2024, 11 23, 16:57:42

Szerző Téma: Razr- általános beszélgetés  (Megtekintve 63021 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Dreamie

• PDA: Motorola RAZR, Motorola xoom
  • PDA ROM: Team EOS XOOM ICS 4.0.3 umts_everest MZ601
Re: Razr- általános beszélgetés
« Reply #50 Dátum: 2012, 01 23, 17:48:32 »
Csoki!

SD kártya problémám megoldódott... Elég gáz, de nekem csak 32 Gb-os Sandisk kártyát kezeli rendesen. Ami volt benne a Lexar 32 Gb-os class 10-es kártya azzal sehogy sem akarta. Viszont a Xoomban a Lexar kártya pöpecül műxik. szóval nem értem, hogy mi lehet ennek a pontos oka, de csak Sandisk kártyát eresszetek rá.

Üdv.: Dreamie
Batman! Segítséget, ha baj van!

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #51 Dátum: 2012, 01 28, 12:32:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csoki!

SD kártya problémám megoldódott... Elég gáz, de nekem csak 32 Gb-os Sandisk kártyát kezeli rendesen. Ami volt benne a Lexar 32 Gb-os class 10-es kártya azzal sehogy sem akarta. Viszont a Xoomban a Lexar kártya pöpecül műxik. szóval nem értem, hogy mi lehet ennek a pontos oka, de csak Sandisk kártyát eresszetek rá.

Üdv.: Dreamie
Hmm az gáz. Kiegészítem Kingstone 32GB c10-et is viszi minden szempontból gyári és egyéb rommal is. :)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető nagydarab2

• közlegény és basztat-őr
  • Navigáció / Navigation: igo, sygic
  • PDA: minden megvolt. minden meglesz :)
  • PDA ROM: gyakran változik
« Reply #52 Dátum: 2012, 01 29, 18:32:41 »
Hi :p all

Látom jól elvagytok mjnt a befőtt ;)
Végig olvastam mident.
Valamit megnézhetnétek ha lehet kérnem .
Bluetooth fülessek a beszélgetések rögzítése ?
Anno motorola time portokat használtam, mert az tudta  :D
Fostalicska samsungokkal állandóan csak a gebasz van
Veszi, nem veszi. Gerjed a füles , ics alá nincs mod stb.
Ha müxik, akkor lehet veszek 1 ilyet  :D
Az sgs2 t meg oda adom a gyereknek :D
Karom erős, szivem kihagy.....Én vagylk a... hát te ki vagy ??

Nem elérhető Dreamie

« Reply #53 Dátum: 2012, 02 01, 16:05:58 »
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a Razr akkuját, hátulját(1 napig simán kibírja az akksija) a MAxx akkujára hátuljáral e lehet-e cserélni? Megnézném azzal mit bír... :D

Nem elérhető netcore

• PDA: galaxy spica
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #54 Dátum: 2012, 02 12, 22:49:08 »
rom cserében tud valaki egy leírást mutatni?
a fastboot részig és utána a recoveryig eljutok de egy romot sem enged feltenni mindnél vmi erification meg hasonló hibákat írogat.esetleg ics-rom van már rá ?

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #55 Dátum: 2012, 02 14, 11:42:06 »
rom cserében tud valaki egy leírást mutatni?
a fastboot részig és utána a recoveryig eljutok de egy romot sem enged feltenni mindnél vmi erification meg hasonló hibákat írogat.esetleg ics-rom van már rá ?
En irtam egy fullos leirast mar egy honapja mindenrol. Az elejetol a doglott telefon eleszteseig. ;) csak nincs idom beformazni. Konzultalok itt egy killegaval mar, aki ha tudja befejezi az iromanyomat, pofasitva mar nagyjabol van.. es akkor teszunk fel. Szerintem hetvegen megprobalom betolni pfcre. :) butabiztosan irtam le, hogy a maszuletett is megertse. :)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető netcore

« Reply #56 Dátum: 2012, 02 15, 16:01:16 »
várom:)
bár a félkész is érdekelhet nem az első telőm csinálnám , csak xda-n nem tudtam eligazodni rendesen :)

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #57 Dátum: 2012, 02 15, 16:36:55 »
várom:)
bár a félkész is érdekelhet nem az első telőm csinálnám , csak xda-n nem tudtam eligazodni rendesen :)
Sajnos ugy latom csak hetvegen sikerul majd mukodokepes valtozatot varazsolnom belole. A baj, hogy most hogy a fo upload sitet az fbi lefoglalta igy nhez fix linkeket talalnom. A fajlokat pedig nem tudom hova tenni mert az itthobi szerver megdoglott, mailba pedig nem fer bele. :) Kitalalok valamit.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #58 Dátum: 2012, 02 18, 12:38:47 »
Rootolva lett a telefon a leiràs alapjàn.Meg is jött a superjuzer.Hogy tudnàm feltenni a cwm rom elmentès cèlból.Ha belemegyek a stok recoveribe minthàrom gomb njomàs majd recoweri akkor csak a klasszikus faktori restart meg kes wipe jön be.Amugy a videón van hogy megáll butolàs közben.Nekem sose àll meg.Mindèg felkel. HÚ bànom màr hogy belefogtam.Amugy van egy problèma mèg.Ha hotspotnak adom meg usb vagy wifi n keresztül a netet,akkor a konekció lètrejön de Net nincsen semmikor  >:(
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

« Reply #59 Dátum: 2012, 02 18, 17:48:59 »
Rootolva lett a telefon a leiràs alapjàn.Meg is jött a superjuzer.Hogy tudnàm feltenni a cwm rom elmentès cèlból.Ha belemegyek a stok recoveribe minthàrom gomb njomàs majd recoweri akkor csak a klasszikus faktori restart meg kes wipe jön be.Amugy a videón van hogy megáll butolàs közben.Nekem sose àll meg.Mindèg felkel. HÚ bànom màr hogy belefogtam.Amugy van egy problèma mèg.Ha hotspotnak adom meg usb vagy wifi n keresztül a netet,akkor a konekció lètrejön de Net nincsen semmikor  >:(
Jobbnà jobb.Mostmàr a superjuzer ott vAn de viszont nincs semmi funkciòja.Akàr mire ràkattintok minden azt követeli hogy rootoljam a telefont. >:( Mingyà kivàgom az ablakon ezt a razrt  :DEgyèbkènt hogy lehet ezt a rootot amo nincs is valójàban eltüntetni.Frissitettem a romot ès megmaratt? !     :shock:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #60 Dátum: 2012, 02 18, 21:18:38 »
Jobbnà jobb.Mostmàr a superjuzer ott vAn de viszont nincs semmi funkciòja.Akàr mire ràkattintok minden azt követeli hogy rootoljam a telefont. >:( Mingyà kivàgom az ablakon ezt a razrt  :DEgyèbkènt hogy lehet ezt a rootot amo nincs is valójàban eltüntetni.Frissitettem a romot ès megmaratt? !     :shock:
Milyen leírás? Milyen rom? :D Mi?
Amúgy Legyegyszerűbben, a telefon normáli smenüjébe bemész és tolsz egy factory resetet, az tuti legyalul mindent. :) Most így hirtelen. És superoneclick -el rootold.

Nem elérhető rajker

« Reply #61 Dátum: 2012, 02 18, 21:49:05 »
Milyen leírás? Milyen rom? :D Mi?
Amúgy Legyegyszerűbben, a telefon normáli smenüjébe bemész és tolsz egy factory resetet, az tuti legyalul mindent. :) Most így hirtelen. És superoneclick -el rootold.
Hàt eppen ez a bibi hogy màr toltam neki 2* factoryt ès mèg mindèg ott a rohadèk superuser ikonka.Csak az a baj hogy sehogy se törlödik le..emtom mostmàr mi van meet kiakattam.Ma amugy is 24 òràs melòn vagyok.Majd holnap nekifutok megint.Azt hittem itt is ugy megy könnyen mint a note nàl vagyis az összes galaxynàl.Amugy a superuser fennt van,mondom èn de viszont nem dolgozik mert fojton aszt irja ki hogy rootoljam.  Pl habeinditom a rootexplorert sttb.
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

« Reply #62 Dátum: 2012, 02 19, 12:05:36 »
Hàt eppen ez a bibi hogy màr toltam neki 2* factoryt ès mèg mindèg ott a rohadèk superuser ikonka.Csak az a baj hogy sehogy se törlödik le..emtom mostmàr mi van meet kiakattam.Ma amugy is 24 òràs melòn vagyok.Majd holnap nekifutok megint.Azt hittem itt is ugy megy könnyen mint a note nàl vagyis az összes galaxynàl.Amugy a superuser fennt van,mondom èn de viszont nem dolgozik mert fojton aszt irja ki hogy rootoljam.  Pl habeinditom a rootexplorert sttb.
:ok: mostmár a rootolás megy meg minden világos is.Ami a gondom továbbra is hogy a mobil hotspotot nem tudom elinditani.Elinditom meg meg is lesz a konekció vagy USB vagy WIFI keresztül de internethez(adatforgalomhoz )nem jutot  sehogy se.Valakinek valami ötlete  ???????????? Próbáltam már XP,W7  de semmi  :'(
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

« Reply #63 Dátum: 2012, 02 19, 14:03:17 »
:ok: mostmár a rootolás megy meg minden világos is.Ami a gondom továbbra is hogy a mobil hotspotot nem tudom elinditani.Elinditom meg meg is lesz a konekció vagy USB vagy WIFI keresztül de internethez(adatforgalomhoz )nem jutot  sehogy se.Valakinek valami ötlete  ???????????? Próbáltam már XP,W7  de semmi  :'(
Hát éppen senki se ????

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

:'( :'( :'(
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető rajker

« Reply #64 Dátum: 2012, 02 19, 18:32:15 »
Hát éppen senki se ????

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

:'( :'( :'(
Na megcsináltam a hotspotot is.Ugylátszik magad kell hogy rájöjj sokmindenre.Nem baj igy tanul az ember legjobban. :hmm: Ugylátszik hogy rom függö ez a hotspot dolog.A gyárival amivel kaptam a MOTOT avval nem akart sehogy se szuperálni.Most feltettem a Blur_Version.65.1.12.XT910.AsiaRetail.en.03 és lám evvel dolgozik tökéletesen  :taps:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető netcore

« Reply #65 Dátum: 2012, 02 19, 21:32:24 »
leírhatnátok hogy hogy is lehet feltenni bármilyen romot..
gyári recoverybe bemegyek és utána az update.zip re bármit is töltök le hibát ír..

Nem elérhető rajker

« Reply #66 Dátum: 2012, 02 20, 11:00:36 »
leírhatnátok hogy hogy is lehet feltenni bármilyen romot..
gyári recoverybe bemegyek és utána az update.zip re bármit is töltök le hibát ír..
Nyilván azért mert a gyári csak a frissitésekre van.Letöltöd a marketböl a RazrBootstrap.apk felinstalálod.Ja és elötte persze root a telefonon.Erre van több megoldás is válogass kedved szerint

Azután mikor letöltesz valami romot.Az ugyebár zip formátumban van legtöbször.(de vannak más módszert követelö romok is,ugy hogy legjobb utánaolvasni mit irnak a feltevésröl)Nemkell kicsomagolni ,csak bemásolod a moto sd -re. Ha megvolt a RazrBootstrap telepités akkor kimész rajta keresztül a recowerybe.Ott megkapod a már ismert CWM beállitásokat.Itt található az install zip from SD.Na neked ez kell  :ok: Megkeresed a romot az sd és már mehet is az install.Ha vége kimész a recowery-böl Rebbot és kha mindent jól csináltál akkor fennt az uj rom. :taps:  :D     :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető netcore

« Reply #67 Dátum: 2012, 02 21, 00:37:12 »
na igen ám de nekem pl ez volt fent a már itt is leírt módon You are not allowed to view links. Register or Login
és mikor elindult folyamatosan újraindult...
kikapcsolni se lehetett
szét kellett szednem és akksi ki..utána vissza a gyári rom

Nem elérhető rajker

« Reply #68 Dátum: 2012, 02 21, 07:44:30 »
U
na igen ám de nekem pl ez volt fent a már itt is leírt módon You are not allowed to view links. Register or Login
és mikor elindult folyamatosan újraindult...
kikapcsolni se lehetett
szét kellett szednem és akksi ki..utána vissza a gyári rom
Ezt a romot nem próbàltam.Irja ott hogy melyik romokra lehet felrakni ahol nincsen hiba vele.Na a bootlup nàllam mèg nem jelentkezett,de arra is van megoldàs a szètszedès elött.Nyomod a hang gombokat egyszerre ès mikor fekete lesz az ekràn, akkor nyomd be a bekapcsoló gombot is.Ekkor ràmèsz a fastbootra a menūben.Van olyan rom az xda amit innen kell felpakolni.Èn speciel igy raktam fel az eggyik gyàri romot.Letöltöttem az xda rol.Kb 700Mb.Van hozzà kūlön kis progi ami vègzi a mü eletet.( mint az odin a samunàl)
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető netcore

« Reply #69 Dátum: 2012, 02 21, 08:23:57 »
linket tudsz adni?

Nem elérhető rajker

« Reply #70 Dátum: 2012, 02 21, 08:33:17 »
linket tudsz adni?

:oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Dreamie

« Reply #71 Dátum: 2012, 02 22, 11:52:59 »

Ezt valaki Megkaptam már?

Nem elérhető rajker

« Reply #72 Dátum: 2012, 02 22, 12:32:13 »

Ezt valaki Megkaptam már?
Én még nem kaptam semmit se ,de nekem most per pill. 651.73.23 van fennt.Evvel viszont ha akarok frissiteni ,akkor az van hogy nem kinál fel semmit se.Azt irja hogy naprakész a softwer.
Na most letöltöm a 651.73.30 felteszem és meglátjuk mi lesz ha frissiteni akarok. :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Dreamie

« Reply #73 Dátum: 2012, 02 22, 13:49:38 »
Én még nem kaptam semmit se ,de nekem most per pill. 651.73.23 van fennt.Evvel viszont ha akarok frissiteni ,akkor az van hogy nem kinál fel semmit se.Azt irja hogy naprakész a softwer.
Na most letöltöm a 651.73.30 felteszem és meglátjuk mi lesz ha frissiteni akarok. :hmm:

Nekem ez (651.73.30) van fent, és egyelőre semmi... remélem napokban ideér. :)

Nem elérhető rajker

« Reply #74 Dátum: 2012, 02 22, 17:45:08 »
Ezt próbálta már valai ??

Android 2.3.6 ----- Blur_Version.651.167.19.XT910.Retail.en.EU --- No Downgrade

SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRRTGB_HWp2b_Servi ce1FF_fastboot.xml.zip
Nem szégyen a tanulás