0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
ja mehet,ölég a wipchache,dalvik, de ez sokkal szegényesebb rom, épp most pakolgatok vissza,mindjárt rakok vidit.idáig pakolgattam vissza ami köll,remélem megérte, bár fájlkezelöt elcseszte nem kicsit,az elözöéhez képest, de az légyen a legkevesebb,ha müxik minden,meglátjuk.
Az idájárásos widgetet pe tudnák linkelni mert amit a múltkor attál az elveszett
én csak kicseréltem system ,appban.
dehát ez egy zip file ami lejött és nem csak a .apk van benne. Elég csak azt kicserélni? Megy rajta a nagyítás kicsinyítés is?
csak 1 apk van benne nézd csak meg igen megy.
na ugy latom, rendben vagy!
idáig okés,,csak pakolgathattam visza sok mindent,ebböl ölég sok minden hiányzik ,elözöhöz képest, remélem megérte,mert harapok, igaz 10 perc alatt megvolt,
igen , de nem olyan veszes visszapakolni.
nem hát, de remélem itt már minden okés lészen,szerintem kernel volt rossz siyah 4.1.4 ,tuti az kavart be valamit,mert miután felraktam az 1.5 öt nem volt problem,remélem most sem lesz.
szerintem nem lesz! Jok legyetek! nekem egy het pihi!
Nah fent van minden, frankó. Jó pihenést! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
úgy legyen itt mindenki éjszakás? én szabin vagyok hál isten ,ezért is álltam néki. na nem mintha oly sok idöt venne igénybe.
ez a videolejatszo: You are not allowed to view links. Register or Logincsicsikalok! teszteld!
Ez melyik videolejátszó?
a kitehetö ,belenagyithatós,eredetileg nem tom mi van benne,ugy nem is néztem
de mos tmár tessék vigyizni rá. You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
Ezt a 2 apk-t elég csak a system/appba bemásolni és újraindítás?
ühüm,de az óra benne,csak ez kék.
Bemásoltam, de a nova launcher alatt nem hozza ki widgetként. A tw launcher alatt látom, de betöltési hibát kapok.
nem tom én mindig ezeket rakom vissza és müxik,most is.de proszáld ki ezt én mostanában ezt használom helyette, itt is lehet átlátszó,és még szineket is varriálhatod,és tudja magyar nyelvet,nékem most ez tetszik. You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, aranyos vagy, de akkor marad az AccuWeather.com widget.
linkin néked megy? vagy rosszat töltöttem fel? nálam megy,
Melyik launcherrel használod?