Azon kívül h német a settings, mi bajod vele? Ja igen, kék... Mégvalami? Mert ugye én stocról pottyant newbie vagyok, aki még a nyálát csorgatja a goa boot animjára is (igen egy kicsit túl hosszasan látom, de megéri, mert utána megy , és nem fc-zik mint a vk... )
Goa: a kéksége az nekem pont tetszett.A némettől viszont rosszul voltam. A topicjában kérdezgetted, hogy nem e lehet kicserélni a nyelvezetet? Nem sikerült megoldanod? Ami nálam még gáz goanal, hogy a videónak szar a hangja.. De ezt már írtam párszor pár helyen.Ezért kuka.A vk is azért lett törölve ...az 5.2.3...
A kettő közül akkor már inkább a vk, az legalább angol menüs még ha lopott is, én pont lexarom.
Ezzel (simpli)meg az a baj, hogy nem kék, meg egyelőre nem megy a call recorder.
Reiben amiket linkelt témákat egyik sem jött be.
A vertumusnál boot után system ui fc, majd hiányzó notibar fogadott, ugyanaz, mint itt valakinek pár hsz-el korábban...
A másik link meg flash után be sem bootolt a teló,15 perc után meguntam :-(( Sajna egyik sem jó!
Megvárom az új vk-t kipróbálom azt.Ha nem jó a kamera hangja ott sem, akkor megmókolom rootexszel apk cserével hátha...ha egyéb baja is lesz a romnak,akkor megy vissza vk 5.2 3 és szintén apk csere ( kamera, vidiplayer)!