2024, 11 23, 17:29:45

Szerző Téma: Razr- általános beszélgetés  (Megtekintve 63050 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
Re: Razr- általános beszélgetés
« Reply #25 Dátum: 2012, 01 04, 17:25:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:hmm: szemezgetek vele megjelenèse òta.Gondolkozok vàltsak e  :hmm: Amugy Patinak kösz a topik inditàst  :ok:
Notról váltanál  :shock:  :shock:
Azért jól hasonlítsd össze widgetek alatt olyan pixelesek a feliratok,hogy nem hittem a szememnek !!   :shock:
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #26 Dátum: 2012, 01 04, 17:30:25 »
Notról váltanál  :shock:  :shock:
Azért jól hasonlítsd össze widgetek alatt olyan pixelesek a feliratok,hogy nem hittem a szememnek !!   :shock:
Csak szemezgetek,ahogy irtam is. :D Tetszeni tetszik de eggyenlöre a Note a menö még.Amugy a a Moto még nem volt meg élöben,csak videóban a gyutubról  :oops: Asztán lehet hogy lesz mindkettö  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #27 Dátum: 2012, 01 04, 17:45:33 »
Csak szemezgetek,ahogy irtam is. :D Tetszeni tetszik de eggyenlöre a Note a menö még.Amugy a a Moto még nem volt meg élöben,csak videóban a gyutubról  :oops: Asztán lehet hogy lesz mindkettö  :hmm:
Ha tudsz ugorj be a speedbe,és tapperold meg ,nekem is tetszik csak amit írtam azt nem hittem el .
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető rajker

« Reply #28 Dátum: 2012, 01 04, 17:59:16 »
Ha tudsz ugorj be a speedbe,és tapperold meg ,nekem is tetszik csak amit írtam azt nem hittem el .
A nem fog meni mert messze van  :(  (Profil  :olvass: ) Azért elhiszem hogy mit mondasz.Gondolom azért nem olyan vészes ez a pixel  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #29 Dátum: 2012, 01 04, 18:26:53 »
A nem fog meni mert messze van  :(  (Profil  :olvass: ) Azért elhiszem hogy mit mondasz.Gondolom azért nem olyan vészes ez a pixel  :hmm:
Nem kutyázom mert Zagor kinyír.  :D
Te ez a hely merre van?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Dreamie

• PDA: Motorola RAZR, Motorola xoom
  • PDA ROM: Team EOS XOOM ICS 4.0.3 umts_everest MZ601
« Reply #30 Dátum: 2012, 01 04, 19:48:36 »
Rákerül a fólia és nem fog látszani semmi ,én is jártam így anno ,feltették a fóliát és gond megszünt ,de a speedben van valami polír anyag ,elötte kend át ,és utána fólia ,és akkor már a tudat se fog bántani  :ok:

Köszönöm! Alig lehet észrevenni olyan vékony, nem tom mi csinálhatta. Majd megy rá a fólia őszt kész, nem hiszem, hogy fog látszani.
Batman! Segítséget, ha baj van!

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
« Reply #31 Dátum: 2012, 01 04, 20:04:37 »
Köszönöm! Alig lehet észrevenni olyan vékony, nem tom mi csinálhatta. Majd megy rá a fólia őszt kész, nem hiszem, hogy fog látszani.
1000%,hogy nem fog látszani ,nekem olyan volt mintha sika kefe húzott volna bele ,fólia fel és semmi nem látszott!  :ok:
Egyébként átérzem a bánatod ,tudom milyen q...a bosszantó!
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető rajker

« Reply #32 Dátum: 2012, 01 04, 21:18:48 »
Te ez a hely merre van?
Vajdasàg,Szegedtöl kb 80 km  :hmm:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #33 Dátum: 2012, 01 06, 23:54:17 »
Te ez a hely merre van?
:D Na ez vicces! :D Egyébként nyugodtan. Nekem is van rá panaszom. :] Csak szerelmes lettem éshát érted na. XD
Viszont a memkari problémára. Huhh.. Holnap vennék 32-es kingstone class10-es memot bele. Most befostam wazze. :D Viszont megveszem, mert bontatlan és 14-ért kapom. Legvészesebb esetben eladom ugyanennyiért és veszek egy 16-osat.. :) Próbálok utána olvasni. Én amúgy sync progikat gyűlölöm. Szóval én mass storage módban használok mindent. Arról infó, hogy mezei usb módban másolva is szarakodik-e?

Ha holnap meglesz a kari és műxik legalább egy darabig, akkor teszem az arctic romot a masinára, és ezt is elkezdem tweakelgetni. Habár csípőből vagy 3 ötletemet betették ebbe az arctic romba, és elég sűrűn jönnek ki az updatek. a 2.0 már fix, hogy stabil, de elvileg a most kijött változat is az kell hogy legyen.
Ami miatt kötelező romot cserélnem az a wifin történő mobilnet osztás... Talán ha 100k-t oszt és azt is csak max 3méteres körzetben. nagyon gyengén szór... Defy full speeddel tolta a 3G-t 10méterre lévő kollegának is... És többen használták. :) (Céges net loggol, ezért én vagyok a router) :D
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető Dreamie

« Reply #34 Dátum: 2012, 01 07, 01:20:32 »
:D Na ez vicces! :D Egyébként nyugodtan. Nekem is van rá panaszom. :] Csak szerelmes lettem éshát érted na. XD
Viszont a memkari problémára. Huhh.. Holnap vennék 32-es kingstone class10-es memot bele. Most befostam wazze. :D Viszont megveszem, mert bontatlan és 14-ért kapom. Legvészesebb esetben eladom ugyanennyiért és veszek egy 16-osat.. :) Próbálok utána olvasni. Én amúgy sync progikat gyűlölöm. Szóval én mass storage módban használok mindent. Arról infó, hogy mezei usb módban másolva is szarakodik-e?

Ha holnap meglesz a kari és műxik legalább egy darabig, akkor teszem az arctic romot a masinára, és ezt is elkezdem tweakelgetni. Habár csípőből vagy 3 ötletemet betették ebbe az arctic romba, és elég sűrűn jönnek ki az updatek. a 2.0 már fix, hogy stabil, de elvileg a most kijött változat is az kell hogy legyen.
Ami miatt kötelező romot cserélnem az a wifin történő mobilnet osztás... Talán ha 100k-t oszt és azt is csak max 3méteres körzetben. nagyon gyengén szór... Defy full speeddel tolta a 3G-t 10méterre lévő kollegának is... És többen használták. :) (Céges net loggol, ezért én vagyok a router) :D

Na  censored !

Memkari műxik, felmegy rá minden, de vannak megmagyarázhatatlan dolgok... Szal betettem motocasttal synceltem, képeket nem mentrette... Formáztam újra memkarit, működött, toltam fel képeket, zenéket  censored án műxik minden..., DE csengőhang mappát csináltam sd kártyán bemásoltam ide zenéket, majd beállítottam őket emberkékhez, ha sokáig pihen a készülék, akkor nem a beállított csengőhangon csörög, hanem az alapon... szal ez a max, de látom a zenéket mit feltettem, minden patent de ez a kis szarság van, még tesztelem... Lexar class 10-est vettem,  censored   censored a kis kártya pikk-pakk feltolok rá mindent, de a fent említett minimálszar az volt 1x ma... meglássuk, hogy későbbiekben előfordul-e.

Más: Vettem hozzá gyári autós tartót töltővel,  censored  jó ajánlom! Pdair bőrtokot vettem hozzá, az is nagyon patent. Ha vamn kérdés, szívesen válaszolok, most lépek aludni holnap meló!

Csoki!

Nem elérhető Dreamie

« Reply #35 Dátum: 2012, 01 07, 11:25:15 »
Ma is ez van reggel defaulton csörgött, beállítottam , majd megmaradt... Sztem hosszabb állás után leválasztja a memkarit, és visszateszi, mint ahogy más kollégáknál is előfordult már... megpróbálom a csengőhangokat a belső memoba bementeni, csak nem tudom ott hol vannak. Ha ez sem lesz jó kipróbálom a régi 16-sal és amíg nem javítják szoftveresen a hibát addig marad az benne, ez azért elég gáz, de úgy fest 32 Gb-os kártyával cumi van...

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #36 Dátum: 2012, 01 07, 13:16:49 »
Ma is ez van reggel defaulton csörgött, beállítottam , majd megmaradt...
Pajtás. A csengőhangokat tedd a belső memóra! ;) Egyébként szerintem ez nem memkari függő. Nekem nincs is benne... És igaz eddig 2x fordult elő mióta megvan, (és lehet hogy valamit én barmoltam el, cska nem emlékszem) de nekem is volt ilyen. Sőt nekem az jött elő, hogy akármekkora hangot adtam rá, csak rezgett... Azaz nem játszotta a csengőhangot. Igaz, erről később kiderült, hogy bugos volt a caller blocker vagymilyen probi, amibe belőttem, hogy xy telefonszámoktól se hívást se sms-t ne mutasson és valamiért ezt úgy teszi, hogy némít, majd elutasít és törli a logból egy szemvillanás alatt.. Egyszer megtapasztaltam, mikor 300MHz-n futott a ketyere és lassítva történt az egész. :D Na és ott vettem észre, hogy némít ,de csak azért, mert pont gépeltem, és a Shush! nevü progi némításkor előugrik popup módra. :D Egyből el is tűnik, ami 800Mhz felett észrevehetetlen használat közben is, csak pont le volt húzva akksimerülés veszélye miatt a proci és végignéztem ahogy ezeket a műveleteket lenyomja. :P Nézz körbe, hátha van valami lyen progi. Amúgy én is olvastam talán xda-n hogy többen panaszkodnak hasonlókra, de ott nem írták, hog ymekkora memkari. Mindegy, meglátjok. Nekem memkari is csak azért kell, hogy flasseljem a telót. :D Szóval ha nem jön elő a problem, akkor sem tudom neked megmondani, hogy alap rommal jó volt-e, mert nem fogom annyit használni vele. :D Meglássuk.
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető Dreamie

« Reply #37 Dátum: 2012, 01 07, 13:36:15 »
akkor nem memkari problem szted? Csak akkor azt nem vágom, hogy belső membe hova tegyem? No, majd próbálgatom! :D

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #38 Dátum: 2012, 01 07, 13:57:41 »
akkor nem memkari problem szted? Csak akkor azt nem vágom, hogy belső membe hova tegyem? No, majd próbálgatom! :D
Nem mondom. Simán benne van a pakliban, hogy memkarit nem kezeli jól. Sajnos előfordul.. Xoom alap rendszere egyáltalán nem is kezelte az sd-t. :D Bármi megeshet. Csak úgy értem nézz körül a futó probramok között is, nincs-e valami médiakezelő, vagy hangprofil kezelő, stbstb, ami beletúrhat véletlenül. Sajnos előfordul. :\

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #39 Dátum: 2012, 01 08, 10:00:00 »

Nos. Olvasni olvassa, írn iírja, annyit nem használtam, hogy esélye legyen hibát produkálni, elég hamar legyilkoltam a telefont. :D Hajnali 2-kor feladtam, most esek neki újra. Motorola dualcore logónál tart este óta. Persze töltőn is volt, hogy ne legyen baj. Ha minden igaz nemsokára fel tudom állítani, xda-n már kaptam némi segítséget. :) Csak egymásnak ellent mondanak. :D

Nem elérhető Dreamie

« Reply #40 Dátum: 2012, 01 08, 19:26:24 »
Nos. Olvasni olvassa, írn iírja, annyit nem használtam, hogy esélye legyen hibát produkálni, elég hamar legyilkoltam a telefont. :D Hajnali 2-kor feladtam, most esek neki újra. Motorola dualcore logónál tart este óta. Persze töltőn is volt, hogy ne legyen baj. Ha minden igaz nemsokára fel tudom állítani, xda-n már kaptam némi segítséget. :) Csak egymásnak ellent mondanak. :D

Mit műveltél? :D Baszod... Remélem megoldódik...

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #41 Dátum: 2012, 01 08, 20:55:37 »
Mit műveltél? :D Baszod... Remélem megoldódik...

Megoldodott.. megoldottam magamnak. XD
Amig tegla volt a telo elkezdtem kipihenes keppen leirast gyartani. A root+ recovery megvan. A romtelepites es a full restore halalbol pedig majd jovoheten, ha lesz idom. :)
Aztan beformazom es feltoltom ide. :')

Nem elérhető Dreamie

« Reply #42 Dátum: 2012, 01 08, 21:42:30 »
Megoldodott.. megoldottam magamnak. XD
Amig tegla volt a telo elkezdtem kipihenes keppen leirast gyartani. A root+ recovery megvan. A romtelepites es a full restore halalbol pedig majd jovoheten, ha lesz idom. :)
Aztan beformazom es feltoltom ide. :')
Az nagyon király, lenne! Várjuk!  :taps:

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #43 Dátum: 2012, 01 09, 11:21:05 »
Az nagyon király, lenne! Várjuk!  :taps:
Hanyan? :D
Amm csak ugy poen kedveert, csekkold ezt a postot. Csak hogy lasd, nem volt valami tomeges segitseg. Pont annyi amennyit tudtam eleve... ugy editalgattam ahogy jutottam elorebb de mikor az utolso editben le is irtam a megoldast es hogy nem en voltam a hulye hanem az a jdaddy nem irta le normalisan a teendoket a cwm on boot telepiteshez.. es emiatt halt be a telo.. megadtam a vegeredmenyt a muveletfolyamatot es meg annyit se mondott hogy nyasgem.
 :))

Es wazze rajottem hogy meg tudok angolul kockulni. XD

Nem elérhető rajker

« Reply #44 Dátum: 2012, 01 09, 18:26:03 »
Hanyan? :D
Amm csak ugy poen kedveert, csekkold ezt a postot. Csak hogy lasd, nem volt valami tomeges segitseg. Pont annyi amennyit tudtam eleve... ugy editalgattam ahogy jutottam elorebb de mikor az utolso editben le is irtam a megoldast es hogy nem en voltam a hulye hanem az a jdaddy nem irta le normalisan a teendoket a cwm on boot telepiteshez.. es emiatt halt be a telo.. megadtam a vegeredmenyt a muveletfolyamatot es meg annyit se mondott hogy nyasgem.
 :))

Es wazze rajottem hogy meg tudok angolul kockulni. XD
:D  :ok:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Dreamie

« Reply #45 Dátum: 2012, 01 18, 00:26:07 »
Nos, most az előbb úgy fest meghalt a telefonom... Se kép se hang... Egyszerűen nem lehet bekapcsolni... Holnap megy vissza csinálják vagy cseréljék...  :'(

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #46 Dátum: 2012, 01 18, 06:29:14 »
Nos, most az előbb úgy fest meghalt a telefonom... Se kép se hang... Egyszerűen nem lehet bekapcsolni... Holnap megy vissza csinálják vagy cseréljék...  :'(
Tedd töltőre, várj egy kicsit, próbáld meg bekapcsolni.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dreamie

« Reply #47 Dátum: 2012, 01 18, 08:34:57 »
Tedd töltőre, várj egy kicsit, próbáld meg bekapcsolni.

Érdekes, töltőn hagytam, reggel bekapcsoltam 6-kor minden okés. Valami oknál fogva koppra merült 70%-ról kb 10 perc alatt... Most toltam factory resetet, meglátjuk, hogy viselkedik. Ennyi.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #48 Dátum: 2012, 01 18, 09:21:03 »
Érdekes, töltőn hagytam, reggel bekapcsoltam 6-kor minden okés. Valami oknál fogva koppra merült 70%-ról kb 10 perc alatt... Most toltam factory resetet, meglátjuk, hogy viselkedik. Ennyi.
Valami ROM vagy android ( :oops:) hiba. Nekem is volt ilyen más cuccal.

:ok:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dreamie

« Reply #49 Dátum: 2012, 01 18, 16:17:48 »

Valami ROM vagy android ( :oops:) hiba. Nekem is volt ilyen más cuccal.

:ok:

Cseréltem előtte sd kártyát, lehet az nem esett neki jól, nem tudom. Nem rootoltam a telefont egyelőre. Ha nagyon későn jön ICS, majd talán akkor nekiállok. Köszi a segítséget!  :taps: