2013, 05 22, 05:38:29

Szerző Téma: [ROM]WanamLite ICS XXLPT V12.3 Android 4.0.4 Stable Blue ICS & Stock Themed  (Megtekintve 7434 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLSS NeatROM Lite v4.7 + DorimanX 8.16
Re: [ROM]WanamLite DXLP9 V11.5
« Reply #75 Dátum: 2012, 05 05, 20:47:04 »
Én maradok a 11.3-nál. Szerintem nem hoz annyi újdonságot a rom, hogy ilyen hülye módon kelljen telepíteni. Holnap este újabb Vertemus féle ICS téma frissítés, ami ugye 100%-osan megy eme romon :taps: :taps:

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: PARANOID ANDROID 2.52 | Dorimanx Kernel 7.22
« Reply #76 Dátum: 2012, 05 17, 15:09:55 »
Sziasztok!

Kicsit összezavarodtam a ROMmal kapcsolatban. Feltettem a legújabbat (11.5) és úgy gondolom, hogy valami nem klappol. Találtam a hivatalos oldalon egy csomagot (DXLP9-Hidden-Apps.zip) ami elvileg azokat az alkalmazásokat tartalmazza, amiket a ROMból kivettek és utólag telepítheti, akinek kell.

A flashelés után egyedül a Social Hub (és a többi samsungos alkalmazás) hiányzott, de a csomagban található programok mindegyike fent maradt a telefonon.

Ha jól tudom elvileg tartalmaz egy új launchert is, ami viszont nem került fel a telefonra (a gyári TW maradt meg).

Az XWLP7es gyári romról akartam áttérni erre. Előtte visszatettem Mobil Odinnal az XXLPQ-t (hogy legyaluljam az előtte lévő LP7es minden fájlját, amin az ICS DOMINATION téma volt). Utána csináltam egy factory resetet tárcsázóból (*2767*3855#) majd ez után CWM-ből flasheltem a ROMot (GT-I9100_WanamLite.DXLP9.V11.5.NO-WIPE.zip). A flashelés előtt persze, wipe / factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache.

Kihagytam valamit? Van más módja, hogy teljesen legyaluljam a telefont? Lehet, hogy maradt valami előző ROMokból?

Van valakinek valami ötlete erre?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLSS NeatROM Lite v4.7 + DorimanX 8.16
« Reply #77 Dátum: 2012, 05 18, 07:31:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Kicsit összezavarodtam a ROMmal kapcsolatban. Feltettem a legújabbat (11.5) és úgy gondolom, hogy valami nem klappol. Találtam a hivatalos oldalon egy csomagot (DXLP9-Hidden-Apps.zip) ami elvileg azokat az alkalmazásokat tartalmazza, amiket a ROMból kivettek és utólag telepítheti, akinek kell.

A flashelés után egyedül a Social Hub (és a többi samsungos alkalmazás) hiányzott, de a csomagban található programok mindegyike fent maradt a telefonon.

Ha jól tudom elvileg tartalmaz egy új launchert is, ami viszont nem került fel a telefonra (a gyári TW maradt meg).

Az XWLP7es gyári romról akartam áttérni erre. Előtte visszatettem Mobil Odinnal az XXLPQ-t (hogy legyaluljam az előtte lévő LP7es minden fájlját, amin az ICS DOMINATION téma volt). Utána csináltam egy factory resetet tárcsázóból (*2767*3855#) majd ez után CWM-ből flasheltem a ROMot (GT-I9100_WanamLite.DXLP9.V11.5.NO-WIPE.zip). A flashelés előtt persze, wipe / factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache.

Kihagytam valamit? Van más módja, hogy teljesen legyaluljam a telefont? Lehet, hogy maradt valami előző ROMokból?

Van valakinek valami ötlete erre?
Rakd fel a legújabbat, ami már multilanguage-s és 11.6 verzióra hallgat. Bár a google miatt nem letölthető, mert nagyon rövid idő alatt iszonyatosan sokan töltenék, de nem engedi. Remélem felrakja máshova, mert nekem baromira bejön a stock alapú romja, mivel 100%-ban kompatibilis a Vertumus féle ICS témával, ráadásul a Siyah kernellel iszonyat használható rom, sehol egy fagyás vagy akadás :ok:
CWM-ben csináld a factory-t is.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: Samsung vagy LG vagy Valami :)
  • PDA ROM: Custom Mix
« Reply #78 Dátum: 2012, 05 18, 08:22:07 »
Rakd fel a legújabbat, ami már multilanguage-s és 11.6 verzióra hallgat. Bár a google miatt nem letölthető, mert nagyon rövid idő alatt iszonyatosan sokan töltenék, de nem engedi. Remélem felrakja máshova, mert nekem baromira bejön a stock alapú romja, mivel 100%-ban kompatibilis a Vertumus féle ICS témával, ráadásul a Siyah kernellel iszonyat használható rom, sehol egy fagyás vagy akadás :ok:
CWM-ben csináld a factory-t is.
Próbáltad Wanam letöltőldaláról ? Ott van frissített link is. Sztem az egyik Vualás. Az gyors is. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
Re: [ROM]WanamLite XWLP9 V11.6
« Reply #79 Dátum: 2012, 05 18, 11:36:48 »
Letöltöttem az újat is, 11.6-os Stock Themed változatot (akkor erre rá lehet rakni az ICS DOMINATION-t?) és telepítettem is.

De a probléma ugyanaz. Megpróbáltam elindítani a gyári E-mail alkalmazást de amikor meg akarom adni a postafiók adatait és a Tovább-ra nyomok akkor nem lép tovább. Ha a beállítások menü fiókok és szinkronizálás opciónál akarom hozzáadni a fiókot, akkor meg kifagy a telefon. Ugyanez van a gyári IM klienssel is.

Ezeket leszámítva tetszetős a rom, elég gyorsnak is tűnik. Talán annyi problémám van vele (abból a kevés időből leszűrve amíg nyomkodtam) hogy nagyon eszi az akksit, de akkor kipróbálom Siyah kernellel is.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: XXEMA2
  • PDA ROM: SiyahKernel S3-v1.8.9
« Reply #80 Dátum: 2012, 05 18, 11:38:40 »
Letöltöttem az újat is, 11.6-os Stock Themed változatot (akkor erre rá lehet rakni az ICS DOMINATION-t?) és telepítettem is.

De a probléma ugyanaz. Megpróbáltam elindítani a gyári E-mail alkalmazást de amikor meg akarom adni a postafiók adatait és a Tovább-ra nyomok akkor nem lép tovább. Ha a beállítások menü fiókok és szinkronizálás opciónál akarom hozzáadni a fiókot, akkor meg kifagy a telefon. Ugyanez van a gyári IM klienssel is.

Ezeket leszámítva tetszetős a rom, elég gyorsnak is tűnik. Talán annyi problémám van vele (abból a kevés időből leszűrve amíg nyomkodtam) hogy nagyon eszi az akksit, de akkor kipróbálom Siyah kernellel is.

probáld törölni az adatokat.
[ROM][MB5][AROMA][11/MAR]Chaos Knights[AOSP][SENSE][XPERIA][JKay][320/240 DPI]  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #81 Dátum: 2012, 05 18, 11:43:30 »
A CWM "Wipe data / Factory reset" nem ezt csinálja? Hogyan törölhetem az adatokat ezen kívül? Vagy mire gondolsz?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #82 Dátum: 2012, 05 18, 11:45:47 »
A CWM "Wipe data / Factory reset" nem ezt csinálja? Hogyan törölhetem az adatokat ezen kívül? Vagy mire gondolsz?

vagy titanium, vagy megkeresed,alkalmazások kezelése,,,mind,,megkeresed, törlöd.
[ROM][MB5][AROMA][11/MAR]Chaos Knights[AOSP][SENSE][XPERIA][JKay][320/240 DPI]  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #83 Dátum: 2012, 05 18, 11:51:54 »
Ez az e-mail progi is el lett távolítva a romból? + Launcher sincs benne? Nem fog így hibásan működni a telefon?

Vajon miért nem törölgetni az alkalmazásokat?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #84 Dátum: 2012, 05 18, 11:54:54 »
Ez az e-mail progi is el lett távolítva a romból? + Launcher sincs benne? Nem fog így hibásan működni a telefon?

Vajon miért nem törölgetni az alkalmazásokat?

nincs launcher? akkor most mit nézel :D

utolsó mondatod nem világos,mit is kérdezel?

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #85 Dátum: 2012, 05 18, 11:58:43 »
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Úgy értem, hogy úgy tudtam, hogy a gyári TW launcheren kívül raktak bele egy másikat (talán apex?) de nekem csak a gyári TW van.

Valamint nem igazán értem, hogy nekem miért nem távolítgatja el azokat az alkalmazásokat, amiket külön mellékeltek, hogy vissza lehet tenni, ha igényt tartunk rá.

Valamint e-mail klienst nem hiszem, hogy kitörölték volna belőle, és nem értem, hogy miért nem működik.

Bár van mellékelve egy fájl (GT-I9100_WanamLite.ICS.Hacked.AOSP_.Email_.zip) amit CWM-ből lehet flashelni, de miután ezt feltettem még jobban fagyott, mikor használni akartam a progit.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #86 Dátum: 2012, 05 18, 12:01:49 »
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Úgy értem, hogy úgy tudtam, hogy a gyári TW launcheren kívül raktak bele egy másikat (talán apex?) de nekem csak a gyári TW van.

Valamint nem igazán értem, hogy nekem miért nem távolítgatja el azokat az alkalmazásokat, amiket külön mellékeltek, hogy vissza lehet tenni, ha igényt tartunk rá.

Valamint e-mail klienst nem hiszem, hogy kitörölték volna belőle, és nem értem, hogy miért nem működik.

Bár van mellékelve egy fájl (GT-I9100_WanamLite.ICS.Hacked.AOSP_.Email_.zip) amit CWM-ből lehet flashelni, de miután ezt feltettem még jobban fagyott, mikor használni akartam a progit.

keresd meg ahogy irtam,nyomj rá,,és töröld az adatokat, apexet meg ha kell,play és letöltöd.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #87 Dátum: 2012, 05 18, 12:04:00 »
Magának az e-mail alkalmazásnak az adatait töröljem?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #88 Dátum: 2012, 05 18, 12:04:33 »
Magának az e-mail alkalmazásnak az adatait töröljem?

igen,meg a másiknak ami nem megy.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #89 Dátum: 2012, 05 18, 12:06:22 »
Semmi változás  :hmm:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #90 Dátum: 2012, 05 18, 12:07:46 »
Semmi változás  :hmm:

akkor passz, titanium nincs,azzal még megprobálhatnád, a rom-ot meg nem ismerem, majd valaki aki használja.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #91 Dátum: 2012, 05 18, 12:12:51 »
Le van töltve, de nem nagyon szoktam használni. Mindenesetre még megpróbálom azzal is. Köszi a segítséget!

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #92 Dátum: 2012, 05 18, 20:01:04 »
Végülis a nem működő alkalmazásokat (egyelőre ezt a kettőt) eltávolítottam Titanium Backup-al, és találtam alternatívákat a playen.

Eddig tökéletesen működik a rom.

Nem elérhető BalooTM

• Navigáció / Navigation: HP iPAQ - IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII/Mini
  • PDA ROM: GNEXUS JB+Mackay/SuperNexus 2.0/CM10.1 Nightly
« Reply #93 Dátum: 2012, 05 23, 13:33:48 »
11.7-est nyúzom pár napja, teljesen jó.

Wanam csinált egy hackelt s voice-ot is ami megy frankón, ha érdekel valakit akkor itt töltheti:

Üdv,
Baloo

Nem elérhető fzboxx

• PDA ROM: I9100 - T-Mobile H (CM10)
« Reply #94 Dátum: 2012, 05 24, 20:07:21 »
Sziasztok!
Próbálnám a VIBER-t, de nem hallom az engem hívót de ő tökéletesen hall engem. Nekem i9100 van Wanam 11.7-tel, a másik (működő) i9000 CM9-cel.
Pár napja még nekem is CM9 volt az i9100-on, de ott is ez volt a jelenség.
Ha van valakinek ötlete, szívesen venném.

ui:unistall - reinstall már volt...

Üdv, fzboxx.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM]WanamLite ICS XWLPF V11.8
« Reply #95 Dátum: 2012, 05 28, 10:57:52 »
1 HSZ frissítve  ;)

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM]WanamLite ICS XWLPF V11.8
« Reply #96 Dátum: 2012, 06 29, 10:43:59 »
Van új Wanam ha valakit érdekel : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: MIUI v5 3.5.17
Ismét van egy újabb wanam, igaz már 3 napja elérhető.  :)

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Használ valaki itt wanamot?
Kint a 12.3
Én feldobtam de be se kapcsolt nem tudta feloldani a sim kártyát ment is vissza a VK
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Használ valaki itt wanamot?
Kint a 12.3
Én feldobtam de be se kapcsolt nem tudta feloldani a sim kártyát ment is vissza a VK
Valaki járt már így?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Okostelefon fórum | Samsung Galaxy S3 | HTC One X | Apple iPhone iPad

<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">PFC News</a></div>