0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a feladat kezelő vidgetet, a mini jegyzettömb widgetet, meg az ilyesmiket hogy lehet ide felvarásolni? Ja meg az s suggestet sem nagyon láttam még
S suggest még widgetként is ki van téve mikor felteszed, vagy tévedek? Nekem kint volt!
gs3 tulajok most boldogok lehetnek You are not allowed to view links. Register or Login
S3-as mod link bedobva az 1.hsz-be
Aki az S3 TW-t ahsználja és zavarja a google kereső színe, annak emgcsináltam átlátszóba. Röpke 2 óra alatt rá is jöttem hogy is kell (1perc volt maga a művelet )You are not allowed to view links. Register or Login
Aki az S3 TW-t használja és zavarja a google kereső sötét színe, annak megcsináltam átlátszóba. Röpke 2 óra alatt rá is jöttem hogy is kell (1perc volt maga a művelet )You are not allowed to view links. Register or Login
Az s3-as tw-ben van gesztus vezérlés? Mert eddig nem taltamTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
lehet hülye vagyok de az mi a szent xar?
Pl.ha képernyőn felfelé húzod az újjad akkor bejön a futó appok.ezt tudja az apex és a nova isTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
ja ,igy már értem,szerintem nics,de nekem nem is kell,apexen is mindig beállitottam szépen,ozt sose használtam,mindig el is felejtettem.
Én is felraktam ezt a romot ,de nekem a főképernyő és a menü,maradt a gyári és csak a záróképernyő ami s3-as valamint a simplistic controlt látom ami új.Mit rontottam el,hogy nem látom az s3 főképernyőt és a menüt?
ezt raktad?You are not allowed to view links. Register or Login
kint 1 javitásCWM_V XWLPX_s3mods fix1.zipYou are not allowed to view links. Register or Loginahogy nézem a calendart,a számologépet,nem tom mi baja volt. meg 1 androidpolici jar vagy mifene van benne.
A hiányzó apkt belerakta? Tudod a naptár szinkronizációt!
megyen az s tervezö is, leirás,letöltés.You are not allowed to view links. Register or Login