2024, 11 30, 21:08:28

Szerző Téma: [ROM]WanamLite ICS XXLPT V12.3 Android 4.0.4 Stable Blue ICS & Stock Themed  (Megtekintve 21392 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: [ROM]WanamLite DXLP9 V11.5
« Reply #75 Dátum: 2012, 05 05, 20:47:04 »
Én maradok a 11.3-nál. Szerintem nem hoz annyi újdonságot a rom, hogy ilyen hülye módon kelljen telepíteni. Holnap este újabb Vertemus féle ICS téma frissítés, ami ugye 100%-osan megy eme romon :taps: :taps:

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #76 Dátum: 2012, 05 17, 15:09:55 »
Sziasztok!

Kicsit összezavarodtam a ROMmal kapcsolatban. Feltettem a legújabbat (11.5) és úgy gondolom, hogy valami nem klappol. Találtam a hivatalos oldalon egy csomagot (DXLP9-Hidden-Apps.zip) ami elvileg azokat az alkalmazásokat tartalmazza, amiket a ROMból kivettek és utólag telepítheti, akinek kell.

A flashelés után egyedül a Social Hub (és a többi samsungos alkalmazás) hiányzott, de a csomagban található programok mindegyike fent maradt a telefonon.

Ha jól tudom elvileg tartalmaz egy új launchert is, ami viszont nem került fel a telefonra (a gyári TW maradt meg).

Az XWLP7es gyári romról akartam áttérni erre. Előtte visszatettem Mobil Odinnal az XXLPQ-t (hogy legyaluljam az előtte lévő LP7es minden fájlját, amin az ICS DOMINATION téma volt). Utána csináltam egy factory resetet tárcsázóból (*2767*3855#) majd ez után CWM-ből flasheltem a ROMot (GT-I9100_WanamLite.DXLP9.V11.5.NO-WIPE.zip). A flashelés előtt persze, wipe / factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache.

Kihagytam valamit? Van más módja, hogy teljesen legyaluljam a telefont? Lehet, hogy maradt valami előző ROMokból?

Van valakinek valami ötlete erre?

Nem elérhető reiben

• TOPIKGAZDA
  • Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #77 Dátum: 2012, 05 18, 07:31:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Kicsit összezavarodtam a ROMmal kapcsolatban. Feltettem a legújabbat (11.5) és úgy gondolom, hogy valami nem klappol. Találtam a hivatalos oldalon egy csomagot (DXLP9-Hidden-Apps.zip) ami elvileg azokat az alkalmazásokat tartalmazza, amiket a ROMból kivettek és utólag telepítheti, akinek kell.

A flashelés után egyedül a Social Hub (és a többi samsungos alkalmazás) hiányzott, de a csomagban található programok mindegyike fent maradt a telefonon.

Ha jól tudom elvileg tartalmaz egy új launchert is, ami viszont nem került fel a telefonra (a gyári TW maradt meg).

Az XWLP7es gyári romról akartam áttérni erre. Előtte visszatettem Mobil Odinnal az XXLPQ-t (hogy legyaluljam az előtte lévő LP7es minden fájlját, amin az ICS DOMINATION téma volt). Utána csináltam egy factory resetet tárcsázóból (*2767*3855#) majd ez után CWM-ből flasheltem a ROMot (GT-I9100_WanamLite.DXLP9.V11.5.NO-WIPE.zip). A flashelés előtt persze, wipe / factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache.

Kihagytam valamit? Van más módja, hogy teljesen legyaluljam a telefont? Lehet, hogy maradt valami előző ROMokból?

Van valakinek valami ötlete erre?
Rakd fel a legújabbat, ami már multilanguage-s és 11.6 verzióra hallgat. Bár a google miatt nem letölthető, mert nagyon rövid idő alatt iszonyatosan sokan töltenék, de nem engedi. Remélem felrakja máshova, mert nekem baromira bejön a stock alapú romja, mivel 100%-ban kompatibilis a Vertumus féle ICS témával, ráadásul a Siyah kernellel iszonyat használható rom, sehol egy fagyás vagy akadás :ok:
CWM-ben csináld a factory-t is.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #78 Dátum: 2012, 05 18, 08:22:07 »
Rakd fel a legújabbat, ami már multilanguage-s és 11.6 verzióra hallgat. Bár a google miatt nem letölthető, mert nagyon rövid idő alatt iszonyatosan sokan töltenék, de nem engedi. Remélem felrakja máshova, mert nekem baromira bejön a stock alapú romja, mivel 100%-ban kompatibilis a Vertumus féle ICS témával, ráadásul a Siyah kernellel iszonyat használható rom, sehol egy fagyás vagy akadás :ok:
CWM-ben csináld a factory-t is.
Próbáltad Wanam letöltőldaláról ? Ott van frissített link is. Sztem az egyik Vualás. Az gyors is. You are not allowed to view links. Register or Login
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
Re: [ROM]WanamLite XWLP9 V11.6
« Reply #79 Dátum: 2012, 05 18, 11:36:48 »
Letöltöttem az újat is, 11.6-os Stock Themed változatot (akkor erre rá lehet rakni az ICS DOMINATION-t?) és telepítettem is.

De a probléma ugyanaz. Megpróbáltam elindítani a gyári E-mail alkalmazást de amikor meg akarom adni a postafiók adatait és a Tovább-ra nyomok akkor nem lép tovább. Ha a beállítások menü fiókok és szinkronizálás opciónál akarom hozzáadni a fiókot, akkor meg kifagy a telefon. Ugyanez van a gyári IM klienssel is.

Ezeket leszámítva tetszetős a rom, elég gyorsnak is tűnik. Talán annyi problémám van vele (abból a kevés időből leszűrve amíg nyomkodtam) hogy nagyon eszi az akksit, de akkor kipróbálom Siyah kernellel is.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #80 Dátum: 2012, 05 18, 11:38:40 »
Letöltöttem az újat is, 11.6-os Stock Themed változatot (akkor erre rá lehet rakni az ICS DOMINATION-t?) és telepítettem is.

De a probléma ugyanaz. Megpróbáltam elindítani a gyári E-mail alkalmazást de amikor meg akarom adni a postafiók adatait és a Tovább-ra nyomok akkor nem lép tovább. Ha a beállítások menü fiókok és szinkronizálás opciónál akarom hozzáadni a fiókot, akkor meg kifagy a telefon. Ugyanez van a gyári IM klienssel is.

Ezeket leszámítva tetszetős a rom, elég gyorsnak is tűnik. Talán annyi problémám van vele (abból a kevés időből leszűrve amíg nyomkodtam) hogy nagyon eszi az akksit, de akkor kipróbálom Siyah kernellel is.

probáld törölni az adatokat.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #81 Dátum: 2012, 05 18, 11:43:30 »
A CWM "Wipe data / Factory reset" nem ezt csinálja? Hogyan törölhetem az adatokat ezen kívül? Vagy mire gondolsz?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #82 Dátum: 2012, 05 18, 11:45:47 »
A CWM "Wipe data / Factory reset" nem ezt csinálja? Hogyan törölhetem az adatokat ezen kívül? Vagy mire gondolsz?

vagy titanium, vagy megkeresed,alkalmazások kezelése,,,mind,,megkeresed, törlöd.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #83 Dátum: 2012, 05 18, 11:51:54 »
Ez az e-mail progi is el lett távolítva a romból? + Launcher sincs benne? Nem fog így hibásan működni a telefon?

Vajon miért nem törölgetni az alkalmazásokat?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #84 Dátum: 2012, 05 18, 11:54:54 »
Ez az e-mail progi is el lett távolítva a romból? + Launcher sincs benne? Nem fog így hibásan működni a telefon?

Vajon miért nem törölgetni az alkalmazásokat?

nincs launcher? akkor most mit nézel :D

utolsó mondatod nem világos,mit is kérdezel?

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #85 Dátum: 2012, 05 18, 11:58:43 »
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Úgy értem, hogy úgy tudtam, hogy a gyári TW launcheren kívül raktak bele egy másikat (talán apex?) de nekem csak a gyári TW van.

Valamint nem igazán értem, hogy nekem miért nem távolítgatja el azokat az alkalmazásokat, amiket külön mellékeltek, hogy vissza lehet tenni, ha igényt tartunk rá.

Valamint e-mail klienst nem hiszem, hogy kitörölték volna belőle, és nem értem, hogy miért nem működik.

Bár van mellékelve egy fájl (GT-I9100_WanamLite.ICS.Hacked.AOSP_.Email_.zip) amit CWM-ből lehet flashelni, de miután ezt feltettem még jobban fagyott, mikor használni akartam a progit.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #86 Dátum: 2012, 05 18, 12:01:49 »
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Úgy értem, hogy úgy tudtam, hogy a gyári TW launcheren kívül raktak bele egy másikat (talán apex?) de nekem csak a gyári TW van.

Valamint nem igazán értem, hogy nekem miért nem távolítgatja el azokat az alkalmazásokat, amiket külön mellékeltek, hogy vissza lehet tenni, ha igényt tartunk rá.

Valamint e-mail klienst nem hiszem, hogy kitörölték volna belőle, és nem értem, hogy miért nem működik.

Bár van mellékelve egy fájl (GT-I9100_WanamLite.ICS.Hacked.AOSP_.Email_.zip) amit CWM-ből lehet flashelni, de miután ezt feltettem még jobban fagyott, mikor használni akartam a progit.

keresd meg ahogy irtam,nyomj rá,,és töröld az adatokat, apexet meg ha kell,play és letöltöd.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #87 Dátum: 2012, 05 18, 12:04:00 »
Magának az e-mail alkalmazásnak az adatait töröljem?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #88 Dátum: 2012, 05 18, 12:04:33 »
Magának az e-mail alkalmazásnak az adatait töröljem?

igen,meg a másiknak ami nem megy.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #89 Dátum: 2012, 05 18, 12:06:22 »
Semmi változás  :hmm:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #90 Dátum: 2012, 05 18, 12:07:46 »
Semmi változás  :hmm:

akkor passz, titanium nincs,azzal még megprobálhatnád, a rom-ot meg nem ismerem, majd valaki aki használja.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #91 Dátum: 2012, 05 18, 12:12:51 »
Le van töltve, de nem nagyon szoktam használni. Mindenesetre még megpróbálom azzal is. Köszi a segítséget!

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
« Reply #92 Dátum: 2012, 05 18, 20:01:04 »
Végülis a nem működő alkalmazásokat (egyelőre ezt a kettőt) eltávolítottam Titanium Backup-al, és találtam alternatívákat a playen.

Eddig tökéletesen működik a rom.

Nem elérhető BalooTM

• Navigáció / Navigation: HP iPAQ - IGO
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII/SIII/Mini
  • PDA ROM: Mackay ROM/Wanam//Wanam/CM10.1 Nightly
« Reply #93 Dátum: 2012, 05 23, 13:33:48 »
11.7-est nyúzom pár napja, teljesen jó.

Wanam csinált egy hackelt s voice-ot is ami megy frankón, ha érdekel valakit akkor itt töltheti:

Üdv,
Baloo

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #94 Dátum: 2012, 05 24, 20:07:21 »
Sziasztok!
Próbálnám a VIBER-t, de nem hallom az engem hívót de ő tökéletesen hall engem. Nekem i9100 van Wanam 11.7-tel, a másik (működő) i9000 CM9-cel.
Pár napja még nekem is CM9 volt az i9100-on, de ott is ez volt a jelenség.
Ha van valakinek ötlete, szívesen venném.

ui:unistall - reinstall már volt...

Üdv, fzboxx.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM]WanamLite ICS XWLPF V11.8
« Reply #95 Dátum: 2012, 05 28, 10:57:52 »
1 HSZ frissítve  ;)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető R2D20208

• TOPIKGAZDA
Re: [ROM]WanamLite ICS XWLPF V11.8
« Reply #96 Dátum: 2012, 06 29, 10:43:59 »
Van új Wanam ha valakit érdekel : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
Ismét van egy újabb wanam, igaz már 3 napja elérhető.  :)

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Használ valaki itt wanamot?
Kint a 12.3
Én feldobtam de be se kapcsolt nem tudta feloldani a sim kártyát ment is vissza a VK
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.

Nem elérhető Linkin

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S/SII+Nexus 7
  • PDA ROM: JB
Használ valaki itt wanamot?
Kint a 12.3
Én feldobtam de be se kapcsolt nem tudta feloldani a sim kártyát ment is vissza a VK
Valaki járt már így?
In these promises broken
Deep below
Each word gets lost in the echo
So one last lie I can see through
This time I finally let you
Go, go, go.