Ma is ez van reggel defaulton csörgött, beállítottam , majd megmaradt...
Pajtás. A csengőhangokat tedd a belső memóra!
Egyébként szerintem ez nem memkari függő. Nekem nincs is benne... És igaz eddig 2x fordult elő mióta megvan, (és lehet hogy valamit én barmoltam el, cska nem emlékszem) de nekem is volt ilyen. Sőt nekem az jött elő, hogy akármekkora hangot adtam rá, csak rezgett... Azaz nem játszotta a csengőhangot. Igaz, erről később kiderült, hogy bugos volt a caller blocker vagymilyen probi, amibe belőttem, hogy xy telefonszámoktól se hívást se sms-t ne mutasson és valamiért ezt úgy teszi, hogy némít, majd elutasít és törli a logból egy szemvillanás alatt.. Egyszer megtapasztaltam, mikor 300MHz-n futott a ketyere és lassítva történt az egész.
Na és ott vettem észre, hogy némít ,de csak azért, mert pont gépeltem, és a Shush! nevü progi némításkor előugrik popup módra.
Egyből el is tűnik, ami 800Mhz felett észrevehetetlen használat közben is, csak pont le volt húzva akksimerülés veszélye miatt a proci és végignéztem ahogy ezeket a műveleteket lenyomja.
Nézz körbe, hátha van valami lyen progi. Amúgy én is olvastam talán xda-n hogy többen panaszkodnak hasonlókra, de ott nem írták, hog ymekkora memkari. Mindegy, meglátjok. Nekem memkari is csak azért kell, hogy flasseljem a telót.
Szóval ha nem jön elő a problem, akkor sem tudom neked megmondani, hogy alap rommal jó volt-e, mert nem fogom annyit használni vele.
Meglássuk.