én is azok alapján választottam a Defy+-t, a másik két ütésálló kütyü helyett (Samu/Sony Ericsson).
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető LZsolt75

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mobiltelefon (Samsung galaxy spica)
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: CyanogenMod-72.0-RC0-build7.4-spica-unofficial
« Reply #101 Dátum: 2012, 04 25, 16:48:04 »
Érdekeset kérdezel, mert én speciel nem is láttam még SGS+-t. Ahogy gyorsan utánaolvastam, prociban jobb, mint a Defy, 1,4GHZ. Azon túl a felbontása az kisebb a Samsungnak, bár nem sokkal. Ami plusz, az a por, víz és ütésállóság, az tuti. :) Szerintem teszteket olvasgass róluk. Azokból lehet okosodni. Én is azok alapján választottam a Defy+-t, a másik két ütésálló kütyü helyett (Samu/Sony Ericsson).
Köszönöm a válaszod!
Az a baj, már egy kicsit sokat is olvastam, és ezért nem tudok dönteni :) Defy+ felé hajlok, mert egy ismerősömnek az van, és nagyon jókat mond róla, gyári rommal is.

Nem elérhető atak8

• Navigáció / Navigation: Műanyag 20cm átmérővel rendelkező fölgömb :)
  • PDA: Motorola Defy+ MB526
  • PDA ROM: Ami sikerül:)
« Reply #102 Dátum: 2012, 04 25, 21:58:30 »
Köszönöm a válaszod!
Az a baj, már egy kicsit sokat is olvastam, és ezért nem tudok dönteni :) Defy+ felé hajlok, mert egy ismerősömnek az van, és nagyon jókat mond róla, gyári rommal is.
Minden attól függ,hogy számodra melyik tulajdonságok a fontosak!Ami a Defy+ melett szól,azt Rapid nagyjából már leírta.Az SGS+ mellett ott van a nagyobb processzor,super amoled kijelző,ami mondjuk meg az igazat messze az egyik legszebb a piacon,mégha a felbontása kisebb is,és a nagyobb kijelző méret.Nem akarom leírni a Defy+t,hisz nekem is az van :) és szeretem is,de nekem speciel pont munkás telefonnak kellett,ezért lett ő a kiválasztott.Az viszont ellene szól,hogy nem akarsz romolni,mert sajna anélkül magyar nyelv nincs!Amúgy sok próbálgatás után,nekem a gyári rom nem igazán tetszik,de ez az én ízlésficamom :)
Sok sikert így előre is az új telefonodhoz! :ok:
Bocs,hogy ilyen csúnyán írok,de siettem!

Nem elérhető Trancemagic

• PDA: asus p535
  • PDA ROM: nemtudom:)
« Reply #103 Dátum: 2012, 05 06, 12:05:17 »
Sziasztok!

Gondolkodom h csatlakozom és veszek egy Defy+ én is, de lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.:)

- Milyen fényképeket készít? LED fény mire elég? Zseblámpának lehet használni?
- Olvastam h GPS e elég pontos, ez igaz?:) IGO-t fel lehet rá varázsolni?

Köszi a segítséget!

Üdv!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #104 Dátum: 2012, 05 06, 13:22:23 »
Sziasztok!

Gondolkodom h csatlakozom és veszek egy Defy+ én is, de lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.:)

- Milyen fényképeket készít? LED fény mire elég? Zseblámpának lehet használni?
- Olvastam h GPS e elég pontos, ez igaz?:) IGO-t fel lehet rá varázsolni?

Köszi a segítséget!

Üdv!

Szép képeket csinál. Szebbeket, mint az Omnia 2 anno. :) A vakuját én szinte naponta használom zseblámpának. Sokkal erősebb, mint az O2-jé. :D
A GPS jó, gyors és pontos. Net nélkül picit nehezebben fog jelet, de nettel együtt 10-15mp. Biciklitúráim alkalmával használok rajta progit a távolság és sebesség naplózásához és szépen jelzi az útvonalakat a térképen is. iGO nincs hivatalosan Androidra, szóval az :warez: téma. :) Viszont a Navitel nagyon jól működik rajta a Mo.-i turistaútvonalas térképpel. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Trancemagic

• PDA: asus p535
  • PDA ROM: nemtudom:)
« Reply #105 Dátum: 2012, 05 06, 18:36:29 »
Szép képeket csinál. Szebbeket, mint az Omnia 2 anno. :) A vakuját én szinte naponta használom zseblámpának. Sokkal erősebb, mint az O2-jé. :D
A GPS jó, gyors és pontos. Net nélkül picit nehezebben fog jelet, de nettel együtt 10-15mp. Biciklitúráim alkalmával használok rajta progit a távolság és sebesség naplózásához és szépen jelzi az útvonalakat a térképen is. iGO nincs hivatalosan Androidra, szóval az :warez: téma. :) Viszont a Navitel nagyon jól működik rajta a Mo.-i turistaútvonalas térképpel. ;)

Hello!

Köszi a gyors választ!

Fényképes része okés a dolognak, viszont ezzel h nincs IGO kicsit elszomorítottál:)
Nekem napi szinten kéne autós navira, arra mi a megoldás, mert úgy olvastam a Navitelhez nincs magyar hang, nem tűnt kiforrott terméknek:)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #106 Dátum: 2012, 05 06, 21:07:04 »
Hello!

Köszi a gyors választ!

Fényképes része okés a dolognak, viszont ezzel h nincs IGO kicsit elszomorítottál:)
Nekem napi szinten kéne autós navira, arra mi a megoldás, mert úgy olvastam a Navitelhez nincs magyar hang, nem tűnt kiforrott terméknek:)

Ment a PÜ. ;)

Nem elérhető Kinga

• PFC Fan
  • PDA: dddd
  • PDA ROM: dddd
« Reply #107 Dátum: 2012, 05 06, 21:43:24 »
Sziasztok! 2 hete vettem egy defy+-t, de sajnos eléggé problémás a barátkozás. Sms írásnál nagyon nehezen érzékeli a betűket, nem lehet vele normálisan írni, sokszor nem reagál az érintésre. Kivettem az aksit, majd kis idő múlva megint bekapcsoltam, akkor érezhetően gyorsabb volt a telefon, de sajnos ez csak átmeneti állapot! Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi lehet a probléma? ( a telefont újonnan vettem) Köszönöm!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #108 Dátum: 2012, 05 14, 14:28:15 »
Sziasztok! 2 hete vettem egy defy+-t, de sajnos eléggé problémás a barátkozás. Sms írásnál nagyon nehezen érzékeli a betűket, nem lehet vele normálisan írni, sokszor nem reagál az érintésre. Kivettem az aksit, majd kis idő múlva megint bekapcsoltam, akkor érezhetően gyorsabb volt a telefon, de sajnos ez csak átmeneti állapot! Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi lehet a probléma? ( a telefont újonnan vettem) Köszönöm!

Ugye nem műkörömmel szeretnéd nyomkodni? :)
A lassú az mit jelent? Mennyi idő után lassul be? Mennyi minden van rajta?

Nem elérhető Kinga

• PFC Fan
  • PDA: dddd
  • PDA ROM: dddd
« Reply #109 Dátum: 2012, 05 15, 16:24:51 »
Nem az a műkörmös típus vagyok... Annyira lassú, hogy elkezdek egy sms-t írni, és egyáltalán nem veszi be a betűket, kb. 6-7x meg kell nyomni, hogy érzékelje, mostanában a menü is lefagy, nem csinál semmit. :(

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a mobilnetet hol lehet kikapcsolni? Feltöltöttem az egyenlegem, és pillanatok alatt 0-án lettem, pedig csak wifin neteztem.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #110 Dátum: 2012, 05 16, 20:13:29 »
Nem az a műkörmös típus vagyok... Annyira lassú, hogy elkezdek egy sms-t írni, és egyáltalán nem veszi be a betűket, kb. 6-7x meg kell nyomni, hogy érzékelje, mostanában a menü is lefagy, nem csinál semmit. :(

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a mobilnetet hol lehet kikapcsolni? Feltöltöttem az egyenlegem, és pillanatok alatt 0-án lettem, pedig csak wifin neteztem.

Ments le róla mindent és csinálj egy wipe-ot a bootmenüből. Milyen ROM van rajta?

Nézd meg az You are not allowed to view links. Register or Login-et vagy a You are not allowed to view links. Register or Logint vagy számtalan ilyet találsz még a Play-en. Ezekkel ki tudod kapcsolni a netet. Meg úgy is, ha a szolgáltatónál letiltatod. nekem a szolgáltatónál van letiltva a net, így még véletlenül sem tudok rá pénzt költeni. :)

Nem elérhető mani13

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6
  • PDA ROM: Stock Android 6.0.1
« Reply #111 Dátum: 2012, 05 21, 09:49:44 »
Sziasztok, tudom hogy nem ide tartozik de kaptam egy cserelehetoseget egy Samsung Omnia W-re megèri cserèlni?Tudok felrakni rà jàtèkokat ingyenesen (Tudom hekkelni) a wp7-re?
My Devices:.  Siemens SL65>> Sony Ericsson T610>>Samsung M600>>Sony Ericsson W200>>Sony Ericsson W610>>Nokia N80>>Sony Ericsson K850i>>Sony Ericsson P990>>Samsung Omnia I900>>Acer Liquid Mini>>Motorola Defy>>Defy Plus>>Sony Ericsson Xperia Play>>Motorola Atrix 4G>>Motorola 8Razr XT910(eltört)>>Samsung Galaxy Tab 2 7.0>>Sony Ericsson Xperia X8>>Motorola Milestone>>Sony Ericsson Satio>>Motorola Defy>>Alcatel OT-995>>Motorola Atrix HD>>Sony Xperia Z2>>Samsung Galaxy S4>>Meizu MX5>>Samsung Galaxy S6

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #112 Dátum: 2012, 05 21, 18:59:19 »
Sziasztok, tudom hogy nem ide tartozik de kaptam egy cserelehetoseget egy Samsung Omnia W-re megèri cserèlni?Tudok felrakni rà jàtèkokat ingyenesen (Tudom hekkelni) a wp7-re?

Legutóbbi információim szerint WP7-re nem lehet nem marketplace-es programot felrakni, de lehet azóta már más a helyzet.

Nem elérhető extern

• PFC Fan
  • PDA: Motorola Defy+
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #113 Dátum: 2012, 05 22, 11:36:17 »
Sziasztok

Defy+ vásárlás előtt állok, csupán egy kérdésem lenne, régen a defy-t a szolgáltatók is függetlenül adták, ez most is érvényes a defy+ -ra is? Telenornál járt le a hűségem, de a jövőben Vodás kártyával szeretném használni.

Nem elérhető atak8

« Reply #114 Dátum: 2012, 05 22, 21:24:23 »
Sziasztok

Defy+ vásárlás előtt állok, csupán egy kérdésem lenne, régen a defy-t a szolgáltatók is függetlenül adták, ez most is érvényes a defy+ -ra is? Telenornál járt le a hűségem, de a jövőben Vodás kártyával szeretném használni.
Minden szolgáltatóról nincs információm,de én az enyémet a tré-nél függetlenül vettem!
Hallottam olyat,hogy nem tudják függővé tenni,de nem jártam utána!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #115 Dátum: 2012, 05 23, 07:33:16 »
Minden szolgáltatóról nincs információm,de én az enyémet a tré-nél függetlenül vettem!
Hallottam olyat,hogy nem tudják függővé tenni,de nem jártam utána!

Jó tudni, hogy független a kütyüm. :D

Nem elérhető marciart

• Navigáció / Navigation: Galaxy S2
  • PDA: Cube mini U30GT
  • PDA ROM: gyári
« Reply #116 Dátum: 2012, 05 23, 08:17:58 »
sziasztok!

Van egy defy+ telefonom, és 79% után nem tőltődik tovább az akksija!
Mi lehet a probléma?
Jelenleg MS2Ginger-4.0 van rajta!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #117 Dátum: 2012, 05 23, 12:14:54 »
sziasztok!

Van egy defy+ telefonom, és 79% után nem tőltődik tovább az akksija!
Mi lehet a probléma?
Jelenleg MS2Ginger-4.0 van rajta!

Az nem sima Defy-s rom véletlenül? A két kütyünek nem ugyanolyan az akkuja.

Nem elérhető marciart

• Navigáció / Navigation: Galaxy S2
  • PDA: Cube mini U30GT
  • PDA ROM: gyári
« Reply #118 Dátum: 2012, 05 23, 12:24:31 »
Az nem sima Defy-s rom véletlenül? A két kütyünek nem ugyanolyan az akkuja.

XDA ról töltöttem le és ott azt írták hogy defy plus hoz van, de lehet hogy igazad van!
Ami viszont érdekes hogy az első töltésnél 100% ig ment!

Nem elérhető atak8

« Reply #119 Dátum: 2012, 05 23, 20:04:44 »
XDA ról töltöttem le és ott azt írták hogy defy plus hoz van, de lehet hogy igazad van!
Ami viszont érdekes hogy az első töltésnél 100% ig ment!
Az a rendszer működik mind a két Defy(+)-n,csak a + hoz kell a battery patch!
Elvileg Walter79 holmijai között fent kellene legyen az is.
Személy szerint az MSGinger 3.0 jobban bejött és ahhoz létezik Waltertól 3D launcher és Razr kamera update is.

Nem elérhető extern

• PFC Fan
« Reply #120 Dátum: 2012, 05 24, 10:25:14 »
Sziasztok

Még egy utolsó kérdés, nem találtam rá a fórumban választ.

MB525 és MB526 Defy+ között mi a különbség?

Nem elérhető gvoczelka

• PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
« Reply #121 Dátum: 2012, 05 24, 13:02:11 »
extern: az ég világon semmi! A hardver ugyan az, csak gyárilag fel van húzva a procija 1000Mhz-re (sima Defy 800Mhz gyárilag), és friss Android van rajta
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető extern

• PFC Fan
« Reply #122 Dátum: 2012, 05 24, 14:39:25 »
Szia

Ezt a részét vágom, de azt találtam furcsának, hogy van a sima defy ami MB525 jelőlésű és van a Defy+-ből is MB525 és MB526. Na én nem a sima defy és a defy+ közti különbségre lennék kiváncsi, hanem az MB525 Defy+ és az MB526 Defy+ közti különbségre

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #123 Dátum: 2012, 05 24, 15:38:49 »
Szia

Ezt a részét vágom, de azt találtam furcsának, hogy van a sima defy ami MB525 jelőlésű és van a Defy+-ből is MB525 és MB526. Na én nem a sima defy és a defy+ közti különbségre lennék kiváncsi, hanem az MB525 Defy+ és az MB526 Defy+ közti különbségre

Nincs MB525-ös Defy+.  A Defy+ az MB526.

Nem elérhető atak8

« Reply #124 Dátum: 2012, 05 24, 19:41:06 »
Szia

Remélem nem az én kommentemet értetted félre!Raktam fel egy videót ide,de az arról szólt,hogy egy kínai rommal 526-ból 525-öt csináltam!Azaz a teló is 525-öt ír ki az infóban és működnek is rajta az 525-ös romok!

extern: az ég világon semmi! A hardver ugyan az, csak gyárilag fel van húzva a procija 1000Mhz-re (sima Defy 800Mhz gyárilag), és friss Android van rajta

Ez azért így nem teljesen igaz!Sajnos szoftver téren vannak a különbségek!A Defy+ újabb bootloadert tartalmaz ami miatt nem tudod rátenni alapból az 525-ös romokat és normális downgrade nem létezik rá,csak az a bizonyos kínai rom,ami sajnos nem elég.